cuțite germane: caracteristici, cele mai bune producatori, subtilitățile de selecție

cuțite germane: caracteristici, cele mai bune producatori, subtilitățile de selecție

Cuțitul este una dintre cele mai vechi dispozitive pentru prepararea diferitelor capodopere culinare. Astăzi, diverse mixere și amestecuri, combinații uriașe de bucătărie au apărut în bucătăria modernă, dar, în același timp, cuțitele sunt încă prezente în mod tradițional în casele noastre, iar pentru ei există întotdeauna o slujbă potrivită.

Produsele germane pentru manipulările culinare sunt foarte apreciate în multe țări ale lumii pentru fiabilitatea lor uimitoare și o calitate excelentă. Dar nu trebuie să uitați că trebuie să aleagă corect – fiecare cuțit pentru o anumită sarcină.

Avantaje și dezavantaje

Cuțitele sunt unelte aproape indispensabile care sunt utilizate de hostess în toate bucătăriile din lume în fiecare zi. Nu se va putea face nici un proces de gătit cu mâncăruri cu fulgi de gătit fără aceste produse. Din acest motiv, aceste dispozitive universale trebuie să aibă o calitate adecvată, o fiabilitate garantată, o rezistență caracteristică și o durată lungă de viață.

Dacă aveți nevoie de un cuțit nou pentru a vă servi cât mai mult posibil. Și cu ea, a fost posibil să se efectueze calitativ toate manipulările necesare, O atenție deosebită ar trebui acordată acelor produse care au fost emise în Germania.

Companiile germane în producția cuțitelor lor se disting prin respectarea tradițiilor care există sute de ani și utilizarea simultană a celor mai recente tehnologii avansate.

Luați în considerare principalele caracteristici ale cuțitelor germane din bucătărie.

 • Materiale de calitate pentru eliberarea produsului. Oțel, care este utilizat pentru producția de cuțite, dă instrumentul că cea mai compusă rezistență, durata de viață lungă și rezistența crescută.
 • Ansamblu anulat. Majoritatea mărcilor se aplică în procesul de eliberare a cuțitelor elegante pe care o conferă manual un ansamblu clasic, ceea ce dă aceste dispozitive și mai multă valoare și aspect elegant.
 • Design unic. Înregistrarea dispozitivelor de tăiere cât mai simplu posibil și, în felul său este concis, astfel de produse se completează cu succes interiorul bucătăriei moderne într-un stil nou de modă sau clasic.
 • odm funcțional. Cuțite din Germania datorită gamei largi de modele ajuta la rezolvarea sarcinilor culinare de orice complexitate.

Vizualizări

Pentru a simti ca un bucatar adevarat principal al unui restaurant la modă, Ar trebui să existe un anumit set de cuțite bucătar în bucătărie.

 • Pentru tăiere. Nu orice produs alimentar fără dificultate de tăiere pe bucăți îngrijite și delicioase subțiri. Partea de tăiere a acestui produs va fi netedă și ușor alungit, în timp ce lama are o lungime decentă, astfel încât acestea să poată fi cu ușurință într-o bucată de carne, brânză sau pește.

 • Pentru produsele de curățare. Acest produs este diferit de colegii lor în bucătărie cu o lamă concavă specială. Este necesar pentru munca mai convenabil cu legume sau fructe rotunde. Un vârf ascuțit este foarte convenabil să taie din părțile inutile de produs, de exemplu, „ochi“ la cartofi.

 • Pentru brânzeturile moi. Acest cuțit are găuri speciale în lama în sine, astfel încât brânza nu este buza pentru lama atunci când tăiere. Pe unele cuțite, marginile arata ca un plug. Folosind aceasta, puteți deplasa feliile de brânză pe o placă, astfel încât să nu facă aceste manipulări cu mâinile.

 • pentru tomate. Când felii roșii de multe ori, în loc de frumos terci puțin, un fel de terci iese, ca pulpa cu pielea solidă este foarte dificil să se taie frumos. Acest produs are o lamă lungă și îngustă, sub forma unui val, care va ajuta mai uniform distribuie sarcina cu o presă puternică pe mânerul produsului.

 • Pentru decupare de carne. Forma cuțitului este gândit temeinic pentru procesarea rapidă a oricăror dimensiuni de bucăți de carne crude, care poate fi de multe ori destul de densă sau chiar o carcasă. La marginea cuțitului va deveni mai largă, iar lama va fi puțin îndoită pentru consultare atunci când lucrează.

 • Pentru fileu. Acest cuțit este extrem de ascuțit și destul de subțire, aplicându-l, poate fi la fel de mult cât mai mult posibil și, într-adevăr, tăiat fără probleme într-o filet blândă de carne sau pește.

 • Pentru a separa rapid carnea din os. Lama acestui cuțit de tăiere va fi largă la bază și apoi va fi uscată fără probleme la margine. Folosind-o, puteți ajunge cu ușurință în cele mai informative locuri din orice carcasă de carne.

 • Toate aparatele japoneze cunoscute pentru tăiere – vârful lui va fi ușor coborât, în timp ce marginea lamei va rămâne simplă. Este perfect pentru tăierea cărnii, tăierea peștelui, ghimbir și crimă de ciuperci.

 • Cuțitul bucătarului – cel mai adesea aleasă să profite de verdele proaspeți sau niște alimente mici. Diferite cu masivitatea și lățimea.

 • Toporist – Aici este foarte rar folosit, cel mai adesea poate fi văzut în cazuri dacă aveți nevoie să tăiați rapid o bucată mare de carne.

Dacă vă decideți să vă ușurați cu ușurință propriile manipulări de viață și bucătărie cu produse, obțineți un set de cuțite de bucătărie de înaltă calitate, va fi doar necesar pentru dvs.

Examinați producătorii

În Germania, astăzi există multe firme bine-cunoscute care produc produse de bucătărie de înaltă calitate, care sunt în cerere în multe țări ale lumii. Printre cele mai renumite branduri pot fi numite Borker și Gud, Westhof și Zwilling, F. Dick, precum și Pohl Force și Fissler. Instrumentele companiilor germane sunt foarte apreciate pentru calitatea lor uimitoare și funcționarea fiabilă, durabilitatea, pentru un ansamblu precis și un design elegant.

Produsele lansate în Germania vor fi diferite de analogii ale producției europene cu utilizarea de tradiții pe termen lung, precum și cele mai noi materiale și tehnologii avansate.

ZWILLING J. A. Henckels

Istoric Zwilling J. A. Henckels originea pentru o lungă perioadă de timp – în iunie 1731. În această zi importantă, comandantul cuțit numit Peter Henkels din orașul Solingen înregistrat viitor simbol său geamăn celebră în întreaga lume (tradus ca „Gemini“). Acest simbol poate fi numit unul dintre cele mai vechi branduri ale lumii.

Producția de brand se distinge printr-un nivel ridicat de fabricație și de o calitate excelentă utilizate în emiterea cuțitelor de materiale. Un design conceput detaliat garanteaza produsele de functionalitate excelenta, si un design elegant și a crescut hygienicity au câștigat cele mai mari note de bucătari din întreaga lume.

În fiecare colecție de instrumente prezentate, puteți găsi tot felul de modele de lame – atât în ​​dependență directă în funcție de scopul acestora, cât și ținând cont de caracteristicile meniului de diferite bucătării din lume. Toate cuțitele Zwilling J. A. Henckels sunt emise de cele mai fiabile și noi materiale. Lamele din toate modelele disponibile au un profil direct al unui tip conic, ceea ce permite stabilizarea marginii de tăiere, din acest motiv, aceste dispozitive de bucătărie nu își vor pierde claritatea lăudată pe o perioadă lungă de funcționare.

Colecția de patru stele a văzut pentru prima dată lumina în 1976, cu participarea celor mai buni bucătari germani. Brand Zwilling J. A. Henckels a cerut un nou standard de cuțite de înaltă calitate, oferind hostess Inovația incontestabilă a acelui timp – mânere fără sudură din materialul sintetic.

Acest eșantion real de siguranță și confort datorită ergonomicității sale pronunțate a devenit cea mai căutată găzduire a seriei de produse Zwilling J. A. Henckels în lume.

Borker

Bakerul german Baker a fost deja asociat cu mult timp în urmă de mulți oameni cu o gamă foarte largă de cuțite bune pentru care popular „conservator german” și eleganță efectuată. Brandul cuțitelor poate fi atribuit segmentului premium, De când sunt eliberate, sunt utilizate numai cele mai înalte materiale și cele mai fiabile materiale, precum și ștampile de oțeluri de înaltă probă.

Produse ale acestui brand de tranzacționare satisface cu ușurință orice cunoscător de cuțite de înaltă clasă.

Fissler

Toate dispozitivele pentru bucătăria celebrului brand Fissler sunt diferite Ușurința maximă de funcționare, lamele ascuțite uimitoare, siguranța garantată în aplicație, designul autorului elegant.

prăsele sunt realizate din plastic cu un strat special și special echilibrat, ceea ce face ca utilizarea produsului extrem de convenabil. Tu nu va fi capabil să taie accidental chiar și atunci când tăierea alimentelor congelate foarte. Echilibrul corect selectat între mâner și lama va oferi de taiere buna a tuturor produselor.

Orice brand are propria sa istorie de dezvoltare și obiceiuri interesante, precum și vechi de secole de experiență în cuțite. Germania instrumente de bucătărie sunt cel mai adesea proiectate Pentru utilizarea activă a casei, Și acest lucru înseamnă că acestea sunt concentrate pe un consumator obișnuit.

Cu toate acestea, produsele sunt produse Și pentru gătit profesionale – Aceasta este o listă de produse pentru industria restaurantelor. Selecția de branduri este imens, oricine poate cumpăra pentru el însuși acele dispozitive care avea nevoie. În sortiment puteți găsi întotdeauna produse forjate din oțel, cu molibden și vanadiu în compoziție, precum și alte cuțite de oțel durabile.

Cum de a alege?

Pentru a alege, într-adevăr un produs de calitate, va trebui să muncești din greu. Pentru a cumpăra cuțite de bucătărie bune, trebuie să știți ce să vă acordați mai întâi atenție. Produse minunate create în Japonia, Germania, Elveția sau în alte țări europene Vor fi vândute numai în secțiuni de marcă de magazine, certificatele de calitate și garanția lungă vor fi aplicate acestora. Când cumpărați, trebuie să luați în considerare câteva momente.

Mâner

Pentru a face mânerul unui cuțit nou, plastic, lemn sau metal este adesea selectat. Toate materialele enumerate au părțile proprii pozitive și negative. Mânerele metalice vor face un cuțit mult mai severă, ceea ce nu este foarte convenabil atunci când funcționarea activă. manere din lemn, mai devreme sau mai târziu fisurii.

Copacul absoarbe rapid umezeala, deoarece aceste produse sunt mai bine să nu arunce în chiuvetă umed, nu ar trebui să le spălați în mașina de spălat vase.

Mânerul din plastic va fi confortabil, deoarece se distinge prin caracterul practic. Ea nu se teme de umiditate, nu se umfla și nu crapă în timp, precum și este foarte convenabil de a păstra în mână, ca un model de lemn. Un cuțit bun lama va ajunge la capătul mânerului la dispozitivul până lumină mult mai mult timp.

Lamă

Acesta este elementul principal al oricărui cuțit de bucătărie de lucru, motiv pentru care el trebuie să acorde nici o atenție mai puțin atunci când aleg decât manipulare. Mulți producători, inclusiv mărci din Germania, opresc alegerea lor atunci când se produce cuțite din oțel inoxidabil, cu adăugarea altor componente: siliciu și crom, molibden și carbon, mangan – acestea vor fi responsabile pentru rezistența produsului și Vanadiul este responsabil pentru iuțeala.

Blades trebuie să aibă Suprafață ideală, fără nereguli sau rugozitate vizibilă. În plus, ar trebui să inspecteze vizual produsul pentru diferite pete sau divorțuri pe lama.

Cuțite ceramice – o nouă adăugare la un set existent de cuțite de oțel. Lamele lor vor fi mult timp, totuși, cuțitele ceramicii sunt departe de pretutindeni în bucătărie pot fi aplicate. De exemplu, un produs ceramic nu poate tăia oasele sau nu poate tăia o carne foarte înghețată, nu ar trebui să se prăbușească gheața – cuțitul este prea fragil pentru astfel de manipulări grave. Și el se poate împărți, de asemenea, la o picătură aleatorie de la o înălțime sau o grevă a plafonului de podea.

Dacă tot doriți să aveți un cuțit de calitate din ceramică în casa dvs., atunci Este mai bine să alegeți un model de culoare neagră, deoarece va fi mai puternic decât alb.

SharpeCker

Cuțitul pe care îl alegeți trebuie să fie ascuțit. Atunci când alegeți, merită acordarea atenției la marginea lamei, Ar trebui să fie dreaptă, ascuțită, strălucitoare. Cel mai bun când produsele lamei sunt ascuțite imediat de la două părți. Dacă a fost ascuțită folosind un laser, atunci riscurile matte aplicate perpendicular.

Atât de ascuțit va permite cuțitul dvs. să rămână ascuțit mult mai mult.

  Este extrem de benefic să dobândiți cuțitele imediat într-un set de bucătărie mare, în special este convenabil dacă decideți să schimbați produsele vechi la noi. În diferite seturi, vi se va oferi produse de tot felul de specii, pentru fiecare gust. Numărul de dispozitive poate diferi în același timp: de la 4 la 10 unități.

  Despre cum să alegeți cuțitul de bucătărie dreapta, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: