Toate felurile de mâncare din sticlă despre

Toate felurile de mâncare din sticlă despre

Timp de mulți ani, pentru mulți oameni obișnuiți, a devenit un obicei de a utiliza pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare și utilizarea frecventă a alimentelor din metal sau porțelan. feluri de mâncare din sticlă a început să fie utilizate în mod activ recent. Și toate faptul că producătorii au reușit în cele din urmă să-i dea rezistente la căldură proprietăți, și, prin urmare, a început să se aplice în mod activ pe masă ca un decor elegant, pe aragaz – pentru a accelera procesul de preparare, precum și în cuptor pentru rapid și alimente coapte eficient.

Particularități

Sticla ca material pentru producerea de feluri de mâncare atrage proprietari, prin care este extrem de convenabil atunci când este utilizat, este ușor de curățat, se pare frumos atunci când gătiți mâncăruri delicioase. Pe piața de feluri de mâncare moderne, puteți găsi punctele de vedere tradiționale ale unor astfel de ustensile, cum ar fi farfurii și pahare, precum și vase, diverse forme de copt, și chiar mănâncă mari dintr-un geam de construcții.

Sticla poate fi considerat unul dintre cele mai vechi materiale, care a început să folosească omul în modul pentru nevoile sale. Se crede că, pentru prima dată a apărut în Egiptul antic de sticlă aproape 5000. cu ani în urmă. Proprietățile sale caracteristice pot fi considerate duritate și densitate, precum și conductivitate termic redus – acest lucru înseamnă că sticla încălzită va continua să mențină căldura. În primul rând, produse din sticlă produse în mod obișnuit atunci când gonflabila, astăzi tehnologia de eliberare material a fost îmbunătățit.

Produse din sticlă pentru bucătărie, în caracteristicile lor este împărțit în tacâmuri sau bunuri de uz casnic.

Economice sunt împărțite în 2 tipuri:

 • Material Zaporoporova+
 • Ustensilă din sticlă obișnuită.

Veselă din sticlă obișnuită – acestea sunt sticle pentru băuturi sau bănci. Zead rezistente la sticlărie – acestea sunt diferite dimensiuni de vase dimensionale si tigai, care pot fi achiziționate pentru bucătării restaurant și utilizarea în condiții casnice, diverse forme BRAZIER și frumoase forme de copt alimentare. Tacâmuri diferă în natura sticlei utilizate, metode de lucrări, nuanțe de decor.

Cel mai adesea sunt următoarele tipuri de preparate pentru mese decorarea camerei: diferite parametrii de sticlă și de lux pahare mari de vin, pahare elegante și pahare de vin scăzut, uleiuri și suicrafts, vase și ulcioare, thrushs și superchain, tăvi stilizate, farfurii, farfurioare.

Avantaje și dezavantaje

Multe rezervoare de sticlă sunt utilizate în mod activ în cuptorul cu microunde. O astfel de cerere pentru produsele de copt poate fi explicată printr-o varietate de avantaje semnificative față de alte produse.

 • Vederea transparentă a feluri de mâncare va permite să producă controlul necesar asupra întregului proces de gătit mâncare, pentru că toate produsele vor fi în fața ochiului atent al gazdei.
 • Conductivitatea termică scăzută a acestor ustensile va permite produse de mult timp.
 • Sticla nu va afecta calitatea gustului produselor. Chiar și depozitarea lungă a alimentelor gătite în rezervoarele de sticlă (și în frigider) nu va afecta în niciun fel forma sau gustul alimentelor.
 • Containerele din sticlă transferă perfect modul de expunere la temperatura crescută.
 • Caracteristicile estetice ridicate de feluri de mâncare va permite achiziționarea de produse nu numai pentru a găti alimente în cuptor, precum și pentru a servi frumos o masă festivă, pentru a lua masa de masă.
 • Ustensile pentru copt, ca și în cazul în care fragil ea nu arata, de fapt, are o rezistență semnificativă. Rezistența la efectele substanțelor abrazive sau a uneltelor agresive pentru spălare sau curățare va contribui la o durată lungă de viață.
 • În această formă, feluri de mâncare va pregăti destul de ușor de multe feluri de mâncare populare, ca produsele din aceasta nu va arde.

În plus față de plusuri enumerate de sticlă din sticlă pot avea, de asemenea, o serie de deficiențe.

 • Cel mai important dezavantaj – poate fi foarte ușor de a sparge, mai ales acest lucru este important atunci când este în mâinile copiilor mici. Pentru că, dacă aveți copii care sunt gata să vă ajute în mod activ, cel mai bine este de a le elimina doar de la spălarea acestor feluri de mâncare sau servirea ei mese de masă pentru a evita obținerea rănit de copiii dumneavoastră.
 • Sticla, chiar dacă este rezistent la căldură, încă rămâne doar sticla, din acest motiv, atunci când produsele alimentare de gătit este mai bine pentru a evita diverse lovituri sau alte impacturi fizice.
 • Minus principal de sticlă rezistente la căldură poate fi asociată cu o conductivitate termică scăzută sale și, în plus, se prăbușește de multe ori, atunci când temperatura utilizată pentru temperaturi de gătit. Din amanta acestor produse va necesita o atitudine mai atentă față de ei.

Vizualizări

Produse din sticlă pentru bucătării au o clasificare pentru un număr de semne.

 • Prin programare, este împărțit într-o sală de mese, economice, de multe ori adăugând aici bucătărie și ceai-cafea cafea.
 • Potrivit funcționalitatea: pentru gătit diverse feluri de mâncare, pentru depozitarea produselor alimentare și a hranei pentru animale sale, pentru a primi produse și diverse băuturi.
 • Din tipul de sticlă: din materialul obișnuit, cristal, rezistent la căldură.
 • Prin modalitate de a crea: feluri de mâncare presate, suflare și produse presate, precum și emailat.
 • Dupa nume.
 • Conform prezenței decorație.
 • În forma – poate un gol sau plat.
 • Dimensiune: Produse mici, mijlocii și mari, în special copii mari.
 • Complet: instrument sau abur, set sau serviciu, seturi de căști mari.

Cea mai mare cerere pentru consumatori astăzi utilizează ustensile pentru copt într-un dulap sau alamă cu microunde. Acesta utilizează diferite tipuri de produse din sticlă.

Mâncărurile rezistente la căldură sunt utilizate în mod activ pentru gătit mâncăruri calde și diverse tipuri de coacere. Formele fabricate din sticlă coaptă diferă în cazul în care poate menține căldură în interiorul produsului timp de mai multe ore, ceea ce este redus semnificativ prin timpul de gătire și va ajuta alimentele mult timp pentru a menține o stare caldă. Fișele și formele de coacere rezistente la căldură și forme pentru coacere tot felul de feluri de mâncare sunt prezentate în magazine specializate într-un sortiment destul de mare.

Puteți alege cu ușurință orice formă dorită sau chiar colorați la gustul dvs. Sticla rezistentă la căldură ca material poate rezista până la 300 de grade, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru operațiunea de zi cu zi. În magazin, puteți găsi întotdeauna seturi frumoase de sticlă silicată colorată, proiectate pentru servirea luxoasă a diferitelor feluri de mâncare.

De asemenea, puteți alege întotdeauna ustensile de sticla din nou sticla borosilicat rezistent la căldură, care este anulat, în scopul de a pune mâna pe sau coace feluri de mâncare preferate. Astfel de produse pot fi utilizate la temperaturi de la – 50 la +500 grade, ceea ce va permite utilizarea lor: în cuptoarele cu microunde, în gaz și puteri electrice, sobe electrice, pe plăci de gaz (deși, numai cu un separator special flacără) , puteți răcească și poate fi răcit se păstra produsele în frigider și chiar în congelator.

ustensile de Unbreakable din sticlă rezistentă la căldură antiľoc este, de asemenea, în cerere – Este complet sigur, și chiar dacă picătură accidental un astfel de produs, toate fragmentele de la aceasta din cauza unei tehnici speciale de întărire va fi lipsesc colțuri ascuțite. Această calitate face ca acest tip de feluri de mâncare la fel de puternic posibil – nu va împărți în fragmente mici periculoase, dacă o picătură accidental pe podea. O astfel de sticlă călită este valabil pentru un bufet festiv.

produse ceramice de apă sunt un înlocuitor demn de popular, dar feluri de mâncare din porțelan scumpe. Ea are, de obicei, o rezistență mai mare la diferite de impact și mult mai bine pentru a transporta spălare în mașina de spălat vase.

Frumos sticlă din sticlă ceramică are o suprafață netedă, are puține pori, se distinge prin lipsa de aflux, are o culoare omogenă.

Foarte popular sticlă colorată rezistent la șocuri. Daca sunteti un fan al produselor tradiționale de sticlă, atunci ar trebui să-și îndrepte atenția la sticla de Murano. feluri de mâncare decorative se disting printr-un design venețian rafinat, oferă un joc unic de lumină și vopsele și vă permite să facă o masă festivă mai atractiv.

Mai ales frumos în această tehnică de execuție arata cum ar fi ochelari elegante. Un alt set care va decora orice sărbătoare – feluri de mâncare din sticla de Boemia. Toate aceste pahare elegante, vaze pentru bomboane și fructe, stive si decantoare pentru vodca, pahare de vin va deveni mândria și cauza de opinii entuziaste ale clienților dumneavoastră.

Producatori populari

Diverse pahare, farfurii frumoase si supa de lux folosite întotdeauna cererea specială pentru gospodine. Toate aceste produse vor decora vizibil orice masă și poate chiar afecta în mod semnificativ apetitul de oameni care stau la masa. Cererea specială a fost utilizată întotdeauna sticlă colorată. Aceste seturi pot fi găsite în cataloagele multor producători de bine-cunoscute.

O mare faima de azi au astfel de branduri, cum ar fi Luminarc și pasabahce. Selectarea lor chic de sticlă va permite să rupă cele mai potrivite set pentru orice stil posibil de bucătărie. Acești producători oferă să aleagă de la cumpărătorii lor nu numai mâncăruri de culoare cu o singură culoare din sticlă, ci și obiecte cu model original.

Luminarc este una dintre cele mai renumite branduri globale din producția de mâncăruri moderne. Brandul francez „Luminarka” folosește tehnici unice de testare deja gata să vândă produse, datorită acestor metode de feluri de mâncare luminarc și a câștigat reputația lor excelentă, este, de asemenea, specialiștii săi care au introdus un sistem unic și destul de strict de certificare a propriilor produse

Compania Turcă Pasabahce Este, de asemenea, unul dintre liderii recunoscuți în domeniul de descărcare de produse din sticlă. Marca comercială a introdus mai întâi produsele sale în 1935 și de atunci a devenit foarte popular. Produsele de marcă se disting prin rezistență uimitoare. Toate elementele sunt fabricate din sticlă de cristal întărit. Tehnica specială vă permite să facă bunuri de brand adecvate pentru utilizare permanentă de zi cu zi. Chiar și fragilă la primele pahare de vin de brand scurt pot fi readuse la mașina de spălat vase încredere.

ustensile de sticlă neagră va fi perfect combinat cu colorare bucătărie în orice ton. Întuneric tacâmuri este în prezent produs de multe companii renumite.

Printre acestea, puteți re-menționa Luminarc, precum și „Sf Industria sticlei“, pasabahce. Puteți găsi seturi foarte simple, cu obiecte mici, care au margini ondulate. O astfel de placă de farfurii, pahare și pahare, e de rahat și fierbătoare fără dificultate va fi decorat pentru orice sărbătoare – indiferent, acestea vor fi realizate din sticlă neagră sau maro.

Bormioli Rocco este, de asemenea, una dintre cele mai renumite producători moderni, Care oferă clienților săi din sticlă opal și produse din sticlă colorată pentru diferite băuturi. Toate tipurile de pahare de vin și pahare, cazane și halbă vă va oferi posibilitatea de a decora masa dvs. și de a face gustul orice băutură mult mai bine: și nu contează ce va fi apa sau vin, bere obișnuită sau cocktail-uri exotice.

eleganță specială unică a posedat întotdeauna produse din sticlă neagră. Bea de ochelari negri similare – plăcere solidă.

Sticlăria este produs de marca germană Eisch. Compania foloseste o noua tehnologie numita „respirabilă porțelan“, lucru manual de masterat este utilizat pentru eliberarea celor mai căutate produse.

Luminoase de culoare ușor de reținut mereu la moda saturate și. Cele mai populare poate fi numit albastru. El va fi capabil să se potrivească perfect în orice interior modern. Setul magnific de feluri de mâncare de colorare albastră va fi bine armonizat cu orice masă sau mobilier. Avantajul acestor produse este că culoarea albastră nu va ridica pofta de mâncare și va ajuta cu o astfel de nevoie de a arunca kilograme inutile.

Boemia Crystal – renumit marca Cehă, producătoare de ustensile din sticlă boemă. Glass Crystalex Glass Corporation, care deține mărci comerciale celebre din lume Bohemia Crystal și Boemia Sticlă, oferă consumatorilor numai cele mai elegante seturi de vase.

Cum de a alege?

Alegerea ustensilelor din sticlă de înaltă calitate, trebuie să vă amintiți elegantul său și cel mai potrivit pentru aspectul bucătăriei dvs. În plus, cea mai mare atenție trebuie acordată calității sticlei selectate astfel încât să nu-și piardă strălucirea în câteva luni. Într-adevăr, Un ustensil bun de sticlă trebuie să aibă rezistență maximă și rezistență la căldură.

Suprafața seturilor de sticlă trebuie să fie complet netedă. Toate elementele de decor ar trebui să fie aranjate simetric, „riduri“ și „falduri“ nu ar trebui să fie prezente pe produsele selectate – acest lucru indică un material de calitate scăzută.

Vaze elegante de sticlă și ochelari de vin, plăci și ochelari, forme, niferi și alte feluri de mâncare – atribute foarte utile ale oricărei bucătărie modernă sau sufragerie. Aceste seturi pot fi achiziționate atât la prețuri foarte mari, cât și la un preț mai atractiv. Pentru a evita greșelile în alegerea finală și a cumpăra un produs de calitate, care vă va servi de la un an, ar trebui să cunoașteți anumite reguli.

 • Este extrem de important să învățăm cât mai multe informații despre producătorul serviciului, ceea ce vă place să clarificați câte ani se află pe piața mâncărurilor, să vă familiarizați cu comentariile.
 • Ar trebui să fie examinată cu atenție de toate produsele din sticlă pentru prezența zgârieturilor, chips-uri probabile, astfel încât să nu cumpere pentru probele de defecte ale casei dvs.
 • Este necesar să se ia în considerare nu numai direcții de moda moderne, dar, de asemenea, stilul general de decor de bucătărie, în cazul în care veți folosi în mod activ un set nou, colorat și aspectul elementelor de bucătărie deja prezente pe ea.
 • Dacă este important pentru dvs. – este mai bine să achiziționați imediat specimene de șoc și apoi să le folosiți, nu vă faceți griji cu privire la integritatea mâncărurilor.

Dacă doriți să cumpărați un set pentru coacere pentru o lungă perioadă de timp, este important să luați în considerare – o veți exploata într-un cuptor convențional de gaz sau inducție.

Termeni de utilizare

Astfel încât sticla din sticlă servită în bucătărie, cea mai lungă perioadă de timp și în modul constant a fost folosit pentru gătit alimente, Trebuie să respectați aceste reguli atunci când utilizați:

 • Preîncălzirea sau mâncarea rece trebuie să fie treptat pentru a evita scăderea temperaturii+
 • Nu alegeți mâncăruri din sticlă călită să o încălzească pe o sobă convențională de gaze,
 • Luând mâncărurile de la cuptor, aplicați numai prosoape uscate sau tack+
 • Sticla încălzită nu se pune pe o masă umedă sau rece+
 • Mâncărurile de sticlă rece nu merită trimiteți la cuptorul deja preîncălzit+
 • Este imposibil să se toarnă alimente răcoroase sau congelate în forma încălzită;+
 • Preîncălziți cuptorul în care se află mâncăruri de sticlă, este necesar să se evite treptat o schimbare accentuată a regimului de temperatură.

Pentru a da o astfel de feluri de mâncare un aspect strălucitor chic, îl puteți rezolva Mortar de apă cu sare și oțet. De asemenea, multe hostess în aceste scopuri sunt aplicate prin alcool amoniac. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că este posibil să lustruiți sticla numai într-o stare umedă.

Alegeți fără erori, seturi de sticlă pentru copt, pentru servirea masa ta, pentru gustoase băut ceai și lăsați-o cameră de luat masa deveni un adevărat confortabil.

Revizuirea ustensilele rezistente la căldură din sticla A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: