mâncăruri franțuzești: recenzie de brand

mâncăruri franțuzești: recenzie de brand

Veselă din Franța a ocupat întotdeauna poziții de conducere în piață. Masters din Europa a crea elegant și la produsele practice același timp. Aspectul uimitor atrage atenția celor mai mulți cumpărători. În prezent, o varietate de branduri care au reușit să cucerească piața. În articolul citiți mai mult Luați în considerare cele mai populare branduri.

Compania franceză Emile Henry

Primul brand pe care ne vom opri, oferă cumpărătorilor mâncăruri rezistente la căldură. Specialiștii utilizează tehnici speciale de ardere a luturilor concepute special pentru marca de mai sus.

Datorită utilizării acestei tehnologii, sa dovedit a fi eliberată la fel de mâncare, care este ideală nu numai pentru casă, ci și pentru uz profesional în cafenele și restaurante.

Îngrijirea pentru feluri de mâncare este foarte simplă. Poate fi spălat manual sau cu o mașină de spălat vase. Pentru o durată lungă de viață, produsele vor economisi nu numai caracteristicile operaționale, ci și un aspect atractiv.

Tehnologii inovatoare

Se numește prima metodă de prelucrare a materialului natural Ceradon. Acesta include fabricarea ceramicii la o temperatură ridicată de prăjire – 1150 grade Celsius. După tratamentul termic, materialul devine greu, practic și durabil. Vasele sunt stabile nu numai la temperaturi ridicate, ci și la schimbările sale.

Produsele gata pot fi utilizate în condiții de siguranță pentru mâncărurile de gătit în cuptoarele de vânt și cu microunde. De asemenea, vasele nu se vor deteriora dacă îl utilizați pentru stocarea produselor în congelator.

Următoarea tehnologie – Flame. Alegerea produselor realizate pe această tehnică pot fi pregătite pe foc deschis. Acestea sunt ustensile practice pentru prăjire, stingere, gătit și alte metode de gătit. Produsele de la firma franceză au devenit o alternativă excelentă la produsele metalice.

Articole de bucătărie profesionale Arcoroc

Marcă Arcoroc (Numele este similar cu arcosul de marcă italian) Lucrări în fabricarea articolelor de sticlă profesionale din sticlă de peste 50 de ani. Produsele acestui brand sunt utilizate în mod activ în cafenele, restaurante, baruri și alte unități. Până în prezent, catalogul de produse al companiei oferă aproximativ 100 de articole diferite. O gamă largă include tacâmuri, accesorii utile, sticlă și ustensile de bucătărie diverse.

În procesul de fabricație, specialiștii utilizează materiale inovatoare cu o compoziție specială. Ca urmare a tratamentului la ieșire, sunt obținute produse, a căror rezistență este de 3 ori superioară porțelanului.

Vasele nu se tem de picăturile de temperatură bruscă și păstrează temperatura mâncărurilor cât mai mult timp posibil. Pentru a face un anumit tip de produs, folosește propriul material cu caracteristici individuale. Profesioniștii au reușit să facă ustensilele din sticla subțire, având aspect elegant și rezistență excelentă și rezistență la impact și daune.

Feluri de mâncare elegante și elegante Le Creuset

Brandul popular european combinat cu succes două materiale – fontă fiabilă și smalț durabil. Ca rezultat, sa dovedit la feluri de mâncare necinstite și elegante. Compania pentru fabricarea de mâncăruri de smalț de înaltă calitate și-a început activitatea în 1924. Câteva decenii au trecut, iar bunurile de la producătorul francez au câștigat piața mondială și au ocupat poziții de conducere.

În ciuda celor mai populare din partea cumpărătorilor, angajații companiei nu se opresc în căutarea de noi tehnologii și materiale. Mulți clienți moderni sunt foarte solicitanți și să rămână în cerere, trebuie să vă îmbunătățiți constant.

Materialele utilizate la fabricarea de ustensile de bucătărie vă permit să mențină calitatea gustului produselor și favoarea lor. Producția companiei Le Creuset Va fi minunat pentru incepatori, care tocmai au început să câștige experiență în materie culinară. ziduri groase și partea inferioară a rezervoarelor va proteja vasul de ardere. Separat, este demn de remarcat o varietate de modele, forme, dimensiuni si culori. O gamă largă de produse vă permite să alegeți opțiunea perfectă pentru orice bucătărie.

De asemenea, în catalogul de produse veți găsi feluri de mâncare pentru cafea și ceai. Cu ea, chiar și cele mai obișnuite partid ceai se va transforma într-o ceremonie rafinat. Datorita tehnologiei speciale de prelucrare, frumusețea desenului și saturația vopselelor este păstrată chiar și cu o utilizare îndelungată și spălare în mașina de spălat vase.

Arcopal Opal Produse din sticlă

Famous timbru de tranzacționare oferă preparate din materiale brevetate. Marca a produs patru sau prezintă mai mult de 50 de ani în urmă, primele seturi de tabele dintr-un aliaj special întărit – Opal Sticlă. Experții numesc materialul folosit Descoperire în domeniul produselor de fabricație din sticlă. Deasupra creării de feluri de mâncare nu numai maeștrii experimentați, informați în prelucrarea materiilor prime, dar și designerii profesioniști.

Camerele de mese de la producătorul specificat la un nivel ridicat vor aprecia cunoscătorii minimalismului. Vasele combină în mod favorabil simplitatea cu sofisticarea.

Caracteristica principală a produselor acestei companii, comparativ cu vasul de porțelan – Siguranța vederii mărfii pentru o lungă perioadă de timp. Suprafața albă de zăpadă rămâne ca strălucitoare mai mulți ani mai târziu, iar desenele și modelele expresive păstrează saturația și forma. Produsele de servire sunt fabricate din materiale care nu se tem de schimbări de temperatură ascuțite. Sticla durabilă poate fi utilizată pentru a pregăti mâncăruri în cuptoarele cu microunde.

Produse rezistente la căldură din arcuiene

Marca comercială este larg cunoscută în piața de spălat vase, rezistent la temperaturi ridicate. Brand oferă mâncăruri de la ceramică și sticlă de înaltă rezistență. Fiecare produs are o excelentă practică și funcționalitate. De asemenea, compania aderă la politica de prețuri disponibile.

Până în prezent, produsele arurificine sunt în mare cerere în întreaga lume.

Evaluarea catalogului de produse de la producătorul de mai sus, veți vedea o varietate de forme diverse pentru a coace și produse de coacere. De asemenea, arcurile oferă o gamă largă de cratițe și boluri de salată. Producătorul oferă o garanție pentru fiecare unitate de bunuri. Dacă respectați regulile de funcționare, tacastile rezistente la căldură va dura cel puțin 5 ani. Experții aderă la Controlul strict al calității în fiecare etapă de producție.

Ce fel de feluri de mâncare sunt făcute în Franța?

Sticlărie producția franceză este considerat unul dintre cele mai populare din lume. Multe branduri câștigat piață, de fabricație feluri de mâncare, care combină frumusețea, originalitatea, fiabilitatea și caracterul practic.

Bucate Din fontă Până în prezent, este mai puțin frecvente în comparație cu produsele din alte materiale. În ciuda acestui fapt, cererea pentru astfel de feluri de mâncare este încă păstrată. Unii cumpărători ia în considerare acest material durabil si rezistent la uzura. De asemenea, preparate din fontă sunt folosite ca elemente decorative. maestrii francezi sunt capabili de a crea produse uimitoare care se pot schimba instantaneu sau adăuga interior în bucătărie.

Porţelan Considerat cel mai bun material pentru fabricarea de elegante seturi de ceai și cafea. seturi de franceză de calitate cele mai înalte – adevărate opere de artă. Produsele sunt aplicate de frumusețe și expresivitate. Cele mai renumite mărci comerciale acordă atenție nu numai aspectului, ci și practicității și siguranței aspectului mărfurilor.

În următorul videoclip puteți observa procesul de producere a felurilor de mâncare de către arcoroc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: