Totul despre savniki

Totul despre savniki

Sauaticician – nu este foarte mare dimensiunea vasului, cel mai adesea este un recipient de formă alungită, cu un mâner în miniatură și un nas elegant, care este utilizat pentru stocarea și alimentarea la masa de tot felul de sosuri sau gravitate. Împreună cu un sauquicist, puteți găsi de multe ori o tavă – acesta va fi arborat pe gura de scurgere a picăturilor sos. Este considerat unul dintre elementele de servire de masă, ceea ce este necesar pentru alimentarea cu principalele feluri de mâncare de diferite sosuri, de umplere, smântână, precum și uleiuri cu ierburi aromate.

Particularități

Pentru sosuri lichide Un container navă este oferit, care seamănă cu aspectul sticlei, un borcan, un counterschik. În ele cel mai adesea servit pe masa de oțet, sos de soia pentru sushi, alți aditivi populare feluri de mâncare, care erau deja pregătite sau au fost făcute la domiciliu. Pentru ei, există întotdeauna un capac, uneori sub forma unui distribuitor, pentru utilizare comodă.

De obicei, recipientul pentru depozitarea și furnizarea de uleiuri este eliberat dintr-o sticlă complet transparentă sau colorat. Oxigenul nu va afecta ulei în calitate bine închis, deoarece va salva parfumul și toate calitățile utile.

Dozatoare pentru ulei sau oțet Puteți achiziționa ambele seturi separate și frumoase. Mă întreb opțiunile 2 în 1, atunci când un vas mare este împărțit în două jumătăți, ceea ce face posibilă Depozitarea două lichide. În acest caz, navele vor fi complet izolate unele de altele. Se pare frumos în cazul în care interiorul containerului are un aspect ondulat și din sticlă colorată.

lopate pentru sushi absolut nu similar cu dispozitivele europene. Ele sunt prea scăzute, iar cel mai adesea produse în formă dreptunghiulară. Acest container servește sosul de soia fiecare oaspete preluat parțial. Sushi sau rulouri sunt coborâte în sprinklerul umplut cu condimente, unde sunt ușor înmuiate de ele și imediat după aceea mâncate. Puteți găsi specimene duble elegante – în prima jumătate sos de soia lichid va fi furnizat, iar în al doilea – o grosime Vasabi.

În anumite cazuri, Sauquicistul va juca rolul unui separator de fluid special, atunci când conținutul procesului sub influența gravitației va fi împărțit în fracțiuni ușoare și grele, iar un tub special care merge la scânteia unui vas va fi livrat conținutul de pe suprafața rezervorului și de la fundul său.

Opțiuni de volum

Volumul sosului clasic este de la 50 ml până la 250 ml.

Majoritatea produselor care pot fi găsite în magazine vor fi diferite între ele prin volum:

 • Scoate 30 ml – Puteți transporta numărul de sos care este calculat pentru 1-3 persoane+
 • Costum 50 ml – Perfect adecvat pentru volumul de ketchup și maioneză pentru 3-4 persoane+
 • Costum de la 75 ml la 80 ml Bine ați venit un număr mare de condimente, muștar, maioneză.
 • Costum în 250 ml sau 350 ml Este perfect pentru porțiunea volumetrică a sosului, care este calculată pe toți cei prezenți, astfel încât orice oaspete să poată determina cât de mult sos pentru feluri de mâncare dorește de la o capacitate generală de a măsura.
Citește mai mult  Tupperware vase: Caracteristici și recenzii de model

Cele mai mici sălbatice sunt alese pentru o porțiune care servește fiecărui oaspete și potrivită pentru sosuri care ar trebui să fie servite în cantități mici. Pe eticheta, puteți înmuia bucăți de alimente direct în sosul de porțiuni cu maioneză, brânză fierbinte, ketchup sau ciocolată fierbinte.

Materialele

Cele mai populare sunt Savagle ceramice. Astfel de produse sunt perfecte pentru sosuri reci, calde și chiar fierbinți, sunt foarte ușor de spălat, nu se tem de acidul alimentar. Produse din ceramica sunt tipuri diferite și pot fi diferite în preț. Aici puteți atribui feluri de mâncare dintr-un porțelan imponderabile elegant, Toate disponibile la prețul de Fayans, precum și ceramica glazurată.

sauquicists sticla reutilizabil nu se tem de temperaturi ridicate sau cele mai multe sosuri acide din boabe.

Sticla – tipul de material care atrage gazdele de ușurința de îngrijire. Prin suprafața de sticlă transparentă, este perfect vizibil decât umplut cu o farfurioară. Dar, în anumite cazuri, acest fapt poate deveni un punct negativ și refuzul funcționării acestuia. În acest caz, este mai bine să alegeți un pahar de tip îngroșat.

Nu se tem de lovituri sau picături de metal savurează a produs cel mai des din oțel inoxidabil și argint. produse din oțel inoxidabil se disting prin ușurința și practic, acestea sunt foarte convenabil de a aplica pentru setarea de masă de zi cu zi și utilizarea în țară.

Argint – metal foarte scump, din acest motiv, este adecvat ca un subiect de servire pentru ocazii speciale sau ca un adaos relevant pentru alte feluri de mâncare de argint. De obicei, sauquications de argint de dimensiuni mici sunt destinate pentru cele mai multe condimente rafinate.

Oțel și fier ustensile Adecvat pentru sosuri cu temperaturi diferite pentru furaje.

Pentru diferite tipuri de evenimente, mici (50 ml) sauquications plastic de unică folosință sunt cel mai adesea dobândite. În acest caz, achiziția lor are anumite avantaje.

 • Practicitate. tip de unică folosință de feluri de mâncare nu va ocupa o mulțime de spațiu și ușor cântărește.
 • Disponibilitate. Puteți achiziționa sauquications de unică folosință în orice magazin și, în orice cantitate.
 • dispoziție. După utilizare, sosul este procesat, și nu trebuie să se spele vasele murdare.
 • Funcționalitate largă. Sowats pot fi aplicate la diferite feluri de mâncare.

  Capacitatea de sosuri poate fi făcută sub forma unui animal sau chiar o formă geometrică elegantă, acest tip de accesoriu în acest caz va deveni figura centrală pe masa de vacanță. În funcție de volumul lui Sauquicist, puteți pune direct pe placa de oaspeți sau locul de lângă castronul de salată sau lângă mâncărurile principale.

  Cu tot felul de delicatese pentru eticheta trebuie să oferim clienților noștri diverse tipuri de sosuri.

  Gătitul are propria clasificare a accesoriilor destinate pentru stocarea adăugări în formă de cremă. Aspectul lor va depinde de componenta principală a sos și tipul de antena la care va fi oferit.

  Citește mai mult  Pan de fontă: Tipuri de acoperire, caracteristici de selecție și reguli de îngrijire

  Varietate de forme

  Costum de vedere tradițional – Bowl alungit cu sput

  sos de masă clasic – Aceasta este o ceașcă dreptunghiulară cu un nas mic și un mic mâner în dimensiune. Se știe că acest tip de nave au apărut în viața de zi cu zi în vremurile străvechi îndepărtate.

  Dar tradiția în sine este de a folosi farfurii pentru un ospăț ca elemente minore ale principalelor feluri de mâncare au apărut în Franța la sfârșitul secolului al XVII-lea.

  La început a fost cu adevărat luxoase produse de argint folosite numai de topul aristocratic. Și numai până la sfârșitul secolului al XIX-lea, aceste produse au fost semnificativ simplificate și au început să intre în sălile de mese convenționale. Este de aici că a fost o gamă atât de mare de desene, materiale și modele de apartamente – de la lux uimitor la minimalismul uscat.

  Savori rotunzi

  Savori rotunzi Cantități mici sunt destinate pentru servire porție sau hrănire sosuri groase. Deoarece aceste modele nu au nici un ghid, astfel de produse au o lingură mică.

  Savorii rotunzi au întotdeauna un capac pentru a salva parfumul de suluce pentru o perioadă mai lungă de timp.

  Produse ovale fără nas, care sunt mai mult ca supa de mici, de obicei, sunt considerate sauphors mari. Este convenabil pentru a stoca și a servi smântână, adzhika, sos de spaghete sau desert, curs. Cele mai multe dintre cântările moderne au un capac, dar în vânzare vă puteți întâlni și modele fără capace.

  În forma puteți desemna farfurioare, care au un picior. Un picior mic este ridicat de un sauquicist scăzut, nu lăsa să se piardă pe masă, printre multe alte feluri de mâncare. Picioarele pot fi decorate cu picturi și alte elemente ale decorului. Există un picior de masă și funcția mai practic – ajută pentru a izola complet produsul de la alte feluri de mâncare care sunt calde, umede sau rece.

  Examinați producătorii

  Piața modernă prezintă un număr foarte mare de mărci, În seturile de feluri de mâncare, puteți găsi cu ușurință un sos de frumos și adecvat.

  • Producator Rak de porțelan din EAU Oferă mâncăruri de porțelan, în care este combinată funcționalitate, forță și eleganță. Datorită rezistenței extraordinare de rezistență la uzură și impact, o farfurioară din acest set este deosebit de popular cu consumatorii.
  • CHURCHILL – Acesta este un producător de frunte de mâncăruri din Porțelan în Marea Britanie. Suquiciștii Churchill se distinge prin aspectul rafinat și vor deveni o mare decorare pentru orice sărbătoare festivă datorită decorului autorului.
  • Olanda Hendi a fost fondată în 1933 și este liderul de pe piața europeană a echipamentelor profesionale pentru întreprinderile de catering. Veverițele din diferite materiale și aspectul original sunt oferite la alegerea cumpărătorului.
  • Kunstwerk – producătorul chinez de feluri de mâncare, care vă va oferi cele mai creative de salvare de la un negru saturat la zăpadă albă.
  • Dacă doriți să cumpărați un set complet de feluri de mâncare elegante, cu un sos de elegant, atunci ar trebui să acorde o atenție la compania Anna Lafarg Emily și serviciile sale „Charm” Din porțelan os.
  Citește mai mult  Ce trebuie să faceți în cazul în care arde arsurile de prăjire?

  Criteriile de alegere

  Pentru a alege costumul potrivit, merită mai întâi să acorde o atenție la materialul din care este făcut -, astfel că el are o conductivitate termică ridicată, a fost cel mai rezistent la diferite impacturi, idealul pe care el are un strat special pentru a proteja împotriva oxidare.

  sauquicists Volumetric sunt echipate cu două mânere și cea mai stabilă de jos pentru a preveni situațiile neplăcute în timp ce produsele alimentare de gătit.

  Squatons poate fi cu un nas elegant sau margine dreaptă – depinde de specificul utilizării sale.

  Partea de jos a produsului metalic poate fi cupru sau aluminiu – aceste materiale se disting prin creșterea conductivității termice (de lungă pentru a menține căldura), dar pereții vaselor poate fi dintr-un material mult mai durabil – oțel.

  sauquicists bun va avea un mâner de fund și durabil complet plat, care va fi întotdeauna la rece, astfel încât să nu ardă atunci când se utilizează produsul. Prea subțire, produs din produs ușor, poate fi ușor deformat, se va încălzi inegală în sus, ceea ce va afecta calitatea de sos.

  Multe sauquicists va avea un capac, dar există modele fără acest element important. Cu toate acestea, atunci când aleg, ar trebui să ia în considerare faptul că interacțiunea constantă cu oxigenul va afecta în mod serios gustul de sos. Atunci când cumpără este în valoare de uita la calitatea capacului și mai ales calitatea mânerului. Acesta trebuie să fie cât mai confortabil de utilizat, este mai bine ca ea să scape bucla.

  În produse alungite, mânerul va fi în singular. Acesta poate fi amplasat un pic deasupra marginii feluri de mâncare sau chiar sub marginea de sus. Rotunjite servitori de obicei două mânere sau ele nu pot fi deloc. Alegerea unui soulmor tradițional, aprecia forma nasului. gura de scurgere Wide este cea mai potrivită pentru intimidare foarte gros, pentru smantana si maioneza, boabe sau sosuri de branza. Restrâns simplu ideal pentru sosuri lichide și ketchups.

  Cu cât servirea mai mare a sosului, care este pusă în vas, mai larg ar trebui să fie nasul.

  Setul de pe suport (tava) vă va permite să salvați suprafața tabelului în timpul sărbătorii.

  În următoarea recrutare video, vă puteți familiariza cu Monbento Savages.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: