Perdele la modă în hol: idei moderne de design

Perdele la modă în hol: idei moderne de design

Pentru camera de zi sau de sala arata intotdeauna modern, nu este deloc necesar pentru reparații în mod regulat refresh. Uneori este suficient pentru a actualiza numai unele elemente ale decorului, astfel încât aspectul camerei se va juca cu vopsele proaspete. De exemplu, puteți cumpăra sau coase le perdele noi. În acest articol, ne vom uita la tendințele de actualitate de proiectare ferestre, precum și spune despre cele mai multe tipuri de perdele neobișnuite.

7

Fotografii

Ce tipuri sunt la moda acum?

După cum știți, astăzi în design de interior, minimalismul este dominat. La vârf de popularitate, simple și modele naturaliste. perdele la modă au cel mai adesea o simplă tăietură și o singură culoare. Cu toate acestea, în ciuda celebrarea concizie, designeri pe designeri pentru a ne oferi o gama larga de modele. Aflați care sunt populare perdele de azi.

Aer

Aeriene și modele de lumină a venit să înlocuiască pînzele grele dense care nu împiedică pătrunderea aerului proaspăt și lumina soarelui în sala. Una dintre tendințele acestui sezon – perdele pe tavan Karnis (pentru plafoanele suspendate).

Această metodă de fixare creează impresia că țesătura pare să curgă în aer, ceea ce face spațiu de imponderabilitate.

perdele capron necomplicate simple și ușoare arata foarte elegant și scump atunci când pornesc de la tavan în sine și să ajungă la podea. În același timp, puteți utiliza pickups, și puteți face fără a le. Astfel de textile nu depășesc interiorul dacă are deja accente luminoase. Mai spectaculoase astfel de perdele de aer privesc în ferestrele franceze care sugerează geamurile la întreaga înălțime a peretelui.

Natural

Len ca niciodată popular în acest sezon. Acesta combină prietenia mediului și neglijența elegantă, astfel încât se potrivește organic în stilurile de mansardă actuale, Provence și T. D. Chiar dacă nu sunteți ghidat de o singură direcție când setarea camerei, perdelele din acest material la modă pot fi evidențiale. Există imitații interesante de in, care arată aproape transparent. Agățându-le fără tul, veți obține o versiune elegantă a ferestrelor.

Modelele Damasc

Acest ornament este astăzi la modă, dar, alegerea unor astfel de perdele, merită să fiți atenți cu amprentele din interior. Unele dintre elemente pot repeta această imprimare, dar nu se combină cu mazăre sau modele geometrice.

Gradient

Efectul tranziției fără probleme a aceleiași culori într-un alt popular în designul spațiilor. Desenul de gradient poate fi văzut pe pereți, în mobilier, în cele din urmă, sa mutat la perdele. O astfel de ciudat „Ombre“ pe ferestre aspect elegant și, cu utilizarea competentă, este capabil de a crea efecte vizuale interesante.

Pearl Shine

Bej, gri – hit-uri necondiționate în nuanțe de perdele moderne. Acum strălucirea de perle adăugate la aceste tonuri de reținut nobile. Poate discret pâlpâirea perla va decora orice cameră.

Contrast de benzi de laturi

Canta în colțurile cortinei add decor stricteții și creativitate. Astfel de textile trebuie să fie selectate în conformitate cu culorile camerei. Nu-i rău opțiune – perne cumpăra de pe o canapea de aceeași culoare.

Design nou

În acest an, designerii li se recomandă să părăsească Ryushk și zburli pe perdele. Ei bine, în cazul în care simplitatea rafinat pare a tine prea proaspete, apoi uita-te la modele exotice din scandinave, Roman, engleză sau japoneză stiluri.

Traversarea pînzele de aer subțire unele cu altele, puteți obține modele frumoase cruce.Acest design neobișnuit și foarte elegant arată minunat în camera de zi.

Asimetria poate implica o lambrequin, ocupând o parte a ferestrei sau perdelele de aer care iau o cale. Inițial, panza poate avea cea mai comună formă, dar din cauza unor metode neobișnuite de preluare, acestea arată foarte originale. Frumos va arăta o perdea, lăudată pe o parte, deschizând tul translucid.

Citește mai mult  Bucătării cu spălare de colț: argumente pro și contra, exemple în interior

Dacă cineva dorește pentru un design diferit, puteți folosi pentru a decora fereastra pânzei inițial, așezând pliuri uniforme. Aderanții clasicilor și luxului nu vă pot face griji cu privire la ceea ce va ieși din modă. Ei pot recomanda lambrequine care decoreaza partea de sus a ferestrei. Perdelele selectate, transformă fereastra pentru a fi nerecunoscuți, făcându-l solemn și elegant.

Modelul original

În continuare, veți afla că aceste sau alte modele complicate ale cortinei.

Engleză

Ele se disting printr-o cascadă de asamblare, care este, materialul este păzit în sus datorită panglicile cusute pe ambele părți. Aceasta le face curat, și, în același timp, neobișnuit.

Romaneskaya

arata spectaculos la ferestrele din hol sau camera de zi. Ele sunt o panza drapata de-a lungul marginii superioare folosind o panglica convențională pentru perdele. Din punctul său de vedere depinde de tipul de falduri primite. Acestea pot fi după cum urmează:

 • coloane – aceleași, eliminate în mod uniform una de alta, falduri merge la un rând+
 • Pasionați sau vafe – pliuri inegale toate peste canvase+
 • Creion – o varietate mai restrânsă de coloane+
 • pahare de vin – o vedere frumoasă a draperiei, în care pliurile sunt ca navele elegante+
 • Bates – arcuri simple derivate din falduri contra+
 • Fan – mai multe pliuri provin de la un punct.

japonez

Diferite de perdele obișnuite prin care constă din mai multe meserii dense cu greutăți. Ei schimba de-a lungul pereților, pot fi atașate nu numai la partea de sus, dar, de asemenea, în jos. Textile pentru aceste modele este luat strans, nu arde în soare.

Managementul se realizează cu ajutorul unor cabluri și acționare electrică.

român

Conform proiectului, ei seamănă cu blind-uri, dar, în același timp, constau dintr-un material care formează pliul. lavete romane în forma desfășurată aproape fereastra strâns, și doar o parte a ferestrei sau aproape toate magnitudine sale deschise fără sudură.

Produse laminate

Ele sunt, de asemenea, îndoite și desfășurat, dar în același timp, ele nu formează pliuri, ca perdelele sunt învelite într-o rolă. Aceasta este o solutie populara pentru interior minimalist, precum și pentru spații de mici dimensiuni, în cazul în care aveți nevoie pentru a economisi spațiu.

chinez

Acesta este un model decorativ, care seamănă cu un pic laminate, dar aceste perdele nu sunt fixate aproape de fereastră. În plus, acestea sunt colectate de la mai multe secțiuni. Ele sunt cusute din țesuturi fără greutate și legați cu panglici.

Bambus

Poate avea astfel de soiuri, cum ar fi răchită și cutat. Eco-friendly, scump și util pentru sănătate datorită proprietăților lor antibacteriene ale pânzei sunt capabile să dureze suficient de lungi.

Ecran

Acestea sunt echipate cu două scene – de sus și de jos. Datorită unei astfel de un design neobișnuit, materialul se închide în mod fiabil fereastră și nu se deplasează din cauza vântului. De obicei, utilizate în baie și în bucătărie, dar în cazul în care stilul permite, acestea pot decora ferestrele din camera de zi.

„Clepsidră”

Ei arata perfect la ferestre înguste alungite. Caracteristica acestui stil este că perdelele sunt strânse în mijloc cu un pickup frumos, care poate fi decorat suplimentar.

Este mai bine să utilizați o colorare cu un singur foton sau o imprimare simplă, astfel încât să nu fie distorsionată cu un desen.

Nieta

Ele pot fi nu numai de fire de curgere subțire, ci și din margele, bijuterii din plastic pe frânghii și t. D. Firele însăși arată destul de bohemogo, dacă margele transparente sunt înviat ca elemente, ei vor juca spectacolul soarelui, dacă lemnul – va da room motivelor etnice. Pot fi utilizate în loc de ușile de inter-.

Idei moderne de cusut

Astăzi, multe femei iubesc să facă Hend-Meid, așa că nu va merita să vorbim despre cum să facem perdele neobișnuite pentru sala pe cont propriu. Creându-le cu mâinile tale, puteți pune o parte din suflet să lucreze, astfel încât camera va arăta cu adevărat confortabilă și originală. Aflați cum puteți coase perdele la modă la domiciliu, poate că aceste idei vă vor inspira.

Citește mai mult  toalete în aer liber: dispozitiv și soiuri, recomandări pentru alegerea

Perdele romane

Ele se potrivesc organic în stil minim sau mediteranean. Crearea procesului laborios, dar rezultatul merită efortul. asa de, Pentru fabricarea perdelelor de care veți avea nevoie:

 • materie+
 • Inele de plastic+
 • Nylon Lace+
 • Pins din lemn+
 • Rake subțire.

Mai întâi trebuie să faci un model. Acest lucru va necesita o măsură pante în interiorul ferestrei și pentru a găsi dimensiunea corespunzătoare a unei coli de hârtie. Este etichetat linii viitoare de pliuri (cantitatea poate fi de la 25 la 40 cm) în trepte de 7,5 cm de partea superioară și 10 cm de marginea inferioară a Web-ului. Acum trebuie să taie 2 bucati – una din tesatura din față, iar cealaltă a căptușelii.

Popliteus-le împreună cu pini și cu mașina de cusut Prostrochite.

Apoi, produsul rezultat este dovedit și peste cusătura finală. Apoi, pe linia interioară este trasă pentru a crește greutatea inserției, apoi a cusut de către. De asemenea, pe partea greșită a liniei sunt măsurate viitoare pliați perdelele dvs. Roman. De-a lungul fiecărei linii pentru fiecare dintre cele două părți ale materiei, trăgaciul cu o lățime la 2,5 cm lățime. Prin aceasta se va face un știft de lemn.

Din partea de sus, un cuplu de centimetri se retragă și să rotiți-l în lateral nevalid. Apoi, aplicat pe banda ei, astfel încât una din marginile sale a coincis cu marginea produsului, iar celălalt a mers dincolo de fibbies din tesatura. Apoi, aveți nevoie pentru a coase pe ambele părți. La sfârșitul lucrării, șina este introdusă în buzunar, și ace de lemn – în scenă. Pentru panglica de fiecare dintre scene coase 3 inele sau mai mult. Apoi, produsul finit trebuie să fie fixat. Prin inele, există 3 corzi de nailon, în timp ce capetele lor ar trebui să meargă pe de o parte, care se încadrează într-unul dintre inele metalice ale cornișă, acolo sunt obligatorii.

perdele în engleză

Pentru ei, hard rigid materialul non-liber cum ar fi linii, sinilla, lână, bumbac sau repetari. Culoarea panza poate fi calm sau monofonice includ de obicei imprimate engleză sub formă de celule, benzi sau flowerflowers îngrijite. Este posibil chiar și o combinație a acestor modele sau repetarea de imprimare monitorului. Înainte de a începe, materiale de stocare:

 • Lace din nylon+
 • panglică cu inele+
 • țesut neobosit+
 • Inele pentru perdele.

Sprove la amploarea streșini de la 50 la 80 cm pentru un model cu două etaje și de la 90 la 120 cm – pentru o perioadă de trei etaje.

Curtain lungimea de perdele cu formula „Înălțimea ferestrei plus 6 cm“. Deoarece materialele naturale sunt utilizate pe scară largă pentru fabricarea de perdele în engleză, este necesar să se amintească caracteristicile de lucru cu ei. Pentru un rezultat mai bun, se presara pânză de spray cu un spray cu un pulverizator și alăturați-vă încet fierul de călcat.

Tăiați 2 detalii identice, se confruntă cu cusatura pentru a face față și ELIMINAȚI. Pentru a obține falduri, marcați mici indentare de 200 mm, la început, în mijlocul perdele și sfârșitul ei. Apoi inelele de plastic coase pe interior în mijlocul perdele, cu un pas de 15 cm pe toată lungimea nasului său. Acum a construi un mecanism de ridicare de mai jos. Ori cablurile în jumătate și să facă partea de jos a fiecărei pliurilor. Apoi întinde dind prin toate inelele. Atașați la decor velcro eternitate. Produsul rezultat poate fi instalat atât în ​​fereastra de sine și deasupra ei.

lambrequin

Fă-l cu propriile mâini nu este atât de dificil, așa cum se pare. Pentru a crea o secțiune de lambrequin semicirculară, aveți nevoie de o bucată de țesătură trapez. Vă rugăm să rețineți: înălțimea este de 1.5 înălțimea viitorului elementului finit. Pentru a calcula dimensiunile sale, urmați următoarea formulă. Suma laturile sale laterale și lungimea părții superioare trebuie să corespundă lungimii Gardina. Așa că materialul nu cade, este mai bine să-l dezbrace. Pe laturile trapezului rezultat, trebuie să coaseți o bandă pentru perdele și strângeți cablul. Ca urmare, se dovedește un produs sub forma unui semicerc frumos. Mai fac câteva astfel de motive, introduceți buclele pentru a le și locul pe Cardine.

Citește mai mult  Camera de zi cu Erker: Caracteristici de design, Idei de aranjament interior

Sfaturi pentru alegerea

Astăzi, în sortimentul de magazine există o varietate de opțiuni de tesatura care diferă de fapt. Pentru a alege cea mai potrivită opțiune, trebuie să ia în considerare ce cerințele trebuie să respecte perdelele viitoare. Dacă locuiți în partea de sud sau într-un climat fierbinte, atunci razele luminoase ale soarelui, înecându-se în ferestre, se pot dovedi din demnitate. Apoi aveți nevoie de o țesătură de flakut foarte densă care împiedică pătrunderea luminii solare – materialul modern este conceput special pentru camere de diminuare.

În cazul în care camera nu este suficient de luminos, perdele translucide de aer va deveni cea mai bună opțiune.

Atunci când alegeți un model de cortină, este important să luați în considerare dimensiunea camerei și înălțimea pereților. perdele de lux cu lambrequins și ciucuri uita doar într-o cameră mare, cu tavane înalte. Accesorii în același stil va fi foarte de modul în interiorul camerei – perne decorative cu ciucuri, de exemplu,. Există mai multe principii care pot fi ghidate atunci când aleg o perdea de culoare. Se poate ecou cu o nuanță de pereți, mobilier sau să iasă în evidență în contrast, dar ceva trebuie să fie mai activ, și ceva mai calm de ton. Există culori universale, care sunt potrivite pentru aproape orice interior sunt bej neutru, cu nisip.

7

Fotografii

Exemple frumoase în interior

 • Acesta este modul neobișnuit perdele romane arata ca. Ele nu protejează în mod fiabil doar împotriva luminii din stradă, dar, de asemenea, diversă din interior, pentru că puțini oameni se pot lăuda cu un astfel de decor original, ferestre.

 • Tiparire de fotografii cu un efect 3D, reprezentând un peisaj oraș, va trebui să facă iubitorii de urbanism. Adevărat, în prezența unor perdele atât de luminoase, cu un desen activ, merită să alegeți tapet mai multe tonuri neutre pentru a nu supraîncărca interiorul.

 • Stratificarea și luarea neobișnuitoare a perdelelor de o parte, puteți crea un decor unic de designer pentru fereastră. Stofa translucidă curgătoare va fi erodată frumos în nuanțe.

 • Perdelele filetate nu numai că pot decora ferestrele – se confruntă perfect cu funcția de zonare a camerei, separarea discontinuă a unei zone funcționale a camerei de la altul. Cu ajutorul unei lămpi pentru lumina reflectoarelor, puteți direcționa lumina în diferite unghiuri, creând efecte speciale.

 • Un alt tip de model descris mai sus – perle de perdea. Ei depășesc în soare cu toate culorile curcubeului, dau o dispoziție festivă. Dacă există flori pe ferestre sau lângă ferestre, vizualizarea camerei este complet transformată.

 • Modelele japoneze vor face camera dvs. cu adevărat unică și modernă. Desenul discret în combinație cu secțiunile de accent și același decor de culoare al camerei creează un interior armonios.

 • Perdele engleze în versiunea celulară clasică se potrivesc perfect în interiorul camerei de mese bogate decorate. Așa cum a fost colectat, ele devin elemente elegante de decor.

Dacă doriți să schimbați interiorul camerei dvs. de zi la costuri ridicate, înlocuirea cortinei este una dintre cele mai de succes soluții. Modelele moderne pot închide numai fereastra sau pot merge la podea, pot fi echipate cu elemente decorative neobișnuite sau mecanisme complexe.

7

Fotografii

Printre varietatea de opțiuni de a alege devine mai dificilă. Nu vă fie frică de experimente – simțiți-vă cu un designer și respirați în setarea camerei principale din casa nouă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: