În mod corect, servim o masă de ceai

În mod corect, servim o masă de ceai

Invitația la o ceașcă de ceai nu înseamnă niciodată ceai. Este întotdeauna dulciuri delicioase și o conversație spirituală într-un cadru cald. Pentru a crea această atmosferă și a face o întâlnire cu prietenii și nativul de neuitat, trebuie să aveți grijă de pregătirea mesei de ceai în avans. Nu este întâmplător ca slujba lui să fie adevărată artă, iar tradițiile de alcool de ceai au o istorie veche de secole în fiecare țară a lumii. Astăzi, dacă doriți, puteți aranja o ceremonie de ceai în orice stil.

Particularități

Pagina principală a copiilor este considerată China, unde această băutură era cunoscută în mileniul al cincilea la epoca noastră. Se crede că avantajele ceaiului au apreciat pe Buddha însuși. Inițial, frunzele plantei pentru fabricarea berii au fost zdrobite în pulbere. Când mongolii au venit în China în secolul al XIII-lea, ei nu au deranjat prepararea frunzelor de ceai la preparate, ci pur și simplu le-au turnat cu apă fierbinte. În Europa, ceaiul a apărut în secolul al XVII-lea și deja cu versiunea mongolă a BREW.

În orice caz, olandeză și engleză comercianți, și după ei și cercul aristocratică a folosit metoda de fabricare a berii frunzele de ceai. Partea filosofică a ceremoniei chineze de ceai cu sensul simbolic al vaselor de porțelan pentru bere în Europa nu a însemnat nimic. Aici au apărut tradițiile lor și umplutura lor semantică a sărbătorii de ceai.

Ceaiul a fost donat regelui francez Louis Sun ca un agent de vindecare care ar fi destinat pentru tratamentul gutei. Pornind de tratat, regele a apreciat rapid gustul băuturii, și după el moda pe partid ceai a adoptat întreaga curte. A fost nevoie de destul de un pic de timp, și ea a răspândit în Europa. sărbătoare de ceai transformat într-o ocupație rafinat. Acesta a vorbit de apartenență la adunat pentru o masă de ceai într-o societate bună.

Prin urmare, importanța faptului că a existat o petrecere de ceai, ca o nevoie de băutură care urmează să fie aplicate, care feluri de mâncare pus pe masă pentru ceai și așa mai departe.

În fiecare țară, tradițiile lor s-au format pe această. Astăzi există conceptele de limba engleză, germană, franceză, turcă, ceai rus de băut:

 • În Franța Ceaiul este aproape la fel ca vinul. În produsele de cofetărie, în plus față de dulciuri, există întotdeauna o selecție largă de soiuri de ceai. Aici vă place această băutură cu bergamot, bucăți de zest, petale de trandafir și alți aditivi.

El bea cu bomboane de ciocolată și diverse deserturi.

 • În Anglia, În cazul în care cafeaua nu este aproape folosită, există întotdeauna lumină verde pentru ceai. Băutura și micul dejun și la prânz și la prânz. Ceachiarea tradițională a ceaiului englez este preluată de la 16 la 17 ore. Folosim o băutură adesea cu lapte și smântână, care sunt întotdeauna prezenți pe masa de ceai într-o cană specială. Unele dulciuri sunt oferite la ceai.
Citește mai mult  Cât de frumos ori șervețele de hârtie pe masa festivă?

 • În Turcia Cele mai multe dintre toate respectate de soiurile negre de ceai. În băutură este obișnuită să adăugați un măr și o mentă. Yumul se îneacă pe un container mare de apă fierbinte, iar zahărul este utilizat sub formă de bucăți.
 • Aceste caracteristici pot fi urmărite În tradiția de ceai rusă. Deși ceaiul istoric a venit în Rusia direct din China însuși. În această băutură în Rusia, este obișnuită să adăugăm mai multe plante medicinale, de exemplu, o cameră sau o mentă. Ceaiul beau de asemenea lămâie. Samovarul rus este împrumutat din Turcia. Dar băutura ceaiului dintr-un faucer este o invenție exclusiv rusă. Cupe puzzled, farfurie, samovar, vase cu dulciuri, barca de păpuși pentru un fierbător de preparare și o grămadă de baghete sau berbeci – toate acestea sunt partea caracteristică a sărbătorii de ceai rusești.

7

Fotografii

metode de servire

Motivul pentru băuturile de ceai poate fi orice – ziua de naștere, nunta, nou-an de vacanță, figurativ în calendar. Eticheta cere ca decorarea mesei de ceai corespunde anumitor reguli.

Acoperirea corectă a tabelului ar trebui să impresioneze oaspeții și să le stabilească pentru un mod festiv. Schema de proiectare este după cum urmează:

 • Pe masă pentru a pune o masă de masă, care se transformă într-un ton cu serviciul. Este necesar ca țesătura să fie absolut curată și fără probleme netedă. Pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, vă puteți decora marginile de fețe de masă, cu funde sau panglici. Aici este tot în puterea gazdei.
 • Farfurii pentru desert ar trebui să fie instalat într-o pereche de centimetri de la marginea de sus a mesei.
 • La dreapta fiecărei plăci pentru a pune o lingură, furculiță și cuțit.
 • De asemenea, plăcile de elită va aranja o pereche de ceai. Pe farfurioara, în același timp, lăsând o lingură.
 • Pe partea stângă a plăcii pentru a pune o rozetă de gem, o altă linguriță, precum și o farfurie de semințe.
 • Centrul de masă poate fi decorat cu un buchet. Este mai bine de a alege un vas scăzut, care nu va interfera cu nimeni, și nimeni nu este ea gâdilat.

Florile trebuie să fie tulpini scurte. Un buchet nu ar trebui să interfereze cu oaspeții să se uite la unul de altul prin tabelul. Mai bine dacă flori și vaze vor fi combinate cu tonul față de masă și tacâmuri.

Starea de spirit de vacanță suflet poate fi setat folosind lumânări aprinse. Ele pot fi, de asemenea, instalat în centru:

 • Normele privind dispunerea dispozitivelor și feluri de mâncare vă permit să plasați bomboane, plăci cu sandwich-uri, plăcinte și alte coacere nu departe de margine, pentru fiecare a fost convenabil să le ia. Pentru a salva coacerea de prospețime înainte de începerea sărbătorii unei plăci poate fi acoperită cu șervețele frumoase.
 • Plăcile cu felii de lămâie sunt situate lângă coacere.
Citește mai mult  Cum să acopere masa de Anul Nou pentru toate regulile?

 • Lapte și smântână, zahăr cu o lingură instalată în mijloc. În apropiere puteți pune un decantor cu alcool.
 • Dulciurile de tip de miere sunt plasate în voturi mici, lângă marginea mesei, astfel încât nimeni să le ia la dispoziție.
 • Samovar sau o navă cu apă caldă trebuie să fie puse pe o masă specială, pe mâna stângă de cea care va dispune de o feluri de mâncare variabile. Acolo părăsesc berea.
 • Pentru a servi masa fără șervețele nu pot. Ei au cu grijă fiecare set de cantină pentru oaspeți.

Desigur, dacă sărbătoarea de ceai este organizată într-un anumit stil, de exemplu, în limba rusă, din aceste reguli poate fi deviaway. Masa rotundă cu un samovar în centru va stabili o atitudine specifică.

7

Fotografii

Sfaturi și recomandări

Alegerea de masă pentru o întâlnire pentru ceai este un anumit lucru. Dacă ați ales un serviciu de ceai pentru un caz festiv cu cupe vopsite, este mai bine pentru aceasta. Închidere albă. Dacă sunteți proprietarul unui serviciu alb de zăpadă, cu o tăietură de aur de-a lungul marginii fiecărui dispozitiv, alegeți un dantelă de masă. Și dacă intenționați să mâncați în companie cu un samovar, alegeți o masă colorată strălucitoare cu broderie.

Sub fata de masă, se recomandă să puneți o cârpă moale strânsă, astfel încât dispozitivul pentru masă să nu audă. Deși dacă suprafața mesei este sticlă, atunci nu trebuie să-și închidă deloc de masă.

În funcție de dimensiunea și forma tabelului, trebuie să alegeți cum să puneți o masă de masă. Blaturile rotunde și ovale sunt acoperite cu o rețea în două straturi. Partea de jos trebuie să se deplaseze de la masă pe scaunul scaunului. Dacă respirați o masă de masă este mai puternică, va fi o piedică pentru oamenii care stau la masă, o scurtă „fuste” va arăta prea mult. Uneori este colectat prin falduri și biblioteci și provocări. Cel de-al doilea strat de pe masă este pus pe topurile de masă.

Pe masa pătrată, vor fi buni două fețe de masă, situate la un unghi de 45 de grade. Dacă luați fețe de masă de aceeași dimensiune, dar diferite în culori, puteți obține un efect excelent.

În ceea ce privește servetele, ele ar trebui să fie impecabile în orice caz. Dacă există pete care rămân de la sărbătoarea anterioară, este mai bine să arătați astfel de lucruri oaspeților. Pentru masa de ceai, utilizați produse de 35 de dimensiuni cu 35 de centimetri. Înainte de ceai, ele pot fi pliate pur și simplu ca un triunghi. În cazuri speciale, ele dau forma unei fuziuni, navigație, lalea. Mai mult, ambele produse din țesături și hârtie. Adevărat, se dovedește frumos, aveți nevoie de o anumită abilitate. Prin urmare, este mai bine să se întindă în avans.

Citește mai mult  Istoria apariției și dezvoltării eticheta

Servetele sunt puse nu numai în dispozitive personale, dar, de asemenea, sub un alt feluri de mâncare, în care fructe, bomboane, pâine și așa mai departe.

Produsele din panza sunt personalizate pentru a pune pe genunchi in timpul de ceai, și hârtie – sub marginea plăcilor. Că servetele trebuie să completeze guler – iluzie.

Sensul lenjeriei este de a proteja hainele din picături și firimiturile de la masa. Hârtie ștergeți-vă mâinile. După absolvire, șervețel de hârtie poate fi pus pe placa, și se lasă țesutul pe masă. Nu face autostopul sau fold.

Întâlnire pentru ceai nu are nevoie de un cod vestimentar strict. Totuși, acest lucru nu este un prânz solemn. Totul este mai ușor aici. Dar încă în cazul în care trebuie să se pregătească temeinic. De asemenea, oaspeții trebuie să respecte anumite reguli segless. Dacă sunteți invitat la ceai, un ton bun va aduce cu tine o cutie de dulciuri sau de ceva dulce de la magazin de patiserie.

Ceaiul în sine produsă atunci când oaspeții au adunat. Dar, de la proprietar, politețea obligatorie întreba dacă cineva nu vrea cafea. Ei bine, dacă în casă, în cazul în care cineva nu tolerează Tonin, există un ceai de plante. Pe timp de vară fierbinte este mai bine pentru a găti ceai cu gheață pentru oaspeți.

Exemple și opțiuni de succes

În mod corespunzător mâncăruri alese, fețe de masă și tratează va face o întâlnire pentru ceai memorabil. decorațiuni scumpe din orice ceai de masă va fi un serviciu chinez. Dar vasele de producție internă este, de asemenea, foarte elegant, capabil de a stabili starea de spirit din dreapta.

opt

Fotografii

Tabelul de proiectare în vacanță în mod logic, ținând cont de „caz“. Un atribut adecvat este indicat în tabelul de Anul Nou – în centru puteți pune o compoziție cu crengi de brad si decoratiuni de Anul Nou. Bun pentru a alege servetele potrivite.

ceai Modest nu necesită eforturi deosebite de design de masă. Pe fondul unei frumoase față de masă, un set bine vizibil este vizibil cu model elegant. O cantitate mică de aparate și gustări pe masă se vor bucura de ceai și alimente, fără a interveni pentru a regla la o conversație de încredere.

Decorul corespunzător ar trebui să fie selectate de ziua de naștere sau de nunta. Romantic partid ceai în grădina implică decorarea unui tabel cu flori. Lumanari vor fi adecvate pentru a crea starea de spirit. set de ceai alb pe fețe de masă de culoare de lapte cu un model va fi atractiv să se uite înconjurat de verdeață naturală.

lecții de servire pot fi vizualizate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: