Baie cârlige: soiuri și exemple în interior

Baie cârlige: soiuri și exemple în interior

Indiferent de designul interior, nici baie nu va fi confortabil și confortabil, fără umerașe și cârlige, care pot fi folosite pentru prosoape și alte accesorii de baie. Carlige va ajuta în mod corespunzător organizarea de depozitare a lucrurilor, și, uneori, decora camera.

Vizualizări

Prin material

Cârligele trebuie să fie confecționate din material durabil care transportă picăturile de umiditate și temperatură. Se recomandă utilizarea de lemn, plastic sau din metal opțiuni. Vom analiza fiecare tip separat.

 • Lemn. Tehnologii și sisteme de prelucrare a lemnului părăsi automat motivele pentru îngrijorătoare cu privire la rezistența produsului. Compoziția care este utilizată în fabrici pentru fabricarea de articole din lemn este hidrofug și permite cârlige pentru a servi cât mai posibil. Ele pot fi făcute pentru a comanda un mod de sculptat sau să fie cumpărate în magazin.

 • Plastic. Umezeala acest material nu este teribil, dar este util. Este important să se concentreze pe alegerea unui loc de producător și de cumpărare. Din avantajele evidente, este necesar să se constate gama foarte mare de culori si design, precum și prețul cel mai accesibil.

 • Metal. Magazinele prezintă 2 opțiuni pentru cârlige, și anume: din oțel sau alamă inoxidabil, care sunt acoperite cu o compoziție specială anti-coroziune. Ei vor rezista la orice sarcini, nu ruginesc si intotdeauna elegant. Frecvent selectat în culoarea mânerele ușilor (bronz, cupru, aur sau argint). Principalul dezavantaj este un preț mare.

 • Os. Pentru iubitorii de produse scumpe și de înaltă calitate, această opțiune este potrivit pentru cârlige. Este un material durabil care nu va necesita un înlocuitor de mai mulți ani. Diferențele de umezeală și temperatură – nu o problemă. Singura sarcină a proprietarului unui astfel de „hanger” va ridica corect suportul.

Aderenți de ceva neobișnuit pot fi utilizați cu umerase de sticlă sau piatră, precum și cârlige-cloturi, frânghii, becuri, cochilii și multe altele. Specialiștii recomandă achiziționarea de umerase inoxidabile, deoarece păstrează aspectul original și nu sunt expuși la uzură pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă subiectul decorului a pierdut strălucirea fabricii, este ușor de modă să lustrui și să se întoarcă la locul proiectat pe perete.

Pe dispozitivul de fixare

Atunci când se selectează umerase, este important să se ia pe baza scopului și caracterului său original, de aceea merită luată în considerare în prealabil modul în care cârligele vor fi atașate pereților și care greu ar trebui să fie rezistentă. Fiecare tip de fixare există avantajele și dezavantajele acestora.

 • Pentru prosopul nu sculp, iar titularul a servit mai mult, indiferent de sarcină, cârlige de utilizare care sunt fixate cu una sau două auto-presare. Această metodă permite de a ridica nivelul de fiabilitate al accesoriului. Care sunt minusuri? Un astfel de sistem este un deschis. Dezavantajul este lipsa esteticii datorită navelor vizibile de șuruburi și într-un perete deteriorat. Mai mult decât atât, detaliați țiglă, fără deteriorarea acesteia, este dificil, și locul selectat cu găurile făcute vor rămâne pentru totdeauna permanentă.

 • A doua opțiune similară – elemente de fixare ascunse. Acesta vă permite să setați suportul cu ajutorul șuruburilor și a le ascunde. În acest caz, șuruburile autofiletante sunt atașate la suprafața destinată care placa este pus pe, care prevede un maxim de 6 cârlige.

 • Dacă există o dorință de a găuri evita și de foraj de perete, atunci alegerea perfecta va fi un cârlig pe ventuza (vid) sau velcro (autoadeziv). Plus – instalare rapidă, deoarece acestea sunt ușor de atașat la orice suprafață netedă, precum și practic. Există doar câteva defecte: acestea sunt puternic inferioare în fiabilitate si rezistenta, care nu sunt destinate pentru obiecte grele (haine sau prosoape mari buclate nu vor avea loc pe ele), și, de asemenea, de multe ori necesită înlocuirea din cauza umezelii. Ieșirea din această situație poate fi o îmbinare a ventuzei cu un perete cu silicon.

Este demn de având în vedere că pentru acest tip de titularii nu se potrivi cu fiecare perete, dar în mod excepțional netede, netede și curate (fără a zbura și noroi).

Ce altceva poți atârna în baie?

 • prosop oaspete suplimentar.
 • Lady cosmetice.
 • Îmbrăcăminte de lumină / halat de baie.
 • Se spală, perie, pimet.
 • Jucării de baie.
 • Radio și fier, Plângând, electrice Rabbar sau uscător de păr.
 • Decoratiuni si accesorii.
 • saci de stocare. containere speciale.
 • înot pad.
 • Și chiar de hârtie igienică.

Ce ar trebui să acorde atenție la alegerea?

 1. Forma. Trebuie să fie netedă, fără defecte și nereguli, precum și fără fețe ascuțite, deoarece pot fi periculoase.
 2. Fixare. Trebuie să fie fiabile și durabile. Este important să acordați atenție accesoriilor incluse în kit. Ele trebuie să fie îndeplinite fără căsătorie și să se situeze mai devreme de oricine care nu a deschis un pachet.
 3. Material. Este recomandabil să alegem nu suferiți de umiditate și culoare practică.
 4. Prelucrarea produsului. Se recomandă să vă familiarizați cu acoperirea. Dacă produsul este acoperit cu o compoziție de protecție, lac, vopsea, crom cu efect anti-coroziune, achiziția poate fi implementată în condiții de siguranță.
 5. Producător. Alegerea poate fi oprită pe ceva verificat. Merită, de asemenea, cunoașterea faptului că profesioniștii recomandă deținătorii de calitate germană, de exemplu, Growelle + AM. PM + Hansgrohe + Hayta + Grohe.
 6. Magazin. Bun Bonus de la Verificat Store – Garantie, Prin urmare, este sfătuiți să contacteze ceva popular, de exemplu, IKEA + Zara-Home, H & M-Home.
 7. Estetică. Chiar și un astfel de articol mic poate juca un rol important în imaginea de ansamblu a băii. Este important să se ia în considerare atractivitatea și combinația de cârlig cu alte detalii ale decorului.
 8. Scop. Mai corect, gândește-te la ceea ce va atârna pe cârlige și la ce distanță, și apoi, împingându-se de ea, ridică suportul.

Consiliile importante de proiectare

 1. Este important să se ia în considerare culoarea produsului. Pentru ca în aceeași cameră, totul arăta concis, este necesar să se utilizeze deținătorilor de o umbră.
 2. Culoarea accesoriului ar trebui să difere de acoperire în aer liber și de perete pentru a menține estetica.
 3. La interior în culorile restrânse este mai bine să alegi suporturi luminoase și în pastel și monofonic.
 4. Într-o cameră mică este mai bine să folosească titularii nu foarte masive tonuri luminoase.

Cum cel mai bine titularilor de locuri?

În primul rând este în valoare de respins comoditate și confort. Este recomandat să aibă două umerașe principale în baie: una langa cabina de dus sau jacuzzi și a doua ușă. Datorită acestei poziții, nu este necesar să părăsească apa sau întinderea în spatele prosoape, și puteți lua, de asemenea, tot ceea ce ai nevoie imediat atunci când intră în baie.

cârlige secundar poate fi fixat pe fraieri la oglindă, uși sau perete. În alte cazuri, acestea sunt fixate în apropierea chiuvetei, lângă mașina de spălat sau nu departe de bideu.

Este posibil să se facă un suport pentru prosop?

Sigur! În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la proiectarea și componentele necesare pentru a crea un viitor capodoperă. Apoi, este important să se pregătească baza umeraș. Puteti folosi lemnul tratat cu o solutie speciala, carton gros, acoperit cu tesatura hidrofug, placaj, placă de metal sau altceva. Nu vă fie teamă de a utiliza o varietate de articole în procesul.

bucle din piele, bețișoare de lemn, cabluri, chei vechi, jucării din cauciuc, figurine din plastic sau chiar mânerele ușilor – toate adecvate pentru a fi un cârlig, sau o parte din. Orice variantă rezultată va fi unic și atrage interesul casei.

După cum puteți vedea, astăzi rusă și piețele externe oferă consumatorilor o gamă largă de accesorii pentru baie, grație căreia clienții pot cumpăra absolut orice cârlig, auto cules de pret, design, culoare, forma și mărimea. Etriere si cârlige poate fi clasică și de rupere, de exemplu, bronzurile.

opțiuni pentru copii Bright sunt, de asemenea, populare, al căror cost poate varia în mod considerabil – pentru a rezolva numai tu.

cârlige Baie revistă vezi în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: