idei originale pentru a crea o pedichiură mentă

idei originale pentru a crea o pedichiură mentă

Fiecare culoare folosite pentru decorarea unghiilor are un efect special, ci un farmec aparte poarta o pedichiura mentă. Această nuanță este asociat cu prospețime și naturalețe. Luați în considerare o tendință populară de sezon Citește mai mult.

Caracteristici de decorare

În sezonul cald, relevanța proiectarea unei pedichiură în culori de mentă crește semnificativ. Iubește în această schemă de culori arata elegant, expresiv și atractiv. Culoarea mentă sunt remarcabil de potrivite pentru primăvară și vară. Nuanțele de verde sunt asociate cu natura, datorită căreia va deveni adăugarea perfectă a imaginii în sezonul cald.

Dacă există vremuri calde pe stradă, o pedichiură cu paiete sau pietre va arăta bine. Acordați atenție elementelor de argint, ele sunt combinate cu un ton de vopsea mai armonios.

Culoarea de mai sus este minunată combinată cu alte vopsele, ceea ce îi oferă libertate de masterat în alegerea unui decor. De asemenea, umbra poate fi utilizată ca o acoperire independentă.

Armonie cu vopsele

Negru

Combinațiile de contrast sunt întotdeauna în modă. Este elegant, practic și expresiv. Tonul delicat de mentă armonizează perfect cu negru saturat achromatic. Pe zona verde, modelele întunecate sunt minunate într-o varietate de subiecte. Această combinație merită acordată atenție proiectării cu dungi sau forme geometrice.

Roz

La vârful popularității în acest sezon, duetul de roz și menta. Cea de-a doua culoare poate fi utilizată pentru decor floral. Ca rezultat, va deveni un decor blând și feminin, ideal pentru o imagine fermecătoare.

Citește mai mult  Cum de a alege o manichiura sa se imbrace?

alb

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni universale și câștigătoare, utilizați alb ca o culoare suplimentară. Cu aceasta, puteți decora unghiile deschise sau abstracțiile pe un fundal de menta. O astfel de tandem este foarte populară în diferite tehnici de pedichiură.

Galben

Pentru a crea o imagine de vară luminată și saturată, combinați lac de menta cu galben. Culoarea soarelui este perfectă pentru acest lucru potrivit. Puteți alege una dintre numeroasele nuanțe, de la blând și pastel la luminoase și țipătoare. Duetul acestor culori este în special expresiv în tehnica de gradient.

Violet

Violet Lacul și diferitele sale variații rămân relevante pe mai multe sezoane. Pentru a crea un decor rafinat și elegant, utilizați o culoare purpurie saturată în combinație cu menta. Dacă doriți să emită un decor blând în stilul Provence, opriți alegerea dvs. pe tonurile de liliac și lavandă.

Gri și bej

Culoare bej Utilizați pe scară largă maeștri de servicii de unghii din cauza versatilității. Aceasta este o opțiune practică și la modă pentru pedichiura zilnică. Un astfel de tandem alege cunoscători de desene și modele minimaliste. Decor pare modest și în același timp elegant.

Fanii soluțiilor de culoare originale aleg o pedichiură de menta-gri. Designerii sunt încrezători că un astfel de duet va fi la modă pentru o lungă perioadă de timp.

Verde

Nu uitați de o varietate de nuanțe de verde și multiple. Oricare dintre ele va fi o adăugare ideală la un lac de menta. Pentru o pedichiură clasică, este de dorit să alegeți culori întunecate și groase, iar atunci când creați un decor modern și de tineret, alegeți culori strălucitoare.

Citește mai mult  Idei pedichiură - Opțiuni pentru toate ocaziile

Imagini și imprimări

Mentul de menta este minunat pentru diferite direcții de Neil-Art.

Cele mai populare imagini:

 • Teme florale (flori, frunze, ramuri)+
 • Cifrele geometrice+
 • Fructe și fructe de padure+
 • Fluturi și păsări+
 • Abstracții+
 • Linii și benzi.

Maeștrii serviciului de unghii pot întruchipa orice imagine pe fundal verde, combinând diferite nuanțe de lac: de la moale și saturate, la țipător și acid.

Stickerele tematice și tehnicile de tipărire se bucură, de asemenea, de o mare cerere, cu care puteți face rapid și fără eforturi pentru a decora placa de unghii prin orice imagine. Această tehnică este în special în cerere atunci când faceți o pedichiură de vară sau creând diferite idei de design.

Franch

Tehnica Frenc este considerată clasică și relevantă cu diverse nuanțe de lac. Mint Frenc la un nivel înalt a apreciat fanii pedichiurilor universale și practice, deoarece arată bine cu diferite moduri în haine.

Această nuanță de verde pare atractiv ca un fundal, dacă îl adăugați o bandă de lac ușor pe marginea unghiei. Este, de asemenea, popular în legătură cu opțiunea atunci când placa de unghii este acoperită cu un lac transparent, iar vârful unghiului este vopsit cu menta. Decor pentru a ajuta în mod expres elemente de finisare, cum ar fi pietre, pietre, paiete și margele mici.

Decor Lunny

Pentru designul pedichiului lunar Utilizați cel mai adesea următoarele culori:

 • aur+
 • argint+
 • gri+
 • bej+
 • alb.

Dacă doriți să creați un design monofonic, luna poate fi lăsată într-o imatură. Această pedichiură va fi combinată în mod armonios cu încălțămintea în culori strălucitoare. Picioarele mari de deget pot fi decorate cu pietre mari sau pietre mari. Pentru a decora degetele rămase, se recomandă utilizarea paiete de măcinare fină. strălucirea lor strălucitoare nu vor fi ignorate.

Citește mai mult  Cosmetice Kart pentru pedichiură

Mată și lucioasă

Menta Pedichiură poate avea atât mată și textura lucioasă. Pentru dezvăluirea maximă de culoare, este de dorit de a alege prima opțiune. În cazul modelelor într-o schemă de culori similară se trage pe un fundal de menta, de asemenea, este recomandabil să se aranjeze o acoperire mată. Gloss este mai potrivit pentru desene contrastante.

Cum sa faci o pedichiura menta cu strasuri, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: