Vase de la sticla opal: ceea ce este, beneficii și rău

Vase de la sticla opal: ceea ce este, beneficii și rău

În prezent, diseminarea mâncărurilor din sticlă opală. Ea este luminoasă, durabilă, fulgere. Sortimentul ei este diversificat: ceai, săli de mese, cani, ochelari, vinuri, boluri de salată, ochelari, vase, multe alte modele diverse.

Prin achiziționarea unor ustensile de zăpadă alb sau vopsite, mulți nu se gândesc nici măcar la ce fel de utilizare este, este posibil să o folosim în cuptorul cu microunde, principalul lucru este că nu este dăunător organismului.

Compoziţie

Sticla Opal – Acest material de sticlă translucid al unei umbre plăcute mată-lactate, care a primit numele în capacitatea de a reflecta lumina, imitând opalul mineral. De fapt, astfel de sticlă nu are nimic de-a face cu pietrele naturale, deoarece este un tip special de sticlă-ceramică, care a apărut ca urmare a dezvoltării producției de capacități de sticlă. Un astfel de material Perfect pentru producția de ustensile pentru bucătărie.

Acesta include componente cum ar fi nisip cuarț, calcar, dolomită, sodă calcinată, câmp sau swap fluid, uneori posibilă cenușă osoasă. Elemente suplimentare vă permit să creați efectul „Tinning”, în timp ce se poate schimba de la translucid la mat.

De asemenea, în funcție de tehnologie, suprafața poate fi un singur foton, iar în cazul unui amestec de pigment de vopsire – multicolor.

Beneficii și avantaje

Caracteristicile materialului fac posibilă utilizarea pe scară largă a acestui geam ceramic în producție. Principalele calități pozitive includ următoarele.

 • Rezistență la căldură. Datorită rezistenței bune la picături de temperatură, acesta poate fi pus în siguranță în cuptorul cu microunde. Dacă este necesar, mâncărurile pot fi chiar puse în congelator.
 • Strest putere. Nu vă puteți fi frică că atunci când se încadrează, obiectele se vor sparge.
 • Rezistenta la uzura. Structura suprafeței timp de mulți ani rămâne netedă, care nu poate fi deteriorată mecanică. Vopselele decorative aplicate articolelor nu vor dispărea chiar de la impactul frecvent al detergenților, care prelungește, de asemenea, durata de viață a serviciului.
 • Igienic. Acoperire solidă, perfect netedă practic nu are nici un porți, așa că nu se alătură murdăriei pe ea, este foarte pur și simplu eliminat.
 • Uşura. Vasele sunt mult mai ușoare decât analogii de sticlă, porțelan, care pare mai întâi neobișnuită. Poate fi prioritate pentru cei care au copii mici.
 • Frumusețea și eleganța. Diverse selecție de desene și culori.

Astfel, principalele proprietăți benefice ale mâncărurilor sunt în durata de viață lungă, rezistența la impacturile mecanice, siguranța și practicitatea.

Rău pentru sănătate, dezavantaje

Nu există niciun rău directă acestor elemente. Dar când cumpărați, este necesar să se acorde atenție producătorului și calității bunurilor. În ciuda numărului imens de recenzii pozitive ale clienților, astfel de produse au și contra. Imediat când cumpără accesorii, ele nu sunt atât de evidente. Le puteți dezvălui atunci când sunt aplicate pentru scopuri directe. Caracteristicile nedorite includ următoarele.

 • Când spălați cu mijloace de spumare, produsele devin foarte alunecoase, literalmente „sări” din mâini, ceea ce provoacă anumite disconforturi.
 • În ciuda aprobarea producătorilor cu privire la felurile de mâncare „eterne“, trebuie amintit că întotdeauna cu lovituri puternice, temperatura scade ascuțite se poate rupe. Setați mai multe cazuri când plăcile când este încălzit în microunde divizat în părți separate.
 • Tipuri separate de plăci sunt lipsesc de pe partea de jos, care este foarte inconfortabil atunci când capturarea. Atunci când servește o masă, feluri de mâncare hrănire de feluri de mâncare pot aluneca cu ușurință din mâinile, astfel încât este necesar să fie foarte atenți.
 • Produsele realizate cu înveliș exterior dur. Se pare galben, cu timpul, devine unprovenable.
 • conductivitate termică crescută și pereți destul de subțiri duce la încălzirea rapidă și de a crea un risc mic de arsură, deci trebuie să fie extrem de atenți atunci când gătiți în cuptoare cu microunde, cuptoare.
 • Mulți oameni nu le place greutate de lumină și subtilitate excesivă de perete. Din cauza acestui produs pare foarte fragil.

   Pentru a evita impresiile neplăcute, trebuie să tratați cu atenție alegerea. La cumpărarea de bunuri pentru bucătărie, trebuie să acordați atenție faimosului și reputației producătorului. Este important de a alege forma corectă de obiecte: acestea ar trebui să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, convenabil.

   Caracteristicile de funcționare

   Respectați recomandările necesare dacă doriți produsele preferate pentru a vă servi mai mult:

   • Spălați-le cu mijloace convenționale – atât manual, cât și în mașina de spălat vase+
   • Pentru a economisi spațiu păstrați o farfurie sub formă de stivă+
   • Excludere schimbări de temperatură aspre cuptoare cu microunde, cuptoare, schimbă treptat+
   • bureți Hard, agenți de curățare abrazivi atunci când indepartarea contaminanților duce la o încălcare a luciului inițiale+
   • Eliminați petele decente pot fi bureți de nailon, raclete din lemn, plastic+
   • Scoateți gudronul cu apă simplă în apă caldă.

   Având avantaje și proprietăți considerate negative concluzionăm că beneficiile sunt mult mai mult decât defectele. Cea mai importantă este o durată lungă de viață și de siguranță. dobândi cutezător produse minunate din sticla opal pe care le va incanta pentru o lungă perioadă de timp, cu frumusețea și impecabilitate ta.

   Despre modul în care sticla opal se face, uite următoare.

   Citește mai mult  Xiaomi Tirbuson Descriere
   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: