Bucătărie Tabel: Tipuri și selecție

Bucătărie Tabel: Tipuri și selecție

Cineva va spune că achiziționarea de musama pe masa este ultimul secol, și nu va fi corect. Cum poate fi în afara subiectului, care desfășoară simultan funcții practice și estetice? Mai ales că gama acestor produse este numai în expansiune, designul devine tot mai moderne, apar forme mai interesante. În acest articol, ia în considerare toate caracteristicile killenka pe masa de bucătărie.

Avantaje și dezavantaje

mușama de înaltă calitate pe masă are următoarele avantaje.

 • Acesta este un produs de înaltă rezistență care are durabilitate și rezistență la diferite impacturi mecanice. Există opțiuni, a căror calitate nu suferă chiar și atunci când tăierea un cuțit sau atunci când se utilizează preparate calde pe suprafața sa.

 • O copie de înaltă calitate este rezistentă la fisurare, deformare și exfolierea acoperirii datorită unui strat de lac suplimentar.

 • Bine mușama pe stick-uri la suprafața mesei și nu deteriora învelișul său, are elasticitate.

 • Toate produsele moderne oferite se disting prin rezistență la umezeală.

 • Acasă Funcția de orice mușama – protecția suprafeței de masă. Chiar și produs de calitate scăzută, de obicei, se descurcă cu sarcina sa.

 • Magazine oferă o gamă largă de design de ulei, printre care fiecare gazda va fi capabil de a ridica cea mai potrivită opțiune pentru un anumit interior bucătărie.

Înainte de a merge dincolo de bucătărie, să învețe dezavantajele acestui produs.

 • În cazul în care acest lucru este o față de masă ieftină de slabă calitate, ea va dura mult timp. În primul rând, deteriorarea este format rapid pe ea, care nu sunt în măsură să protejeze stratul de masă, și în al doilea rând, vopselele vor în curând se estompeze, astfel încât astfel de oilcloths necesită actualizări frecvente.

 • Există copii de calitate inferioară, care se deterioreaza rapid, și pot deteriora suprafața mesei. De exemplu, musama poate lipi de acoperire, iar când acesta este eliminat pe tăblia mesei, petele vor rămâne.

Soiuri de materiale

Kleenka poate fi cumpărat ca un capac de masă pe zi sau ca o față de masă numai pentru cazurile solemne. Produsele fabricate din următoarele materiale sunt populare.

 • Bumbac. produse atractive colorate, cu desene luminoase sunt cel mai des cumpărate pentru a fi utilizate în timpul unei cina festiva. Datorită unei astfel de mușama, tabelul arată de lux, în plus, materialul este ușor de dispersat și accidente vasculare cerebrale. Minus le este uzura rapidă. Dacă luați o instanță modernă, cu un poliester sau vascoza, apoi cu o astfel de fata de masa va fi mai ușor pentru a elimina in de grăsime sau vin.

 • Teflon. Datorită stratului de teflon suplimentar, aceste probe se disting prin calitate înaltă și proprietăți de apă hidrofug, au o durată lungă de viață.

 • Silicon. Opțiunea optimă pentru utilizarea de zi cu zi. In magazine, astfel de copii sunt prezentate atât într-o formă transparentă și cu un design interesant. Kleenka se face pe o bază pe bază de suport dens și se caracterizează prin rezistență la uzură.

 • Ulei. produs de calitate superioară obținut prin Oliffs și fabricarea ulterioară a caolin și colorate soluri de gătit. Baza este acoperita de un sol multistrat și este tratat cu lac.

 • Clorura de polivinil. Realizat din emulsie și suspensie polivinil clorură, care furnizează produse pentru rezistență la uzură și rezistență. Potrivit pentru orice masă, sticlă chiar.

Formează

Când alegeți Cilindrul Oil, este important să acordați atenție formei sale.

Trebuie remarcat faptul că nu este nevoie să cumpărați o acoperire în funcție de forma de masă, adică pentru o masă rotundă, nu este necesar să cumpărați o lenjerie rotundă.

Uneori, diferența dintre formulare, dimpotrivă, arată foarte original și este folosit în mod specific pentru a menține un anumit stiluri ale interiorului bucătăriei. În general, designerii își dau recomandările privind selecția formelor de petrol.

 • Pentru masa ovală, echipamentul petrolier este destul de potrivit, dar încercați să adăugați seturi interesante care subliniază forma imaginii generale. Se pare că se pare un aspect foarte spectaculos.

 • Chiar dacă micșonul este deja acolo, nu treceți de șervețele ovale și dreptunghiulare, care vor fi estetice să se uite pe suprafața de masă.

 • Ecranul rotund sau oval sunt potrivite pentru orice formă. De exemplu, puteți plasa o masă rotundă pe bara de lucru, iar în centrul său există un șervețel de țesături pătrat. Această opțiune de servire arată moderne și originale.

 • Piața de produse pot fi confiscate sub forma unui romb, dar este important să se observe simetrie.

 • Pentru un caz solemn, piesele sunt potrivite pentru masa.

Dimensiuni

Parametrii Cleanna sunt determinate de mărimea tăbliei. Prin urmare, înainte de cumpărare este important să se măsoare lungimea și lățimea mesei. Un alt factor important – lungimea muchiilor suspendate.

Aceasta este, în cazul în care gazda este necesară pentru fata de masa, care nu va acoperi doar blatul mesei, dar, de asemenea, scade sub marginea mesei, atunci este important să adăugați 10-50 cm pe fiecare parte a uleiului.

De obicei, o astfel de opțiune în vrac este selectată pentru mese festive, si un pad de silicon este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, care trebuie să fie perfect coincis cu mărimea și configurația tabelului.

În general, dimensiunea fețe de masă sunt oferite în conformitate cu parametrii standard de masă de bucătărie, dar în cazul în care masa se face la comandă în mod individual și nu este posibil de a alege căptușelii perfectă, puteți cumpăra un produs de un pic mai mult într-o la jumătatea distanței și acasă taie marginea suplimentară. Pentru utilizarea de zi cu zi, mulți preferă să cumpere oilcloths PVC în rulouri, care vă permite să absound atât de mult material ca masă necesită.

Imprimare

De regulă, este selectat designul feței de masă, luând în considerare stilisticii general al camerei de bucătărie. Acestea pot fi ornamente mozaic moderne și imprimeuri. se potrivesc frumos în interior bucătărie de vară cu o imagine motivele grafice de legume și fructe, un astfel de design este un simbol al bogăției în familie. El este deosebit de adecvat în stilul rustic.

În cazul în care gazda prefera cu oilcloths ieftine modeste din materiale simple, este recomandat să cumpere produse cu imprimeuri volumetrice holografice.

Un astfel de design va umple bucătăria cu atmosfera mitică și va distrage atenția oaspeților de la simplitatea suprafeței țesutului.

Pentru iarna puteți achiziționa o masă cu ornamente de vară, vor crea un mobilier plăcut, cald, la domiciliu și să-și încălzească confortul în seara de iarnă. În vara, dimpotrivă, camera are nevoie de prospețime și de ușurință, iar apoi acoperirile cu modele de îngheț de aer sunt potrivite. Pentru a oferi bustei de lux lipit pe o bază moale cu peisaj elegant embosat și colorat.

Cum de a alege?

Cumpărarea uneicloth pe masă pe masă, în primul rând, luați în considerare stilul camerei. Este mai bine să nu cumpărați produse contrastante în culori și nu efectuați echipamentul petrolier cu un accent, schema de culori ar trebui să se potrivească în subiectul general al înregistrării. Deci, în cazul în care interiorul este creat în zăpadă alb sau albastru culori reci, atunci ar trebui să fie transparente fata de masa. Pentru camera făcută în cafeniu cald sau galben, instanța este mai potrivită în încălzirea nuanțe.

Nu aveți nevoie pentru a salva pe fata de masa. Cu cât este mai scump produs, superiorității calității sale și cu atât mai mult va fi utilizat în bucătărie. Condițiile de bucătărie nu diferă simplitate, aici este o umiditate constantă, musama este expus în mod regulat la efectele termice și mecanice, și, prin urmare, calitatea este foarte important să se ia în considerare atunci când cumpărarea. În plus, ieftine opțiuni de calitate scăzută pot fi realizate din componente chimice, inadecvate în bucătărie, și au un miros neplăcut.

De exemplu, probele de polistiren au astfel de proprietăți dezavantajoase.

Cea mai opțiune durabilă este basecloth țesut sau pe o pânză nețesut. Acoperirea superioară clorurii de vinil protejează suprafața de tăieturi, deformare, absorbția apei. Pentru o sărbătoare solemnă, este mai bine să acorde prioritate pâini ajurata elegant, nu este recomandat pentru utilizarea de zi cu zi această opțiune, deoarece este problematic să-l dor. Verificați musama pe elasticitate. Cu cat mai mare acest indicator, cu atât mai mare proprietățile de înaltă performanță are un produs.

Îngrijire și funcționare

Chiar dacă oilbox este realizat din materiale de înaltă calitate, are nevoie de părăsire atentă. Cu operare competentă, produsul va dura în bucătărie, atâta timp cât posibil, integritatea acestuia va continua, iar vopselele nu stea în timp. Reguli de bază de bucătărie Cleanna îngrijire.

 • După cumpărare, clătiți bucla cu soluție de săpun și ștergeți bine. De asemenea, acționează cu poluare severă în timpul utilizării.

 • Nu spălați musama cu abrazivi, nu utilizați chimie agresivă și mijloace, ca parte din care au acizi si baze. Sub influența lor, stratul superior va pierde rapid integritatea, în afară, este dăunătoare pentru oameni care vor avea în spatele acestui tabel.

 • Pune mâncăruri calde pe standuri speciale. Poate fi înlocuit cu piuneze lor obișnuite sau chiar placi de taiere rezistente la căldură.

Privire de ansamblu a musama din PVC pe o bază non-notabile, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: