Caracteristici și semne de narcisism perenetic

Caracteristici și semne de narcisism perenetic

În medicina modernă, un alt fel de tulburări psihologice, cu care una sau o altă persoană poate întâlni. Astfel de tulburări includ narcisism repenetable. Statul atunci când o persoană nu observă pe nimeni, pe lângă el însuși, uneori poate depăși domeniul de aplicare și, în acest caz, poate fi deja considerată patologie. Diagnosticarea acestei boli psihologice este dificilă, deoarece este imposibil să se ofere unei persoane un diagnostic, fără a avea cunoștințe relevante în psihologie și psihiatrie. Acest articol va descrie caracteristicile acestei boli, semnele și metodele de tratament vor fi descrise mai detaliat.

Particularități

Publisher Narcissism este o tulburare de personalitate specifică și o anumită modalitate de comportament, care poate apărea în același volum la femei și bărbați. În oamenii de oameni cu o astfel de tulburare numită „Narcissal”. Cu toate acestea, nu merită să cerem fiecare persoană excesiv de iubitoare, deoarece această boală este dificil de determinat fără a fi medicul profesionist. Mai mult, această boală are forme diferite atunci când o persoană care suferă de această afecțiune nu suportă niciun pericol pentru societate. Particularitățile narcisismului nenorocit includ, de asemenea,:

 • Sistemul de sine nerezonabil de sine+
 • Lipsa sentimentelor de regret sau de experiență în raport cu alte persoane+
 • Sentimentul de superioritate asupra tuturor celorlalți membri ai societății.

Vorbind despre un om „Narcisue”, care suferă de patologie severă, puteți menționa că acești indivizi „joacă” în propriile lor jocuri împotriva sexului opus. Ce, la rândul său, afectează adesea negativ al doilea. Femeile încep să sufere de depresiuni și, uneori, mai grave leziuni psihologice.

Perevzny Daffodils are o manieră specifică și chiar specifică a comportamentului pe care îl produc nu într-un an. Astfel de oameni neagă foarte des acțiunile lor și adesea nu fac ceea ce promite. Acești oameni sunt aproape întotdeauna încearcă să subjuge voința interlocutorului sau a partenerului lor.

narcise Pompare le place să manipuleze sentimentele altora, fără a se confrunta cu adevăratele experiențe. Acestea sunt doar neobișnuite. Astfel de oameni nu iau în considerare opiniile altora. Multi medici cred ca persoanele cu patologie lansat sunt absolut cu sânge rece și insensibil.

Cauzele apariției și formarea de patologie

Până în prezent, nu există nici un răspuns clar din partea specialiștilor, de ce apare această tulburare. Dar, la fel ca multe alte tulburări și complexe, ea poate avea rădăcini în copilărie. Acest lucru poate fi conectat cu complexul de inferioritate, nemulțumirea cu aspectul sau poziția sa în societate. Provocare acestei boli pot fi cauzate de educație incorectă sau insuficientă atenție copilului.

Citește mai mult  Algofobia: Cauze, simptome și tratament

Uneori, chiar și experții vorbesc despre predispozitie genetica a acestui tip de tulburări. Și, uneori, această tulburare poate fi un simptom al bolilor, chiar mai periculoase, de exemplu, poate fi bine schizofrenie.

Semne

Este destul de dificil să enumerați toate semnele „Narcissa”, deoarece fiecare persoană este foarte individuală în esența sa și, prin urmare, boala poate într-un fel sau altul să apară în moduri diferite. Cu toate acestea, la cele mai semnificative momente generale, datorită căreia puteți recunoaște Narcissus, consultați:

 • fantezii puternice despre mare succes, care este în mod constant cheltuită de presupusa narcise+
 • Prezența dorințelor de închinare de la anumiți oameni și ai societății ca întreg+
 • aroganța și ambitiunea excesivă care nu sunt susținute de acțiuni+
 • negativ în aer liber pe orice critici din partea ta+
 • Toate complexele de deghizare+
 • Utilizarea altor persoane pentru propriile scopuri mercenar.

Bărbații și femeile cu această patologie nu sunt interesați de succesul altor persoane, inclusiv aproape. Ele sunt de multe ori vorbesc despre idoli, și după care le-premiu în orice mod. Există anumite semne care au un caracter de gen. Astfel, bărbați-daffodss sunt întotdeauna foarte arogant, trebuie dorește să devină foarte bogat și celebru în orice.

Astfel de oameni, de regulă, nu se refuză, chiar dacă nu le permit. Ele sunt foarte adesea neglijent de atitudinea reprezentanților sexului fin. Mai mult decât atât, oamenii sunt foarte solicitante și mândru. bărbați daffodilous tipice depind financiar de părinții lor sau doamnelor inima. Ca o regulă, familia crede în ultimul moment sau nu cred deloc, stingând-te în prim-plan. În ceea ce privește femeile, ei au o patologie de narcisism se manifestă pereversny în următoarele:

 • acestea sunt prea urmate de aspectul lor, ajungând la absurditatea+
 • Căutând parteneri bogați și garantați, chiar dacă înțeleg că nu sunt un cuplu+
 • Admirați cu fiecare posibilitate, în orice fel strălucire+
 • Foarte des, în dorința de aspect ideal, femeile-narcissus recurge la operațiuni din plastic, alte intervenții chirurgicale și utilizarea prea abundentă a produselor cosmetice decorative.

În ciuda faptului că doamna poate avea patologia acestui tip, este destul de dificil să o identificați. Se pare că astfel de indivizi bine îngrijiți nu par a fi nesănătoși din punct de vedere mental și căutând beneficiile lor, dimpotrivă, le admir adesea. Fete, ca și bărbații, narcissul, nu preferă să câștige independent, cel mai adesea se află în finanțarea părintească. În orice caz, unii oameni pot avea doar o stima de sine copleșitoare și nu înseamnă deloc că sunt bolnavi.

Prin urmare, este de remarcat faptul că aceasta este pur și simplu atât de diagnosticat cu un vecin, o rudă sau o persoană ciudată, este imposibil, chiar și în ciuda cunoașterea anumitor caracteristici ale acestui pathologue.

Dezvoltarea relațiilor cu narcisă

Multe personalitate, de asteptare conversație cu interlocutori, nu poate recunoaște imediat Narcissus. De asemenea, este foarte dificil să-l dezvăluie, doar privindu-l. Persoanele cu patologii sunt foarte galant și de multe ori produce o impresie buna la prima vedere, ca urmare a care sunt destul de frumos pentru a comunica cu ei. Pentru a suspecta nimic, până când anumită perioadă de timp este aproape imposibil.

Citește mai mult  Merită să faci un tip la gelos dacă vrei să construiești o relație serioasă cu el?

Primele etape ale relațiilor cu un bărbat sau o femeie care suferă de narcisism permarize poate părea foarte „dulce“. Mulți cercetători sunt numit chiar „luna de miere“ lor, dar apoi tot în schimbările profunde și relațiile încep să fie absolut diferite. Din moment ce oamenii cu perversiuni narcisiste au o tulburare de personalitate grave, de multe ori se simt nemulțumiți, deși nu arată acest lucru. Dar cand partenerul lor este plictisit cu ei, ei încetează să-l ascundă, arătând esența lor reală. Apoi, relația în sensul literal se poate transforma într-un adevărat coșmar.

Fie că relațiile de prietenie nu au nici o prietenie cu astfel de oameni – este greu de spus, totul depinde de forma bolii și cu privire la modul nici comportamentul în sine. Dar, dacă vorbim despre patologie gravă și direct despre relația de cuplu, atunci aceste relații – impas. Dacă ei vor dezvolta o anumită perioadă de timp și să aducă o anumită plăcere, apoi, în viitor, ei nu vor aduce nimic bun.

Desigur, pot exista excepții în perechi, în special în cazul în care „natura narcisist“ va avea încă o dorință de vindecare.

Tehnici caracteristice de violență morală

În ciuda faptului că comportamentul Narcissa este dificil de prezis, experții menționează anumite clișee și tehnici specifice pe care oamenii cu această utilizare pricepere patologie. Deci, datele care primesc.

 • Exagerarea orice probleme, se îmbarcă situații în favoarea lor.
 • Reticenta pentru a asculta partenerul, să înțeleagă sentimentele și emoțiile sale. Frecventă „comutarea“ de toata atentia asupra ta, în timp ce un lucru important partener și discută urgentă. În același timp, narcise pot folosi ridicol, schimbând dramatic subiect de conversație.
 • clopot temătoare poate deveni, de asemenea, faptul că partiția Narcissis va transfera cuvintele interlocutorului său.
 • De asemenea, persoanele cu astfel de boala poate boicota doar pe cei cu care comunică, fără a explica motivele pentru care le-.
 • Și, în sfârșit, ei pot arăta atacuri bruște de agresiune, chiar și în raport cu cei dragi și rude. Ele pot fi foarte des în furie când ceva a mers prost.

Perevisnie Narcissus va încerca întotdeauna să distrugă o altă persoană pentru a trece peste tot puterea. Și multe personalități slabe, din păcate, pot fi supuse unei astfel de influențe.

Citește mai mult  Cum să păstrați o relație bună după divorț?

Metode de tratament

Diagnosticul și orice măsuri terapeutice ar trebui numiți de către un profesionist. Această boală nu este de obicei detectată la începutul apariției sale și, prin urmare, devine cronică, ca rezultat al sesiunilor de terapie pot fi date problematice. De regulă, experții dezvoltă un anumit curs de tratament, încercând să intereseze pacientului și să-l împingă spre stima de sine. Cel mai bun în vindecare arată precis sesiuni de psihoterapie și nu de tratament cu medicamente medicale. Este recomandabil să îl numim pe acesta din urmă dacă, în plus față de o tulburare, o persoană a apărut atacuri de panică sau orice fobii, toate acestea necesită ajustare obligatorie.

În orice situații particulare cu tulburări mixte, un specialist poate prescrie un pacient tranchilizante, antidepresive, sedative și alte fitopreparate. Cu toate acestea, medicamentele medicale sunt mai mătuire simptomele una sau alta tulburare, fără a neglija. Pentru a obține cele mai bune rezultate, terapia cuprinzătoare trebuie să se aplice, care include în mod necesar întâlniri cu un psihoterapeut.

Sfaturi Sacrificiu

Desigur, cea mai bună opțiune pentru a evita problemele nu este de contactul cu astfel de oameni la toate, deoarece este foarte dificil să le reziste. narcise Perseznous pare a fi alimentat de energia celor care au ca scop, este dificil de a face ceva despre. De regulă, în cazul în care un om-narcise se referă la neglijență femeia lui în viața de zi cu zi și în multe feluri, ca și pentru familie, este dificil să o facă aici. Cel mai adesea, specialiștii și psihologii de familie rezolvă probleme mai simple situații legate de certurile de uz casnic.

Dar dacă vorbim despre Narcissa, atunci nu va mai fi terapie, sau oamenii vor trebui să se disperseze. Uneori femeile aleg umilință, dar din nou, le lipsesc de mult timp. Femeia să-și dea seama că, dacă s-ar fi întâmplat că ea aleasă suferă de această patologie și este tiran, atunci aceasta nu este vina lui. Așa că a fost deja. Dar acest lucru nu este în orice motiv să vă tolerați și să vă permiteți să vă bateți în orice fel.

În cazuri rare, corectarea comportamentului cu un specialist dă fructe, dar numai dacă perversarul narcisist este interesat de acest lucru, și nu victima lui. Merită, de asemenea, înțelegerea că oamenii-narcisul suferă foarte des de senzații care le distrug din interior. Unii dintre ei chiar suferă de singurătate, pentru că ei nu pot face față cu ei înșiși.

Care sunt caracteristicile și semnele de narcisism pereversal, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: