Privire de ansamblu asupra profesiilor pentru fete

Privire de ansamblu asupra profesiilor pentru fete

Privire de ansamblu asupra profesiilor pentru fete se vor asigura că există specialități interesante feminine, pentru care este necesar să se folosească. Trebuie să înțelegi în avans, care sunt cele mai bune opțiuni pentru fete și profesii moderne pentru femei. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, la unele posturi vacante, puteți învăța după clasa a 9, în timp ce alte direcții de pregătire va necesita un final obligatoriu al anului școlar.

Care sunt cautate profesii?

Pentru fete există un număr mare de diferite specializări. Dar ar fi o greșeală să se concentreze pe care dintre ele cel mai ușor sau în funcție de timp. În cazul în care este mai corect să caute acele opțiuni, care va face dificil de a lucra cu o probabilitate mai mare. Și atunci este necesar să se facă o rezervare că relevanța nu este întotdeauna echivalentă cu plată de mare. În mod tradițional, numărul de astfel de profesii include pedagogie. Multe neînțelegeri venituri relativ mici din astfel de activități, responsabilitate înaltă și tensiune nervoasă.

Cu toate acestea, nu totul este atât de rău: există poziții uneori foarte decente, în special în sectorul privat. Toate tipurile de profesori, inclusiv învățământul general, profilurile universitare, precum și lucrători ai grădinițelor și agenții de corecție, sunt în cerere din partea angajatorilor. Invecineaza pedagogice și activități de lucru în cadrul organismelor de management educațional – cu toate acestea, este mai degrabă o sferă administrativă, și nu de învățare.

Similar cu pedagogie Situația – în domeniul îngrijirii:

 • în principal, se confruntă cu „femeie“+
 • Salariile relativ modeste, cu o cantitate mică de excepții+
 • Responsabilitate la nivel înalt+
 • Nevoia este obligatorie empatie și alte calități personale pozitive.

De asemenea, un număr mare de fete si femei se duce la poziții:

 • saloane de coafură+
 • Contabili+
 • secretari+
 • vânzători+
 • lucrătorii bibliotecii+
 • birouri de studii telefonice+
 • Casier+
 • Angajații serviciilor de referință+
 • bancare și lucrători poștali.

Revizuirea specialități extrem de plătit

Dar totuși majoritatea, desigur, pune obiectivul nu este doar angajat, ci să ia un loc cu un salariu bun. Și aceste poziții nu sunt atât de rare, contrar așteptărilor. Mai mult decât atât, multe dintre ele se referă uneori la secțiunea anterioară. La urma urmei, contabili, si coafori (stiliști), și secretari, și alți angajați de birou pot primi bani decente. Mulți, de obicei, câștigă cei care sunt pe o scenă oficial solidă într-o organizație mare de operare într-un oraș mare. Sau într-o firmă cu privire la un sector al economiei de succes în curs de dezvoltare rapidă.

Dar trebuie să se potrivesc, desigur, cerințe din ce în ce în creștere. Deci, aceleași secretari pentru a obține un salariu mare, trebuie să scape complet de tip stereotipă „Coffee Interpret“. Va trebui să ne dezvoltăm în mod constant într-un plan profesional, de a stăpâni fluxul de lucru și limbile străine (nu numai engleza și cel puțin o limbă), de a înțelege structura și activitățile organizației, în multe alte lucruri. Spunând exact ce este imposibilă această scândură, dar faptul că secretarii foarte plătiți sunt cei care pot vorbi egal cu orice ramură a departamentului, înțelegerea în mod clar că totul le-a spus.

Există totuși și o altă specializare favorabilă. Printre ei – specialiști în selecția personalului. Oshivând o astfel de profesie, puteți înfășura cererile crescânde de la angajatori la candidați pentru favoarea lor. La urma urmei, ceea ce sunt mai mari, serviciul autoritar și indispensabil de personal.

În medie, pe țară, angajații săi primesc 50-60 mii, iar la Moscova, parțial în St. Petersburg, principalii specialiști ai departamentului de personal pot solicita o ofertă de la 120 mii.

Numărul de promițătoare profesii femeilor include activitățile auditorilor. Orice organizații, departamente, specialiști sunt obligați să verifice – și structurile comerciale sunt gata să plătească pentru activitățile de controlere. Chiar și în orașele mici, un număr de posturi vacante de auditor, cu o plată de la 30 de mii de ruble sunt deschise. Pentru a lucra într-o astfel de zonă, va trebui să atenție studiu:

 • Document de lucru general și financiar+
 • contabilitate+
 • Bazele de organizare a muncii+
 • Bazele de activități manageriale+
 • Legea taxelor.

Și „doar o diplomă“ aici nu este separată aici – în fiecare dintre aceste domenii există o mulțime de nuanțe, care nu sunt de învățare oriunde și care pot fi înțelese numai în practică. Dar auditorii funcționează întotdeauna în incinta, într-un mediu confortabil. Este demn de remarcat faptul că acestea nu detectează numai probleme. Uneori, auditorii sunt atrași de prevenirea tulburărilor, până când acesta din urmă nu au reușit încă să crească la o scară globală, pentru a obține recomandări. Desigur, există printre acești specialiști gradației internă:

 • Unii mai bine confruntat cu probleme fiscale+
 • Altele – cauta abateri în situațiile financiare+
 • În al treilea rând – verificați unitățile structurale și ramuri în întregime.
Citește mai mult  Sfaturi sumare ale administratorului

Un avocat poate pretinde plata de mare. Desigur, nu este vorba despre un absolvent proaspăt coaptă al Facultății de Drept, ci despre un specialist cu experiență în domeniul dreptului civil sau corporativ. De asemenea, validarea:

 • avocați penale (dar numai după un set de sens semnificativ și un număr de protecție de succes)+
 • Profesioniștii din domeniul comercial internațional sau o lege străină (deși, aici este de nișă foarte îngustă)+
 • notari+
 • Judecătorii (munca lor nu este numai extrem de plătit, dar, de asemenea, însoțită de o serie de alte privilegii).

Dar chiar și recent, cea mai la modă profesie a unui psiholog oarecum estompate. Stabilirea a scăzut, și nu este deja necesar să se conta pe salarii impresionante. Excepția este numai cei care au deja un cerc de clienți regulate solide sau este gata să-l formeze de la zero. Dar există încă unele profesii cu randament ridicat, care pot fi stăpânite în 40 de ani și chiar un pic mai târziu. Este vorba despre:

 • Managerul firme turistice (cu toate acestea, în legătură cu cele mai recente evenimente, această sferă a primit o lovitură foarte puternică)+
 • cofetari (nu doar efectuarea de sarcini, dar angajat într-un fel de creativitate alimentară)+
 • lucrează în serviciul fiscal, centru multifuncțional, într-o instituție publică străină, în cazul în care sunt atrași mulți oameni+
 • Activitatea florari (cererea de flori si buchete este puțin probabil să meargă undeva, chiar și în cele mai dificile)+
 • testeri de software+
 • Agenții imobiliari+
 • Agenți de asigurare.

profesii moderne de prestigiu

În rating-ul de cele mai impresionante și reputațional, specializările atractive pentru femei, cu o bază completă, poziția de manager de dezvoltare a afacerilor. Acest specialist este în principal responsabil pentru menținerea contactului stabil cu clientela. Poziția pe care a apărut relativ recent, presupune coordonarea activităților întregii organizații, oricare dintre departamente și părțile sale. O astfel de ocupație este foarte complicat, dar, de asemenea, fascinant, în același timp,.

invecineaza parțial poziția managerului de planificare strategică + este cel mai adesea mâna dreaptă a directorului general sau proprietarul direct al companiei. Astfel de manageri sunt de asemenea în curs de dezvoltare, dar în contextul evaluării întregii situații în ansamblu și prognozarea posibilele schimbări pe termen mediu, pe termen lung perspectivă. Creatorii de software pot fi considerate, de asemenea oameni suficient de succes. Da, dezvoltarea de programe nu este în creștere atât de violent cum era acum 5-7 ani. Cu toate acestea, a ajuns la o scară gigantă, iar locul se găsește tuturor celor care deține abilitățile necesare la un nivel bun. De la prestigiosul profesii digitale din Top Falls Inginer Date și informații.

Sarcina principală este de a se asigura că infrastructura pentru procesarea și analiza de date satisface cerințele tot mai mari ale vieții moderne. Doar scrie codul de bază de date, chiar și stabilit condițiile de funcționare suficient deja.

Este necesar să se monitorizeze în mod constant acest domeniu de activitate, în caz contrar va fi imposibil:

 • adăugați informații noi+
 • Scoateți și ajustați înregistrările anterioare+
 • Modificarea conținutului tehnic+
 • Eliminați informațiile și modificați formularul de prezentare la cerere.

Revenind la profesioniști de conducere, este necesar să se numele și manageri de produs. Acestea sunt necesare pentru a crea idei noi, determină cursul dezvoltării ulterioare a noilor produse comerciale. De la astfel de profesioniști sunt în așteptare pentru că acestea vor contribui la creșterea veniturilor și profitul companiei. Este nevoie să înțeleagă nu numai în publicitate, marketing și vânzări, dar, de asemenea, în caracteristicile tehnologiei, organizarea producției. În caz contrar, cererile de consum nu pot fi satisfăcute – în momentul în care a fost posibil să se pună în aplicare „cel puțin ceva cu adevărat necesar,“ irevocabil plecat.

Separat, indiferent cât de neobișnuit suna, profesiile asociate cu spațiu. În ciuda pierderii destul unei laid romantice (deși este cum să spun …), aceste specializări rămân în cerere. Mai mult decât atât, există o creștere a cererii pentru ei, deoarece comunicațiile cosmice și mijloace tehnice se aplică din ce în ce. Desigur, du-te la orbita Pământului (și în viitor – chiar mai departe), se poate citi doar unități. Dar există alternative – de exemplu, munca în observatorul astronomic + lasa salariul nu întotdeauna te rog, dar există o șansă bună de a face un fel de descoperire și de a deveni faimos. Și puteți merge și altfel: să stăpânească profesia de inginer a industriei spațiale. Inginerie și sprijin de proiectare pentru zboruri este de asemenea foarte prestigios și a plătit relativ bună.

Necesitatea de a industriei spațiale și a inginerilor de construcții. La urma urmei, numai ei pot oferi construcția dreapta și repararea structurilor de pornire, diverse infrastructuri.

Cel mai interesant și creativ specialitate

Rolul imaginației este dificil de a supraestima în domeniul artei. Este la fel de necesar:

 • Scriitori+
 • Scripturi+
 • Directori+
 • actori+
 • artiști de circ+
 • Grimers+
 • Dresumers+
 • Artiști+
 • illustratori+
 • Fotografi de artă.
Citește mai mult  Care este principiul Pareto și unde se aplică?

Unii oameni sunt interesați în meserii simple, fără studii. Atenție: este vorba doar despre învățământul superior + cel puțin cursuri sau pregătire specială secundară ar trebui să fie necesară. Această descărcare cade:

 • Actori din toate specializările+
 • Fotomodel+
 • artiști+
 • sculptori+
 • coregrafi+
 • Radiovists+
 • prezentatorii TV+
 • critici de film+
 • Sounderies+
 • Designeri de diferite direcții.

Dar este necesar să se înțeleagă că în toate aceste activități, indiferent, mobile sau sedentar, posibil, la domiciliu sau care necesită o vizită la un loc de muncă separat, prezența unei diplome va fi în continuare un plus.

Prin urmare, trebuie să se gândească de trei ori înainte de graba sa caute de lucru fără educație. Avantajul va fi chiar faptul că învățământul superior se va extinde orizonturile și de a face activitatea creatoare mai productivă și mai bogat. Parțial la specializări creative aproximative și activități conexe. Nu este necesar să le reducă doar la cariera de sportivi din diferite discipline, cu toate că acest domeniu de aplicare nu este necesară pentru a ignora complet acest domeniu.

Puteți încerca mâna în rândurile de comentatori. Bune profesioniști de acest gen sunt foarte apreciate. ATENȚIE: Este demn de a fi gata pentru zilele de lucru anormale. Alte specializări adecvate:

 • antrenor+
 • Agent de sport (asigurarea accesului sportivilor la competiții, echipe)+
 • avocat Sport+
 • Sport Medic+
 • Greencipers (implicat părăsind pentru câmpuri și peluze)+
 • psiholog sportiv+
 • arbitru+
 • Managerul de Palatul Sporturilor, stadion sau Sport Complex.

Fetele se pot încerca și ca o conexiune. Astăzi, acest domeniu de activitate este mult mai ușor decât câteva decenii în urmă cu mai mult, și nu mai necesită un astfel de volum de o muncă fizică. În plus, numărul de tipuri de comunicare a crescut dramatic și mult mai necesari specialiști calificați în acest domeniu. Lucrările pot fi în:

 • Instalare+
 • punere in functiune+
 • Reparație+
 • Serviciul de zi cu zi și configurarea liniilor de comunicare, transmițătoare.

Dar puteți acorda atenție profesiilor la distanță. De exemplu, la postul de marketer de Internet, deoarece nevoia de a atrage clienții devine doar mai relevantă pentru companii în fiecare an. În special publicitatea contextuală promițătoare pe Internet. Subspecii private – Manager SMM. Textul promoției de pe Internet este furnizat de copywriters și editori + în continuare provin din scrisul monoton al textelor și cu cât mai aproape de marketing, cu atât sunteți mai mare.

De asemenea, merită menționat:

 • SEO+
 • Dezvoltatori web+
 • Omul de știință de date.

Prezentare generală a opțiunilor după studiu

După gradul 9

Pentru fete după gradul 9, există direcții diferite de angajare. Și nu suntem doar despre comerț, freelancing sau curățarea camerei. Extindeți capacitățile sale ajută de formare într-o instituție specială de învățământ mediu. Orice adolescent ar putea fi oferit să se aplece la:

 • bucătar+
 • lacăt+
 • Lucrul industria construcțiilor de mașini (cu mai multe specializări)+
 • Conducător auto+
 • Pekary+
 • de specialitate constructii+
 • Tehnolog+
 • Metrologa+
 • asistent social.

După gradul 11

Pentru a deveni, în viitor, destul de echipat cu un reprezentant al societății, fata este mai bine să stăpânească curs școală completă. Aceasta deschide oportunități suplimentare pentru o pregătire specială sau dezvoltarea independentă a unui număr de profesii. Acest lucru este în primul rând despre specializări:

 • cosmetolog+
 • Stewardesă+
 • Medic veterinar+
 • statistici+
 • Merchade+
 • Farmacist+
 • Excursie+
 • specialist în protecția muncii.

Multe fete sunt mai susceptibile de a calma gust profesii aplicate – și este complet normal. Mai mult decât atât, în Rusia, multe dintre aceste ocupă aceste posturi pot aplica pentru salarii bune. Deci, cu o tendință de matematică și științe naturale, poti deveni un inginer chimist, inginer constructor sau un inginer al industriei petrochimice. Cei care doresc să ajute oamenii sunt mai bine pentru a deveni medici dentiști, cu toate că nu mai este atat de calm. De asemenea, printre ocupații relativ senine includ:

 • Specialist în caz de arhivare+
 • interpret+
 • Scriitor tehnic+
 • lingvist+
 • om de știință Material+
 • Forester sau pădurar+
 • meteorolog.

Dar unele fete sunt mai romantice în natură, iar unii dintre ei încearcă să găsească chemarea lor în aviație. Partea superioară a viselor, desigur, să servească posturi direct într-un avion sau elicopter.

Aproape întotdeauna această profesie de însoțitorii de zbor, este mult mai puțin probabil să ia loc în cabina de pilotaj. Este necesar să se înțeleagă că piloții sunt, de asemenea, diferite, ele efectua zeci de tipuri de zboruri în interesul departamentelor și organizațiilor, și du-te de la o specializare la alta foarte dificilă. Nu este mai ușor să stăpânească pilotării de luptă sau de avioane militare de transport (elicopter).

Citește mai mult  Alegeți o uniformă pentru vânzători

Din fericire, există multe profesii de personal la locul de muncă în domeniul aviației. Acestea nu sunt doar dispecerii, ci, de asemenea, un număr foarte mare de persoane în aeroporturi, la aerodromurile care fac lumea invizibilă de lucru. Pe cale ferată fetei poate face, de asemenea, o carieră. Restricția numai explicită pe calea ferată din Rusia este postul de conducător auto și alte câteva foarte grele, specializarea dăunătoare. Dar, de asemenea, vin:

 • Șefii de trenuri+
 • dispecerii Station+
 • Controleri auditori+
 • Cu privire la mutarea taxei+
 • Șefii de gări și stații+
 • Cashira+
 • Angajații serviciului de referință+
 • Personalul de restaurante+
 • spitale feroviare și personalul medical profesional+
 • Alarma+
 • Vizitatori vagoane+
 • Inspectorii pentru primirea locomotivelor și așa mai departe.

Dacă o fată este chiar nu este suficient pentru acest lucru, ea poate încerca să se lega cu structurile de putere – Ministerul Afacerilor Interne, FSB-ul, forțele armate. Desigur, este puțin probabil să meargă la numărul de geniști sau luptători de detașamente speciale (cu excepția faptului că există o tendință și dorința pentru acest lucru), dar există, de asemenea, de securitate din spate, de exemplu,. Avem nevoie de o mulțime de oameni care vor oferi „organe“ de produse alimentare și combustibil, uniform și proprietăți speciale, se angajeze în logistică, reparații, munca în locuințe și sfera comunale.

O situație similară în cadrul Ministerului Situații de Urgență, precum și în Serviciul Vamal, iar în Garda Națională, și chiar și în FSO. Dar calea este deschisă și chiar mai periculoasă profesională. Deci, în poliție, fetele și femeile nu sunt atât de rar devin:

 • operativi+
 • Inspectorii de complot+
 • afaceri minori+
 • Angajați ai serviciului de patrulare și patrulare rutieră+
 • criminaliști+
 • kinologami+
 • Convoirs.

În total, reprezintă cota lor de 30% din Rusia de poliție. In FSB si alte servicii speciale, situația este diferită: fetele de acolo să ia aproape exclusiv pe poziții administrative și domeniul de aplicare al muncii de birou.

Este extrem de dificil pentru a ajunge la pozițiile de lucru „în domeniu“ agenți + cât de mulți dintre ei acolo, precum și în CVR, GRU – din motive evidente necunoscute. Este clar doar că selecția este extrem de stricte chiar și în rândul celor permise pentru formarea inițială. Aceeași situație în Ministerul Situații de Urgență: teoretic, ei iau pe toți cei care doresc, practic – cerințe, inclusiv examinările medicale, foarte severă.

Practic, fetele din cadrul Ministerului Situații de Urgență cad pe posturile de dispecerilor, psihologi, experți, tehnicieni de laborator și din dispoziția menționată. Puteți obține, de asemenea, acolo, prin dezastre medicină. Dar, în „câmpul“ detașamentele de salvare, acestea sunt încă un pic.

În trupele, inclusiv Marina, situația este mai favorabilă. Destul de multe femei devin:

 • Staffstami+
 • Cercetare+
 • Luptătorii de apărare aeriană+
 • Cartografic+
 • geodeziști+
 • mecanică+
 • Muzicieni.

Dar, de asemenea, treptat, în creștere numărul lor în aterizare, trupele de rachete, printre tancuri, artilleryrs și alte tipuri de trupe. Întregul serviciu va merge strict sub contract. Dacă există o dorință de a lucra în viața extrem de liniștită, atunci ai nevoie pentru a alege posturile:

 • Antrenor+
 • Cascadera+
 • Șahtior (Markacheder)+
 • Geolog+
 • Electrician+
 • alpinism industrial+
 • contagiozitate+
 • instructor de rafting+
 • instructor de scufundări+
 • Sarituri instructor de sărituri+
 • silvicultură+
 • Sondor+
 • muncitor Serpentaria+
 • Polarnik+
 • Stringer corespondente (de multe ori va trebui să meargă în punctele fierbinți)+
 • Sailor de Fisherovsky Fleet+
 • Explorer în munți+
 • Metallurg+
 • montator+
 • anchetator.

Cum să nu facă o greșeală cu alegerea?

Nu contează dacă sa decis să aleagă o nouă profesie sau maestru prima specializare în viață – abordarea va fi aproximativ aceeași. Erori de asemenea, să coincidă. Mulți se concentrează pe opinia părinților și a prietenilor, altor rude și al colegiului superior. Partea este supusă modă sau se concentrează pe filme, cărți, judecată cu erupții din ziare și reviste. Necesar:

 • Nu cedează farmecului exterior al profesiei și să vă înlănțuiesc în nuanțele ei+
 • Ignorați presiunea înconjurătoare – pentru că nu funcționează+
 • Nu tolerați percepția pozitivă a unei anumite persoane în activitățile sale+
 • Amintiți-vă că în orice domeniu trebuie să lucrați din greu și greu de reușit+
 • Luați în considerare gusturile, înclinațiile și limitările fizice obiective+
 • Fiți atenți la ceea ce este în cerere în regiunea dvs+
 • Gândiți-vă nu numai despre situația actuală de pe piața muncii, ci și despre ce poate fi în câțiva ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: