Totul despre lătratul

Totul despre lătratul

Machiaj – o parte integrantă a vieții fetelor. Toată lumea vrea să arate perfect, mai ales în cel mai important moment pentru ea. În acest articol, vom lua în considerare dacă există tehnici speciale de machiaj perfect, ceea ce este lătratul și care produsele cosmetice pentru a crea un astfel de aparat sunt necesare, și, de asemenea, să dea instrucțiuni pas-cu-pas.

  Ce este?

  Pentru a răspunde la întrebarea de ce lătratul este, este în valoare de căutați în poveste, deoarece tehnica nu a luat departe de nicăieri. Bayingul a fost inițial utilizat numai în machiaj profesional la studiourile cinematografice și în teatru, unde era necesar să se obțină o altă formă de persoană sau aspect. Apoi, un astfel de truc mic cu machiaj densa a început să se aplice fete pentru imaginea stadiu, datorită burlești la fundal tiz Diva dieta. Și în machiaj modern al fiecărei fete, această tehnică a venit după popularizarea unui astfel de machiaj Kim Kardashian.

  Principala sarcină a lătratul este de a realiza o acoperire uniformă chiar și pe întreaga față, care se suprapun orice rugozitate, snones după acnee. Datorită stratului gros, vânătăile sub ochi, porii extinși sunt, de asemenea, ascunși. Tonul ulterior ar trebui să fie mat și frumos. O astfel de tehnică este adesea numită masca de față.

  Dacă traduceți cuvântul „Baying” din engleză, atunci înseamnă „coacere”, dar nu trebuie să coaceți. Doar pentru a atinge tonul perfect, este necesar, ca în coacere, urmați secvența corectă atunci când se aplică fiecărui produs într-un anumit loc și în cantitatea potrivită.

  Din cauza caracteristicilor aplicării produselor cosmetice și decisiv, mulți pentru că nu cunoașteți Bayingul cu alte două tehnici, cum ar fi conturul și deplasarea. Primul este destinat unei schimbări complete în fața, adică o scădere a nasului, obrazului. Al doilea este destinat efectului machiajului natural fără a utiliza pulbere. Și Baying fără pulbere nu pot fi finalizate.

  Cel mai adesea, această tehnică este folosită înainte de a merge la evenimente importante, aproape toate stelele de la Hollywood folosesc astfel de machiaj pentru pistele roșii.

  Observele pozitive ale Beyking:

  • Machiaj va arata in mod ideal la fete cu un tip de piele gras, precum și cei care au probleme cu pori avansate+
  • Există o rezistență pe termen lung de machiaj, chiar și în timp fierbinte (se recomanda utilizarea servetele matisare)+
  • Potrivit pentru accesarea, evenimente mari, nunti si sedinte foto.

  Minusurile includ faptul că o astfel de tehnică a nu este potrivit pentru fetele cu prea uscat și descuamarea pielii, deoarece sub stratul dens de produse cosmetice pentru a respira aproape nimic.

  este nevoie să fie atenți femeile cu riduri mimice, deoarece cu aplicarea necorespunzătoare a mijloacelor sunt înfundate în riduri și machiaj arata foarte crăpate.

   Această tehnică are o cantitate mare de timp pentru executarea acestuia, astfel încât un astfel de machiaj este pur și simplu imposibil de a efectua o astfel de machiaj.

   Lătratul niciodată poziționat ca un machiaj natural, astfel încât imaginile nud cu o astfel de tehnică sunt incompatibile. Și toate din cauza valoarea fondurilor aplicate pe piele, ceea ce face prea perfect și ca o mască.

   Ceea ce este necesar?

   Înainte de a efectua machiaj în stilul de lătratul, ar trebui să pregătească toate instrumentele și mijloacele de a le aplica necesare. Cel mai bine este de a alege fonduri pe care le utilizați cel mai des în viața de zi cu zi, și sunt potrivite pentru tine. Nu alege produsele cosmetice neverificate, ca machiajul este foarte dens, trebuie să fie atent pentru a nu apărea reacții alergice la produsele cosmetice neverificate.

   Primul lucru pe care aveți nevoie pentru machiaj este un grund. Se va umple în mod egal toate neregulile și defectele pielii, se va crea o suprafață omogenă. Grundul se referă la baza principală pentru alte mijloace, acționează ca un mediator anumit protecție între alte produse și piele. Prin urmare, selecția de grund să acorde mai multă atenție.

   Al doilea produs Independent – Consiller. Puteți alege orice potrivită – poate fi un creion cu un instrument, gel sau palet. Consiller este necesară pentru a ascunde mici roșeață, piedestal și vânătăi sub ochi. Alegerea mijloacelor depinde de cât de mult va bloca orice pete pigmentare.

   Cel mai bine este de a alege cu cea mai puternică suprapunere.

   Crema Tone – există un număr de caracteristici. Primul lucru pe care el ar trebui să vină la tine prin colorarea pielii și umbra. Este necesar ca fata nu diferă de restul corpului, în special de la urechi și gât. De asemenea, crema ton este mai bine pentru a ridica cu o textura moale, nu prea lichid și grăsime, în caz contrar machiajul va fi prea dens, iar la temperatura corpului ridicată poate începe chiar de scurgere și de alunecare. Și este inacceptabil.

   Pulbere – Finalizarea produsului, cel mai important dintre toate mijloacele. Adecvat numai în formă sfărâmicioasă. Pulbere trebuie să fie ușor și fin fijamy. Se aplica cu o perie mare, un burete sau frumusețe blender este potrivit pentru aplicarea etanșă.

   Cele mai bune Pulberile pentru lătratul sunt eliberate de către următoarele companii:

   • Max Factor si pudra lui friabilă mici Loose Powder Translude+
   • Pupa cu o serie specială de pulbere pentru lătratul Luminys Baked Pudră de față+
   • Marca germană Bencos produce praf cu compoziție naturală și îmbogățită cu particule minerale, care, datorită o textură ușoară, nu va fi înălțate de machiaj.

    Este demn de amintit faptul că produsele cosmetice selectate trebuie să fie de cea mai bună calitate, așa cum este necesar să se gândească la starea de sănătate a pielii. Imaginea finală și rezistența machiaj depinde și de calitatea produselor cosmetice și durata de conservare. Nu înlocuiți și de a folosi unele trucuri în tehnica, de exemplu, în loc de o pulbere pentru a lua bicarbonat de sodiu sau praf pentru copii. Toate acestea sunt periculoase pentru piele.

    Pas cu pas tehnica

    După ce a înțeles cu toate produsele cosmetice necesare, ia în considerare acum pas cu pas, cum să se aplice în mod corespunzător produsele cosmetice pe fata.

    • Înainte de machiaj, spălați-vă fața cu spumă sau gel. Este necesar pentru a elimina toate periodele mici și celulele oroging. Apoi ștergeți cu grijă umezeala excesivă, ștergeți fața cu un tonic sau toner.

    • După ce se aplică crema de hidratare zilnică. Crema trebuie să fie groasă și nutriție, deoarece după aplicarea tuturor produselor la piele, oxigenul va înceta.

    • Pielea sub ochi este de asemenea necesară pentru a umezi crema specială pentru zona sub ochi și secole. Acolo, epiderma este semnificativ mai subțire și mai rapidă decât mijloacele agresive, își pierde elasticitatea. Crema groasă umple ridurile și ușor neteziți pielea.

    • Apoi, după ce crema conduce, puteți aplica grund. Micul strat distribuie-o pentru a face față mișcărilor de masaj.

    Merită așteptați până când este complet absorbită.

    • Următoarele mijloace vor fi un consilier. Acesta trebuie să fie aplicat sub ochi – un arc mic sau sub forma unui triunghi, pe skums unei benzi drepte, pe vârful bărbiei. Litera „T“ pentru a distribui consillion în mijlocul frunții și un pic pe nas. Apoi, cu o perie sau cu un burete umed de creștere a sărbătorilor rezultate din consiliere. Dacă nu există nici un ciucure și burete puteți utiliza buricele degetelor. Nu vă fie teamă că puteți exagera. Stratul de consilertes ar trebui să fie dens să se suprapună toate neregularitățile pielii vizibile. Dacă încă există nereguli evidente și în exces, acestea pot fi aruncate în aer cu un șervețel special de rogojini.

    • Pentru locurile rămase în care confecția nu a fost aplicată, distribuiți o bază tonală ușoară sau un fluid. Trebuie să fac frumos, încet, tonul ușor antrenat în piele.

    • Este necesar să așteptați un pic și poate fi aplicat prin pulbere. Se aplică cu o perie în straturi mici unul pe celălalt: sub ochi, pe frunte, bărbie, pomeți și în acele locuri în care a fost utilizat Consilul. Dacă sunteți proprietarul pielii uscate, atunci puteți aplica o pulbere de burete umedă, imprind ușor pigmentul în piele. Acest lucru va ajuta la evitarea peelingului inutil care poate provoca pulbere.

    • După aplicarea, pulberea trebuie să aștepte 10 minute până când scade complet pe coș. Acest pas este cel mai important lucru din toate machiajul. La urma urmei, dacă pulberea se va rezolva incorect, atunci întregul machiaj va fi răsfățat.

    Un alt produs care este necesar pentru finalizarea completă a machiajului este un punct culminant uscat. Este necesar ca fața să nu pară nenaturală. Evidențiarea va adăuga volumul și prospețimea proastă. Aplicați-l pe punte, pomeții, zona de deasupra buza, fruntea și colecțiile. Hightlder nu ar trebui să se uite pe fața luminoasă, cea mai bună după aplicarea pentru a crește un mijloc de mare ciucuri.

    Trebuie amintit că, deși machiaj și strâmt, nu este în valoare de supraincarcati cu produse cosmetice. De asemenea, nu aveți nevoie pentru a alege astfel de echipamente pentru machiaj de zi cu zi, ca pielea devine obosit, și erupții cutanate pot apărea pe ea din lipsa oxigenului. Acest lucru este valabil mai ales pentru perioada de vară de timp.

    După o zi cu machiaj în tehnica de lătratul, acesta trebuie să fie bine îngroșat. Două faze de apă micelare sau ulei hidrofil. Apoi fata se spală cu o spumă pentru îndepărtarea machiaj pentru a elimina complet resturile de produse cosmetice.

    După procedurile pentru pielea feței, aveți nevoie pentru a aplica o crema de noapte de grăsime de regenerare, mai ales pe zona de sub ochi și pentru totdeauna.

    Despre cum să te lătratul, uita în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: