Albirea de albire a dinților peroxid de hidrogen

Albirea de albire a dinților peroxid de hidrogen

Zâmbetul albului alb este o parte integrantă a imaginii unei persoane moderne bine îngrijite, îi afectează imaginea și încrederea în sine. Cu toate acestea, în afară de componenta estetică a nuanței dinților, este considerat un indicator al sănătății. Există multe modalități de albire a smalțului în condiții de viață. Una dintre cele mai populare recunoscute utilizarea peroxidului de hidrogen.

Caracteristici Metoda

Smalțul dentar al oricărei persoane în timp este acoperit cu rugozitate. Acestea sunt invizibile, dar datorită fumatului, consumului și băuturilor care conțin coloranți sau datorită utilizării unor grupuri de medicamente pe suprafață, se formează un film pigmentat. Este bine angajat cu o acoperire dură de smalț, este dificil să o eliminați cu chiar și cele mai scumpe pulberi și paste, utilizarea boosterilor electrici nu ajută. Prin urmare, pentru a returna dinții culorii lor albe naturale, este necesar să recurgeți la înălbitor din când în când.

Cel mai bine este să încredinați această lucrare specialiștilor – folosesc metode blânde care nu dăunează dinților. Dar în absența unei astfel de oportunități, puteți încerca să albiți smalțul acasă.

Unul dintre cele mai simple și mai eficiente mijloace din clarificarea casei de smalț este peroxid de hidrogen. Aceasta este o înălbitoare eficientă care poate elimina rapid petele de pigment, placă murdară și galbenă și întunecarea. Principiul de funcționare este simplu: pătruns în structura smalțului, compoziția este în contact cu dentina. În timpul reacției, oxigenul este eliberat, datorită faptului că toate substanțele organice complexe sunt dezintegrate în cele mai simple componente care sunt ușor îndepărtate prin clătire sau curățarea periuței de dinți obișnuite. Astfel, datorită efectelor oxigenului, se îndepărtează un raid întunecat cu dinți.

Această metodă are avantajele și dezavantajele sale. Pluses includ:

 • Disponibilitate – pentru a achiziționa peroxid de hidrogen în orice farmacie+
 • Valoarea scăzută a medicamentului+
 • Eficiență ridicată.

Există dezavantaje:

 • Risc ridicat de smalț de rănire+
 • Prezența unei liste impresionante de contraindicații.

Indicații și contraindicații

Pentru a clarifica smalțul dentar utilizând stațiuni de peroxid de hidrogen în următoarele situații:

 • Îngălbenirea sau întunecarea smalțului datorită abuzului de ceai, cafea, în timp ce fumatul+
 • Utilizarea regulată a produselor de plecare care conțin săruri de fluor: paste de dinți, clătiri sau geluri preventive cu concentrație ridicată a acestui element de urmărire (le puteți utiliza numai prin cursuri)+
 • Lungimea de preluare a medicamentelor TetracicLine Series+
 • Schimbarea tonului de smalț în procesul de procese naturale de îmbătrânire a corpului.

Peroxidul de hidrogen este un agent agresiv de oxidare, astfel încât albirea în acest fel are propriile contraindicații:

 • Sângele gingiilor+
 • Alergarea sau cariile acute, care necesită tratament + sensibilitate ridicată a smalțului dentar+
 • purtând plăci sau bretele+
 • Purtând proteze+
 • Patologia tractului gastrointestinal+
 • Sarcina și perioada de lactație+
 • Vârsta pentru copii – până la 12 ani+
 • pulpiță+
 • Disponibilitatea ulcerului pe cavitatea uleioasă mucoasă.
Citește mai mult  Irigatori pecham

Masuri de precautie

Când lucrați cu peroxid de hidrogen, se aplică numai o soluție de 3%. Compoziții mai concentrate conduc în mod inevitabil la rănirea smalțului dentar. Înainte de a utiliza peroxidul, trebuie efectuată un test de sensibilitate la medicament. Pentru aceasta, unele peroxid de hidrogen sunt aplicate în partea din spate a îndoirii cotului. Dacă zona prelucrată se rotește, inamicul apare fie fie erupție cutanată, de la utilizarea agenților de strălucire a dinților mai bine refuză.

Peroxidul de hidrogen se referă la grupul de agenți de oxidare mai puternici. El nu numai că albirea smalțului, dar, în același timp, duc la o creștere a sensibilității dinților. Prin urmare, pentru acei oameni care, atunci când primesc produse reci sau fierbinți, suferă senzații neplăcute și disconfort, nu pentru a recurge la un astfel de medicament. Nu se recomandă curățarea peroxidului de smalț cu carii incredibile, boală parodontală, precum și în timpul dentiției de înțelepciune.

După prelucrarea compozițiilor bazate pe medicament, cavitatea orală este spălată cu siguranță cu temperatura camerei de apă pentru a îndepărta toate reziduurile substanței agresive.

Cum se pregătește?

Procedura de clarificare a dinților este rănită pentru smalț. Prin urmare, înainte de utilizarea sa, trebuie luate măsuri pregătitoare, acestea vor minimiza riscul de consecințe adoptive. Și în primul rând, trebuie vizitat un medic dentist. În timpul examinării medicale, medicul va fi în măsură să determine direct starea cavității orale, dinților și smalțului.

Prelucrarea peroxidului este recomandată numai acelor persoane care au un smalț puternic și gros. Dentistul verifică dinții, dezvăluie toate zonele de îngălbenire și de a stabili motivul apariției lor. Țineți minte, peroxidul de hidrogen poate îndepărta numai acea galbenă care se află în afara dintelui. Dacă întunecarea vine din interior, procesarea nu va da nici un efect clarificator.

Opțiuni de aplicare la domiciliu

Există destul de multe feluri de tehnici care vă permit să albiți corect smalțul dentarului. Cu ajutorul lor, este posibil să clarificați cu ușurință și pur și simplu dinții în condițiile gospodăriei, fiecare dintre ele diferă în eficacitate și influență blând asupra țesutului solid și moale al cavității bucale.

Cu apă

Cel mai sigur este tehnica de albire a dinților cu peroxid de apă. Procesul de procesare a cavității orale include trei etape.

 • Purificarea suprafeței dinților cu pastă care conține fluor – componentele sale protejează smalțul de influențele externe adverse și, prin urmare, prevenirea rănilor și deteriorării acestuia.
 • Atunci este necesar să se facă un solid pentru clătire. Pentru aceasta, peroxidul este agitat cu apă fiartă sau filtrată în aceleași proporții. Durata prelucrării nu trebuie să depășească 1 minut.
 • În încheierea tratamentului dinților, ar trebui să clătiți cu apă obișnuită, acest lucru vă va permite să spălați toate reziduurile peroxidului.

Important: timp de 30-40 de minute după manipulări, este nedorit să mănânci alimente și băuturi – aceasta duce la un smalț dentar. Scapa de acest raid va fi foarte dificil.

Cu pastă de dinți

Curățați dinții acasă cu ajutorul unei pastă de dinți obișnuită. Pentru aceasta, ambele componente sunt conectate într-o ceașcă mică – sunt amestecate în volume egale. Amestecul rezultat este utilizat pentru purificarea dinților în fiecare dimineață. O astfel de prelucrare vă permite să atingeți un efect dublu: dinții sunt albi, iar dezinfectarea cavității orale are loc și respirația este răcoritoare.

Citește mai mult  Când trebuie să vă spălați dinții - înainte de micul dejun sau după?

Cu pulbere dentară

Dacă aveți o pulbere dentară, îl puteți folosi pentru a întări smalțul dinților. Pentru a face acest lucru, peria este scufundată în pulbere și se aplică o pereche de picături de trei trioxid. Această compoziție periază dinții în mod obișnuit și clătiți cu atenție cu apă. Peroxidul de hidrogen în tandem cu abrazivi de pulbere mare și ascuțită asigură un efect de albire dublă. Cu toate acestea, pentru a procesa dinții prin această metodă, nu puteți de mai multe ori o săptămână.

Cu sare

Efectul bun de albire are sare. Pentru a face în mod corespunzător o compoziție de albire, veți avea nevoie de un amestec dintr-o parte a peroxidului și două părți de apă, de asemenea, trebuie să adăugați un vârf de sare și sodă. Compoziția rezultată se mișcă bine și se închină cu gură timp de 40-60 de secunde.

Există, de asemenea, o rețetă pentru luminarea dinților folosind numai sifon. Când este conectat la peroxid de hidrogen, veți primi un rezultat vizibil și un beneficiu tangibil. În acest scop, un amestec casczyce este preparat din peroxid și sifon, apoi un disc de bumbac, un tampon sau chiar degete îl distribuie pe suprafața dinților. Compoziția este lăsată timp de două sau trei minute, după care se clătește cavitatea orală a temperaturii apei. Imediat după aceasta, este de dorit să se elimine dinții de pastă fluorurată.

Atragem atenția asupra faptului că atunci când aplicați sodă și peroxid, standardele de securitate ar trebui să adere la:

 • Nu utilizați peria pentru a aplica pe dinți, în special cu părul tare, puteți șterge dinții cu un șervețel sau șervețel moale+
 • Minimizați interacțiunea compoziției de lucru cu mucoasa orală și gingiile+
 • Evitați contactul cu smalțul dentar mai mare de 2-3 minute.

Mortar pur

Una dintre cele mai simple metode de luminare a casei este clătirea cavității orale cu peroxid curat. Se recomandă utilizarea persoanelor care au restricții temporare asupra unor manipulări igienice. Astfel de manipulări durează mai mult de 10-15 secunde – este destul de convenabil atunci când vă grăbiți să lucrați și nu vă puteți permite să petreceți un timp suplimentar pentru pregătirea formulărilor active. Nu țineți acest remediu în gură mai mult de 8-10 secunde, în acest caz puteți deteriora smalțul.

Citește mai mult  Periuțele de dinți electrice pentru copii

În cursul procesării, uneori există un sentiment de ardere mică și ciupită – acesta este un fenomen complet normal și nu vă faceți griji. După clătire, ar trebui să fie umezită cu o felie de o bucată de wați și să le ștergeți cu grijă zonele problematice de pe dinți. După care gura este clătită cu apă. Ca și în toate celelalte cazuri, după manipulări, este necesar să se abțină de la primirea alimentelor și băuturilor nu mai puțin de o jumătate de oră.

Metoda este recomandată pentru utilizare nu mai mult de una sau de două ori în 7-10 zile. Această procedură oferă un efect bun și acționează foarte repede. Luminarea pe jumătate poate fi observată după două sau trei prelucrare.

Cu lămâie

Un efect bun pentru luminarea culorii dinților dă un amestec de peroxid cu lămâie. Pentru a pregăti o compoziție de albire, trebuie să faceți o caser de sodiu, peroxid de hidrogen și o pereche de picături de suc de lămâie. Această compoziție este aplicată pe o periuță de dinți cu o grămadă ușoară și curățați bine dinții de pe ambele părți.

Există efecte secundare?

Atunci când se utilizează peroxid de hidrogen, efectul albirii dinților începe destul de repede – după două sau trei săptămâni puteți observa lumina smalțului pe una sau două tonuri. Pentru Pentru a preveni re-dotarea emailului dentar, este recomandabil să efectuați 2-3 ori pe an. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de posibilele consecințe periculoase. Deci, atunci când utilizați peroxidul de hidrogen, este necesar să fie extrem de atent, altfel puteți aplica un rău tangibil la sănătatea dinților. Procedura efectuată incorect afectează negativ starea cavității bucale. Studiile au demonstrat că concentrația excesivă de peroxid de hidrogen este dăunătoare, aceasta dăunează trei straturi simultan – email, dentină, precum și țesuturi conjunctive interne, datorită căruia dinte este ținut ferm în gumă.

De aceea În caz de nerespectare tehnologie, astfel de fenomene apar de multe ori, cum ar fi sângerarea gingiilor și subțierea smalțului ca urmare a arsurilor chimice. Studii recente au arătat că daunele peroxid de trei straturi ale dintelui – smalțului, dentinei și stratul interior al țesuturilor conjunctive, permițând dintele să stea ferm în guma.

Dacă există o etanșare în dinte și este delicat, componentele de peroxid va pătrunde în interiorul cavității dentare. Acest lucru va duce la distrugerea sa accelerat. De aceea, înainte de a recurge la albirea dintilor la domiciliu, consultarea unui medic dentist ar trebui să fie înrolat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: