Totul despre cuțite Fissler

Totul despre cuțite Fissler

În bucătărie de orice gazda, puteți găsi o mare cantitate de dispozitive de fixare și dispozitive pentru gătit. Numărul lor include cutite de bucatarie. Astăzi vom vorbi despre produsele din Fissler.

Particularități

Cuțite ale acestei companii germane sunt produse dintr-o bucată solidă de oțel de înaltă rezistență. Acestea sunt produse cu un mâner om prietenos și o suprafață de degetul mare. Mânerele nu au cusături, particule alimentare în timpul tăierii nu se încadrează în gaura. În plus, butoanele de adaptare sunt echilibrate, ceea ce îl face să funcționeze cu ea la fel de confortabil pentru o persoană.

Toate modelele de astfel de dispozitive în timpul fabricării sunt trase de master în mod individual, și dă produsul unghiul de ascuțire perfectă.

Baza pentru producerea acestor cuțite este din oțel carbon special.

Gama

În prezent, diferite modele de cutite Fissler sunt disponibile. Fiecare dintre ele are propriul număr specific.

 • 8707814+
 • 8801216+
 • 8803220+
 • 8803013+
 • 8707815+

8707814

Acest model de dimensiuni mici, lungimea lamei este de 11 centimetri. Are lavete mici. Produs mâner din plastic. Cel mai adesea un astfel de produs este utilizat un Pentru uleiul de tăiere.

8801216

lama acest Bucătar cuțit Mutare din oțel forjat. Produsul are dimensiuni medii, lungimea părții de tăiere atinge 16 centimetri. Mânerul este fabricat din plastic.

8803220

Acest model are dimensiuni mari. Lungimea lamei ei este de aproape 20 de centimetri. Are o formă ușor curbată, cu cârpe mici. Mânerul este fabricat din materiale plastice. Cel mai adesea este folosit Pentru tăierea pâinii.

Citește mai mult  Cum de a alege o tigaie de prăjire mai bună?

8803013

Lama unei astfel de eșantioane este realizată din oțel călciat, iar plasticul este utilizat pentru mâner. Lungimea părții de tăiere atinge 13 centimetri. Este produsă cu cârpe mici. Acest dispozitiv este destinat Pentru tăierea tomatelor.

8707815

Acest produs este Tipul de gătit. Lungimea lamei – 15 centimetri, nu are dinți la sfârșit. Mânerele din plastic negru sunt cele mai confortabile pentru o persoană.

În plus, această companie produce, de asemenea, seturi de cuțit. Printre acestea alocă setul de linii clasice. Acesta include șase produse:

 • Cuțit de tăiat legume+
 • Fixarea pentru tăiere+
 • Cuțit auxiliar+
 • Dispozitiv pentru pâine+
 • Bucătar cuțit+
 • Stand din fag.

Toate produsele sunt fabricate din baza de oțel carbon. Ei merg într-un set cu un stand confortabil din lemn pentru stocarea tuturor articolelor.

De asemenea, alocați colecția de perfecțiune Fissler. Acest set include doar șapte elemente:

 • Spionarea produsului+
 • Bucătar cuțit+
 • Produs pentru tăiere+
 • Cuțit (lungime de 13 centimetri)+
 • Musat+
 • Dispozitiv de tăiere a pâinii+
 • Stand din fag.

O altă serie este Fissler Bionic. Acesta include un cuțit de bucătar cu o lungime a lamei de 20 de centimetri. În același timp, partea de tăiere este acoperită cu aplicație specială solidă și de înaltă tehnologie care oferă o rezistență suplimentară de adaptare. Acest cuțit poate fi utilizat la tăierea aproape orice produse. În acest caz, partea de tăiere a produsului cu o acoperire specială nu umple niciodată.

mâner negru ergonomic echipat cu o coadă, care este răsucită la 90 de grade. Cu tăiere nu alunece, chiar dacă mâinile sunt umede. Acesta protejează perfect o persoană de la tăieturi și deteriorări ale uneltei. De asemenea, această colecție include un cuțit Fissler Bionic Snoku. Lungimea lamei acestui produs ajunge la 18 centimetri. Acest instrument de bucătărie este, de asemenea, acoperite Firma de aplicații high-tech.

Citește mai mult  Caracteristici Mayer & Boch

Acest cuțit are o lamă ultra-subțire, cu o bază solidă. Produsul poate fi ușor de tăiere de pește, legume tăiate, carne. În acest caz, instrumentul în procesul de lucru Nu clipește. Acest model nu numai că pot tăia produse, dar, de asemenea, se năruie și să le taie. Satoku, în comparație cu alte cuțite bucătar, are o parte de tăiere mai scurt. La fel ca eșantionul anterior, un astfel de cuțit este produs cu un mâner negru ergonomic, cu o coadă strident cu 90 de grade.

Reguli de alegere

Înainte de a cumpăra un model de cuțit adecvat, ar trebui să acorde o atenție la unele lucruri. Deci, trebuie să decideți mai întâi pentru tăierea produselor pe care doriți să le cumpărați un produs.

La urma urmei, astăzi există o mare varietate de cuțite, destinate pâine, ulei, carne, pește. De asemenea, Fissler poate oferi clienților seturi întregi de cuțite pentru diferite produse. Intr-un set există un stand de lemn pentru luminări.

De asemenea, merită o atenție la mânerul produsului. Trebuie să fie confortabil, astfel încât în ​​timpul mâinii de tăiere nu este obosit și tăierile pe degete au reușit să evite cu ușurință.

Recenzii

Mulți consumatori au lăsat feedback pozitiv cu privire la cuțitele de la Fissler. Deci, unii au remarcat că cuțitele acestui brand sunt destul de luminoase, ceea ce simplifică tăierea produselor, o face confortabilă pentru o persoană.

De asemenea, mulți cumpărători, de asemenea, a spus despre mânerul rezistent la căldură convenabilă a produsului. Vă permite să reduceți cât mai confortabil produsele. Nu alunecă în mâna unei persoane în timp ce lucrează cu un cuțit, în ciuda faptului că suprafața sa este absolut netedă. Feedback pozitiv meritat și acceptabil valorile cuțitelor acestei mărci (dacă obțineți pe acțiune).

Citește mai mult  Tipuri de uscătoare pentru feluri de mâncare și criteriile de alegere a acestora

Unii consumatori au lăsat recenzii bune despre calitatea lamei. Potrivit cumpărătorilor, este suficient de ascuțit și rar clipește, ceea ce vă permite să tăiați aproape orice produs ca subțire. De asemenea, mulți au vorbit despre designul frumos și elegant al instrumentelor de bucătărie.

Dar există și cumpărători care au plecat și feedback negativ asupra cuțitelor de marcă Fissler. Deci, mulți au spus că produsele pot fi înghețate numai manual, nu le puteți încărca în mașina de spălat vase. În plus, unele dintre aceste instrumente de bucătărie nu sunt suficient de ascuțite de lama.

Cumpărători, a observat că există cuțite în sortiment, care, cu utilizarea frecventă, sunt foarte sclipitoare și necesare în ascuțirea suplimentară constantă. De asemenea, sa observat că atunci când se lucrează cu unele modele, puteți tăia în jos. Atunci când cumpără cuțite, unii consumatori au văzut mici zgarieturi pe lamele de produse.

Mulți au fost nemulțumiți și supraestimate fără o valoare stoc.

video de revizuire a cuțitului de gătit Fissler puteți vedea un pic mai mic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: