Caracteristici Creșterea biogelului de unghii

Caracteristici Creșterea biogelului de unghii

Nu fiecare reprezentant slab de pardoseală are unghii lungi, dar nu există practic nici o astfel de femei care nu ar visa de mariguri frumoase. Până în prezent, există multe metode de extensie a unghiilor prin diverse materiale. Dacă mai devreme a fost utilizat în cea mai mare parte acrilic sau gel, atunci ultima dată preferată cel mai adesea de a utiliza biogel. Ce este acest material, ce instrumente vor fi necesare în muncă și ce metode de extensie a unghiilor în Biogel există, să vedem.

Caracteristicile materialului

Biogel – Material creat pe baza cauciucului și proteinelor. Se distinge prin creșterea elasticității. La prima vedere, acest material nu este mult diferit de gelul obișnuit, dar Biogel are mai multe avantaje.

 • Compoziția sa este aproape de compoziția plăcii de unghii, deci este rar respinsă, formând un singur întreg cu un cui.
 • Materialul este mai durabil decât gelul obișnuit. Este flexibil, nu afectează schimbarea temperaturii și loviturilor. Este mai puțin predispus la chipsuri.
 • Biogel vă permite să construiți imediat un cui extins, o reducere la minimum.
 • Când corecția, Biogel este opțional pentru tăiat, poate fi dizolvat într-un fluid special, reducând astfel efectul negativ al frezelor pe placa de unghii.

Dar acest material are dezavantaje semnificative. Biogel este foarte sensibil la substanțe chimice, deci se recomandă spălarea acasă și spălați felurile de mâncare încă folosind mănuși. De asemenea, Biogel este un material permeabil la apă, astfel încât nu se recomandă găsirea unghiilor în fluid în fluid, deoarece compoziția poate să se înmoaie și se deforma.

Mulți maeștri ai industriei neuronale susțin că biogel nu afectează negativ placa de unghii, spre deosebire de același gel. Dar nu este așa.

În ciuda faptului că compoziția biogelului nu conține cu adevărat un număr de substanțe agresive ale tipului de benzen, materialul nu permite, de asemenea, accesul la oxigen la epiteliul, astfel încât placa de unghii este deformată și subțire în timp.

Vizualizări

Biogel este produs în mai multe tipuri. Ele pot fi împărțite în culoare și caracteristici.

Boyeel Color este următoarele tipuri.

 • Transparent. Folosit ca bază pentru manichiură nu dă nici o culoare. De asemenea, este folosit pentru a întări placa de unghii.
 • Camuflare. Are nuanțe naturale care pot fi selectate pentru culoarea pielii. Folosit ca acoperire principală în diferite modele.
 • Culoare. Paleta este destul de diversă aici. O caracteristică a acestui biogel este că, datorită pigmentului de culoare rezultat, materialul mărește timpul de uscare.

  Dacă vorbim despre caracteristici, există și alte subspecii materialelor aici.

  • Sculptural. Compoziția include extract de mătase, care vă permite să combinați două calități simultan în material: durabilitate și elasticitate.
  • Regal de etanșare. Culoare sau Biogel incolor, care la uscare oferă o strălucire excelentă. Poate fi folosit ca o acoperire de finisare.
  • S-Coat. Perfect întărește placa de unghii. Cel mai potrivit pentru extinderea formularelor lungi. Nu necesită fixarea fixării.
  • UV Biogel. Indispensabilă pentru vară, deoarece are un filtru UV și protejează placa de unghii de efectele negative ale luminii solare.

  Instrumente

  Pentru extensia unghiilor de către Biogel, cu excepția lui, Veți avea nevoie de următoarele instrumente și materiale.

  • Pilo-uri cu abrazivitate 220-240 Grit pentru unghii naturale și 150-180 Grit pentru Biogel Opila.
  • Degresant. Puteți cumpăra un instrument special în magazin sau utilizați 90% alcool.
  • Primerul fără beckless. Acesta este un fel de grund, care nu numai că îndepărtează umiditatea de la unghii, ci ridică și cântarele, făcând suprafața dur, ceea ce mărește aderența dintre stratul de acoperire și placa de unghii.
  • Finalul. Stratul de fixare care protejează biogelul de impactul negativ asupra mediului.
  • Forme de hârtie pentru prelungire.
  • Lampa pentru uscare.
  • Perie plată dreaptă din fibrele sintetice.
  • Sticks portocaliu, PUSHER.

  Metoda și tehnologia extensiei

  Când se construiește inițial unghii în Biogel Trebuie să facă o manichiură:

  1. Îndepărtați calitativ Pesigiy+
  2. Deplasați cuticula+
  3. Dați placa unghiului forma necesară+
  4. Scoateți Buff la stratul de unghii superioare de 220-240 grit, creșterea în creștere.

  După aceste manipulări, este necesar să se îndepărteze praful de la degete cu o perie uscată, degresați placa de unghii și aplicați grundul. Apoi, du-te la extensie.

  • Instalați formularul astfel încât să fie o continuare a unghiei. Între hârtie și unghia nu ar trebui să fie gol, dacă formularul se închide nu se potrivește, tăiați-l cu foarfece.
  • Atunci trebuie să construiți lungimea unghiilor. Pentru a face acest lucru, aplicăm biogel pe formularul în apropierea plăcii de unghii. Stabilirea lungimii viitoare a marigoldurilor. Astfel încât acestea să fie la fel, ar trebui să navigați pe formular. După ce ați pus un biogel, dați câteva secunde pentru a face compoziția scorului și pentru a fixa materialul în lampă. Dacă dispozitivul dvs. este o lampă UV, timpul de uscare este de 2 minute, dacă este hibrid sau LED, apoi pentru uscare și 30 de secunde.

  • În continuare, vom aplica o picătură de Biogel în mijlocul unghiei, ude peria în Degresantul și trage un strat subțire pentru cuticula, reducându-l la nici. Restul compoziției distribuie pe unghie, trăgând în sus sub forma celui de al doilea strat. În cazul în care materialul luat sub cuticula sau laterale role, cu atenție și scoateți-l cu un băț de culoare portocalie. da din nou biogel pentru a alinia, uscat.
  • Aplicăm al treilea strat, în același mod ca și al doilea. De asemenea, se usucă.
  • Eliminați forma.
  • Dă cu un roz cu forma 180 granulatie abrazivitate. În cazul în care stratul de pe unghie sa dovedit a fi inegale, se descriu cu un bug.

  Acum, pe unghii poti face un design cu un lac cu gel. Dacă ați folosit biogel de camuflaj, atunci este posibil să se acopere pur și simplu suprafața cu partea de sus, etanșarea capetelor unghiilor. Cu ajutorul biogel colorate, puteți construi unghiile, efectuarea imediat design-. În acest fel, este ușor de a face o manichiura frantuzeasca.

  Joaca o idee similară în două moduri.

  1. Construiți mai întâi un cui la metoda obișnuită, așa cum este descris mai sus. Un strat suplimentar atrage un „zâmbet” așa cum se face de obicei cu lac gel. Umple.
  2. Puneți imediat biogelul alb pe marginea liberă a unghiei, în fiecare strat care desenează un „zâmbet”. O astfel de mult mai consumatoare de timp, dar, ca rezultat, grosimea cuiului va fi mai aproape de natural.

  Recenzii

  Biogel este foarte utilizat în industria nevătă, dar feedback-ul privind extinderea unghiei de acest material poate fi găsit diferit.

  Unii, după ce am încercat, vorbește despre calitatea produsului, despre posibilitatea de a extinde manichiura „Life”, că poate fi chiar nouă la unghii.

  Alții susțin că un astfel de material se prăbușește în două săptămâni, unghiile dobândesc fragilitate și merită o manichiură folosind Biogel este destul de scumpă. Trebuie să ne amintim că nu toate materialele de aceeași calitate și alegerea biogelului, este mai bine să se acorde preferință mărcilor celebre și să nu cumpere un produs ieftin de calitate scăzută.

  Citiți mai multe despre construirea unghiilor Biogel Veți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: