Ce pentru a da un copil de 11 ani?

Ce pentru a da un copil de 11 ani?

Toți oamenii le place să primească cadouri pentru sărbători și doar. Atunci când alegeți un cadou ar trebui să fie considerată ca o anumită personalitate și hobby-uri, și vârsta lui. În acest articol ne vom concentra pe ceea ce pentru a oferi copilului dumneavoastră 11 ani.

  Particularități

  Unsprezece ani poate fi numit un fel de tranziție de la copilărie la adolescență. Modificări se referă nu numai fiziologie, dar, de asemenea, psihologia copilului. În această perioadă, copiii devin mai motivați, să învețe să argumenteze și să apere interesele. Prin urmare, atunci când aleg un cadou trebuie să ia în considerare copilului hobby-uri.

   Cu toate acestea, nu întotdeauna adolescenții împărtășesc dorințele lor cu părinții lor. În plus față de cadouri, care sunt direct legate de entuziasmul copilului, există lucruri universale care sunt potrivite pentru orice gen.

   Nu se recomandă să prezinte acele lucruri care par a fi utile și necesare pentru tine, în loc de copil. O astfel de abordare nu va aprecia și copiii ar putea fi ofensat.

   Unele lucruri nu sunt cele mai dorite cadouri pentru unsprezece băieți și fete. Consideră că nu este necesar pentru a da un copil de 11 ani.

   • Baietii nu prea incanta jucării umplute, și fete – păpuși și alte articole pentru copii mici. O excepție poate fi obiecte de colectie.
   • Nu se recomandă să prezinte hainele, deoarece este un risc nu pentru a te adolescent, și au o probabilitate mare de a fi confundat cu dimensiunea.
   • Flori și dulciuri Acesta poate fi prezentat ca un supliment la cadou principal al. Cu toate acestea, buchetul poate multumi doar fete.
   • Elemente pentru diagnosticul și tratamentul bolilor (de exemplu, inhalatoare, termometre), precum și vitamine și medicamente.
   • Șosete și lenjerie de corp.
   • Daruri pentru vârsta lui – de exemplu, băieții de la acea vârstă prea devreme pentru a da produse de bărbierit și aparate de ras.
   • Elemente pentru economie și repararea. Chiar dacă copilul îi place să ajute părinții lor acasă, este puțin probabil să vă rugăm un cadou în formă de un mop sau un ciocan.
   • Lucrurile care nu se potrivesc cu interesele și hobby-uri ale unui adolescent. De exemplu, în cazul în care părinții consideră că este necesar pentru a preda fata de tricot, și ea însăși nu-l doresc – kit-ul de tricotat nu trebuie să facă.
   Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 9 ani pentru noul an?

   Prezentarea universală

   adolescenți în vârstă de unsprezece ani petrec o mare cantitate de timp cu prietenii lor. Copiii de la o astfel de vârstă sunt destul de activi și mobile.

    Universale cadouri, aveți posibilitatea să își asume astfel de mijloace pentru deplasarea, cum ar fi patine cu rotile sau cu bicicleta.

    Diferite gadget-uri au devenit o parte integrantă a vieții oamenilor de aproape toate vârstele. Atunci când alegeți un astfel de cadou este în valoare de având în vedere nevoia copilului într-un fel sau un alt subiect. În ceea ce privește variantele de diverse gadget-uri și tehnici, acesta poate fi:

    • Smartphone sau tabletă+
    • Mp3 player+
    • console de jocuri+
    • calculator personal sau laptop+
    • Aparat foto digital sau cameră video.

    Pentru a cumpăra un cadou costisitoare cele mai multe ori își pot permite doar rude adulte. De la egal la egal, puteți preveni un bun prieten sau prietena.

    • Ceas de mână. În acest caz, fetele sunt mai bune pentru a da modele mecanice sau cuarț. Pentru băieți o opțiune mai preferată va fi un ceas electronic.
    • suveniruri haioase. Mai ales bune astfel de cadouri, în cazul în care adolescentul este implicat în colectarea de orice elemente specifice.
    • Un bun și cadou de învățământ va fi un set pentru creativitate, care este, de asemenea, în valoare iau interesele copilului. Pentru fete, acesta poate fi seturi de figuri broderie sau modelare. Baietii pot ca arderea și asamblarea de modele de avioane, tancuri sau alte tehnici.
    • Spațiul de lucru sau jocuri pe calculator.
    • Caz pentru smartphone cu desene de eroi preferate sau doar în design-ul original.
    • La 11 ani, adolescenții rămân încă copii, astfel încât aceștia să le poată mulțumi anumite jucării. De exemplu, băieții pot da un set de pistoale de apă mari sau mini-robot de.
    • Fetele pot fi plecat produse cosmetice speciale pentru copii, parfum sau decorare.
    Citește mai mult  Ce să dai șeful pentru o zi de naștere?

    Luați în considerare hobby-urile

    Cel mai fiabil mod de a alege un cadou pentru un adolescent în vârstă de unsprezece ani este de a învăța de la el că vrea să obțină ca un cadou. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil. Atunci când alegeți o surpriză, vă puteți baza pe hobby-urile copilului. Luați în considerare exemple de cadouri, care sunt direct legate de interesele adolescent.

    • Book, cu condiția ca adolescent îi place să citească. O astfel de prezent se poate acorda în cazul în care preferințele copilului sunt bine cunoscute în literatura de specialitate.
    • În cazul în care copilul este activ pasionat de sport, apoi un cadou bun pentru el va fi echipament sportiv, De exemplu: mingi, rachete pentru tenis, crose de hochei și așa mai departe.
    • Copiii care sunt interesați de muzică pot fi prezentate Instrumente muzicale și tutoriale despre jocul pe ele. Acesta poate fi, de asemenea, un microfon bun, boxe sau căști.
    • Tinerii cercetători pot fi interesele cadouri, cum ar fi Microscoape si telescoape.

    Idei originale

    În plus față de cadouri standard, există un număr mare de lucruri originale, care nu numai că va încânta, dar, de asemenea, surprinde un adolescent. Acum, în magazine puteți găsi o mulțime de gadget-uri interesante, cum ar fi de zbor ceas cu alarmă. O astfel de prezent va fi nu numai original, dar, de asemenea, util.

    T-shirt, cu inscripții rece sau model, precum și papuci în forma unui personaj de desene animate de animale iubit sau – de asemenea, soluții destul de interesante. Alegerea astfel de cadou o, trebuie să fie extrem de atenți să nu facă o greșeală cu dimensiunea. T-shirt pot fi dezvoltate independent și apoi să utilizați serviciile de imprimare foto.

    Imprimarea foto se poate face nu numai pe haine, dar, de asemenea, pe unele subiecte, de exemplu, pe un cerc.

    În prezent, serviciile câștigă popularitate care oferă servicii de selecție pentru cadouri. Astfel de cutii de surprize includ mai multe elemente care sunt selectate de angajații companiei în conformitate cu anumite criterii: suma cadoului, vârsta și jumătate a unei persoane, dependența, hobby-urile și stilul de viață. Care elemente vor sta în cutie, în avans este necunoscut.

    Citește mai mult  Ce pentru a da un băiat de 12 ani pentru noul an?

    Un cadou neobișnuit și interesant pentru un tânăr naturalist va fi o fermă antramică. Condițiile antifurturilor în astfel de structuri sunt cât mai aproape de habitat natural. Un astfel de cadou vă va permite să observați viața insectelor și să studiați obiceiurile lor.

    Puteți da nu numai lucruri materiale, ci și emoții și impresii pozitive.

    Acesta poate fi un bilet sau o campanie comună pentru orice eveniment. Băieți ca o excursie într-un club kart sau zbor în aerotru. Pentru fete, puteți organiza o sesiune foto profesionistă sau o campanie pe o clasă de masterat la gătit.

    Cadouri comestibile

    Prezentele gustoase sunt cele mai bune pentru a da un copil de unsprezece ani în plus față de principalul cadou. Dulciuri iubesc toți copiii, indiferent de sex, astfel încât acest prezent pot fi considerate universale. Ca un cadou comestibil, puteți utiliza următoarele.

    • Delicios și frumos tort. Mulți cofetării fac coacerea la comandă în conformitate cu dorințele pentru designul său.
    • Diferite figuri de ciocolată.
    • Set de dulciuri preferate. În cazul în care dependența de gustul adolescent este cunoscut, atunci este mai bine pentru a face un astfel de set. Astfel încât darul a fost mai neobișnuit, puteți aranja dulciuri sub forma unui buchet sau un fel de figură.
    • Puteți coace delicioase plăcintă, cookie-uri sau turtă dulce. Dulciurile sunt cele mai bine decorate cu glazură multicolor. Puteți scrie, de asemenea, felicitări și urări.

    Despre complicațiile alegerii unui cadou pentru un fiu adolescent spune în videoclipul de mai jos

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: