Este de unghii cu gel de unghii dăunătoare?

Este de unghii cu gel de unghii dăunătoare?

Popularitatea de acoperire de unghii cu gel-lac câștigat rapid – Noua tehnologie de Neil-Art. Spre deosebire de opțiunile clasice de acoperire, această invenție păstrează vizualizarea inițială timp de 1-2 săptămâni. Efectul pe termen lung se datorează creării unui mediu de dispersie durabil pe suprafața plăcii de unghii, rezistent la deteriorarea mecanică.

În plus față de rezistență, acoperirea lacului cu gel este caracterizată printr-o schemă de culori și uscare rapidă sub acțiunea razelor ultraviolete. Datorită abundenței de substanțe sintetice în compoziția produsului și impactul radiației ușoare, mulți oameni au o întrebare, este inofensiv pentru gelul de gel pentru structurile de unghii.

Descrierea și compoziția

Fiecare tip de acoperire cu gel are o aplicare individuală de aplicare a unghiilor. Cea mai rezistentă ambreiaj cu suprafața este observată în Shellac. Când se aplică, nu este necesar să pre-grind placa de unghii folosind baff. Pentru pictura cuie cu gelnas shella, este necesar să se îndepărteze stratul ars al celulelor moarte ale cuticulei și rolelor de piele, eliberând suprafața cuiului din stratul de grăsime. Pentru alte mărci de produse necesită proceduri suplimentare.

Îndepărtarea stratului de lac este realizată de o tehnologie similară pentru orice fel de produse cosmetice – placa de unghii se transformă într-o lână, care a fost pre-murdar cu acetonă. Stratul de folie este suprapus pe partea de sus a unui tampon de bumbac. Pentru a îndepărta compoziția gelului înmuabil, este necesar să împingeți acoperirea cu o baghetă specială. Straturile de gel de solidere trebuie tăiate cu o cherestea, dar este nedorită, deoarece structura unghiei în timpul procedurii mecanice este diluată.

Stratul lipicios al gelului are o structură chimică complexă care permite într-un timp scurt să se usuce produsele și să o protejeze de separare. Pentru a vă proteja unghiile de impactul negativ al lacului, trebuie să vă familiarizați cu substanțele active care sunt incluse în compoziția sa. Cele mai sigure componente includ mai multe conexiuni.

 • Pigmenți de pictură. Necesare pentru a obține gama de culori necesară. Structura lor chimică poate fi obținută din materii prime de legume naturale.
 • Generator de film. Această substanță este cea mai sensibilă la efectele radiației ultraviolete. Componentele sale sunt distribuite uniform pe compoziția gelului aplicată. Prin urmare, filmul fostul se atașează la rezistența la acoperirea lacului și elasticitatea.
 • Diluanți naturali sau sintetici. La adăugarea acestor componente, structura gelului dobândește o consistență a lacului, care permite consolidarea aderării finală a amestecului aplicat cu placa de unghii.
 • PhotoInitiator. Compusul chimic absoarbe în mod activ radiația ultravioletă, sub acțiunea căreia are loc fiecare strat de acoperire a lacurilor.
 • Filtru suplimentar. Componentele sintetice sau naturale care conferă elasticitate lac, luciu și viscozitate. Acestea sunt obținute în laboratoare chimice din extracte vegetale sau glugi.

materii prime naturale se referă la produse scumpe, motiv pentru care producătorii preferă să creeze gel de lacuri pe bază de compuși chimici artificiali. Datorită unor astfel de aditivi, produsele se disting prin aromă delicioasă, memorabilă și rezistență.

Substanța cea mai dăunătoare aparținând compoziției principale a stratului de gel este formaldehidă. Compusul sintetic prelungește durata de valabilitate a produsului și îi conferă stabilitate. În același timp, formaldehida nu este recomandat să utilizați pentru a crea produse cosmetice, deoarece cauzează intoxicație severă. Prin urmare, în țările europene, controlul strict asupra conținutului acestei substanțe în compoziția lacului gel – indicatorul nu trebuie să depășească 0,2%.

Toluenul ocupă o a doua poziție – un compus sintetic primit în timpul rafinării. Reprezintă pericol pentru celulele sistemului nervos, mai ales atunci când ajunge în sânge prin epiteliul deteriorat. Incixing toluen este însoțită de greață, rap, amețeli. Semnele de otrăvire apar lent, deoarece substanța are proprietatea de a se acumula în țesuturile moi.

Substanțe periculoase care completează structura ojei gel includ ftalat de dibutil. Substanța este utilizată ca solvent. Dibutil plealate are un impact negativ asupra hormonal, pătrunde sângele prin piele și unghii.

In unele produse puteti gasi ulei de camfor – alergen puternic. În plus, această componentă cauzează intoxicarea ficatului. Prin urmare, atunci când fondurile de cumpărare ar trebui să acorde o atenție la compoziția și producătorii săi.

Harm și utilizarea gelului lacuri

Aplicarea lac gel nu ia prea mult timp, așa că este mare pentru persoanele cu o mare de muncă la locul de muncă. Lac de acoperire cu gel are o serie de avantaje.

 • rezistenţă mare. Lacul din generația trecut nu a permis să se spele chiar și feluri de mâncare, deoarece apa si detergenti peelled produsele cosmetice. Gel poate ține timp de 3 săptămâni, indiferent de munca prestată.
 • Consolidarea structurii naturale a unghiei. strat de gel de rezistentă protejează unghiile de daune care are nevoie de fete cu unghii casante. Datorită puterii de mare, puteți construi cuie fără impunerea unor plăci de unghii artificiale.
 • Gel de acoperire vă permite să legați secțiunile rupte ale unghiilor. Ca o bază, puteți utiliza un sac de ceai. Din hârtie mesh, taie fâșia și lipici în unghie, dând formă naturală. După aceea, pe partea de sus a unghiei și punga de ceai, puteți aplica lac cu gel.
 • Spre deosebire de stratul de lac de generații gel trecut de vă permite să elimine numărul maxim de nereguli și a ascunde deformarea plăcii de unghii. La unii oameni, din cauza lipsei de compuși minerali sau vitamine, suprafața unghiei devine cu nervuri, care devine mai vizibilă atunci când se aplică un strat de lac clasic. Gel vă permite să se ascundă nereguli la restaurarea completă a structurii unghiilor naturale. Pentru a corecta situația, ar trebui să bea multivitamine.
 • Gel lac pentru o lungă perioadă de timp nu strălucire lucioasă nu pierde și culoarea inițială. Acoperirea nu crapă și nu se exfoliază afară, care vă permite să mențină imagine estetică a mâinilor bine ingrijite.
 • Există o gamă largă de produse de gel. lacuri cu gel nu au un miros ascuțit, în contrast cu acoperiri clasice.

În ciuda numărului mare de avantaje, lacuri gel cu aplicare sau neglijare recomandări necorespunzătoare ale specialiștilor pot afecta unghiile și mâinile din piele. Există unele dezavantaje ale produselor cosmetice.

 • Lacuire necesită anumite abilități. Din acest factor depinde de starea de sănătate a mâinilor și a calității manichiura făcută.
 • Procedura nu este recomandat să efectueze femeile cu o creștere accelerată unghiilor. Odată cu actualizarea rapidă a celulelor, după 3 săptămâni de la întrebarea de acoperire cu gel schimbare.
 • Pentru a crea o manichiura, va trebui să achiziționeze materiale speciale pentru aplicarea, uscarea și îndepărtarea lacurilor. Costul lor ridicat poate afecta puternic financiar bunăstarea. În acest plan, lacurile de ieftin clasic a câștigat, aplicarea care nu are nevoie de nimic, cu excepția sticlei cu lac și rulare cu acetonă.
 • La fiecare 3 luni ar trebui să ia o pauză și să nu folosească acoperirea gelului timp de 7-14 zile. În această perioadă, structura unghiilor va fi complet actualizată. Procesele de recuperare a celulelor sunt activate, urme de intoxicație cronică dispar.
 • Lacul Lacquer necesită experiență și achiziționarea de materiale speciale. Acetona este obligată să păstreze pe unghii mai mult decât de obicei, ceea ce sporește riscul de fragilitate a plăcilor și a pielii uscate.
 • Durata purtării datorită rezistenței ridicate de acoperire poate purta oameni care îi plac o varietate. Și îndepărtarea frecventă a lacului de gel necesită o cantitate mare de timp, bani și îngrijire atentă a mâinii.
 • Timp pentru a crea o manichiură frunze mai mult, ceea ce sporește riscul de a dezvolta reacții laterale pe piele și unghii.

Gelul lacurilor nu trebuie utilizate adesea datorită compoziției chimice dăunătoare. În plus, gelul este stabilit ferm pe suprafața unghiei, împiedicând penetrarea aerului la celule. Datorită lacului de gel lung, pelicula de protecție a plăcii de unghii este deteriorată. Unghiile devin vulnerabile la daune mecanice. În plus față de aplicarea lacului de gel fără o pauză, este posibilă următoarele Consecințe neplăcute:

 • Unghii de unghii din spatele stratului de suprafață+
 • Epuizarea celulelor+
 • A crescut brut+
 • Tuskness, aspect de galben+
 • Formarea fracționată+
 • Deformarea unghiilor.

Complicațiile pot apărea atunci când se utilizează produse de calitate scăzută. Pentru a evita consecințele, se recomandă aplicarea unui produs de 2 ori pe lună și oferă periodic restul țesăturilor pentru recuperarea completă.

Este necesar să se familiarizeze cu atenție cu tehnologia și regulile pentru îndepărtarea gelului bazat pe gel.

 • Cu un somn puternic al stratului de suprafață utilizând un cadru sau alte instrumente cosmetice, puteți deteriora pelicul de protecție pe placa de unghii. Manichiura cu aplicarea ulterioară va deveni mai puțin estetică, unghiile vor deveni fragile. Iritarea poate apărea, cuticula de uscare.
 • Este imposibil să lași goliciunea sub stratul de gel. Presiunea aerului strică unghiile și se deformează placa.
 • Când îndepărtați lacul, este strict interzis să distrugeți în mod independent bucățile de gel cu mâinile. Este important să vă amintiți că produsele cosmetice sunt conectate ferm și îngheață în structura plăcii de unghii. Și dacă partea superioară a gelului este puternic desenată, puteți provoca deteriorarea unghiei.
 • Nu se poate zgâria cu obiecte ascuțite. Într-o astfel de situație, puteți răni fără griji plăcuța de unghii, care va provoca sângerare și peeling ulterior al unui întreg unghi.
 • Pentru lustruire se recomandă să luați baptele cu rigiditate de 400 griți și fișiere de unghii – nu mai mult de 240 grit.
 • Nu pot fi aplicate la unghiile subțiri. Și, de asemenea, interzis să folosească produse persoanelor predispuse la dezvoltarea reacțiilor alergice. Dacă degetele se zgârie după aplicarea mijloacelor, trebuie să eliminați rapid produsele din cuie. Dacă mâinile tale rănite după îndepărtare, trebuie să contactați un dermatolog.

Pentru a îndepărta lacul, nu este necesar să completați prea mult unghia, deoarece puteți deteriora accidental stratul de protecție al unghiului.

Sunt lampa pentru uscarea manichiurii?

Lampa ultravioletă, împreună cu alte tehnologii moderne, are o emisie radioactivă. Dar indicatorii săi sunt atât de scăzuți încât nu pot deteriora sau să treacă prin țesături. Valurile slabe nu pot distruge structura unghiilor și a pielii. În plus, sub acțiunea luminii ultraviolete, plăcile de unghii cad doar pe 10-30 secunde, pentru care lac gel complet se usuca si ferm clipuri cu un cui. De data aceasta nu este suficient pentru inversarea celulelor de cancer. Producătorii produc lămpi cu LED-uri inofensive, axat pe reducerea riscului de efecte nocive ale radiațiilor ultraviolete.

Pentru a preveni dezvoltarea unor consecințe negative și pentru a reduce riscul de efecte secundare, trebuie respectate următoarele recomandări:

 • Nu este nevoie să se usuce lacul de gel în radiație ultravioletă la acei oameni care au alunițe sau nevilor pe piele, răni deschise, mușcături de insecte+
 • Expertul trebuie să aibă un certificat, indicând disponibilitatea specialistului de competențe adecvate+
 • Cele mai mici lămpi periculoase sunt dispozitive care uscate lac gel pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a proteja țesăturile moi de efectele nocive ale razelor ultraviolete, ar trebui să poarte pe mâini în timpul Mănuși speciale de procedură. Ei trebuie să ia numai ultimele falangele degetelor. Puteți folosi de protecție solară.

Unguentul se aplica numai pe piele. Nu puteți permite fondurilor de la placa de unghii.

Cum de a reduce deteriorarea manichiura?

Manichiura si pedichiura aplicatii specialistii recomanda adere la mai multe Reguli pentru a reduce efectele negative ale acoperirii cu gel.

 • Este interzisă utilizarea lac pe bază de lac pentru persoanele cu unghiile deteriorate sau prezența unor boli dermatologice. Femeile cu crăpături pe plăci sau infecții fungice se încadrează în grupul de risc. Nu se recomandă să se aplice gel pentru persoanele cu pachet de unghii severă.
 • Luați aditivi biologic activi care conțin o vitamină și un complex mineral dacă unghiile au început să piardă culoarea naturală, au devenit plictisitoare, pielea din jurul plăcilor începu să palide.
 • Periodic, plăcile de unghii ar trebui să fie acoperite cu lac medicală incoloră pentru a restabili structura naturală a unghiei. Această procedură este recomandată pentru a petrece o dată pe lună. Și este, de asemenea, necesar să se ia o pauză la fiecare 90 de zile pentru a se odihni unghiile.
 • Cuticul trebuie să fie lubrifiat constant cu petrol după aplicarea și îndepărtarea lacului de gel pentru saturație cu acizi grași și vitamine necesare.
 • Pentru a menține sănătatea, ar trebui să alegeți doar un expert profesional cu certificatul corespunzător. Cu lac de auto-aplicație cu baza de gel, se recomandă examinarea cu atenție a informațiilor despre toate etapele aplicării și eliminării acestuia.
 • Când se utilizează nuanțe întunecate, trebuie să aplicați un gel cu mai multe straturi pentru a preveni colorarea plăcii de unghii.
 • Nu se recomandă utilizarea acetonă pentru a elimina lac. de contact pe termen lung cu un agent sintetic afectează în mod negativ sănătatea unghiilor.

recomandări de observare, puteți evita efectele secundare de pe unghii si pielea de pe mâini, pentru a preveni intoxicația cronică a organelor interne și a sistemelor organismului.

Substanțe sintetice în compoziția stratului de gel poate cădea în sânge și să circule în vase, intrând în celulele.

Este necesar de a alege de înaltă calitate lacuri. Compoziția produselor gel nu trebuie să includă conexiuni periculoase. Cel mai inofensiv este produsele de mai multe mărci.

 • Cel mai sigur lac gel este un produs de brand Kodi. Lac produse pe baza de uleiuri naturale, care sunt necesare pentru a alimenta întreaga suprafață a unghiilor. Cauciucul din compoziția produselor trece aerul și nu interferează cu respirația naturală a unghiului.
 • Produsele OT Irisk are proprietăți hipoalergene și nu conține aditivi sintetici. Uleiurile esențiale de legume în structura chimică a produselor oferă nutriție a plăcii de unghii. Lac se usucă rapid, chiar fără utilizarea razelor UV.
 • Produse dint Ibd De asemenea, bazate pe materii prime de vegetație naturală și diferă în absența totală a aditivilor sintetici. Spre deosebire de alte produse cosmetice, gelul gel este eliberat în sticle de sticlă întunecată care protejează produsul de efectele negative ale luminii solare.
 • Marca Ingarden Este permisă utilizarea persoanelor cu un pachet sever și o fragilitate ridicată a unghiilor. Produsul include siliconi naturali, nutrienți de origine vegetală și rășini naturale.
 • Marcă Intră Diferă rezistența ridicată la protejarea cuiului de la deteriorare. Pentru alimente și hidratarea unghia în compoziția cosmeticelor există uleiuri de argan și măsline. Pentru a crea o nuanță suculentă, producătorul utilizează mica naturală, care oferă în plus strat de acoperire.

Pentru a elimina lacul de gel din Axxium OPI, nu este nevoie să riscați unghiile cu strat de vârf. Acest lucru reduce riscul de deteriorare și contribuie la consolidarea plăcii de unghii.

Cum să vindecați unghiile?

Procedurile pentru restaurarea plăcilor de unghii clasifică pe 3 Grupuri principale:

 • Scopuri preventive utilizate+
 • folosit la domiciliu pe baza unor remedii populare+
 • Folosit în saloanele de înfrumusețare.

În ciuda eficienței ridicate, nu toate metodele pot garanta o restaurare a unghiilor 100% în timp scurt. Procedurile vă permit să returnați culoarea naturală și să întăriți structura plăcii de unghii. Regenerarea finală este posibilă numai cu o înlocuire completă a unghiei.

Case

Tratamentul la domiciliu este în curs de desfășurare folosind rețete populare. Mijloacele de medicament alternativ vă permite să scăpați de iritarea pielii, să restaurați cuiul, să furați țesuturile moi cu vitamine și minerale, întăriți plăcile din jetoane. Spre deosebire de procedurile salonului, consumul de droguri este posibil după alergic. Cea mai eficientă include mai multe metode folclorice.

 • Baie cu sare de mare. Pentru gătit, va fi necesar să se dilueze în apă 1. L. Componenta de cristal. În soluția de unghii finisate pentru a păstra timp de 15-20 de minute. Pentru albirea plăcilor de unghii puteți adăuga 5 picături de suc de lămâie sau ulei esențial obținut din Zest.
 • Iod. Soluția de alcool trebuie aplicată la unghiile sub forma unei plasă de mică adâncime pentru a preveni uscarea unghiilor. Compoziția medicamentului include etanol, care trage moleculele de apă din țesături.
 • Vitamine și elemente de urmărire. Se recomandă să adăugați pește, ouă, produse lactate, nuci și alte produse saturate cu fier și zinc. Alimentele trebuie să fie echilibrate. Puteți freca conținutul capsulelor de complexe, în partea de jos multivitamine a unghiilor, pre-diluat în apă sau ulei. Pe măsură ce acesta din urmă, se recomandă utilizarea uleiului de măsline nerafinat.
 • Masca din fructe de padure. Vitamina C este necesară pentru o structură de unghii puternice. Pentru prepararea măștii trebuie să se amestece soiurile acide de fructe de pădure (afine, cătină, zmeura, coacaze), într-o masă omogenă și se aplică pe plăci de unghii. Se va spăla remediul după 10-15 minute.
 • Cade sale de baie de unghii cu ulei de măsline. Instrumentul trebuie să acopere întreaga suprafață a unghiilor la baza acesteia și cuticula. Cuie depărteze într-o astfel de baie un timp de 10 minute. După aceea, se poate spăla uleiul sau Linnet-l în piele pentru a preveni uscarea și iritarea pielii.

După efectuarea diferitelor proceduri folosind remedii populare, se recomandă aplicarea uleiului de la oasele de caise sau boabe germinate de grâu pe unghii și cuticule. Este necesar ca prevenirea peelingului și uscarea pielii, formarea de fisuri pe plăcile de unghii.

Cu galben excesiv al unghiilor, sucul de lămâie trebuie aplicat timp de 2-3 minute. După timpul necesar, va trebui să clătiți cu atenție unghiile cu apă curgătoare.

În cabină

Puteți trata unghiile în saloanele de înfrumusețare. Procedurile efectuate de experți vă permit să restaurați unghiile chiar și cu distrugerea pronunțată. Listăm cele mai eficiente metode de terapie.

 • Aplicare pe unghii speciale. Pentru corectare, va fi necesar să se pregătească compoziția mierei și propolisului. Masa omogenă este aplicată zonelor deteriorate și începe să se frece în unghii cu mișcări de masaj. Ca rezultat, placa este acoperită cu un film de protecție, devine mai elastică și mai puțin de rupere.
 • Parafinoterapie. Ceară vă permite să saturați pielea și unghiile cu grăsimile necesare. Substanța înmoaie țesăturile deteriorate, încetinește îmbătrânirea și elimină peelingul pielii. Durata procedurii este de 20 de minute.
 • acoperiri medicale. Mijloacele de restaurare a unghiilor trebuie să conțină fibre de lac de gel, minerale și vitamine pentru o creștere normală a plăcii de unghii. Compușii incluși în acoperirea medicală fac posibilă întărirea structurii unghiei, împiedicând formarea de fisuri.

Puteți merge la astfel de proceduri ca prevenire.

Prevenirea

În procesul de aplicare a lacului de gel ca o măsură de prevenire trebuie urmată Mai multe recomandări:

 • Înainte de acoperire, este necesar să verificați durata de valabilitate a produselor după deschidere+
 • Pentru a scoate lacul de gel, nu trebuie să spălați unghiile în apă sau să curățați periile periei – este recomandat să utilizați acetonă+
 • Este necesar să vă spălați mâinile după aplicarea acetonă și lubrifiați pielea cu vaselină.

Astfel încât să nu răniți unghiile, ar trebui să umezi în mod regulat cuticul și să aplicați crema. Puteți folosi ulei de cocos înainte de culcare în fiecare seară. Produsele de îngrijire a pielii vor ajuta la prevenirea plăcii de unghii de scurgere. Crema trebuie aplicată înainte de a aplica o acoperire cu lac.

În plus față de hrănirea unghiilor în afara, ar trebui să acordați atenție dietei zilnice care trebuie să fie echilibrată. Dacă nu există nici un calciu și o rată zilnică de vitamine în compoziția sa, fragmente de unghii cresc. Ca rezultat, ele sunt acoperite de fisuri, marginile abstracte se rupe rapid.

În dezvoltarea hipovitaminozei, trebuie luată un complex de multivitamină.

Procesul de refacere după unghii cu gel de lac A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: