Totul despre machiaj spranceana

Totul despre machiaj spranceana

Sprâncenele sunt implicate în formarea expresiilor faciale ale feței și accentuează frumusețea ochilor, de aceea este atât de important să le conțină, în ordine. Pentru a avea grijă de sprâncene cu un instrument puternic este machiaj, care, în ultimii ani se apropie din ce în ce forme naturale și tonuri. tehnicieni topici și principalele secrete de ingrijire pentru orice forme ajuta orice femeie sa arate la modă, modern și irezistibil. aspect frumos creează mai multe oportunități pentru comunicabilitate și încrederea în propriul lor succes.

   Reguli fundamentale

   Dacă se dorește, pentru a forma o linie spranceana ideal ar trebui să fie pornind de la caracteristicile individuale, Forme de fata, piele si culori de par. Nu orice opțiune de machiaj spranceana atractive dintr-un model popular sau actrita iubit este potrivit pentru un anumit tip de fata.

   • Sprâncenele nu ar trebui să fie alocate și de a crea linii excelente ale acestora separat de toate celelalte detalii ale aspectului. Este nevoie de machiaj pentru a echilibra părți disproporționate ale persoanei, cum ar fi o bărbie grea sau cu ochii mici, și să nu adăugați un element străin pentru a le.

   • Înainte de a extincting firele de păr suplimentare în zona sprâncenelor, este util să se ia un duș fierbinte, astfel încât porii de umiditate mai cald și a marcat. În acest caz, procedura va fi mai puțin dureros și mai făcut de rușine. Pentru a nu scoate firele de păr în plus și pentru a atinge simetrie, puteți utiliza șabloane care contur cu un creion de-a lungul conturului, și apoi trece la eliminarea acestor fire de par care se dovedesc pentru linia. Pensetele ar trebui să fie ținute la un unghi de 45 de grade la suprafața pielii și să tragă firele de păr în direcția creșterii lor.

   • În ceea ce privește culoarea, nu se poate lipi de o regulă, deoarece cu diferite tone de păr și culoare a pielii este necesar să se selecteze cele mai naturale vopsele. Cu toate acestea, pentru bruneturi, se recomandă, de obicei, să ușurați firele de sprâncene cu 1-2 tone, astfel încât acestea să nu pară groase, grele și nu au devenit proprietarul. Pentru blonde, dimpotrivă, culoarea sprâncenelor ar trebui să devină o pereche de tonuri mai puternice și să sublinieze liniile prea moi.

   • Sprâncenele naturale sunt întotdeauna puțin mai întunecate în mijlocul curbei și la sfârșit. Site-urile interne arată, de obicei, rar și lumină. Același principiu trebuie respectat și când creați machiaj natural. Pentru a fixa agenții de colorare folosiți ceară specială sau gel.

   Începutul sprâncenelor poate fi determinat dacă țineți-vă de la mijlocul liniei de nară, paralel cu nasul.

   Ceea ce este necesar?

   În moda, un stil ecologic este în creștere, în care totul este considerat a fi toate naturale și proaspete. Cea mai mare parte variabilă a persoanei este sprancene, ceea ce poate cu cele mai mici senzații dureroase și fără nici un ajutor pentru o schimbare dincolo de recunoaștere. Dar cei care sunt doar începe pentru a spori aspectul lor, este în valoare de a evita fanatismul.

   Formele de date de natură nu sunt perfecte întotdeauna pe linii și simetrie, așa Nu căuta eliminarea scrupuloasă a tuturor firele de păr în plus și să dea fața preciziei de desen. Pentru început, este necesar să se determine tipul de persoană și să aleagă o formă adecvată, care nu este prea încălcat inițial, ci doar ajustează. În corecția modernă de sprâncene, cele mai bune mijloace au fost:

   • un fir+
   • Shugaring+
   • ceară+
   • pensetă.

    Puteți utiliza sfatul unui make-up artist cu experiență pentru a ridica cele mai potrivite și nu provoacă alergii să se adapteze și vopsea sprancene.

    Pentru a face machiajul la domiciliu, pot fi necesare creioane speciale pentru sprâncene, perii, gel, umbra.

    corecție Forma

    Pick up fața corespunzătoare a feței de sprancene, subliniind cele mai bune trasaturi individuale, pot fi folosite de anumite reguli. Ele pot fi clasice, accentuate naturale, deosebit de aristocratice, drepte sau îndrăznețe ridicate.

    Proprietarii marginii alungite a feței se vor potrivi cu sprâncenele curbate fără probleme, care o văd vizibil, fac misterios și mai elegant. Fața mai alungită, cu atât mai mult ar trebui să fie marcat îndoit de sprâncenele, dar este mai bine să se oprească în timp ce linia nu trebuie să apeleze prea rău expresie.

    Femeile cu o formă largă, aproape pătrată a maxilarului inferior îl consideră adesea dezavantajul și visul unui pic neted neted. Ovale angalous este un mic sprâncene rotunjite de cluster, ușor rotunjite. Sprâncenele mai largi vor fi întinse în zona din apropierea templelor, cu atât mai puțin vizual va fi pometi. În același timp machiaj și ajustarea ar trebui să arate cel mai natural și chiar în mod deliberat neglijate.

    fata prea rotunda, dimpotrivă, are nevoie de linii clare și accente. machiaj chiar în zona sprâncenelor, în acest caz, poate avea un efect decisiv asupra întregii aspectul. De mare a ridicat de îndoire, formată de micul dejun în mijloc, da contrastul feței din cauza unghiului.

    Cel mai înalt punct al sprîncenelor, pentru îngustarea vizuală a ovalului, ar trebui să fie amplasate cât mai aproape posibil de pod.

    Forma triunghiulară a femela va părea o carte mai puțin ascuțit dacă vă echilibru netezi și sprâncene ușor rotunjite. Stoarse, sprâncenele lungi ar trebui să fie scurtcircuitat pentru a scurta astfel încât acestea să nu se extind în partea de sus a feței, chiar mai mult.

    Cum să faceți pas cu pas?

    Pentru a nu face cu nevoia constantă de a căuta timp pentru a vizita un bun specialist, Puteți maestru tipurile de corecție independente de sprâncene și colorarea lor.

    • Bazele tehnologiei de bază începe cu definirea formei sprancenelor, care este potrivit pentru un anumit oval facial. Liniile ideale pot fi desen în mod corespunzător, pornind de la marca de trei puncte principale în zona de absorbție Arc – acesta este începutul podului, vârf la cel mai înalt punct și sfârșitul înainte de începerea templului. Aceste puncte sunt conectate între ele cu un creion cosmetice, inclusiv linia de jos este tastat.

    • După aceea, toate firele de păr rămase în afara liniilor spațiale interne limitate sunt îndepărtate prin metoda selectată. Femeile sunt mai des folosite pentru aceste scopuri de obicei și ușor accesibil, metoda de acumulare sprancene cu o pensetă. Acest instrument poate capta chiar și cele mai mici fire de păr, care ajută la crearea unor linii exacte suficiente.

    • Unele sunt mastering metode profesionale și mai complexe, printre care corecție cu ajutorul firelor, shuging, plăci de ceară și altele oferite în saloane de înfrumusețare. Pentru a ajusta sprâncenele la domiciliu, veți avea nevoie de un pensetă de oțel inoxidabil de bună calitate. În plus față de durabilitatea dintre calitățile sale pozitive, există un efect neutru asupra pielii, care este mai puțin supărat de o astfel de interacțiune.

    • Pentru a face procedura mai puțin dureroasă, puteți să vă întoarceți la aplicarea zonei sprâncenei un mic drift de gheață de la frigider. După îndepărtarea firelor de păr inutile, puteți reduce, de asemenea, umflarea cu gheață și puteți procesa petele roșiatice cu soluție alcoolică sau peroxid de hidrogen, astfel încât să nu suporte infecții în piele.

    La selectarea nuantei dorite, unele caracteristici trebuie să fie luate în considerare. Deci, blondele vor dona sprancenele pentru 1-2 tonuri mai închisă decât rădăcinile părului de pe cap.

     Brunete trebuie să se gândească la o imagine mai moale, care va fi capabil de a ușura firele de păr de pe sprancene.

     Pentru a crea un ideal de make-up de oameni cu sprâncene mici, ar trebui să fie aplicat la o oarecare distanță de oglinda pentru a vedea toată fața și modul în care desenul cu un accent își schimbă expresia ei. In afara de aceasta este atât de ușor de a realiza simetrie a ambelor sprâncene. Fiecare femeie cu un experiment selecteaza cosmetice potrivite, Printre cele mai comune sunt umbre speciale si un creion cosmetic.

     • sprancene pictate cu umbre se transformă dintr-un pic mai complicat decât creion. umbrele compacte uscate sunt aplicate la firele de păr cu perii și rigide bevelous. În primul rând aveți nevoie pentru a marca forma o linie subțire, și apoi formați umbre uscate cu un ciucure, păstrând un șervețel în mână pentru a îndepărta excesul și tije. Cel mai adesea, umbrele sunt vândute de două sau trei tonuri pentru a porni de la poduri cu mai luminos, și la mijloc și la sfârșitul anului pentru a comuta la nuante mai inchise. După aplicarea umbre, sprancenele trebuie efectuate cu o perie de-a lungul întregii lor lungimi pentru a pune firele de păr într-o singură direcție.

     • Când pictura sprâncene cu creionul, toate firele de păr sunt mai întâi pieptănat în sus periat. Granița de pe linia de jos se observă imediat printr-o linie mai subțire, atunci firele de păr sunt coborâte în direcția în jos, și se efectuează linia de sus. Pentru a accelera de muncă și o mai mare simetrie, este mai bine să dubleze toate acțiunile. Rămâne să adăugați accidente vasculare cerebrale mici, o grosime de fire de par din interiorul sprancene. Apoi, un instrument de corecție luminoasă trebuie efectuată în partea de jos a sprâncenei să-l plătească. Conservarea machiajului persistent se face prin combinarea periei de sprâncene cu gel.

     Exemple frumoase

     • Roșu-cu părul roșu Doamnele sunt deosebit de dificil de a alege o nuanță de sprâncene pentru piele roz-palidă. Dar unele umbre sau creionul de cenușă ajută la neutralizarea contrastului nedorit.

     • Proprietar Radă Parul poate să nu se teamă să creeze o nuanță prea întunecată dacă folosește pulbere pe bază de pulbere.

     Aproximativ trei tehnici de machiaj pentru sprâncene văd următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: