Tot ce trebuie să știți despre standuri de transport cu autocarul

Tot ce trebuie să știți despre standuri de transport cu autocarul

Cu siguranță toată lumea își amintește de momentul în care toată lumea este în anticiparea frumusețea extraordinară și un gust magnific de tort, atunci când în mijlocul vacanței este pus pe masă. Impresia unei delicatețe poate fi rasfatata chiar în acest moment, în cazul în care tort este neatractiv și stă pe carton obișnuit sau o placă simplă. Pentru ca oaspeții să fie încântați cu desert, este posibil să-l fișier de pe un suport interesant tort frumos. Apoi, cel mai chic tort va arata foarte bine pe standul original sau rafinat.

Descriere

Stand pentru un tort este o tavă sau o placă rotundă pe picior. Diametrul și mărimea vârstei vechi pot fi diferite – de la standuri mici pentru prăjituri la plăci uriașe pentru un tort de nunta de mare. De obicei, tăvi sunt de formă rotundă, mai rar – dreptunghiulară sau pătrată. Stand pot fi:

 • Un singur nivel sau mai multe niveluri (pentru un tort mare cu mai multe niveluri)+
 • Tava de plat pe picior joasă+
 • Tavă de mare picior+
 • rotative+
 • Sub forma unui raft+
 • cu un capac sau cupola+
 • fantezie.

Stand materiale pot servi ca:

 • sticlă+
 • porţelan+
 • metal+
 • lemn+
 • plastic+
 • ceramică.

De ce aveți nevoie de ANCADER?

Anterior, plăcile obișnuite, tăvile sau blanurile de carton au fost utilizate ca suporturi sub prăjituri și produse de patiserie. Astfel de deserturi nu păreau foarte actuale, astfel încât apariția AEEM și cochilii au facilitat în mod semnificativ viața confismei. Torturile de pe standuri arata frumos în fotografie și în realitate. În plus, dulciurile sunt mai convenabile transportate într-un aspect special decât pe carton sau într-o cutie. Există suport de stocare și formular de transport – au o acoperire durabilă care închide tortul fără goluri.

Aneva spectaculoasă pentru un desert de nuntă va ajuta nu numai să livreze un seif și conservarea tortului, ci și surpriza oaspeților.

Shell-uri pentru decorarea deserturilor pot fi multi-nivel, cu diametre diferite de farfurioare combinate – pentru tort și prăjituri.

Vizualizări

Astăzi alegerea unor suporturi interesante și frumoase sub deserturi este doar uriașă.

 • Cel mai adesea în magazine pot fi găsite Ackings din plastic. Acest material are greutate redusă și cost redus. Amemele de plastic pot avea diferite forme și piese decorative. În plus, un astfel de stand este ieftin. Este potrivit pentru o sărbătoare modestă într-un cerc de familie.

 • De lemn Stă în modă pentru o lungă perioadă de timp. Arborele este bine combinat cu sticlă sau ceramică. Un astfel de AELL combinat este perfect pentru vacanța în stilul Shebbbi sau Eco. Există, de asemenea, opțiuni de la un copac natural – un vârf al unui butoi, procesat și acoperit cu un lac mat sigur. Un astfel de acepan pare foarte eficient într-o pereche cu un design de desert adecvat.

 • Sticlă Podstavavka – Opțiunea larg răspândită. Poate fi cu un capac sau fără ea. Dacă etnotul de pe picior este făcut complet din sticlă transparentă, atunci se pare că tortul este crescut în aer – este foarte frumos. Farful cu un capac poate fi sub forma unei plăci cu tablouri sau tavă directă fără limitatoare.

Capacele la astfel de clasament sunt sub formă de cupolă înalță în funcție de diametrul vasului.

 • Tutoriale multiple – Acestea sunt câteva plăci plate situate la diferite înălțimi. De obicei, acestea sunt situate pe componente metalice. O astfel de AMEM poate fi sub forma unui copac, floare, inimi și așa mai departe. Astfel de opțiuni sunt alese pentru nunți mari, unde aveți nevoie de un număr mare de deserturi.

 • O altă opțiune pentru nunta – ANCONDLEY pentru un desert suspendat. Se pare că acest design este eficient: în sala unde se desfășoară celebrarea, se efectuează un suport metalic mare cu trei niveluri. Nivelul inferior are un diametru mic al plăcii, al doilea – un pic mai mult și al treilea – chiar mai mult. Nivelurile pot fi mai mari de trei – la cererea clienților. Astfel, tortul este situat ca și în cazul picioarelor și ca și cum ar fi agățat în aer.

 • Opțiunile clasice de trei treimi se vor potrivi cu orice tabel. Un astfel de suport arată ca trei plăci de diametre diferite – de la mai mult la mai mic, cu un mâner metalic în mijloc. Puteți pune brioșe, cupcakes și prăjituri pe astfel de feluri de mâncare sau tort tocat pe bucățile îngrijite.

 • Amemele rotative – Mast Hav al oricărei produse de patiserie. Mai bine, dacă această opțiune este realizată din plastic alimentar solid, arbore sau acrilic. Pe un astfel de suport este convenabil să acoperiți tortul cu smântână și decor. Există opțiuni frumoase, solemne, cu un vas rotativ – desertul este confortabil de tăiat, iar fiecare persoană poate alege piesa pe care o plăcea.

 • Cele mai simple anume ceramice cu o spatulă reprezintă o placă plată convențională de diametru mare. Lama se face de obicei din același material ca o farfurie. Pentru mese de familie și sărbători, această opțiune este cea mai potrivită.

 • Există, de asemenea, așa-numite opțiuni de drumeții – Din plastic alimentar obișnuit pe tipuri de containere. Un astfel de suport are un capac confortabil cu blocajele. Într-un astfel de container, este ușor să transportați un tort întreg fără să-l deteriorați.

 • Există, de asemenea, vase de unică folosință De la carton. De obicei, sunt necesare pentru a elibera un tort de la un punct la altul, dar pentru a servi desertul pe o astfel de fel de mâncare – acesta este un film.

Prezentare generală a modelelor populare

Astăzi, magazinele oferă o gamă largă de standuri și produse de patiserie. Unele modele sunt populare cu produse de cofetărie domestice pentru muncă și unele – ca mâncăruri pentru aplicarea unui desert pe masă. Pentru uz casnic, plasticul greu, sticla, acrilicul sau lemnul sunt cel mai adesea selectate. Cofetarii preferă cele mai ușoare modele, dar cu un vas rotativ.

Un astfel de AMEE sunt necesare pentru muncă – acoperitoare cu smântână și prăjituri și prăjituri. După terminarea lucrului, desertul este mutat pe un substrat de carton sau un stand frumos pe picior cu un vas nerotativ.

Pentru sărbători într-un cerc îngust de familie, puteti alege modele populare laconice pe un picior scăzut de ceramică, sticlă sau lemn. Astfel de ancases va fi elegant, uita-te la masa si in fotografii.

Un alt model popular – Runda aerat cu partea creț scăzută. Această tavă arată bine și prăjituri, și un tort întreg cu decorațiuni în vrac. Schimb Valutar elegante, transparente, cu un capac-cupola într-un set poate fi adesea văzută pe ferestrele din cofetărie. De obicei, acestea sunt realizate din sticlă, destul de mult cântărește, dar ele arata spectaculos.

Cele mai multe recipiente din plastic rotunde simple pentru prăjituri cu un capac, care se închide utilizările de blocare cererea. Într-un astfel de recipient, puteți transporta cu ușurință de desert fără teamă pentru siguranța sa. Rafturi cu două sau trei niveluri cu o tijă de metal în mijloc sunt potrivite atât pentru tort și prăjituri și bomboane. Pe o mică sărbătoare, un astfel de kit va fi calea. În plus, acest stand poate fi găsit în vânzare în orice supermarket sau într-un magazin cu mâncăruri.

Cum de a alege un stand?

Alegerea angiei depinde, mai presus de toate, din ce scop este cumpărat. Dacă sunteți cofetarul, atunci nu veți avea nevoie de un singur stat, ci mai multe. Mai întâi – pentru muncă, un model simplu rotativ cu un mecanism puternic. În al doilea rând – pentru fotografii sau livrare de desert. Poate fi un model de sticlă frumos, cu un capac, un sac de gumă de la un copac natural, o versiune combinată.

Există, de asemenea, constructori special concepuți pentru prăjituri fantezie. Acestea sunt realizate din plămâni, dar acrilic durabil, au mai multe feluri de mâncare netede și haotice de diametre diferite, tija centrală și tije pe sosuri. Turta „plimbari“ pe aceste tije și în forma finită pare să se murdărească în aer. Pentru uz casnic, vă puteți opri alegerea pe rafturi simple amers de sticlă de pe picioare sau pe un vas plat scăzut cu o spatulă. La astfel de feluri de mâncare de, tort este ușor de tăiat și de a servi.

Atunci când alegeți orice sprijin, ar trebui să fie luate în considerare în greutate, materiale, caracteristicile și durabilitatea componentelor.

Evident, sticlă, ceramică, vase de porțelan vor trăi mai mult (în cazul în care nu rupt sau nu de a face chips-uri), acestea pot fi transmise din generație în generații și ei nu își vor pierde relevanța lor. Bun de metal servește, de asemenea, o lungă perioadă de timp, dacă este corect să aibă grijă de el.

Suporturile din plastic și acrilic vor dura mult timp, deoarece în timp, urme din cuțit sunt formate pe material, pot să nu fie spălate. Același lucru se aplică copacului. Vasele presate din carton pentru prăjituri ar trebui folosite doar o singură dată.

Despre cum să faci ANCADER cu mâinile tale, să te uiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: