O varietate de impletituri pentru fete cu păr lung

O varietate de impletituri pentru fete cu păr lung

Uită-te în jurul valorii de: Fetele născuți în anii ’90 și mai târziu, aproape toate au parul lung. Și acest lucru este, într-adevăr, frumos: și fâlfâind păr în vrac, și cozi amuzant, și codițe îngrijite cu arcuri, și spray-uri huliganice, si coafuri festive. Pentru păr lung este mai dificil să aibă grijă de: clătire, uscat, pieptene, și apoi face o coafura. Dar, de dragul acestei coafura, tinere frumuseți sunt gata pentru a ridica si de ingrijire pentru parul lung.

Cel mai adesea fete preșcolari și împletituri de vârstă școlară. Este confortabil:

 • Parul este frumos asamblat în coafura și nu interferează, cu o astfel de coafura o poate și prost+
 • codite va păstra aspectul lor+

 • Dacă părul nu este foarte bine întreținut, atunci diferitele tipuri de țesături vor ascunde dezavantajele+
 • Părul colectat în panglici va fi mai bine protejat de un soare luminos de vară, nu se va teme și nu se va arde+
 • Suporturile curat vor salva becuri de păr și scalp de la vătămări aleatorii+
 • Cu o abilitate adecvată de coafura de zi cu zi pentru grădiniță și școli nu vor lăsa nu mai mult de 5-10 minute+
 • coafurile pot fi decorați diferite accesorii în fiecare zi+

 • O mare varietate de țesut vă va permite să alegeți o coafură și o fiică și un absolvent+
 • Hairstyle este creativitatea: mama pentru firimituri sale pot veni cu noi opțiuni de țesut, iar pentru o adolescentă este o modalitate de a arăta toate abilitățile și oportunitățile.

Poate că coafurile festive nu toate mama vor putea să facă singuri. Dar aici sunt de zi cu zi – mulțimea oricărui părinți care vor să vadă părul bine îngrijit din frumusețile lor. Acest lucru va fi discutat astăzi: cum să înveți cum să împușcați pigtailuri frumoase pentru fiica ta iubită.

Cum de a alege?

Alegerea coafurilor pentru fete depinde de vârstă, știfturi de păr, forme de față, ocazie.

În funcție de vârstă

Pentru părinți, un copil este întotdeauna un copil. În grădiniță, bineînțeles, este logic pentru coafura simplă a copiilor. Copilul ar trebui să fie convenabil să meargă cu pigtails toată ziua. Coafurile școlare sunt foarte diferite unul de celălalt, precum și de starea de spirit a copilului: Pentru școlile mai tinere, este important pentru comoditate și simplitate + pentru fete 10-13 ani pentru a merge la un recurs extern. Tânăra doamnă vrea să încerce să se facă irezistibilă. Pentru o fată de 14-17 ani, coafura este o demonstrație a propriului său „I”, sarcina principală a căror combină „Nu sunt așa” și „Îmi place totul”.

Modestie și rebeliune, simplitate și grație – toate acestea dorește să arate fata, dar este de dorit să nu rupă codul de îmbrăcăminte școlar.

În funcție de grosimea părului

Trăind în condiții atunci când ecologia pleacă mult de dorit, și nu numai adulții sunt supuși stresului, ci copiilor + atunci când bolile, inclusiv părul, progresul, este dificil să se aștepte ca toată lumea să aibă părul superb. Dacă copilul este norocos și sunt groase, principalul lucru este de a salva această frumusețe. De la o asemenea frumusețe pentru a face coafuri, desigur, mai ușor. Dar în același mod și farmecul părului lung: Crearea volumului și densității pot folosi diferite metode de țesut, panglici, păr de păr, în cazuri de vacanță fire artificiale. Și încă câteva recomandări pentru părul de prăjire:

 • Părul lichid nu trebuie tras în pigtailuri foarte strânse+
 • Cozile la capetele lui Kos trebuie să lase mai mult de 5 cm, astfel încât să nu pară pantaloni de șobolani+
 • În spatele părului, trebuie să vă îngrijiți cu atenție, să nu le permiteți să fie grăsime – deci părul pare chiar mai subțire+
 • Înainte de a se întoarce, părul poate fi complet mai aproape, după care panglicele sunt răsfățate+
 • Puteți alege o astfel de coafură atunci când părul pare gros, deși nu sunt.
Citește mai mult  tunsori la modă pentru femei de 60 de ani

Unul dintre cele mai simple exemple – „coada de pește”. În ciuda numelui inestetic, coafura este foarte interesantă. Mai ales dacă îl decorezi cu stisetul – margele sau panglici de panglică. Potrivit pentru fete și fete de orice vârstă:

 • După o pieptănare îngrijită de rotație pentru întreaga lungime a părului din fiecare templu, separați firele de 2 centimetri+
 • Începeți să purtați pe spatele capului ca și panglica obișnuită, suprapunând strana dreaptă din stânga+
 • Cu fiecare mișcare nouă trebuie să impuneți o mică parteneri pe anterior încrucișate+
 • După capătul țeserii, ușor întindeți buclele în lateral.

Aceste mișcări simple pot crea o mulțime de opțiuni de coafuri, ceea ce face iluzia plin de păr gros. „Coadă de pește“, poate fi frânată pe o coadă mică și a pus pe bucle lejere. Puteți tese de la frunte la partea din spate a capului, lasand restul parului. Puteți adăuga un canchelon în coafura, și apoi se va arata foarte bogat. Si cel mai important – pentru fiecare vârstă, puteți alege propria opțiune.

Sub forma feței

Într-adevăr, în mod incorect iau coafura, vă puteți concentra pe prea rotund o față sau urechi de hamei. Prin urmare, trebuie să alegeți un casual „tinuta pentru cap“ nu numai pe principiul „doar – rapid“, dar, de asemenea, „este potrivit – nu este adecvat“.

Există diferite forme ale feței.

 • runda Lunolic poate fi scos cu două împletituri, aruncă înainte. Puteți utiliza subțire elven codițe de temple, coborând în mod liber pe umeri.
 • fata ovala perfect alungite Potrivit pentru orice bucle frânate în două sau mai multe împletituri, coșuri în jurul capului, „cascade“ etc.
 • fata triunghiulara (pere) sau un triunghi inversat Este important să se aleagă un echilibru de înălțime și lățime capului. O astfel de formă a feței va ajuta la breton, inclusiv teșite.

Înainte de a crea o coafura festiv, este necesar să se experimenteze cu diferite opțiuni pentru utilizarea împletituri și breton.

 • Pătrată sau dreptunghiulară feței Păr trebuie să mint cu calm pentru a ascunde obrajii și obrajii. impletituri Braid nevoie de gât. Salvați poziția de codite mici sau fire libere, coborând din temple la umeri. Puteți folosi, de asemenea, un bang semicirculară cu toroane laterale alungite ascund obrajii și obrajii. Și pentru fete, aceasta poate fi o bubuitură deasupra capului.
 • Rhombid fata De asemenea, codițe salvat de temple, „coroana“ de mai sus bucle înclinate. Și puteți folosi panglici și părul care vor cădea din temple la umeri, fața de prelungire. Dar pentru fetițele mici nu este o opțiune zilnică.
Citește mai mult  Ionizarea în scenă: ce este și pentru ceea ce este necesar? Revizuirea uscătoare de păr cu ionizare

În funcție de ocazie

Orice coafură, inclusiv cu panglici, poate fi zilnică sau festivă. Diferențe în ușurință în performanță, cantitate de timp petrecut, folosind produse de îngrijire a părului, cum ar fi lac, mousse, „mestecat” pentru păr, șampoane uscate. Accesoriile sunt utilizate atât pentru fiecare zi, cât și în cazurile solemne. Diferența numai în frumusețe bogată în aspect.

Din păcate, nu toate fetele familiarizați un sentiment de măsură, de aici diademe inadecvate în timpul zilei sau un număr mare de păr și benzi de cauciuc colorate pentru rochia de seară sau costum de afaceri.

Reguli de bază de țesut

Pentru a încălzi braidele fără a stropi părul, trebuie să luați în considerare vârsta, formularul feței, evenimentul, tipul de coafuri de tip. Dar, în general, regulile sunt complet necomplicate.

 • Aproape toate impletituri face pe parul curat. Excepția este, probabil, din Africa. Sau înainte de a porni va fi necesar pentru a beneficia de mijloace speciale pentru a da parul neted.
 • Coafuri casual nu trebuie sa fie strans. Copilul mai mic, metoda de tesut care economisesc mai aveți nevoie pentru a alege: ceapa de păr sunt încă prea slabe pentru coafuri stresante.
 • Spit nu este recomandat sa poarte pentru mai mult de 8 ore, astfel încât părul nu se întinde, și nu a slăbi rădăcinile părului.

 • Pentru păr lung necesită mai multe tipuri de pieptene: masaj pieptene pentru bucle de-a lungul întregii lungimi, plat, cu un mâner ascuțit pentru a crea un probor și crearea unui pieptene.
 • Hairstyle pentru fiecare zi, pentru o fiică mică nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute. Dimineața – Nu este cel mai bun timp pentru a crea sofisticate împletituri.
 • Astfel încât coafura sa dovedit a fi îngrijite, firele trebuie luate egală cu grosimea și utilizarea tehnicii de „slăbire – clema catenei“.
 • În cazul în care parul este foarte pufos, apoi înainte de țesut părul poate fi ușor umezită cu apă obișnuită sau specială. Nu se recomandă să facă acest lucru în ultimul moment înainte de a merge în timpul iernii.
Citește mai mult  Păr brun închis: ton, selecție de vopsea și îngrijire

Scheme și metode

Prin numărul de împletituri de pe cap poate fi: una, doi-șase, 100-400. Este vorba despre fundamental diferite coafuri pentru care vor fi aplicate complet diferite scheme de tesut.

țesut normal

Una dintre cele mai simple, coafuri – Kos Malvina sau „Malwinka“.

 • De la fiecare templu la partea din spate a împletiturii la împletească o mica panglica.
 • Trese sunt suprapuse pe parul liber pe cap occipital.
 • În centrul Spit conectat într-o singură. În continuare, puteți avânta o panglica sau lăsați sub formă de coadă.
 • Dacă conexiunea este imediat utilizată pentru a fixa părul cu o bandă sau clemă de cauciuc, atunci mai multe panglici foarte subțiri pot fi absorbite din coadă.

Cu cât mai multe panglici, cu atât coafura este potrivită pentru fiecare zi, deoarece durează mai mult timp.

Volum

Pentru a crea un sentiment de volum, trebuie să trageți cu atenție firele de la panglică pe laturi, așa cum se face în „coada de pește” menționată. Dar este posibil să se dau un volum de adolescență ușoară și apoi să stabilească oblic, de exemplu, ca în coada de coafură cu o țesut „.

 • Colectați două cozi mari și puțin liberă pentru a fi pe deplin pe deplin.
 • În fiecare coadă de cal, începeți să purtați un pigtail subțire de la gumă pentru întreaga lungime.
 • În mod obișnuit să umfunde coada, adăugând treptat la fire de la cea mai mare parte a părului.
 • În partea de jos a părului pentru a fixa banda elastică și scoateți ușor sfaturile. Cozile vor începe să se transforme în felinare, iar coafura devine în vrac.
 • Dacă doriți, îl puteți repara cu lac.

panglica volumetrica pentru parul lung este prezentat în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: