perdele laminate bucătărie: Opțiuni populare și criteriile de selecție

perdele laminate bucătărie: Opțiuni populare și criteriile de selecție

Bucataria este un loc în casa în care întreaga familie este cel mai adesea despre. Și pentru că proprietarii încearcă să-l decoreze cu un confort maxim, fără a uita să acorde o atenție la proiectarea de ferestre. Printre mare varietate de perdele, atenția cumpărătorilor se oprește de multe ori pe modele laminate. În acest articol, ne vom uita la ceea ce se întâmplă, și vom ajuta, de asemenea, cititorul să decidă cu privire la principalele nuante de alegerea lor.

Particularități

perdele Rolled se referă în mod greșit la o varietate de jaluzele sau perdele-plize. De fapt, acesta este un tip separat de perdea, care este o țesătură cu un mecanism special de tip lanț și un opritor. Aceste perdele nu atârnă pe cornisa: designul lor este de așa natură încât acestea au propriul lor sistem de fixare, care, în funcție de model, poate fi amplasat pe rama in sine. La deschiderea, textile este rănit într-o rolă pe un arbore special, situat în partea de sus a întregul design cortina.

Mecanismul de deschidere și închidere oferă ajustarea și fixarea perdelei la orice nivel. Unele modificări sunt echipate cu o unitate electrică, datorită care se ajustează automat. Condiționat, toate modelele pot fi împărțite în 4 grupe: clasic, casetă, mini și „zi de zi”. Fiecare tip de produs are propriile caracteristici.

Clasic

Produsele din acest grup oferă fixarea pe deschiderea peretelui sau a ferestrei. Acest tip de modele este numit deschis, lățimea unei astfel de role poate fi de 0,5-3 m la o lungime de 1 până la 3 m. Aceste produse sunt mai ieftine decât alți analogi, totuși, și în curățenie necesită mai frecvente. Ei le fac din textile transparente și translucide, precum și materialele de blakut.

Materialul utilizat în producția de cilindru clasic de role poate fi un foton sau modelat.

Casetă

Perdelele cu sistemul Uni au diferențe externe față de analogii clasici. Designul lor are o cutie de plastic sau un tub în care rollurile de textile. Datorită acestui model, modelul analizează ferestrele de bucătărie foarte estetic, în special dacă tonul casetei coincide cu o umbră cu culoarea cadrului de culoare. Pentru coborârea și ridicarea rolei casetei, există ghiduri speciale.

Având în vedere aceste panza textile în contact cu geamul de ferestre. Există astfel de modele aproximativ 500 de ruble mai scumpe clasice, potrivite pentru umbrirea bucătăriei, bine pentru ferestre care adesea ventilate. Ele sunt perfect combinate cu Tyul și Gardin. Setarea datelor produsului pot fi în sus sau în jos. Dimensiunea acestor perdele corespunde dimensiunii geamului de ferestre.

Mini-role

Perdelele laminate în bucătăria acestei categorii nu au nevoie de o tambur de cadru. Ele sunt fixate direct pe fereastra ferestrei, în timp ce tipul de design poate fi atât deschis, cât și închis. Lățimea acestor modele variază în intervalul de 0.3-1.6 m la o lungime de 1,4 până la 1,8 m. Fixare din plastic mini-roller, pentru a exclude textile căzuți, raftul inferior metalic este atașat la cadru cu ajutorul unor magneți, care sunt fixate de accident vascular cerebral. Pentru a închide astfel shovers, veți avea nevoie de scai sau paranteze.

„Zi noapte”

Un alt nume al acestei categorii – Zebra. În esență, aceasta este o perdea de două straturi din materiale textile cu diferite texturi. Un material în astfel de perdele este transparent, iar celălalt este dens, nu translucide. Aceste perdele pot fi ca jaluzele, cu toate acestea, designul lor este oarecum diferită. Două tipuri de textile alterna unul cu celălalt, atunci când ridicați perdelele sau coborârea, benzile sunt deplasate, care vă permite să reglați nivelul de iluminare al bucătăriei.

Avantaje și dezavantaje

Perdelele cu role folosite în bucătărie, o mulțime de avantaje. De exemplu, acestea sunt în cerere de la cumpărători în minte:

 • Activitatea estetică și speciile moderne+
 • Lungimea și lățimea mică, care este practică în bucătărie+
 • Versatilitate condiționată deoarece sunt potrivite pentru majoritatea ferestrelor+
 • Ușurința de instalare și compactare, datorită cărora designul ferestrei de la masivitate este eliminată+
 • Abilități de creștere vizuală în spațiul de bucătărie datorită dimensiunilor mici+
 • Calitatea textilelor și a densității sale, a structurilor rezistente la incendiu+
 • Prezența acoperirilor protectoare de apă și rezistente la murdărie+
 • Purtați rezistență, strângere la burnout și durabilitate+
 • Cea mai largă gamă, fără a se limita la decizia de stil sau de culoare+
 • Ușurința de instalare, cu care puteți face față fără implicarea unui specialist din partea laterală+
 • Îngrijirea simplă a suprafeței textilelor și a casetei+
 • Acceptabilitatea prețurilor pentru diferite tipuri de produse pentru diferite cercuri ale cumpărătorului.

Avantajul evident al Rola este abilitatea de a spațiului utilizat sub pervazul ferestrei, unde se poate instala mobilier de bucătărie sau legate de zona de luat masa. În plus, durata scurtă a acestor perdele permite căldură în sezonul de încălzire răspândit liber în bucătărie. modificări separate sunt echipate cu perforații, asigurând circulația nestingherită a aerului. Comoditatea de produse este posibilitatea de a găzdui nu numai pe întreaga suprafață a foii de sticlă, dar, de asemenea, pentru fiecare cercevea.

dar Împreună cu avantajele perdelelor cu role pentru bucătărie există mai multe dezavantaje. De exemplu, nu toate modelele pot fi combinate cu perdele lungi, nu toate dintre ele sunt potrivite pentru ferestre non-standard. În astfel de cazuri, este necesar de a face cu perdele tipice sau a comanda un bar cu role în privat, iar acestea sunt costuri suplimentare. Instalarea acestor produse se realizează în mod strict de mărimea deschiderii ferestrei sau a cadrului.

Rădăcinile nu pot fi achiziționate, fără a cunoaște dimensiunile exacte ale sticlei sau cadrului (depinde de tipul de model și de metoda de fixare).

Materialele

În producția de perdele cu role pentru mărci comerciale de bucătărie, utilizați diferite tipuri de textile. Cele mai populare materiale de astăzi sunt nylon, poliester, bumbac, in, bambus și țesături cu fibre amestecate. În plus, Jacquard este utilizat în producție. În ceea ce privește bambusul, atunci astăzi „materia” poate avea o mare varietate de tipuri de țesut, cum ar fi soluțiile de culoare.

Alegerea uneia sau a unei alte opțiuni pentru proiectarea ferestrelor din bucătărie se bazează pe preferințele unui anumit stil interior. În procesul de producție, tipul de textile selectat este tratat cu substanțe care nu numai că împiedică decontarea pe suprafața prafului și a murdăriei. Aceste compoziții nu permit țesuturilor să se deformeze pe întreaga perioadă de funcționare. În ceea ce privește textura materialului, acesta poate fi transparent, translucid, dim afară și black-out.

Spectrul de culori

Soluții de culoare ale unui design de perdea Supuneti gradul de iluminare a unei anumite camere, alegerea sa stilistică și culoare de fundal. În același timp, culoarea rolei poate fi legată de una dintre nuanțele folosite în aranjamentul, fie că este vorba tapet, căști ton sau mese de masă. Cu toate acestea, culoarea selectată nu ar trebui să fie de 100% a coincis cu tonurile utilizate, deoarece privează interiorul multifaceous. În prioritate, luminoase vopsele monofonice: alb, crem, lactate.

În plus față de ei, Accentul de design la modă este: tonuri de albastru, lavanda, fistic, verde. contraste populare de gri cu alb, maro cu lapte, portocaliu cu alb. In culoarea perla moda textile și țesut țesut perla, utilizarea populara a unei role cu un fundal transparent și model alb.

Alegerea o anumită culoare, vă puteți baza pe culoarea tapițeriei scaunelor, fata de masa ton, șorț de bucătărie, un accesoriu specific sau chiar feluri de mâncare de colorat.

Opțiuni de proiectare

perdele Rolled oferite de mărci comerciale de vânzare pot fi cele mai diverse. De exemplu, controlul acestora, în funcție de proiectare, pot fi localizate nu numai la stânga sau la dreapta, dar, de asemenea, în centrul. Primele două tipuri asigură un control manual, al treilea se bazează pe arcul. Indiferent dacă tipul deschis ROLLET este selectat sau închis, este necesar să se aleagă proiectarea, ținând cont de comoditatea de funcționare și de aspectul estetic.

De exemplu, Opțiunea pentru o bucătărie cu o fereastră mare, format din două cercevea, puteți bate de Rollars pentru fiecare cercevea. În acest caz, cutia de structuri poate avea o culoare la tonul de imprimare de tapet sau față de masă, chalves capace. În plus, nuanța compartimentului sub pânza pliabilă poate fi selectată în tonul setului cu cască de bucătărie, precum și colorarea șorțului. Materialul în sine poate fi reflectorizant, translucid, dens.

Pentru anumite stilistice interioare, puteți utiliza iută, PVC, aspect frumos în interiorul bucătăriei. Rolele laminate moderne cu desen. Cu toate acestea, dacă baza este aleasă cu modelul, nu ar trebui să fie dificilă. Este mai bine ca acestea să fie amprente mici, astfel încât perdelele din interior arata mai bine. Dacă vorbim despre cele mai bune soluții, astăzi este modele albe fără desen. În plus față de faptul că ei echilibrează stilul oricărei bucătării, aceste role crește vizual ferestrele bucătăriei, ceea ce este deosebit de bun pentru reaprovizionarea vizuală a iluminării bucătăriilor în clădirile de apartamente din țara noastră.

Perdelele pot fi vândute produselor singure și pot fi elementele kitului. De exemplu, poate fi opțiuni pe fereastră și o ușă de balcon, decorată într-o singură schemă de culori. În designul de modă cu implicarea subiectelor de plante, forme geometrice, motive etnice, monograme ale diferitelor culori. De asemenea, găsiți desene de fructe și cafea cumpărătorilor.

Printre alte opțiuni de proiectare sunt populare cu imprimare foto, cum ar fi coasta de mare, harta lumii, vizualizarea la Night City sau Resort Islet.

Cum de a alege?

Vizionarea rolelor la fereastra bucătăriei, trebuie să luați notă de mai multe recomandări utile. Ei vor face posibilă alegerea propriei opțiuni, care va dura mult timp și va aborda un anumit tip de fereastră. Primul lucru care contează este tipul de perdele care pot fi închise în casetă și agățate în mod liber. Dacă cumpărătorul nu contează dacă perdelele se vor ascunde într-o casetă de rolă, puteți lua agățați, caracterizată de mai puțin. Cu toate acestea, caseta este mai practică, deoarece caseta protejează materialul perdelelor din praf.

Când proprietarul are abilități în reparații, este ușor pentru el să stea rolele în orice fel. În același timp, puteți alege între cele trei tehnici: deasupra deschiderii, pe cadrul ferestrei sau pe tavan. Dacă nu doriți să forați cadrul, trebuie să alegeți un tip de tip de montare separat. Este important să se acorde atenție gradului de densitate a ajustării cârpei perdele pe geamul ferestrei. Cel mai bine este că se dovedește de la modele care sunt atașate direct la cadrul ferestrei. Dacă doriți să atârnați perdelele în loc de ușă, achiziționarea unui model agățat va fi o decizie neechivocă. Dimensiunea poate fi selectată pe dimensiunile din sticlă de ferestre. Dacă nu se potrivesc, potrivirea strânsă nu va fi.

În ceea ce privește cel mai bun textile, acesta este ales pe baza stilistica unui anumit interior și a preferințelor cumpărătorului. Cu toate acestea, țesăturile complet naturale sunt mai bune până la aer, deși pot arde în procesul de operare pe termen lung. Materiale artificiale mai rezistente la lumină. Dacă aveți nevoie de ceva exclusiv, puteți să vă uitați la opțiunile de la iută, piele sau bambus.

Atunci când cumpărați, este important să se acorde atenție dacă materialul are un rol de impregnare din foc. Aceste produse sunt considerate ideale din punct de vedere al securității, ele sunt concepute pentru bucătării. Dacă cumpărătorul este indicatori importanți de rezistență la lumină, este necesar să se țină seama de gradul de densitate al materialului.

Din punct de vedere al practicității, produsele din bambus sunt luate în considerare din toate soiurile: este mai ușor să eliminați grăsimea și funinginea.

În următorul videoclip aștepți 10 erori atunci când alegeți și cumpărați perdele laminate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: