Idei cartele din hârtie și carton face singur

Idei cartele din hârtie și carton face singur

Pentru a felicit persoanele apropiate cu o singură vacanță, puteți face cărți poștale din diverse materiale cu propriile mâini. cursuri de master va arăta cum să le facă din carton sau hârtie de copii de culoare sub supravegherea adulților sau băieți în vârstă. Acesta va fi un plus plăcut la darul pregătit și o ocupație interesant pentru copii.

cuvinte calde care au fost spus la reuniuni solemne, mulți ani sunt stocate în cărți poștale, în special în cazul în care acestea sunt făcute personal.

opţiuni de zile de naștere

Zi de nastere este frumos pentru a obține un cadou și o carte poștală frumoasă, cu cuvinte blânde. Părinții, bunicii într-adevăr, cum ar fi cărți poștale care piureul copiii lor mici și nepoții la grădiniță. Pentru copii există opțiuni simple, dar a făcut cu mare dragoste. Materiale convenționale pentru producția sunt lipici, hârtie, foarfece, puteți face cărți poștale din carton ondulat, cu adaos de margele, nasturi, panglici.

Simplu

Această carte poștală simplă poate face copii de 3-4 ani. Dar adulți sau copii mai mari trebuie să ajute.

Pentru cartea poștală aveți nevoie de:

 • Îngust bandă dressing frumos+
 • foarfece+
 • Hârtie cu modele sau de ambalaj pentru cadouri+
 • carton Bright pentru baza+
 • Adeziv în tub.

Atunci când efectuați toate acțiunile, nu vă grăbiți, este necesar să faceți totul cu ușurință, masa este pre-menționată cu hârtie sau lipici, îngrijire atunci când lucrați cu foarfece.

Efectuarea unei cărți poștale include 6 pași.

 1. Pregătiți baza de pe cardul de dimensiune dorită.
 2. În partea de sus scrieți cuvântul „Felicitări!”, „La multi ani!”. Puteți lipi o foaie cu o astfel de inscripție pe care adulții o vor scrie.
 3. Luați hârtie sau hârtie de înfășurare, tăiați câteva pătrate sub formă de cadouri ambalate. Lăsați-i să fie diferiți. Răspândiți-le pe bază pentru a vedea cum cadouri vor fi mai bine adaptate.
 4. Dulapuri de tăiere cadou cu lipici în partea de jos a cărții poștale.
 5. Tăiați panglica de cadou, atașați la cadouri, cu ajutorul dispozitivului de fixare a creionului.
 6. Faceți cadouri frumoase pentru cadouri, stick.

Puteți folosi fire groase colorate, fire de tricotat, beep în loc de panglică de cadou la cadouri de bandaj.

Volumeful

Acestea sunt cărți poștale complexe, dar sunt frumoase, originale, cu un efect 3D.

Pentru a lucra, trebuie să pregătiți astfel de materiale și instrumente:

 • Carton – mai multe foi de diferite culori+
 • lipici+
 • Set de hârtie colorată (poate cu desenul)+
 • Bant din retere sau ziare+
 • foarfece.
Citește mai mult  Efectuarea de carduri pentru veterani cu propriile lor mâini

Înainte de procesul de fabricație, nu uitați să pregătiți un loc de muncă – pentru a stoca suprafața mesei.

Să descriem procedura de fabricare a unui card de volum.

 1. Făcând o acoperire densă, lipiți mai multe foi de carton.
 2. Am pus cu atenție la jumătate.
 3. Din exterior, scriem felicitări direct pe carton sau pe frunze mici, apoi le lipiți la carton.
 4. Deschideți o carte poștală, facem marcarea piramidei din cadouri din centrul capacului.
 5. Pentru aceasta, piesa de prelucrat se îndreaptă în jumătate în așa fel încât unghiul din cutiile cu cadouri a început să funcționeze când se deschide înainte. Apoi tăiați fundația cadourilor, cu excepția locurilor în care acestea sunt fixate pe foaia principală.
 6. Lăsăm această piesă de lucru copertă. Dar nu lipiți locurile în care cadourile vor fi la deschidere.
 7. După uscarea lipiciului, trebuie să decorați piramida de la cadouri de pe discreția dvs., pentru a lipi un arc frumos pe partea de sus.

Cărțile poștale făcute cu propriile mâini câștigă popularitate. Acestea sunt investite de particulele de căldură, energia pozitivă specială.

Ce se poate face pe 8 martie?

Cărțile poștale pentru Ziua Femeii sunt caracterizate de sensibilitate și sofisticare. Pentru fabricarea lor se utilizează margele, margele, pietre, panglici, țesături ușoare împreună cu materialele tradiționale.

Tehnica bună pentru a crea cărți poștale cu mâinile tale se zbate. Este ușor să înveți această tehnică, iar compoziția este elegantă și originală.

Următoarele materiale vor fi necesare:

 • hartie speciala pentru queening, este posibil să-l găsiți în magazine pentru creativitate, comanda pe Internet (este mai durabil, bilateral, dar puteți lua setul obișnuit de hârtie colorată)+
 • lipici+
 • foarfece+
 • Scobitoare+
 • Carton Elemente de bază+
 • pensetă.

Chiar și copiii pot stăpâni referințele din queening, dar este necesar pentru a le explica tehnica de siguranta: scobitori inofensivi poate degete de rulare, trebuie să fie atenți, să le trateze cu atenție, în timp ce de lucru nu se deda.

Instrucțiuni pentru fabricarea de cărți poștale până în martie 8 este descrisă mai jos.

 1. gătit trandafiri. Taie din hârtie roșie benzi de 5 sau 10 mm lățime orice lungime. Cu cât banda va fi, cu atât mai pufos floare. Dacă există benzi gata, atunci vom lua culoarea corespunzătoare.
 2. Înșurubați banda de culoare de pe scobitoare, îndepărtați cu grijă de stick-uri.
 3. Relaxați-vă la dimensiunea dorită, marginea este fixat cu adeziv.
 4. Facem unele mai multe astfel de flori. Realizăm frunzele în același mod ca și trandafirii, numai din hârtie verde.
 5. După lipirea marginii prospectului, folosind un pensetă, apăsați colțul din diferite părți pentru a forma o formă de foaie. Face câteva astfel de frunze.
 6. Lăsăm câteva dungi descărcate pentru tulpini, o panglică roșie pentru un arc.
 7. Distribuim compoziția de flori, tulpini și frunze pe carton, proaspete în jumătate.
 8. Lăsăm toate detaliile, scrieți pe baza sau pe o foaie separată și apoi lipici „din 8 martie! Felicitări! Sarbatori Fericite!”.
Citește mai mult  Făcând cărți poștale pentru o nuntă o face singur

În interiorul cărții poștale există un loc pentru cuvinte bune și delicate pentru mama, mătușa, bunicile, părțile laterale.

Artizanat pentru ziua de iubitori

Cele mai scumpe mesaje din Ziua Îndrăgostiților vor fi cărți poștale făcute de mâinile unui bărbat iubit. Puteți găti un astfel de plic în formă de inimă, puneți notele acolo cu recunoaștere, cuvinte blânde, complimente, versete.

Pentru fabricarea de hârtie roșie, creion și foarfece. Necesitatea de a cerc un model, se taie, apoi ori. Poate fi un stilou-pâslă vârful inimilor cerc, așa cum sa demonstrat în fotografie.

O altă carte de frumos salut poate fi făcut în ziua tuturor iubitorilor. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a lipi o mulțime de inimi frumoase, colorate înalte pe baza de carton. Puteți coase chiar și cu o mașină de cusut. Cum de a face acest lucru, este clar din eșantionul finit.

Cu cât este mai diversă va fi hârtie pentru inimi, mai original, va arata o carte poștală. Nu uita de cuvinte blânde, care ar trebui să fie scrise în interior.

Anul Nou cărți poștale face singur

Pentru cea mai mare vacanță magică într-un an, aveți nevoie pentru a găti o mulțime de cărți, în timp ce de obicei felicit aveți nevoie de un număr mare de rude și prieteni. Pomul de Crăciun original, se obține din carton ondulat.

Pentru fabricarea acestei opțiuni, aveți nevoie pentru a lua carton de orice culoare, pe partea de sus și de jos. Decorati cu dungi de bandă frumoase. Timp de șase niveluri de pomul de Crăciun, tăiate de hârtie ondulat cu privire la lățimea de 3-5 cm. Aceasta depinde de mărimea bazei. Top 6 niveluri ar trebui să fie montate.

Nivelurile ar trebui să fie lipite cu precizie pe banda bilaterală, pornind de jos. În același timp, este necesar pentru a naviga centrul carte poștală, pentru a da partea superioară. Cu hârtie ondulat este ușor. Ca urmare, se pare că partea de jos a nivelului și părțile laterale rămân netratate. Deci, trebuie, treptat, pentru a posta toate nivelurile. La final trebuie să rămânem stea la partea de sus. Pomul de Crăciun în sine decora fire si margele majore care vor imita mingi de Crăciun.

Citește mai mult  Făcând cărți poștale pentru ziua profesorului o face singur

Va oferim pentru a vă familiariza cu o altă carte poștală pentru vacanța de iarnă în tehnica scrapbooking. Necesitatea de a lucra:

 • carton alb sau color+
 • Resturi de hartie+
 • foarfece+
 • Decorațiuni+
 • Compoziție adezivă sigură+
 • Creionul normal.

Dacă nu există hârtie numită, cartea poștală va fi frumoasă din nuanțele luminoase de hârtie colorate obișnuite.

 1. Tăiați 12 dreptunghiuri de o anumită dimensiune. Lungime 5 cm pentru toate la fel, lățimea – de la 1, 2,3, 4, 5 și până la 12 cm, adăugând 1 cm.
 2. Dreptunghiurile minimizează un cilindru în lățime, fluturând pe un creion, lipiți adeziv.
 3. Toate tuburile rezultate lipite împreună în lungime (de la cea mai lungă până la cea mai scurtă) – sub forma unui pom de Crăciun. În același timp, este necesar să urmați centrul, astfel încât pomul de Crăciun să se dovedească drept.
 4. De la carton alb sau de culoare pentru a face baza. Blocat pe pomul ei de Crăciun.

Executați decorațiuni cu elemente decorative, faceți inscripții felicitări.

Alte idei

Pot fi necesare cărți poștale pentru diferite ocazii. De exemplu, o astfel de carte poștală originală poate fi utilizată pentru a felicita aniversarea nunții sau a utiliza ca o invitație la următoarea aniversare. Pentru fabricarea de care aveți nevoie pentru a tăia modele și lipici. Pentru rochii de doamne, puteți utiliza resturi de tapet adecvate sau țesături ușoare. Pietrele plate sunt potrivite pentru decor.

Chiar și copilul foarte mic vreau să iau parte la fabricarea cărților poștale. Există astfel de opțiuni atunci când copiii pot participa, în timp ce meșteșugul va fi foarte frumos.

Pentru fabricarea, veți avea nevoie de mai multe inimi luminoase tăiate din hârtie colorată, frânghii, pot fi tricotate culori fire luminoase, carton pentru baza, creion adeziv. Adult poate froja locul, iar copilul să aplice acolo inima luminoasă. Deci, nu este impanzita de adeziv, va fi mulțumit cu procesul de fabricație. Această carte poștală originală este potrivită pentru orice vacanță.

Efectuarea de cărți poștale cu propriile mâini stimulează, contribuie la dezvoltarea motilității mici, aduce părinți și copii. Acesta este un proces interesant, care va cu siguranta copiii distrage atenția de la gadget-uri, le va o alta, lume mai interesant arată.

Idei de hârtie și carton cărți în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: