Vizitele și caracteristicile de cazare a rafturilor deschise în bucătărie

Vizitele și caracteristicile de cazare a rafturilor deschise în bucătărie

Interiorul bucătăriilor moderne sunt echipate cu diverse componente ale capetelor de mobilier. Printre diversitatea existentă, merită evidențiază opțiuni destul de populare pentru rafturile deschise care sunt notabile pentru atracția și funcționalitatea lor externă.

Avantaje și dezavantaje

Astfel de elemente de mobilier de bucătărie sunt caracteristici inerente pozitive și negative. Avantajele rafturi deschise includ următoarele.

 • Prezența unor astfel de mobilier introduce note suplimentare de confort în atmosferă. Acesta este motivul pentru căști de bucătărie cu umplutură similare sunt în cerere.
 • Rafturi fără uși și fără a facilita accesul la subiecte care sunt pe ele, lucruri, produse. Ce vorbește despre funcționalitatea lor.
 • Design de bucătării cu rafturi inferioare și superioare deschise vă permite să se extindă vizual zona a camerei, care va fi relevant pentru bucatarii mici. Instalarea unor astfel de elemente nu va pierde spațiu.
 • Datorită cazare de rafturi deschise în bucătărie, va fi posibil, pentru a evita depozitarea de lucruri inutile în viața de zi cu zi, care, în dulapuri închise, adesea ocupă o mulțime de spațiu, cât și în procesul de gătit nu sunt utilizate deloc.
 • Foarte adesea, aceste elemente se găsesc în opțiuni moderne de mobilier, care vă permite să echipeze bucătărie, care aderă la cele mai recente tendințe la modă.
 • Costul unor astfel de rafturi va fi sub produse, pentru fabricarea căreia un număr mare de materiale și componente sunt utilizate pentru funcționarea cercevei.
 • Chiar și pe rafturi mici, principalele lucruri folosite sau produse vor fi vizibile, pentru a fi la îndemână, care vor salva de la necesitatea de a căuta elementele necesare.
 • Rafturile deschise vor putea folosi în bucătărie nu numai ca un element funcțional de mobilier, ci și pentru plasarea elementelor de decor, care nu este posibilă în soiurile închise.
 • În brațele bucătăriei, alegând această opțiune de mobilier, puteți economisi contoare utile din zonă datorită absenței nevoii unei zone cu calculul zonei, care va fi folosit pentru a deschide cerceveaua.
 • Rafturile fără ușă vor putea combina armonios cu decor și funcționalitate diferită cu dulapurile sau piscina. Prin urmare, ele pot fi atribuite categoriei universale de mobilier pentru bucătărie.

Printre minusurile de rafturi deschise trebuie remarcat astfel de momente.

 • Acestea se disting prin capacitate mai mică, în comparație cu opțiunile închise pentru dulapurile cu balamale.
 • Dacă este necesar, stocarea rafturilor cu rotor redus sau de dimensiuni mari de acest tip va fi mai puțin funcțională. În astfel de scopuri, va fi mai corect să utilizați opțiunile de tip închis.
 • Rafturile deschise vor necesita o atenție deosebită curățeniei. Setul cu cască pentru elemente va trebui să fie curățat din praf și alți contaminanți mai des, ceea ce poate fi incomod pentru unii proprietari. Acest lucru este valabil mai ales pentru elementele plasate deasupra aragazului, unde obiectele situate vor fi mai rapide pentru a fi acoperite de stropi de la prepararea mâncărurilor.
 • Un fel de mâncare nespecificată nu va putea să stocheze pe rafturi deschise, deoarece prezența sa afectează negativ interiorul bucătăriei.

Soiuri

Rafturile deschise sunt clasificate de producătorii de mobilier de bucătărie, luând în considerare diferite criterii. În primul rând, se referă la materialele utilizate pentru fabricarea produselor. Deci, astăzi rafturile de acest tip sunt fabricate din:

 • copac+
 • Ochelari+
 • Metal+
 • Plastic+
 • MDF+
 • PAL.

12

Fotografii

Produsele din lemn aparțin categoriei de produse scumpe, totuși, în ceea ce privește funcționarea, aceste opțiuni nu sunt întotdeauna practice. Produsele din sticlă sunt evidențiate prin prezentarea lor, precum și ușurința îngrijirii.

Rafturile din polimeri, MDF și PAL sunt notabile pentru costul lor disponibil, astfel încât bucătăriile moderne sunt destul de solicitate.

Conform opțiunii de fixare și configurare, rafturile deschise sunt așa.

Tradiţional

Cea mai populară opțiune de design-uri de tip deschis. Instalarea lor este efectuată direct pe pereții din cameră, fără a utiliza elemente de fixare sau sisteme suplimentare. Astfel de rafturi pot fi utilizate în partea de jos a setului cu cască de bucătărie, în mijloc sau deasupra. Produsele sunt evidențiate de colectorul de culori, pot fi fabricate din materiale diferite, au texturi diferite de suprafață. Rafturile standard sunt potrivite pentru spații în orice soluție stilistică.

Astfel de structuri, în unele cazuri, vor fi capabile să nu se fixeze pe perete, ci la plafon, uneori există fixări ale unui tip combinat.

Incorporat

Cel mai adesea, această opțiune este aleasă pentru spații cu aspect non-standard sau complex. Se referă la bucătării cu nișe și alte modele. Rafturi încorporate încorporate în adâncul aspectului elegant și atractiv, ajută la simplificarea dezavantajelor arhitecturale folosind ele cu beneficii maxime.

Colţ

O soluție destul de dificilă pentru aranjarea camerei de bucătărie, în special în ceea ce privește zona de umplere a zonei libere. Această opțiune va fi în cerere pentru spații spațioase.

Caracteristica pozitivă a elementelor unghiulare ale setului cu cască este posibilitatea utilizării raționale a spațiului la îmbinările suprafețelor.

Rafturi ca și componentele rack-ului

Această opțiune este diferită de spuma standard prin faptul că nu va avea peretele din spate și cercevele. Designul este obținut ca fiind deschis și aer. Rafturile deschise în acest stil sunt evidențiate de costul său disponibil, deoarece costurile principale pentru elemente de fixare și fațade, în acest caz, nu vor fi relevante pentru producător. O caracteristică pozitivă a acestor mobilier este posibilitatea de a folosi structuri pentru plasarea staționară pe podea sau cu ajutorul de fixare, ca setul de cască superior. Dimensiunile acestor rafturi pot fi diferite, în funcție de preferințele consumatorilor și stilisticii bucătărie.

Pentru care stiluri sunt potrivite?

Soluții privind relevanța rafturi deschise depind în mod direct de materialul utilizat pentru fabricarea de mobila. În ceea ce privește opțiunile de lemn, acestea vor fi adecvate în interioarele clasice, precum și în stiluri rustice – Provence, Tara, scandinavă și T. D. rafturi metalice sunt de obicei utilizate in bucatarii, în stilul Hi-Tech, Loft, sau Fusion.

În plus, metalul va fi adecvată în camere echipate în stil minimalist.

Opțiuni de cazare

Dispunerea și amplasarea mobilierului va depinde de zona și planificarea bucătărie. De asemenea, cazare de rafturi deschise de tip va depinde de destinația lor funcționale și preferințele personale ale proprietarului bucătărie. În ceea ce privește elementele pe care este planificat pentru a stoca elemente de decor, cel mai bine este de a utiliza mai multe elemente mici, plasate în colțul sau în zona de deschidere a ferestrei. De asemenea, pentru depozitarea obiectelor decorative, puteți fixa raft deschis peste intrarea în bucătărie cu una sau ambele părți. De la plasarea în apropierea suprafețelor de gătit sau sobe ar trebui să fie refuzată.

În unele cazuri, prezența de rafturi deasupra suprafeței de lucru va fi adecvat.

În cazul depozitării pe suprafețe deschise necesare pentru utilizarea de zi cu zi de feluri de mâncare, condimente și alte lucruri utilizate în mod frecvent, opțiuni de cazare ar trebui să se bazeze pe comoditatea accesului lor pentru o persoană fără mișcări inutile. Prin urmare, cel mai adesea astfel de modele vor fi localizate în domeniul de lucru bucătărie șorț sau zonă de luat masa. Înălțimea atașamentului este selectat individual în înălțimea gazdei și a altor membri ai familiei.

Dacă rafturile deschise vor acționa ca fiind modelele principale sau singure ale setului de cască superior, li se recomandă să le montați pe ambele părți ale capotei la nivelul capotei.De asemenea, ele pot fi plasate pe ambele părți ale chiuvetei de bucătărie. În cazul în care chiuveta se află la fereastră, instalarea de rafturi de la două părți la înălțime diferită va face ca interiorul camerei să fie interesant și funcțional. Rafturile superficiale pot fi combinate cu dulapuri surd montate de tip suspendat. Ele pot efectua o continuare cu drepturi depline al nivelului superior dacă atașați raft deschis la partea de sus a carcasei sau în partea de jos în conformitate cu partea de jos.

Cum și ce poate fi decorat?

Chiar și acele rafturi care sunt fabricate din materiale luminoase vor avea nevoie de decor suplimentar. Puteți completa decorarea bucătăriei cu cărți culinare împreună cu mâncăruri sau statuete. De asemenea, transformarea ei vor fi în măsură să păstreze feluri de mâncare decorative, care pot fi stocate împreună cu ustensile convenționale. rafturi lumină albă sau de culoare închisă din lemn pot fi zimți de vaze placată cu culori vii sau artificiale, prosoape decorative mici, cu o margine frumoasă, care va fi scăzut parțial. Lumânări în candelabrelor, ceas, cutii, coșuri de răchită va fi adecvat la fiecare bucătărie, o astfel de suplimente va face camera mai confortabilă, de asemenea, adăugați interiorul concizie. O astfel de bucătărie inițială va fi mobilate și decorate cu bun gust.

Despre avantajele și dezavantajele rafturi deschise în bucătărie, puteți afla, uita la video un pic mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: