Totul despre măsurarea lingurilor

Totul despre măsurarea lingurilor

Bucătăria este un loc în care fiecare hostess este angajată în pregătirea unor capodopere culinare delicioase. Numărul de dispozitive care iau parte la prepararea mâncărurilor sunt destul de mari. Un rol foarte important în procesul culinar este atribuit de măsurare a lingurilor. Având în vedere faptul că mulți pregătesc feluri de mâncare pe rețete în care, în majoritatea cazurilor, greutatea fiecărui ingredient în vrac este specificată în grame, este necesară prezența lingurilor de măsurare

Până în prezent, pe piața dispozitivelor culinare, o selecție largă și o gamă largă de linguri de măsurare. În acest articol, să vorbim despre toate tipurile posibile ale acestui inventar, cum să alegeți lingura dreaptă, cum să aveți grijă de ea.

Ce este

O lingură măsurată arată ca de obicei, dar are puține diferențe. Acesta este un instrument special de măsurare culinar utilizat în timpul preparării diferitelor preparate pentru măsurarea corectă a numărului necesar de ingredient specific. La urma urmei, uneori, este foarte important să se măsoare valoarea exactă a unui produs, gustul se poate schimba de la încălcarea proporțiile și, uneori, – nu pentru mai bine.

Probabil, mulți au obișnuiți să folosească ochelari de măsurare sau greutăți culinare, dar o lingura de măsurare este un contor destul de exactă, folosind care, nu va fi confundate. Deci, grăbește-te să cumpere câteva dintre speciile ei pentru bucătărie.

Soiuri

Numărul de materiale și tehnologii pentru fabricarea de atribute de bucătărie a crescut, a crescut diversitatea dispozitivelor pe care le vorbim. În plus, interesul pentru gătit, și oamenii se pregătesc nu numai feluri de mâncare tradiționale, dar feluri de mâncare de alte bucătării ale lumii. Prin urmare, pentru fiecare substanță în vrac individual, vă puteți ridica lingura ta dimeric.

Să uite la ceea ce astăzi tipurile pot fi achiziționate de pe piață:

 • Ceaiul este o lingura de volume mici, de la 5 miligrame+
 • Sufragerie, cantitatea maximă de produs în vrac, care poate fi măsurată este de 50 mg+
 • Pentru ceai+
 • pentru cafea+
 • pentru zahărul+
 • Pentru produsele în vrac+
 • Pentru amestec pentru copii.

Fiecare dintre elementele de mai sus pot fi achiziționate fără dificultate de mult într-un magazin specializat sau un mare hypermarket. Foarte convenabil pentru a cumpăra un set de linguri de măsurare și cupe. Există, de asemenea, linguri de măsurare pe care a indicat desemnarea MG.

La măsurarea produselor, este necesar să ne amintim că miligrame (mg) și mililitri (ml) sunt cantități diferite, astfel încât să acorde o atenție la denumirile care sunt indicate pe produs.

Materialele

Anterior pentru producerea de linguri de măsurare a fost de metal, de preferință, folosit. Până în prezent, gama a crescut. Deci, pe baza materialului care a fost aplicat în procesul de producție, linguri dimensionale sunt:

 • Metal+
 • Plastic+
 • oțel inoxidabil.

Linguri, care sunt realizate din metal poate fi numit chiar rare, ele au fost folosite în economie și în bucătărie încă de bunicile noastre.

Plastic este foarte popular pana in prezent, materialul din care mai multe rezervoare diferite fac, inclusiv pentru bucătărie, așa că nu este surprinzător faptul că ceștile de măsurare intră, de asemenea, această listă. Marele avantaj al plastic este că nu este supusă la coroziune, oxidare și nu dăunează sănătății umane.

În ceea ce privește oțel inoxidabil, este una dintre cele mai materialelor fiabile și durabile. Prin urmare, elementul dintr-un oțel inoxidabil va servi în bucătărie suficient de lung.

Cum de a alege

Cu cât cererea pentru bunuri, cu atât mai mare oferta. Dar când intervalul este mare, alegerea devine și mai dificilă. Desigur, fiecare alegând acest dispozitiv de măsurare, de la propriile lor repels dorințele și preferințele.

Alegerea o lingura de măsurare, trebuie să fiți atenți la următoarele nuanțe:

 • Materialul din care este făcută+
 • volumul care poate fi măsurat cu ea+
 • Producătorul (mai bine pentru a da preferință la un brand mai bun sau o marcă, un producător de încredere este întotdeauna responsabil pentru produsul său și are certificate de calitate, iar acest lucru este foarte important, deoarece lingura vine în contact strâns cu produsele, apoi se încadrează în organism)+
 • cost cu o schimbare (produs de calitate mai bună, cu atât mai mare costul acesteia).

Poti cumpara linguri dimensionale ale piesei, concentrându-se pe volumul dorit, și puteți cumpăra un set. La vânzare astăzi ei au diferite. Puteți cumpăra un set de 3 linguri sau un set de 5 buc. Primul este un set de 1 metri ml, 5 ml, 15 ml, 50 ml, 100 ml. Cumpărați setul este foarte convenabil, deoarece la îndemână va fi întotdeauna o lingură de valoare necesară.

Vârful de modă astăzi este o lingură de măsurare digitală. Foarte des, acest dispozitiv se numește greutăți de lingură, deoarece mânerul său este echipat cu un afișaj cu cristale lichide, care afișează greutatea produsului cântărit. Lingura de măsurare digitală poate cântări produse libere, lichide, vâscoase. Marele avantaj al acestui dispozitiv este acela Puteți alege independent scara de măsurare – grame sau oz. Când cumpărați un contor digital, asigurați-vă că vă asigurați că vă eliberați o carte de garanție.

Cum să vă îngrijiți

Foarte des, consumatorul poate avea o întrebare similară. Este destul de logic, deoarece viața inventarului depinde de îngrijirea potrivită. Îngrijirea pentru lingurile de măsurare este ușoară, principalul lucru este să rămâneți cu reguli simple.

 • Înainte de utilizare, lingura este, de preferință, o spălare bine și chiar se fierbe mai bine. Se poate fierbe doar produse din metal și din inox. Produsul din plastic este mai bun doar la apa caldă liniștită.
 • După fiecare utilizare, spălați inventarul, dar nu în mașina de spălat vase. În acest caz, utilizați un burete de bucătărie moale pentru a nu deteriora suprafața.
 • Uscarea se lasa sa se produce in mod natural pentru a păstra integritatea suprafeței.

În ceea ce privește lingura electronică (digitală) dimensională, trebuie să citiți cu atenție ceea ce scrie producătorul despre particularitățile.

Acest produs este destul de scump, cel mai bine este să citiți instrucțiunile în care acesta trebuie specificat în detaliu dacă este posibil să apariți afișajul sau este interzisă categoric.

În următorul videoclip veți găsi o imagine de ansamblu a lingurii electronice și a setului de linguri de măsurare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: