Shuging zona bikini la domiciliu

Shuging zona bikini la domiciliu

Zahăr depilare unei zone bikini profundă este cea mai epilarea temeinică în zona intimă, care vă puteți imagina. In timpul acestei proceduri, vegetația se elimină de capital – atât coccisul și zona din jurul anusul, și chiar partea interioară a buzei germinale. Cu abordarea corectă, chiar și atunci când efectuează la domiciliu, o astfel de shogaring nu va cauza disconfort și nu va provoca alergii, dar înainte de experimente, ar trebui să fie mai atenți să se familiarizeze cu toate aspectele.

Avantaje și dezavantaje

Adânc Bikini Shugaring Astăzi este una dintre cele mai populare metode pentru zona intimă de sex feminin. O astfel de popularitate este deja în sine sugerează că beneficiile procedurii sunt, și numai principalele dintre ele.

 • Cost scăzut. Ingrediente pentru prepararea de pastă – simplu și ieftin, la dispoziția publicului, procedura in sine nu este, de asemenea, supravegheat – respectiv, prețul unui astfel de serviciu este scăzut. Dacă te faci shugaring le atunci el poate costa un ban, la toate.
 • Nici o durere. Multe metode de îndepărtare a părului sunt greu de apelat blând, dar este depilarea de zahăr care este potrivită pentru un bikini profund – se face fără disconfort pronunțat.
 • Hipoalergenicitate. Amestecul pentru shuging constă din materiale naturale, nu există chimie dăunătoare și impurități nedorite. Teoretic, alergiile sunt posibile pe produse naturale, dar, prepararea unui amestec pentru tine, cu propriile mâini, nu va veni peste aceste ingrediente, despre prezența alergii pentru care, la adult nu poate ști.
 • Efect lung. Viteza de păr de păr după Shugaring depinde de caracteristicile individuale ale corpului, dar mai devreme de 8-10 zile, vegetația nouă nu va apărea. Aparat de ras, rechemare, decide problema literalmente timp de 2-4 zile.
 • Nu daune pielii. Shugaring este incorect să se confunde cu benzi de ceară – metode sunt similare doar principiul mecanic al acțiunii. Cu toate acestea, masa de zahăr este semnificativ mai mare decât pielea, nu lăsând „de marcă“ vânătăi, zgârieturi și abraziune, în partea delicata a corpului.
 • Simplitate. Stăpânește exploatația independentă de shugaring – nu o astfel de sarcină dificilă. Pentru a se angaja în depilare de zahăr a unei zone intime la domiciliu poate orice tânără.

Din păcate, metodele depiling imaculată nu există. Shugaring lui deficiențe într-un bikini în adâncime mult mai puțin decât avantaje, dar este posibil ca minusuri va face să refuze o astfel de procedură de. Considerăm că este necesar să vă avertizeze despre următoarele minusuri posibile:

 • După depilarea zahărului, firele de păr pot crește în piele, iar această problemă există întotdeauna în orice zonă+
 • Dacă masa de defectare a casei este achiziționată în magazin, există întotdeauna o posibilitate de a cumpăra un produs de calitate scăzută care nu va dezvălui toate beneficiile tehnicii+
 • Compoziția oricărui amestec pentru shuging include suc de lămâie și caramel, iar ele, care nu sunt alergeni tipici, încă pot provoca iritarea – apoi din metodele vor trebui să refuze imediat și pentru totdeauna, spălând rămășițele iritante cu apă caldă și în mișcare Rezolvarea, cum să finalizați îndepărtarea părului rămas.

Tehnici

Există mai multe metode de aplicare a pastă de zahăr într-o zonă intimă și apoi o ștergeți. Masa în sine poate fi aproximativ aceeași în compoziție și proprietăți, dar rezultatul va fi diferit.

Manual

După cum rezultă din nume, Tehnica manuală ca instrument principal de lucru „sugerează mâinile unei femei care face o zonă sporită de bikini profund însuși. Logica alegerii acestei metode este evidentă – este dificil să se aplice o pastă mai precisă decât degetele goale care pot să urce în locurile cele mai greu accesibile și să asigure acoperirea firelor de păr cu masa de zahăr în zona cultivată. Un amestec este aplicat împotriva creșterii părului și se rupe în direcția opusă cu pielea pre-întinsă.

Deoarece nu există o bază suplimentară pentru zahărul înghețat, va trebui să-l tragă cu mâinile goale, brusc și încrezător.

Bandaj

Această tehnică este inspirată în mod clar de principiul depilaterii ceară – acolo, dacă vă amintiți, masa adezivă, firele de păr interesante, se aplică dungiilor. Aici, principiul acțiunii este același – masa de zahăr fierte este aplicat un material special, care poate fi tăiat în forma care pare a fi mai convenabil pentru tine. Avantajul explicit al acestei tehnici este faptul că bucățile de sirop de congelat va fi mult mai ușor să se rupă off, deoarece acestea au o bază durabilă separat, pentru care este ușor de înțeles.

În același timp, pentru cele mai multe locuri greu accesibile, această metodă poate să nu se potrivesc.

intrigă

Această metodă de depilare cu ajutorul sirop de zahăr este un ecou în mare măsură cu manualul, deoarece nici un fundament suplimentar în pastele congelate aici vor avea, de asemenea, să-l rupe, acordarea cu mâinile goale, chiar în spatele sirop. Diferența fundamentală este numai în metoda de aplicare a masei – pentru aceasta, se folosește o spatulă specială, permițându-vă să rapid și relativ distribuie uniform o cantitate mare de amestec pe o suprafață semnificativă.

Această tehnică este eficientă atunci când procesarea pubis, care cu o spatulă pot fi acoperite cu o masă literalmente în câteva secunde.

Cum de a alege o pasta gata făcute?

Mulți experți cred că este mai bine să efectueze shugaring la domiciliu numai după ce aveți cel puțin o experiență unică a unei astfel de proceduri în cabină. Noi nu va fi atât de categoric și nu se va descărca doamnelor neexperimentați, dar din experimente îndrăznețe – numai Să ne aduceți la cunoștință, cel puțin pentru prima dată când nu gatiti caramel lipiți pe cont propriu, dar încă cumpăra. Este de vanzare peste tot in acele magazine unde puteți obține o produse de îngrijire de sex feminin.

Citește mai mult  Ce este Skins-epilat și cum se face?

Vă rugăm să rețineți că pasta shugaring este produsă în intervalul, și va fi potrivit, desigur, nu orice. În primul rând, toate produsele similare sunt împărțite în trei clase de amestecuri: moale, mediu și greu. Decât o astfel de masă „mai dur“ o, cu atât mai mare este axat pe eliminarea de fire de par groase, durabile.

Probabil, nu este necesar să se explice că în zona intimă, parul este doar dur și groasă – respectiv, iar amestecul va avea nevoie de un dur.

Numai în unele cazuri, atunci când vegetația nu este abundenta, ea nu poate fi ajutat cu un amestec de mijloc, dar nu este necesar să se ia o moale pentru depilare de bikini profund – este conceput doar pentru câteva, subțiri și ușoare firele de păr. Acesta nu va fi de prisos să se uite în substanță, doar pentru a începe trebuie să se înțeleagă că mai de prisos, și ce util.

Puteti vedea mai multe ingrediente opționale.

 • Aromatizatori și alți aditivi agresivi. pasta de zahar nu este obligat să miros bine, ea principala sarcină – păr de eliminare. În același timp, reteta ei a fost inventat în timpurile antice, și nici o componentă artificiale nu au fost apoi utilizate. Desigur, poți risca, dar de ce va crește doar probabilitatea unei reacții alergice.
 • extracte vegetale din plante și. Dar la naturalitatea acestei componente nu există întrebări. Funcția sa – hidratați pielea și protejați-o de la deteriorare.
 • Uleiuri esentiale. Această componentă este considerată obligatorie pentru acele tipuri de shuging, destinate pielii sensibile. Suntem obiectivi: Toate femeile au un nivel diferit de sensibilitate, dar o zonă intimă în orice caz este relativ sensibilă. Eucaliptul, uleiul de mușețel sau lavandă se înmoaie și hidratează pielea, permițându-vă să faceți mai ușor să „eliberați” firele de păr. Un alt efect față de utilizarea acestor ingrediente este de a împiedica alergiile.

Nu va fi inutil pentru a cere prezența Certificate de calitate și documentație privind efectuarea de cercetări dermatologice specializate, La urma urmei, zona intimă este locul pe care trebuie să aveți grijă deosebit de cu atenție. Separat, nu uitați să vă asigurați că mărfurile de caramel sunt încă potrivite – el îl are, ca un produs alimentar practic, termenul de valabilitate este limitat.

Cum să gătești singur?

Când nu vă confruntați mai întâi cu procedura de aruncare și aveți o idee exemplară despre modul în care pasta ar trebui să arate ca o pastă de bikini profundă, puteți trece la încercările pregătirii sale independente. Acum veți vedea că această sarcină nu implică nimic complicat, iar singurul lucru de ce este nevoie de experiență preliminară – pentru a înțelege dacă ceva brusc nu a mers prost, nu această coerență și așa mai departe.

Un set de ingrediente pentru a face o masă în cea mai simplă versiune este atât de primitivă încât, decideți să vă depilați, în multe cazuri că nu puteți merge chiar la magazin – totul poate fi în casă. Pentru experimentele culinare și cosmetice vor fi necesare:

 • Zahăr – 10 linguri+
 • Suc de lamaie – 1 lingura+
 • Apă – 2 linguri.

Cantitatea exactă de ingrediente poate diferi În funcție de cât de atent folosiți masa și care este situația dvs. cu vegetație, dar, în general, suma declarată pentru bikini profund ar trebui să fie suficientă.

Dacă aveți nevoie de mai mult sau, conform experienței anterioare, mai puțin, concentrați-vă asupra proporțiilor descrise mai sus.

Gătitul nu este mai dificil decât lista de ingrediente – trebuie doar să adăugați toate componentele desemnate în fund și să le gătiți pe un incendiu lent, amestecând în mod constant în proces, astfel încât să nu ardă. Atunci când este încălzit, va fi lansat procesul de caramelizare a zahărului și Sarcina ta este de a urmări că este uniform. Când Masa dobândește o nuanță de aur caracteristică, ei vor fi îndepărtați din foc și se vor răci.

Citește mai mult  Ceară frize de frize de ceară veet

În starea fierbinte, masa va fi lichidă și relativ fluidă, dar, deoarece se răcește, se va îngroșa. Este necesar să prindeți momentul în care nu mai este cald, dar, de asemenea, nu a fost răcit – într-o formă atât de caldă, atingerea ei față de piele va fi o încălzire plăcută. Chiar mai valoros că, la o astfel de temperatură, masa are o consistență greu de plasticină – și aici este momentul să procedăm la procedură.

Nu strângeți – când este răcit la temperatura camerei, amestecul va îngheța într-o stare solidă și este necesar ca acest lucru să se întâmple deja cu părul în el.

Cum să faci depilarea acasă?

În ciuda recomandărilor specialiștilor despre faptul că, înainte de a ține o exploatație la domiciliu, ar fi necesar să obținem mai întâi experiența corespunzătoare în salonul de înfrumusețare, multe tinere doamne încă decid să încerce fericirea acasă imediat. În principiu, cu respectarea strictă a instrucțiunilor, poate fi chiar fără durere și eficient. Astfel încât sa întâmplat, vom spune procedura pentru începători – Cum de a pas cu pas, făcând o zonă de shuging profund bikini eu însumi.

Pregătirea

Procedura de shuging este posibilă cu o lungime minimă de păr de cel puțin 3-5 mm. Dacă părul este mai scurt, atunci nu va fi nici un sens din procedură – pasta de caramel pur și simplu nu va captura, deci trebuie să radeți sau să așteptați până când părul va crește. Prea lungă vegetație, dimpotrivă, trebuie să tăiați – cu izolarea părului mai lung de 1 cm Shuging nu va face față.

Pentru slăbirea senzațiilor dureroase și simplificați sarcina de a elimina părul, prima nevoie de piele Destul de nerostită. În acest scop, dușul fierbinte este optim – observații, durează o săptămână înainte, pentru că după ce a sumar, procedurile igienice cu apă caldă nu vor fi efectuate.

În procesul de a face un duș, puteți ridica o zonă intimă, dar nu prea mult – este necesar doar să scoateți scalele pielii vechi, fără a zgâria în același timp.

Aplicarea pastă de zahăr se face numai pe pielea curată și uscată, prin urmare, după duș, trebuie să așezați cu atenție un prosop. Se recomandă pregătirea unei soluții antiseptice în avans pentru a dezinfecta în continuare suprafața tratată. Dacă există un scaun vechi, de la care puteți scoate scaunul, atunci va fi scaunul perfect pentru procedură, permițându-vă să obțineți acces convenabil la întreaga zonă de bikini.

Indiferent de locul în care se desfășoară procedura, este mai bine să verificați ceva mai bun, altfel zahărul beat și înghețat va fi dificil de îndepărtat de pe podea. Suspectarea că propria sensibilitate va cădea în mod inevitabil în senzații dureroase, cu o jumătate de oră înainte de procedura de a bea o pastilă a unui medicament anestezic sau de a folosi unguent special cu lidocaină.

Depilare

Întoarcere o bucată de pastă pentru shugaring și rola în mâinile – ca plastilina, această masă va aluneca un pic si catifeleaza de căldura corpului uman și impactul intensiv. După aceea, am pus un strat subțire pe piele sau țesute de bază. Atunci când se utilizează o metodă de pantă, este necesar să nu permită masa să se răcească prea mult, astfel încât să poată fi ucis de o spatulă, nu de rulare în mâinile sale. Amintiți-vă că direcția de aplicare – împotriva creșterii părului. După aplicare, este necesar să se aștepte 2-3 minute, pana cand ingheata in masa, iar apoi se detașeze cu o mișcare bruscă în direcția opusă – deja de creșterea firelor de păr.

Lobok este considerat partea cea mai puțin sensibilă a zonei intime, de aceea este recomandat să înceapă o procedură potențial dureros de la el. În continuare, este necesar să se îndrepte spre buze germinale, iar picioarele in apropiere de bikini și zona din jurul orificiului anal sunt procesate – flash-uri de la coccis la anus, și pauze în jos opusul. În cazul în care parul este un pic, fiecare bucată de pastă poate fi utilizat din nou, dar nu pe același site.

Cel mai dureros Zona – zona de tranziție de la buze germinale la nivelul picioarelor. Acolo au venit pe o specială – aplicarea tehnicilor doar manuale, Mazhaut lipiți în trei straturi subțiri una peste alta, și scoate o dată, toate împreună, pre-strângere a pielii. Noul venit are o procedură completă pentru auto-depilating profundă bikini poate dura până la 2 ore. Odată cu dobândirea de experiență, această sarcină va primi treptat accelerată.

Citește mai mult  Toate persoanele despre a vedea

Completare

Dupa depilare, poate fi necesară pentru a curăța pielea de resturile de pasta de zahar. Experții sunt de acord că, pentru a rezolva problema, un săpun obișnuit sau un gel de dus nu este tocmai potrivit, dar unele recomanda pentru servetele de utilizare cu mijloace care conțin alcool pentru curățarea eficientă și dezinfectarea suplimentară, în timp ce alții cred că apa caldă destul de obișnuită.

Îngrijirea pielii după procedură

Chiar și painlessness completă a Shugaring nu înseamnă că nu rănească pielea deloc, deoarece îngrijirea ulterioară este necesară. Ignorând procedurile de reabilitare, doamna riscă să fie difuzate în uscat, roșeață și iritație. În același timp, unele roseata in primele 3 ore se consideră norma, dar dacă nu trece și după 2-3 zile – acesta este deja un semnal la ceea ce va trebui să folosească antiseptice și cosmetice de hidratare.

îngrijire obligatorie presupune utilizarea imediat după finalizarea procedurii de creme naturale – mai bine cu galbenele, musetel sau aloe. Timp de câteva zile, să renunțe la lenjerie strans, mai ales sintetic – este mai bine pentru a diagnostica chiloți de bumbac liber. În primele două zile, ei vor trebui să facă fără sex, astfel încât să nu rănească pielea iritată.

Peste o săptămână Nu recomandăm să luați o baie fierbinte, vizitați sauna sau piscina. Efectuarea de proceduri de igienă cel mai bine cu săpun naturale special pentru igiena intimă, orice componente agresive de detergent sunt acum periculoase.

La o săptămână după shugaring de o pereche de bikini profund, este rezonabil să scape pentru a preveni fosnetul parului.

Greșeli comune

Uneori Shugaring nu aduce rezultatul așteptat, pur și simplu pentru că fetele nu respecta (sau pur și simplu nu știu) toate regulile de efectuare a unei astfel de proceduri. Așa că acest lucru nu se întâmplă, du-te prin cele mai multe erori tipice.

 1. Zahăr epilat este proiectat pentru lungimea medie a părului – în intervalul de 5-10 mm. În cazul în care firele de păr sunt mai scurte, pasta nu este pur și simplu în măsură să le captureze și va fi ineficiente. O lungime mai semnificativă înseamnă o creștere a rezistenței părului – sunteți Focare, dar nu va fi nici un sens particular.
 2. masa de zahăr, în special de casă, în valoare de un ban, Dar nu ar trebui să-l utilizați în cantități mari – aceasta va fi doar mai dureros. Pentru aderenta par suficient strat subțire.
 3. Amestecul se aplică numai împotriva creșterii părului, și se rupe peste ea și nimic altceva! Daca parul tau este confuz sau să crească în direcții diferite, va trebui să vină mai întâi cu ceva ca un probor și abia apoi se angajeze în epilat.
 4. Nu este întotdeauna chiar mai frumos și shugaring corectă dă rezultat o sută la sută – fire de par individuale pot rămâne. Nu este necesar să se efectueze procedura din nou – deci ar trebui să înflorească pentru alergii. Firele de păr rămase sunt mai înțelepți să mănânce pensete.
 5. Nu se angajeze în epilat de zahăr în timpul menstruației! În această perioadă, pragul de durere scade, si o procedura nedureroasa poate fi uitat.
 6. Este inacceptabil în evaluarea eficienței să se bazeze numai pe senzații tactile. Cea mai mare parte a zonei prelucrate, în special în zona coccisului, nu vedeți, dar pentru a rezolva problema, trebuie să utilizați oglinda. În caz contrar, rezultatul depilare poate arata chiar mai rău decât absența ei.
 7. Shugaring nu este de fapt bine – Unele fete pare chiar dureros și neplăcut. Dacă ați trecut prin procedura deja de 4-5 ori, de fiecare dată când schimbarea amestecului și alegând numai cele care sunt concepute pentru pielea sensibilă, și încă doare – înseamnă că este suficient pentru a te bate joc, această metodă nu este pentru tine.
 8. Dacă nu știi încă modul în care reacționează pielea la shugaring, Cel puțin nu poartă o depilare de zahăr a unei zone de bikini profundă înainte de a intra un eveniment important. Este mai bine să facă această afacere din seara – atunci pielea ar trebui să aibă timp să se calmeze, și durere, dacă ea este, trebuie să treacă. În cazurile în care durerea este de nesuportat sau pur și simplu nu doresc să îndure, în timp ce se merge, accelera procesul de două ori prin atașarea la pielea de cuburi de gheata.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: