Shatuch Blond: Caracteristici, Tehnologie și Shade Colectarea

Shatuch Blond: Caracteristici, Tehnologie și Shade Colectarea

În lumea modernă, apar tehnici noi și îmbunătățite vopsirea părului. Una dintre acestea este cortul balcon, care se face cel mai bine de la un profesionist Mast-colorist. Este Datorita acestei tehnologii, care colorare puteți obține o tranziție mai lină de la o nuanță de lumină la alta, chiar mai ușor. Ce este shtusch blond, ce argumente pro, contra lui și caracteristici, precum și tehnologii de execuție, să învețe mai târziu.

Caracteristică

Tehnologia de colorare a părului numit cort este mai amintit de punerea în valoare obișnuită, cu toate acestea, atunci când primul parul este vopsit nu la rădăcini, ci doar parțial. Sunt abordate, de regulă, numai sfaturi. Ca urmare, imaginea de fata se obține ca, cum ar fi soarele ei sărutat. Shatuch blonda este foarte popular cu fete blonde si femei de diferite vârste. Cifra de afaceri a popularității Shatus a început să se apela în străinătate, printre multe modele, actrițe și alte stele, și deja a venit în țara noastră.

Astăzi, cortul se realizează pe orice lungime de păr, precum și pe orice tip de lor, cu excepția puternic deteriorate.

Cu ajutorul unui cort calitativ executat, chiar si cel mai subtire parul se poate face vizual mai dens și voluminos. Este important de remarcat faptul că, cu o astfel de tehnologie de colorare pe păr de lumină, nu trebuie să fie complet absentă și tranzițiile contrastante de la o nuanță la alta. Cortul implică o moale, ușor de reținut de tranziție abia de la o culoare la alta, care este, de buna întindere, precum și nuanțele de joc.

Avantaje și dezavantaje

Oricare ar fi tehnica pentru colorarea chapelurs este utilizat înainte de a contacta salonul de înfrumusețare, Este foarte important de a explora toate părțile pozitive și negative.

 • Shatuch Blonde poate ascunde defecte esențiale pe fata, Reglarea ovală lui. Cortul se face pe parul scurt, bucle de lungime medie, lung, precum și pe tunsori cu breton. Cu acesta, puteți ascunde foarte abil rădăcinile rezultate.
 • Cu selectarea dreptul de o nuanță de lumină Dispozitivul de fixare va fi foarte profitabil pentru a bate imaginea, Și anume, umbra pielii, culoarea ochilor si chiar machiaj viitor.
 • Smooth de tranziție de lumină perfect arată pe neted păr lung, pe buclat, precum și pe ușor răsucite. Iar stilul pe astfel de bucle este foarte ușor de făcut, chiar și fără a lăsa acasă.
 • Datorită cort și nuanțe multiple selectate corect netezi tranziția de la rădăcini la toroane ars natural oxOS. Mai mult decât atât, nuanțe de alb nu numai luminoase pot fi folosite, dar, de asemenea, de aur, lăsând în maro.

  În ceea ce privește deficiențele, observăm următoarele.

  • Sentush, ca orice colorare modernă, Este considerat o procedură destul de scump. Acest lucru se datorează faptului că în țara noastră există foarte puțini profesioniști care știu cu adevărat cum să îndeplinească astfel de coloranți, precum și în faptul că numai liniile profesionale sunt folosite la pictura. Prețul mediu al blondului Shtusch – considerabil și depinde de lungimea părului, calificările expertului utilizate ca vopsea și tonifiere.
  • Shatuch Blonde nu este recomandat să efectueze doamne blonde cu păr slăbit, smashed și așezat. Deoarece o astfel de pictură poate scăpa de păr chiar mai mult. Înainte de a merge la o astfel de procedură, este mai bine să faceți mai multe proceduri de reducere pentru capele. Mai ales profesioniștii recomandă cursul măștilor de restaurare.
  • Poate că ultimul dezavantaj al joncțiunii poate fi atribuit Îngrijirea scumpă ulterioară pentru el. Acest lucru se datorează faptului că blondele trebuie să-și tulbure în mod regulat părul, altfel încep să devină galben, atunci umbra devine gri în general. Acest lucru se datorează spălarea rapidă a pigmentului de pictură. Desigur, îngrijirea la domiciliu în această privință nu este întotdeauna suficientă, cu rezultatul că trebuie să cheltuiți bani pe saloanele de înfrumusețare.

  În ciuda faptului că dispozitivul de fixare se poate grăbi în medie 6-8 luni, dacă linia dintre culori devine vizibilă, în orice caz va trebui să facă o culoare de întindere și actualizarea acesteia.

  Cum se face?

  Până în prezent, diferiți maeștri fac colorarea stratului, aplicând diverse tehnologii. De regulă, înainte de a picta, este întotdeauna făcut un lot luxuriante pentru a realiza atunci când luminează cea mai ușoară tranziție între mai multe nuanțe.

  • Când efectuați o tijă de conectare, părul este împărțit în zone majore, dintre care există încă fire mai subtile de păr și apoi pictate.
  • Majoritatea maeștrilor, atunci când efectuați această colorare, nu utilizați folie, de exemplu, atunci când creați Ombre.
  • Cu coasta, colorarea de la capete la aproximativ mijlocul părului este realizată sub forma literei v. Zona rădăcină nu este afectată, ceea ce vă permite să purtați această colorare pentru o perioadă mai lungă de timp în comparație cu cea obișnuită.
  • De regulă, vopseaua pe părul clarificat anterior este rezistentă la mai mult de o jumătate de oră.

  Desigur, această colorare complexă este cea mai bună să nu facă acasă, mai ales dacă nu există competențe practice în această chestiune. Cu toate acestea, dacă aveți încă o dorință de a experimenta, atunci Când efectuați procedura, merită să luați în considerare o serie de momente.

  • Pentru a începe cu, este foarte important să alegeți vopseaua potrivită. Ea poate fi amator (a celor care sunt vândute universal pe contoarele supermarketurilor) și profesionale. Indiferent de vopsea este ales, este foarte important să citiți instrucțiunile de utilizare a acestuia, precum și toate detaliile următoare amestecarea ingredientelor. Se recomandă pentru a testa testul pentru alergii la vopseaua selectată, mai ales în cazul în care pictura este realizată pentru prima dată.
  • După preparare a amestecurilor limpezire ar trebui să fie acoperite cu gâtul și umerii cu un prosop inutile sau cape, precum și pună mănuși de protecție. Acesta ar trebui să funcționeze numai în apropierea oglinzii.
  • Ei bine, părul pieptănat ar trebui să fie împărțită în mai multe zone, le lega cu o banda de cauciuc sau fixați cu cleme. Cel mai bine este să nu utilizați cleme de metal care reacționează cu un oxidant de vopsea.
  • Colorare este cel mai bine pornit din zona occipitală. Pentru a face acest lucru, ar trebui să ia un fir subțire, separate de păr din masa totală a zonei, cu atenție aceasta pictura. La domiciliu, vopseaua trebuie aplicată în așa fel încât litera V sau căpușa a fost identificată. În mod similar, ar trebui să fie pedepsit toate celelalte zone și se lasă pentru o anumită perioadă de timp specificată în instrucțiunile. Principalul lucru nu este de a răscumpăra vopseaua, altfel poate afecta parul.
  • După un timp, vopseaua trebuie spălată, Se spală sampon cap și aer condiționat pentru păr vopsit deja. Bea cu prosoape și uscătoare de păr.

  Tehnica Shatus este prezentată în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: