Teapoturi de preparare metalică: specii, argumente pro și contra

Teapoturi de preparare metalică: specii, argumente pro și contra

Nu este dificil să ghiciți că ceainicul de preparare este numită o navă mică pentru ceaiul de preparare.

Prototipul acestor feluri de mâncare a servit ca cazane ceramice pentru apa clocotită și vasele de bronz pentru vin, care au fost utilizate în mod activ în China antică cu mii de ani în urmă.

Tipurile de ceainici sunt multe, dar astăzi ne vom uita la modelele metalice.

Ce pare?

Brewingul de ceai este destul de simplu. Este o feluri de mâncare, de regulă, o formă rotunjită, având o gură de băutură și o sită pentru a se certa.

Situl poate fi construit în ceainic sub forma unui filtru sau se blochează pe gura sa.

În capac, scaunele au o gaură specială. Contribuie la sudarea corectă, precum și la trecerea aerului și a aburului.

Avantaje și dezavantaje

Teapoturile de sudare din metal au avantajele și dezavantajele lor.

Prosiculul sunt după cum urmează:

 • Fiabilitate și durabilitate+
 • Metalul reține căldura căldurii+
 • Apariția atractivă+
 • Usor de intretinut.

Există Contra:

 • Acoperirea din metalele de calitate scăzută poate fi reacționată cu acid tanic, care este conținut în frunze de ceai și, ca urmare, un gust de metal dobândește+
 • Puteți obține arsuri, deoarece suprafața este încălzită foarte mult, din același motiv nu puteți pune ceapte metalice pe masă fără un stand.

Soiuri

Astăzi, ceainiculele de preparare a ceaiului sunt fabricate din diverse metale care au atât demnitate cât și dezavantaje. De obicei, ceainiculele de sudare metalică vin în următoarele specii.

 • Oțel inoxidabil. Este foarte durabil și durabil materiale. fierbător de apă din oțel rezistent la temperaturi ridicate, are un aspect atractiv. Dar suprafața acestor feluri de mâncare nu pot fi curățate cu mijloace abrazive, deoarece pot rămâne zgârieturi pe ea.

 • Fontă. Patria Keellow Fontă este un vechi China. Ei au o mulțime de greutate, durabil și durabil, dar acestea ar trebui să fie protejate de lovituri. Aceste nave sunt o varietate de forme și sunt adesea decorate cu decor. În partea de jos și pereții groși sunt cald cald, dezvăluind pe deplin adevăratul gust și aromă de soiuri puternice de ceai, dar nu sunt potrivite pentru soiuri ușoare cu gust rafinat. Datorită tendinței de rugina (ca fierul turnat are o componentă de fier), aceste nave sunt acoperite în interiorul smalț.

 • Smalțată. Acestea sunt aceleași fontă sudare ceainice, dar complet acoperite cu email. Stratul ei dă mâncăruri o putere și mai mare. Aceste bere sunt simple în îngrijire și au un aspect estetic. Trebuie să se știe că ceainicul de emailat se poate sparge din schimbarea bruscă a temperaturii, nu poate fi apă fiartă, nu tolerează grevele.

 • Cupru. Astfel de ceapte de preparare nu sunt doar vase pentru prepararea ceaiului, ci și foarte frumoase, elegante și note în interior. Sudorii de cupru pot fi în interiorul conservată (acoperită cu un strat subțire de staniu, care protejează cuprul de coroziune) și nu sunt neclare. Vasele de cupru se distribuie bine la căldură și are proprietăți antiseptice. Cuprul este recomandat să se spele în apă caldă fără medicamente abrazive, bureți fără fixare și asigurați-vă că ștergeți uscarea.

 • Alamă. Alama este un aliaj bazat pe cupru și zinc, cu adăugarea de staniu, nichel și alte metale. Astfel de bere sunt scumpe, dar foarte spectaculoase, multe dintre ele sunt relicve antice. De obicei, ele sunt foarte grațioase și au un mâner din lemn. Teapoturile preparate din alamă sunt, de asemenea, colorate cu staniu alimentar și necunoscut. Ei necesită o circulație atentă și delicată.

 • Placat cu nichel. Wieltering Ceainting cu acoperire placată cu nichel strălucind frumos și foarte practic. Ele sunt ușor de îngrijit, durabile și igienice. Spălați-le ar trebui să fie apă caldă.

Recomandări pentru alegerea

   Pentru a alege corect o ceainic de metal de sudură de înaltă calitate, Când cumpărați ar trebui să acorde o atenție la următoarele detalii.

   • Cazanul de bere este mai bine să cumpere într-un magazin specializat, unde ceaiuri și cafea de înaltă calitate sunt vândute sau într-un punct de tranzacționare bun pentru vânzarea de mâncăruri.
   • În mod ideal, trebuie să achiziționați mai multe majorități de volume diferite pentru a prepara ceaiul pentru utilizarea de zi cu zi și în caz de sosire a oaspeților. Prima opțiune poate avea un volum de 1 l, al doilea – 2 l și mai mult.
   • De preferință, ceainicul unei forme rotunde clasice, distribuie uniform și păstrează căldura și, de asemenea, dezvăluie perfect gustul și aroma frunzelor de ceai.
   • examineze cu atenție recipientul de fabricare a berii, aceasta nu ar trebui să aibă chips-uri, fisuri și alte defecte.
   • Capacul trebuie să se potrivească bine la ceainic și să fie sigur că aveți o mică gaură pentru a ieși din abur.
   • Grădina perfectă a sânilor este groasă la bază și subțire la capăt, trebuie să se uite în sus și să fie strâns atașat la ceainic.
   • Mânerul trebuie să fie confortabil pentru a apuca forma și a fi localizat astfel încât mâna să nu atingă metalul fierbinte.

   Tipul de ceai gustos și parfumat, beat devreme dimineața, acuzați oamenii cu energie pentru multe ore de zi de lucru. Ceainicul de cazan din metal selectat vă va ajuta în pregătirea acestei băuturi minunate și vă va oferi o plăcere estetică de la contemplarea aspectului său.

   Mai multe despre Teapoturile de sudare metalică Veți învăța prin examinarea următoarelor videoclipuri.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: