Do-it-yourself Dormitor: Idei de design originale

Do-it-yourself Dormitor: Idei de design originale

Design Interiorul dormitorului – aceasta este o oportunitate unică de a vă încerca ca creator și designer. De regulă, un apel specialist este scump. Bineînțeles, un profesionist vede mai mult, cunoaște afacerea, dar tu, dacă te împușcat de Sovis descris în articol, poți să-ți proiectezi dormitorul nu mai rău.

Nu este vorba despre anumite sarcini dificile, Designul simplu este foarte posibil să vă creați. Pentru aceasta aveți nevoie de un mic efort, prezența unui sentiment de stil și gust.

Etape de design

Cu subtilitățile unei astfel de sarcini ca design interior, este recomandabil să se familiarizeze chiar înainte de începerea reparației. Acesta va ajuta la evitarea greșelilor. Fi atent la:

  • funcţional – Care este dormitorul, care va trăi în ea+
  • stil – Există multe dintre ele, de la clasici atmosferici la minimalismul practic (interiorul care atrage doar tot ceea ce aveți nevoie și funcțional)+
  • Culoare – Dormitorul este executat în funcție de sarcina pe care ar trebui să o îndeplinească+
  • Opțiuni – peste designul dormitoarelor mari funcționează mai convenabil, dar o cameră mică poate fi făcută deosebit de confortabilă+
  • Ușoară – Pentru o lungă perioadă de timp, designerii știu un secret faptul că în cazul în care dormitorul este făcută în culori strălucitoare, spațiul vizual arată mare și iluminate, și nuanțe întunecate reduce spațiul+
  • mobila – este important să se acorde o atenție la ceea ce mobilierul este realizat și la care stilul se va potrivi.

Următorul pas este alegerea unui stil adecvat.

Acesta trebuie să fie selectate în conformitate cu propriile preferințe.

Alegerea stilului

A face o camera de dormit, puteți utiliza recomandările de bază aplicabile unui anumit stil.

Modern

Acesta este un concept destul de răspândită, ele includ minimalism, high-tech, pod, moderne. Stilul suferă periodic modificări, dar puteți evidenția principiile de bază – acesta este un material textil confortabil și de înaltă calitate, o gamă de culori moderată în interior. De obicei, ridica culorile „confortabil pentru ochi“, care este, calm. În dormitor de stilul modern este confortabil – se relaxeze, citește. De multe ori camera în acest stil face „respirabil, lumină și aer“.

Minimalism

Mulți sunt acum aleseAcest lucru simplu, stil laconică, deoarece implică un minim de lucruri – într-un astfel dormitor un adevărat relaxați-vă de la prea mult și să se relaxeze. Este într-adevăr un stil confortabil, confortabil, simplu, implică o mulțime de aer și spațiu liber. Pereții sunt de obicei efectuate de culoare retinuta – acestea sunt monofonic și mai des luminoase. În minimalismul domină culoare alba, dar altele pot fi folosite, de asemenea,. Pavel este realizat din laminat. Nu sunt detalii suplimentare nu – totul este simplu și destinat pentru ceva. Dar unii se pare incomod și rece.

În stilul de minimalismul, un copac este adesea folosit din care sunt realizate rafturi, dulapuri și o formă de pat simplu.

High Tech

Presupune o abundență de sticlă, suprafețe lucioase, linii drepte. iluminat spațiu și simplitatea formelor sunt principalele principii ale stilului. Un astfel de interior, imediat iese în evidență pe fundalul altora, este dificil să confunde cu ceva.

High-tech suprafețe curbate, spații sferice, în care cele mai recente progrese tehnice sunt adesea folosite pentru a asigura un confort maxim.

Fiecare lucru în dormitor are un fel de funcție, toate detaliile sunt gândite la cel mai mic detaliu.

Modern

Include detalii funcționale.Linii de flacara, asimetrie, părțile luminoase pot fi prezente în stil modern. Adesea peretele la care este pus în pat, trage artistic sus, care creează un punct focal. Puteți lipi imagini de fundal care diferă de principalele. De exemplu, culoarea principală a pereților este bej, iar tapet pat se poate face maro cu un model.

În general, modern, se pare artistic, în mod eficient și de bun gust.

Clasic

Clasic este întotdeauna relevant, este potrivit pentru cei care prefera confortul, stabilitate și confort. Acest stil include proportii ideale stricte, reținut de preferință nuanțe – în tonuri de bej strălucitoare, nici aur, bucle, bunuri de lux.

caracteristică stil clasic – Gama de culori: Dormitorul este tras în tonuri moi, nobile.

Lifehaca pentru proiectare

Designeri întotdeauna vă sfătuiesc să alegeți pentru o cameră în cazul în care vă relaxați, acele culori care nu au un efect iritant: înăbușit, calm, promovarea rudelor și îndepărtarea oboselii. Screaming, otrăvitoare și nuanțe întunecate nu sunt potrivite pentru dormitor. Și merită întotdeauna naviga pe stilul selectat.

În cazul în care dormitorul este mic, este mai bine să facă, fără tapet cu desene, să fie acoperirea Monophonic. Cel mai bun dintre toate în dormitor arata ca alb, bej, gri și toate nuanțele lor.

Aceste nuanțe ajuta la realizarea unei creșteri vizuale în spațiu. Dacă doriți să adăugați detalii luminoase, puteți alege un perete accent (în pat) și aranja în orice culoare doriți.

Pentru un dormitor mic, trebuie să acorde o atenție deosebită alegerii mobilierului. Patul trebuie să fie spațioasă, dar este un pic necesar de spațiu liber, astfel încât să puteți renunța la masa de lângă pat. Dacă trebuie să se descompună unele lucruri, în loc de rafturi de perete de masă se potrivesc. Pentru o cameră mică, puteți utiliza un tabel de suport pliabil – aceasta se desfășoară, dacă este necesar.

Dacă există un colț liber în dormitor – aceasta este o eroare de designer. Aceasta va ajuta să se stabilească planta – o floare mare va arata perfect in camera.

Principalul lucru este de a alege o copie nepretențios, de exemplu, un smochin nu are nevoie de mult de îngrijire. Potul este de dorit de a alege un elegant, volumetric și fără model. În plus, floare va arata frumos, este, de asemenea curatarea interioarelor de aer si ajuta cu diverse afectiuni. În cazul în care dormitorul este mic, detaliile ar trebui să fie cât mai mic posibil, iar dacă spațioasă, atunci puteți adăuga luminoase și figurine neobișnuite, tablouri, perne.

Dacă doriți să salvați și fă-te pentru a îmbunătăți tipul de dormitor, atunci ai nevoie pentru a inspecta camera bine, dezvăluind că trebuie făcut: Bloom tapet, ascuți tavan, montare pe podea. Este necesar să elimine toate dezavantajele grave sub formă de pereți și podele inegale. Pentru locul de muncă, puteți folosi gips-carton – foi sunt ieftine, un astfel de loc de muncă se poate face în mod independent,.

Se poate salva pe orice lucruri, dar nu pe pat. Acesta trebuie să îndeplinească în mod obligatoriu sarcina sa – să fie puternică, spațioasă, cu o saltea confortabilă.

La alegerea elementelor de decor Puteți să acorde o atenție la accente luminoase, Ce va ajuta la transformarea dormitorului – de exemplu, perdele noi vor schimba semnificativ punctul de vedere al interiorului. Este important de a alege cele care se va potrivi în spațiul. Dacă dormitorul este situat în zona iluminată, atunci perdelele grele, clasice sunt potrivite – de exemplu, perdele. Pentru un dormitor, în care nu există suficientă lumină, luați plămânii, aerul, perdelele translucide. De asemenea, puteți împrumuta o idee despre designeri – pentru expansiunea vizuală a spațiului pe care o oferă să utilizeze mai multe oglinzi în dormitor.

Perete mural – o idee interesantă de a face ceva nou în interior. Pentru pace și relaxare, tapet cu cascadă, munți, pădure sunt potrivite. Artiștii pot ridica figuri geometrice pentru interior.

Oamenii iubitoare de viata de noapte – oraș cu zgârie-nori. Totul depinde de preferințele personale. Asemenea detalii precum un perete cu imagini de fundal foto și textile noi vor schimba cu siguranță tipul general de dormitor.

Dacă ați vrut să dotați dormitorul și să-l decorați – nu uitați că acest lucru nu este un cost vreodată. Interiorul elegant și confortabil se poate face cu un minim de fonduri. Principalul lucru este să scăpăm mai întâi de toate deficiențele dormitorului (nereguli, pierderea veche a mobilierului) și după aceea adăugați piese noi, tapet lipici și t. D.

Despre repararea dormitorului Faceți-vă că vă uitați în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: