Figura Pear : caracteristici ale tipului de aspect și recomandări privind stilul

Figura  Pear : caracteristici ale tipului de aspect și recomandări privind stilul

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de cifre este „pere”. Că „pere” cu șolduri largi și un sân mic, care, din anumite motive, nu este iubit de proprietarii ei și atât de atractiv și feminin în ochii oamenilor. Cum se îmbracă pentru femei de acest tip?

Descriere Tipul

Figura femelă „Pear” Mulți sunt imediat asociați cu un fund mai larg comparativ cu călăria, ceea ce este, în general, adevărat. Un astfel de tip este numit și A-siluetă sau „triunghi”.

Coapsele largi (umerii mai largi mai largi) la femeile de acest tip sunt combinate cu umeri înguste, înguste și mâini elegante, gât delicat subțire. Picioarele sunt, de obicei, câteva tipuri masive, sport, uneori puțin scurte.

Proprietarul figurii „pere” se mândrește, de obicei, rafinat, chiar și partea superioară aristocratică elegantă a corpului. Diferența dintre șolduri și talie este foarte semnificativă – aproximativ 25-30 cm. Lucky „Pear” se poate lăuda cu un stomac complet plat, o talie de aspen și fese pronunțate. Supraponderali, desigur, oarecum strică impresia, făcând cifra mai voluminoasă și neclară.

În plus față de gâtul delicat și lung, „pere” au mâini frumoase subțiri. Și chiar și cu o ușoară discrepanță a lățimilor și perii mai masive, această deficiență poate îndeplini cu ușurință accesorii. Mândria principală a „perelor” este, desigur, talie. Poate fi puțin mai alungită sau scurtă, dar invariabil subțire, care este subliniată suplimentar de șolduri.

Reprezentanți renumiți

Multe femei cu acest tip de cifre se consideră neatractive. Ceea ce este complet zadarnic. Spectacolul intern și occidental – Business a promis literalmente „pere”. Și nimeni nu îndrăznește să vină celebritățile în non-a adulth.

Exemplul cel mai grăitor de stele cu acest tip de forme – actrita si cantareata Jennifer Lopez, care a făcut mult timp șoldurile largi, combinate cu o talie subțire, semnul distinctiv.

Printre celebrul „pere” – Christina Aguilera, Shakira, Bience, Meryl Streep, Julia Roberts. Toate acestea sunt doar pentru a alege corect costumele pentru tentant aspectul și ușor. Este suficient să exploreze în continuare imaginile lor pentru a afla mai aproape de tine în idei spirtoase.

Noi subliniem demnitatea și ascunde defectele

Partea superioară a caracteristicilor faciale ale femeilor este diferit de grație și estetica. Asta e și să fie făcut, „pariu“, alegerea dulap. Este suficient pentru a masca unele „jos“ și „trage“ picioarele pentru a obține o imagine nobilă și feminin.

Femeile „pere” nu ar trebui să poarte haine strânse, precum și îmbrăcăminte strânsă (tricouri, pulovere) cu o lungime de mijloc a șoldurilor, altfel vizual sunt pe deplin justifică numele tipului. Șoldurile vor părea și mai mult, iar picioarele vor arăta masiv și scurt.

Turtlenecks, etichetele de legătură deschise sau tricourile pot fi purtate, dar este mai bine să le combinați cu jachete, cardigane. Lungimea acestuia din urmă ar trebui să aibă mai mult sau sub mijlocul șoldurilor.

Nu este necesar să se străduiască să devină imperceptibil, alegerea bluze modeste și simple, dimpotrivă, „partea de sus” a costumului ar trebui să atașeze întotdeauna atenția, să fie original, astfel încât am vrut să mă uit la. Culori strălucitoare, abundența elementelor decorative, lebede și linii neobișnuite de gât – toate acestea ar trebui să fie o armă de femei cu o figură dată.

Accentul ar trebui să se facă pe talie și pe șolduri largi pentru a ascunde coagulată coagulată cu coapse, curgerea țesăturilor. Puteți juca în contraste – alegerea unor nuanțe mai luminoase pentru partea de sus, pentru nas – întuneric.

Taba pentru femei „pere” ar trebui să fie femei-tatiană, precum și cu buzunare pliate, false și pliuri. Chiar suficient „pere” subțire, cu o linie de talie bine pronunțată, ei vor face o loțiune necorespunzătoare. Un accent pe șolduri ar trebui evitat – același lucru se aplică pantalonului, stratului. Nu puteți alege modele cu buzunare în șolduri.

De asemenea, nu trebuie achiziționat cu haine cu dungi orizontale și alte culori accente în zona șoldurilor.

Pantaloni și fuste de potrivire optimă – Mediu. Lucrurile cu o talie înaltă pot fi recomandate foarte condiționat, în cea mai mare parte fete tinere fără greutate excesivă.

Dacă reușiți să echilibrați partea superioară și inferioară a figurii cu ajutorul hainelor, apoi trageți-l vizual (și acest lucru este necesar pentru „pere”) va ajuta pantofii de pe toc. Forma sa trebuie să se potrivească în mod necesar cu forma picioarelor.

Citește mai mult  Selectarea blugi pentru tipul de figură a femeilor

Pentru picioarele subțiri cu glezne subțiri, puteți alege ambele tocuri și știfturi destul de mari, „ochelari”. Femeile cu picioarele complete și gleznele masive nu sunt potrivite, mult mai eficient pe picioarele lor arată pantofi pe o toc de formă cilindrică clasică. Nu cea mai bună opțiune pentru acest tip – pantofi pe platformă sau pe pană, pe o talpă subțire plană.

Dacă alegeți pantaloni pentru a tona pantofii, va face picioarele mai lungi. Un pantof deschis de la picioare au un efect vizual similar.

Un astfel de accesoriu important ca o pungă este, de asemenea, capabil să ascundă defectele figurii. Și, în ciuda problemei, „pere” nu se potrivesc cu sacii volumetrică care sunt în mână. Întregul volum cade pe șolduri în acest caz.

Punga perfectă este o formă moale care ar trebui să fie pusă deasupra coapsei. Ambreiajul mic, sac pe curea, precum și un rucsac miniatural – ceea ce aveți nevoie.

Alte accesorii vor ajuta la accentuarea feminității naturale și a moale a formelor. Nu vă fie frică să alegeți decorațiuni de design îndrăzneț, principalul lucru este că ei au îndoire netedă, formă rotunjită. Cureaua este mai bună pentru a alege un subțire, purtând-o strict de-a lungul taliei.

Eșarfele volumetrice și eșarfe tricotate-cleme, boa boa și capete confortabile – toate acestea pot fi purtate și trebuie să poarte „pere”. Este mai bine să nu le aruncați pe umeri, dar învățați să fiți frumos drapați și să accentuați linia taliei cu o centură legată chiar pe partea superioară a palatinei, de exemplu. Astfel încât veți crea un volum feminin, atrageți atenția în partea de sus a figurii, dar nu se transformă într-un loc fără formă.

Țesăturile de îmbrăcăminte trebuie selectate moale, bine draped – mătase, dantelă, șifon, panza tricotată, tricotajul în vrac, piele de căprioară. Și pentru Niza, ar trebui să fie selectat simplu pe factură, dar nu contează nepoliticos.

Evitați o imprimare mare în culori de jos, luminoase. Luminos din punct de vedere și de culoare, iar designul ar trebui să fie de top.

Toate aceste sfaturi sunt destinate să ascundă vizual partea inferioară a corpului. Cu toate acestea, puteți proceda dimpotrivă, deoarece acum în tendință de a demonstra fundul apetisant. Regula principală – nu ar trebui să aveți excesul de greutate, în exces, părți pline de acoperire ale corpului.

Este suficient să faci prieteni cu sport, atunci fesele tale vor deveni, cum ar fi iubirea oamenilor – elastici și suficient voluminos. Șoldurile prea masive devin dintr-o dată perfect complementarea feselor. Această regulă este urmată de cea mai tare frumusețe a Hollywood cu figura „Pear” – aceeași Lopez, Shakira, Biene.

Selectăm garderoba

Feminitatea figurii, mâinile grațioase și o talie pronunțată permit „pere” să poarte rochii și fuste care le fac seducătoare și plămâni. Și chiar dacă sunteți obișnuiți să purtați pantaloni și blugi, o rochie de cuplu triplu sunt pur și simplu obligați să apară în dulapul dvs. de bază – sunt atât de față sau mai degrabă „la figura” acestui tip.

O mare greșeală este o încercare de a ascunde coapsa excesivă dreaptă, rochii baggice. Acest lucru nu numai că nu reduce șoldurile, ci și adaugă un volum inutil „top”. Pentru acest tip de figură, rochii semiprete ale lungimii drepte sunt excelente. Ei trebuie să se încheie în acea parte a picioarelor unde începe îngustarea lor, o parte mai subtilă.

Rochii cu fustă antenă, precum și siluete în formă de format care se extind de la sânii – de asemenea, o imagine decentă.

Costumele cu miros și elemente de asimetrie sunt, de asemenea, distrase de coapsele prea masive. În același timp, este important ca șoldurile să nu se stabilească prea acoperite și nu au avut un număr mare de straturi, falduri.

Partea superioară a rochiei, dimpotrivă, poate avea un volum sub formă de flaute și rufoane, frumos și feminin aspect adânc gât, decupare de o barcă. Talie subțire poate fi accentuată de curea.

Femeile cu o figură de pere ar trebui să acorde atenție fustelor care au o extensie în mijlocul coapsei (acest lucru vă va permite să ascundeți cea mai largă parte a acesteia) din țesuturile de curgere ușoară. Mai întâi de toate, este, desigur, fuste – trapezoids și clopote.

Citește mai mult  Cum se utilizează oțetul de mere din celulită?

Dacă un astfel de stil pare prea plictisitor și simplu, uitați-vă cu atenție stilul de lale. De la sine, este destul de luxuriantă în șolduri, așa că va ascunde totul „inutil”. Cu toate acestea, în partea de jos, un astfel de costum este îngustat, ceea ce face anumite cerințe pentru picioare. Acestea nu ar trebui să fie complete, este mai bine să poarte o astfel de fustă cu pantofi pe tocuri. Având o talie copleșitoare, un astfel de stil va schimba accentul pe această zonă, care va adăuga imaginea harului.

Interesant și neobișnuit, seducă seducție la fustele „pere” cu un miros. În același timp, este necesar să alegeți linia dreaptă pe care 2 jumătăți din convergul costumului – nu ar trebui să fie pe întreaga parte a șoldurilor și, în mod ideal, ar trebui să fie la nivelul celei mai frumoase părți a vârfului Picioarele.

La prima vedere, se pare că fuste-an nu este cea mai potrivită opțiune pentru acest tip. Cu toate acestea, în ciuda faptului că o astfel de fustă se potrivește părții superioare, datorită extinderii cărții și a volenului magnific, este posibil să se ridice volumul excesiv în șolduri. Fusta cu o picătură de lungime (un pic mai scurtă în față) este, de asemenea, un stil adecvat.

În absența excesului de greutate, vă puteți permite un creion clasic de fuste cu o talie copleșitoare. De asemenea, țesuturile dense se vor ascunde, de asemenea, mici tipărite „gâscă laba” sau „șah”.

La selecția pantalonilor femeilor cu o astfel de cifră ar trebui abordată de extrem de responsabil. Taba ar trebui să devină un model cu aterizare scăzută și înaltă, din cauza a ceea ce șolduri arată chiar mai masiv. Cu toate acestea, de la modelele Baggy, precum și de o carte, ar trebui, de asemenea, să refuze.

Nu alegeți modele cu buzunare – spate, lateral.

Doamnelor subțiri – „pere” își pot permite pantaloni-Pallac cu o linie de talie copleșitoare. Apropo, vor veni și să monteze suficient de potrivite, blugi, dar în acest caz trebuie să adăugați volumul fundului picioarelor, glezne. Puteți reîncărca blugi în cizme înalte sau puneți pe pantofi buni, ușor „chat” în zona gleznă.

Aproape toate „pere” sunt pantaloni drepți adecvați, precum și scoici din șold sau genunchi. Principalul lucru este de a evita poftele excesive.

În absența excesului de greutate „pere” își pot permite pantaloni scurți. Principalul lucru este că ascund complet zona de problemă – lungimea scurtă ar trebui să fie astfel încât să se încheie după cea mai largă parte a șoldurilor. Ele trebuie să fie tăiate drepte sau libere pe o bandă elastică sau pe o curea, oarecum grooved falduri.

Atunci când alegeți bluze, cămășile, cardiganul sau jacheta ar trebui să fie ghidate de următoarele principii:

  • Fără îndoială, haine pe mărime mai mult+
  • Lungimea optimă este puțin mai mică decât mijlocul șoldului (sau partea cea mai largă a acesteia)+
  • Prezența particulelor decorative în partea superioară este butoanele, broșe, elementele originale vor deveni o imagine accent, distrage atenția din zona problema+
  • Deschideți umeri, felinare, felinare, decupaje de o barcă, Proura americană – Toate acestea vă permite să echilibrați fundul masiv, accentuează frumoasele umeri de showy+
  • Mâneci volumetrice, Jabro, Ryushi, decupaje neobișnuite – Toate acestea vă permit, de asemenea, să puneți accentele drepte și să vă ascundeți de ochii neautorizați cu privire la zonele problematice ale figurii.

În ceea ce privește hainele superioare, regula acționează și aici – fără saci „fără formă”. Purtați jachete și jachete lungime sau mai mari sau semnificativ mai mici decât mijlocul șoldurilor. Dulapul de toamnă poate consta dintr-o haină și jachete. Coat ar trebui să aleagă un al naibii sau o siluetă. jachete Chanel, koshuhi cu un decupaj original castel, jachete cu o linie clară de umeri – toate acestea ar trebui să apară în modă cu acest tip de formă.

Blana blana este de asemenea mai bine pentru a alege o formă de siluetă, prevăzută cu un guler vrac sau capișon. Blana este preferabil lung sau, în mod contrar, tăiate.

Nu trebuie să-ți fie frică de accesorii prea luminoase și ușor de reținut – încuietori mari, nituri, eppul – toate acestea nu trebuie doar să adăugați o imagine de individualitate, dar, de asemenea, atrage la început, distrage atenția de la partea de jos a figurii.

Sfaturi utile pentru diferite vârste

Toate aceste recomandări sunt potrivite pentru „pere“ de toate vârstele. Dar ele ar trebui să fie în continuare puse în aplicare cu o vârstă de vârstă. Deci, de exemplu, umerii goi si o talie magnific imens pe fete arata vechi de 20-25 de ani armonios și atractiv. Cu toate acestea, pentru femei după 30 de ani, o astfel de tinuta poate fi vulgară. Nu merită refuzul de a da un gât similar, este suficient să alegi haine cu un decolt închis și un finisaj de dantelă în partea superioară, asemănător cu forma unei decupaje de o barcă.

Citește mai mult  Figura Pear : Funcții de slăbire și dietă

Pentru o doamnă după 40 de ani ca uzură ocazională, puteți alege un top cu cel mai strălucit american sau haine cu mâneci vrac transparente și translucide. Acest lucru vă va ajuta să extindeți vizual partea superioară, dar nu va fi percepută ca dorința de a se „ruga”.

Același lucru se aplică la nuanțele luminoase. Dacă fetele tinere pot alege vârfuri roșii strălucitoare, roz, galben, jachete și cardigane, apoi femeile mature este mai bine să facă aceleași culori cu mai multă nobilă și dezvăluită – nu o jachetă roșie strălucitoare, ci o cireșă întunecată, o nuanță de Marsala, nu o bluză galbenă canară și muștar sau umbra de măsline.

Apropo, chiar și o umbra albă sau bej pe fundal întuneric pare luminoasă și vizibilă. Iar combinația de alb-negru în sine, cu o tăietură interesanta, combinatia de texturi si accesorii care nu arata plictisitoare și „birou“, dar scump și minunat.

Exemple frumoase

Date Luca demonstrează cum să trageți vizual afară figura cu solduri masive și suficient de scurt, ușor plin de picioare. Pentru a face acest lucru, este suficient să „lungesc“ talie, alege tinutele cu o linie de talie copleșit. De asemenea, ajuta chiar sub genunchi si pantofi pe tocuri.

Un exemplu de o rochie ideala pentru acest tip – fusta de zbor din lungimea dreapta și interesantă „de sus“, cu o barcă decupată. Acesta din urmă se extinde vizual linia umerilor, se concentrează pe clavicula elegant. Acordați atenție silueta rochiei – este smuls, și linia taliei trebuie să fie ușor mai mare decât linia sa naturală, care contribuie la „reliefului“ a imaginii, care se întinde silueta.

Cardiganuri foarte lungi și foarte lungi, haine ușoare, jachete – toate acestea, dacă purtăm caderul lor, „mănâncă” literalmente centimetri suplimentari în domeniul șoldurilor. Acest Luca folosește o jachetă alungită de țesături ușoare și dense care păstrează bine forma. Ea se încadrează, dar nu se potrivește cu figura, ascunderea totul este inutil.

Dacă adăugați mânecile în continuare, ei vor atrage ochii spre mâini, partea de sus.

Chiar mai reușit, puteți apela o imagine cu o jachetă alungită fără mâneci. Se ascund peste picioarele grele, întinderii (în combinație cu pantofi de călcâi) siluetă. Culoarea albastră saturată arată luminoasă, dar destul de calmă. Accentul devine o minge în vrac cu o imprimare, care, totuși, este în paleta aleasă pentru arcul.

Ceapă elegantă și spectaculoasă din starul „Pear”. Pantalonii colapi sunt combinați cu o jachetă alungită și nu lasă nici o urmă din șolduri grele. Gulerul amânat și butoanele mari atrag atenția asupra vârfului corpului, iar culoarea albă nu va lăsa cu siguranță o astfel de femeie fără vederi entuziaști ale altora.

Ceapa pentru fiecare zi – un destul de simplu, convenabil, dar nu mai puțin elegant. Pantalonii de înclinare sunt combinate cu bluza cu mâneci libere, datorită cărora șoldurile în vrac sunt ascunse, iar fundul este bătat cu partea de sus.

Pantaloni negri drept în această imagine Rihanna sunt combinate cu o haină largă. NOTĂ – FUNCȚIONATE CĂLĂTORII BUNĂRII BREENDE, TREBUIE SĂNĂTATE, ceea ce le face practic imperceptibili. Există un sentiment că nu este o haină, ci un interesant în jacheta de cocoș fără mâneci. Faceți un birou mai puțin strict permiteți sandale deschise cu elemente de răchită și MEYCAP luminos.

În această imagine, șoldurile largi ascunde clopotul cu o linie de talie supraevaluată, iar extensia liniei umărului are o bluză laconică cu mâneci de lanterne.

Aflați mai multe despre modul de a alege haine pentru tipul de forma „para“, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: