Sifon pentru îngrijirea apei: Caracteristici, numire și sfaturi

Sifon pentru îngrijirea apei: Caracteristici, numire și sfaturi

Unii oameni consideră sifoanele pentru gazele de apă cu lucruri absolut inutile și inutile în care nu există nici cea mai mică nevoie. Dar există aceia care nu își imaginează viața fără un astfel de dispozitiv. Gazirovka în timpul nostru iubesc mulți. Adesea oamenii beau zilnic băuturi similare. Cu toate acestea, nu este atât de convenabil să fugi în mod constant la magazin pentru a umple gazul. Aceste băuturi sunt ieftine, dar adesea fabricate din cele mai sigure și mai utile componente. Acesta este locul în care sifoanele speciale vin la salvare și vin, cu care producția de gaz poate fi făcută acasă.

Caracteristică și destinație

Pe rafturile de magazine și supermarketuri, puteți întâlni multe opțiuni de sifon diferite. Cele mai populare sunt produse de marcă cu gusturi saturate și luminoase pe care mulți consumatori adoră. Cu toate acestea, nu întotdeauna în compoziția celor există elemente foarte utile și sigure, care sunt benefice care afectează sănătatea umană. Mult mai des există produse destul de dăunătoare care pot afecta organismul exclusiv negativ. În acest caz, ieșirea este doar una – pregătiți băuturile carbogazoase pe cont propriu la domiciliu.

Pentru a face un gaz delicios și inofensiv, va trebui să stocați nu numai pentru formarea unui bun gust cu produse, ci și un astfel de subiect ca un sifon. Aceste dispozitive de uz casnic sunt destinate saturației active a apei cu gaz. Ele se caracterizează prin faptul că acționează mecanic.

Sifoanele moderne sunt potrivite pentru o utilizare simplă la domiciliu. Ele sunt cumpărate de mulți consumatori care nu doresc să cheltuiască bani și sănătate pe magazinul de lemonades cu coloranți și alte componente dăunătoare.

sifoane moderne sunt prezentate într-un sortiment larg. Acestea sunt eliberate și puțin cunoscute, și destul de mari branduri ale căror produse se bucură de popularitate de invidiat. Este demn de remarcat faptul că, în prepararea băuturilor delicioase pe piața internă, aceste dispozitive sunt pur și simplu indispensabile. Cele mai multe dintre aceste modele sunt caracterizate prin următoarele caracteristici tipice acestora.

 • Partea leului a sifoane moderne pentru prepararea de sodă este simplu în funcțiune. Sorteze modul în care acestea de lucru nu este de muncă.
 • Aceste dispozitive sunt durabile și de încredere. Chiar și în condițiile de utilizare de zi cu zi, acestea servesc pentru o lungă perioadă de timp și nu reușesc.
 • Caracterizat de astfel de sifoane și faptul că, de obicei, nu ocupă mult spațiu, pentru că ei înșiși nu sunt prea mari. În plus, acestea pot fi ușor mutate dintr-un loc în altul.
 • Principiul de funcționare al acestor dispozitive este destul de simplu. Mulți maeștri de acasă nu cumpără sifoane în magazine, dar le face să o facă singur. Adesea, astfel de dispozitive costă mult mai ieftin, dar se dovedesc a fi mai puțin eficiente. Principalul lucru este să faceți totul corect, ca rezultat, sifonul sa dovedit a fi sigur și fiabil.
 • Toate articolele prezente în proiectarea acestor agregate, în majoritatea cazurilor pot fi reparate.

Desigur, principalele caracteristici ale sifoanelor pentru prepararea băuturilor carbogazoase pot varia în funcție de proprietățile unui anumit model de la un anumit producător. De exemplu, produsele de comerț care au un design simplu și foarte original sunt în vânzare. Aceste agregate diferă în funcție de valoarea lor. Pe magazinele de rafturi puteți găsi opțiuni bugetare și destul de scumpe, cu o varietate de funcții suplimentare.

Proiecta

Dispozitivul sifonului pentru prepararea unei varietăți de băuturi carbogazoase este destul de simplă și de înțeles. Designul acestui aparat popular de uz casnic include următoarele componente:

 • vasul de înaltă presiune în interiorul interior în care este localizat lichidul+
 • TUBUL SIPHON, care se întinde de la apă tipărită la vas la glanda de cauciuc din partea de sus+
 • Glanda de cauciuc duce la o pârghie, când apa din rezervor este eliberată când+
 • Cilindru de CO2, care este atașat la cel mai înalt vas de presiune din interior.

Aceasta este structura standard a siphonelor pentru sifon. Cele mai multe dintre agregatele similare care vin în vânzare au exact un design similar.

Principiul de funcționare

Înainte de a cumpăra un sifon pentru a face iubit de multe băuturi carbogazoase, merită familiarizat cu principiul muncii sale. Cunoașterea unor astfel de caracteristici ale acestui dispozitiv, va fi mai convenabil să se folosească mai ușor. Până în prezent, de înaltă calitate și de înaltă calitate a două specii principale sunt prezentate pe piețe. Luați în considerare principiul acțiunii unuia dintre ele – aparatul clasic.

Un astfel de model a fost proiectat înapoi în distanța 1829. Ea nu și-a pierdut popularitatea până la această zi. Desigur, acest Sifon a suferit multe schimbări, dar se referă mai mult la designul său decât funcționalitatea și mecanismul de acțiune.

Sifonul este o capacitate spațioasă, care este umplută cu apă și apoi cea mai sigilată și se închide fiabil. Designul acestei unități, după cum sa menționat mai sus, include o supapă (tip de capsulă), în interiorul care umple dioxidul de carbon. Prin această componentă a gazului pătrunde în partea interioară a vasului ermetic. După aceea, este pur și simplu dizolvat în lichidul situat în interiorul rezervorului, umplându-l cu tot spațiul neocupat rămas.

De îndată ce presiunea se face pe pârghie, supapa de ieșire se deschide. Apoi, sub influența presiunii, lichidul este turnat în vasele pregătite de tine – într-o cană sau un pahar.

Un astfel de dispozitiv asigură o prospețime suficient de lungă și privirea băuturii, pentru că de-a lungul timpului îl deține sub presiune, nu permite țese.

Soiuri

Astăzi, multe modele de înaltă calitate și fiabile sifoanelor sunt produse pentru prepararea de suc delicios. Gama acestor dispozitive place colectorul său. Cu toate acestea, toate modelele existente de sifoane pot fi împărțite în două categorii principale – pe dispozitivele clasice și umidificare. Faceți cunoștință mai aproape și cu cei și alte.

Clasic

Astfel de soiuri de siphones pentru sifon sunt printre cele mai frecvente. Ei produc mulți producători. Cu toate acestea, diferite modele diferă unele de altele nu prin funcționalitatea sau mecanismul lor, dar numai pe aspectul – culoare, design. În plus față de aparatul în sine, va fi necesar să achiziționeze suplimentar cutii speciale stropire interschimbabile, în care dioxidul de carbon poate fi achiziționate suplimentar. Anterior, ultima a fost folosit de multe ori, dar astăzi nu a devenit cea mai ieftină plăcere.

Uneori este mai ușor să cumpere un spray proaspăt, mai degrabă decât de fiecare dată când reîncarci bateriile vechi.

Principalele avantaje ale siphones clasice sunt:

 • Ușor și ușurința de operare+
 • Durabilitate și fiabilitate+
 • Posibilitatea de utilizare de zi cu zi+
 • greutate redusă și dimensiuni modeste+
 • Toate articolele pot fi reparate+
 • Băutura își păstrează prospețimea pentru o lungă perioadă de timp și rămâne carbonatat până când capacitatea este gol+
 • permis să se utilizeze orice cutii de conserve de la toți producătorii existenți.

  Din minusuri, puteți observa următoarele:

  • Practic, aceste agregate sunt calculate numai pe un litru de lichid, ceea ce înseamnă că va trebui să recruteze apă de multe ori și pentru a înlocui spray+
  • Reîncărcați cilindri costa scump+
  • În cursul utilizării, este foarte important să se respecte toate regulile necesare.

  Saturtors

  Special aparatele numite Satorsters se aplică, de asemenea, pentru sifon de gătit. Acesta este același sifonului pentru a face o limonada carbogazoasă, dar un ușor modificat. A dezvoltat această unitate a fost în 1955. Având în vedere că faptele, dezvoltatorii tot timpul finaliza aspectul acestui model și dispozitivul său.

  Satorsters sunt colectate de la carcasa de plastic (uneori alte materiale sunt de asemenea folosite), care introduce un cilindru negru de fum. Principalul punct distinctiv al acestui model de clasic este volumul său. Această opțiune nu 8, dar 425 g CO2 conține. Pentru priza trebuie să șurub sticla cu lichid. După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul de alimentare cu gaz. Deci, apa se efectuează.

  Dacă decideți să stoc un astfel de dispozitiv, atunci trebuie să țină cont de faptul că este necesar să se cumpere sticle produse de același producător pentru el ca sifonului însuși. Dacă neglijați de această regulă, atunci puteți întâlni faptul că capacitatea nu este pur și simplu potrivită. Lucrul cu acest model, nu ar trebui să-l exagerati cu apă, pentru că este superior divizia specificată, există riscul de a turna intreaga camera in care face limonadă. În plus, se formează în cursul preparării sodei presiunea poate provoca defecțiuni în funcționarea sistemului în ansamblu.

  Principalele avantaje ale saturatoare sunt:

  • Ușor de folosit+
  • Aspectul elegant și estetic, care poate fi bine decorat cu un interior existent+
  • Acest model nu are nevoie să constant reîncărcare, deoarece are un volum suficient de cilindru+
  • Acest dispozitiv este foarte convenabil (apă pot fi stocate direct în sticle, care imediat vă permit să pună pe masă, pe raftul frigiderului sau de a lua cu tine, undeva merge)+
  • Modele similare sunt foarte productive.

   Din minusuri, puteți observa următoarele:

   • Astfel de agregate sunt scumpe, mai ales dacă le compara cu opțiuni simple, clasice+
   • În cazul în care corpul sticla este realizat din material plastic, și nu, de exemplu, sticlă, acesta va fi supus deformări grave+
   • Dacă nu respectați instrucțiunile, apoi un gaz 425 de grame poate fi o amenințare serioasă+
   • Puteți folosi sticle emise de același producător care a lansat sifonului însuși+
   • dacă este folosit de prea multe ori, gazul va dispărea rapid.

   Sfaturi pentru alegerea

   Alege un sifon pentru sifon de gătit ar trebui să fie foarte atent. Este demn de lipirea unor recomandări simple pentru a cumpăra modelul nu prea scump și practic. Să vă familiarizați cu ei.

   • Dacă doriți să alegeți versiunea cea mai profitabilă a sifonului, atunci ar trebui să postați pentru stocuri. Acordându-le atenție, vei reuși, nu numai pentru a salva în mod semnificativ, dar, de asemenea, cumpăra un dispozitiv cu un set gratuit de stropi (sirop sau orice suplimente nutritive pot fi, de asemenea, în set).
   • Cumpara sifoane numai de marcă, și cu ei cartușe de marcă. Dacă nu respectați această regulă, puteți obține dispozitive nesigure care pot provoca leziuni.
   • Fiți atenți la calitatea materialelor din care se face sifonului. În plus, acesta trebuie să fie asamblate calitativ. Toate componentele detaliile trebuie să fie în locurile lor și sunt fixate imaculat. Sifonului trebuie să fie de înaltă calitate și materiale dense. Dacă modelul este fabricat din aluminiu, acesta trebuie prelucrat de o compoziție specială care protejează metalul din coroziune.
   • Nu ar trebui să existe daune, zgârieturi, chipsuri și alte defecte ale sifonului. Dacă a fost observat astfel de dvs., este de dorit să refuzați să cumpărați. Este puțin probabil ca el să servească de mult timp sau va fi destul de sigur. Trebuie să riscați.
   • Dacă estetica este importantă pentru dvs. în bucătărie, ar trebui să acordați atenție designului sifonului selectat. Din fericire, astăzi gama de astfel de dispozitive este foarte diversă, deci nu este dificil să alegeți o versiune perfectă pentru orice interior.
   • Cumpărați orice modele Sifon în magazine dovedite, cu o bună reputație. În magazinele de stradă incomprehensibile, luați astfel de lucruri nedorite.

   Caracteristicile de funcționare

      Un pic știu cum să alegi un sifon. Trebuie să o utilizați corect la domiciliu. Vom fi familiarizați cu câteva caracteristici ale funcționării acestui dispozitiv pentru prepararea de băuturi de băut.

      • Pentru a turnați lichidul în sifonul clasic, trebuie doar să deșurubați capul, să îndepărtați un tub subțire cu garnitură de silicon. În gât se va mai fi un telefon, nu este necesar să o eliminați. Merită să o faceți numai atunci când doriți să spălați recipientul.
      • În recipientul saturatorului, lichidul ar trebui să se topească numai la marcajul necesar. Apoi, apa gaspace, trebuie doar să faceți clic pe butonul special de gaz. Nu este nevoie să faceți prea multe clicuri pentru a nu deteriora sticla, mai ales dacă este fabricată din plastic.
      • Se umple bolta poate fi la domiciliu, cu gaz de dioxid de carbon, dar nu este recomandat să facă acest lucru, mai ales în cazul în care balonul este suficient de mare. Astăzi există multe firme care oferă serviciul de realimentare și înlocuire a acestor elemente. Dacă cumpărați clopote mici pentru dispozitiv, acesta trebuie lansat de aceeași companie.
      • În cele din urmă, nu se recomandă să fie înclinată deasupra sifonului în cursul acțiunii sale. În plus, copiii ar trebui să stea departe de această mașină, mai ales în cazul în care acesta funcționează. Deci vă protejați și gospodăriile tinere de la vătămare gravă.
      • Umplerea în sifoane doar apă rece și curată.
      • Nu întoarceți și nu se agită aparatul în timpul lichidului de turnare.
      • Nu umple dispozitivele cu lichid până la punctul de sus.

      Dacă sifonul este stocat incorect, poate exploda bine, deoarece cilindrul acestui dispozitiv este întotdeauna sub presiune ridicată.

      Următoarele video va demonstra în mod clar modul de utilizare a sifonului apei.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: