Faceți un copac de Anul Nou cu propriile mâini

Faceți un copac de Anul Nou cu propriile mâini

Anul Nou – Timp de magie și creativitate. Adulții cu uimitor sunt transformați ca copii, având în vedere jucăriile de Anul Nou și bucurându-se sincer decorarea casei, mai ales atunci când detaliile interioare sunt efectuate proprii. Anul Nou de la materiale non-standard – o mare oportunitate de a crea o dispoziție festivă și o distracție plăcută cu copii.

Idei originale și creative

pom de Crăciun, ca un element integral al sărbătorii de Anul Nou, a venit la noi din Germania. A fost acolo pentru prima dată, au început să decoreze crengi de brad cu dulciuri, panglici și coaste, pentru a mulțumi spiritele. În Rusia, primul a decis să sprijine obiceiul lui Petru I, și după soția lui Nicolae I. frumusete de Anul Nou iubit atât de mult la oameni care chiar Iosif Stalin a permis să aranjeze pomii de Crăciun în cinstea Anului Nou pentru copii.

Din moment ce o lungă perioadă de timp și încă oameni în complicații plăcute cumpăra copaci vii și le decora, bucurându-se cu un miros plăcut de ace, deși pe termen scurt. in orice caz, Unii încearcă să aibă grijă de natură și de a efectua fanteziile lor de Anul Nou, masele de brazii de Crăciun din materiale prudente și non-standard. Unele dintre ele să devină un element unic al interiorului, altele sub deliciul copiilor sunt trimise la expoziții în grădinițe și școli. Oricum, starea de spirit de vacanță este răspândit cu o viteză incredibilă.

Anul Nou cu mâinile tale pot fi făcute din orice, cel mai accesibil și simplu este fabricarea de decor de la tinsel. Într-adevăr, acele subțiri strălucitoare Mishura sunt atât de amintesc de pomul de Crăciun, iar culoarea decorului astăzi o face plăcere cu colectorul dvs. Dorind să facă o opțiune care nu ocupă o mulțime de spațiu, puteți fixa un tinsel, îndoiți-l în formă de un copac de Crăciun, chiar pe perete. Se amestecă decorarea poate atât pe butoane, cât și pe scotch transparent, în funcție de acoperire. Pentru versiunea în vrac a lui Mishur, modelul pomului de Crăciun al firului, în concluzie, decorarea acestuia cu arcuri, panglici, bile de bumbac și ploaie.

Dorind chiar mai mult decorarea pereților, puteți crea un pom de Crăciun din ghirlande, fixându-le pe perete fie în colț, atașând volumul designului. Arata foarte mult ca ghirlande obișnuite cu becuri cu LED-uri și ghirlande sub formă de stele spumante sau culori.

O altă opțiune, salvare – frumusețe de Crăciun de la bilele de Crăciun. Pentru a face ca acesta să interpreteze jucăriile de diverse diametre, plimbare pe linia de pescuit, care, la rândul său, reprezintă Fuke. Produsul începe cu o jucărie, devenind mai larg cu fiecare aproape, ca o frumusețe de conifere reală.

Ideea de a elabora un pom de Crăciun dintr-o varietate de rânduri pare a fi acul în diferite opțiuni. Deci, în special confortabil o molid dintr-un copac, în care rândurile de la cel mai scurt până la cele mai lungi și mai legate, sunt așezate din ramurile diferitelor lungimi și legate. Produsul finit este decorat cu bile de Crăciun, margele și alte atribute de Anul Nou.

Crăciunul de Crăciun miniatură sunt realizate de meșteșugari de hârtie sau de reviste. Cele mai diferite tehnici vin la ajutor în fabricarea fabricării, indiferent dacă se zbată, origami, modelarea în vrac, răsucirea tuburilor de ziare sau a aplicației clasice. Multe idei de hârtie sunt disponibile în vânzarea de copii. cadru de hârtie pot fi realizate cu succes din materiale prezentate diferite, cum ar fi butoane, margele, mozaic, carduri de Anul Nou, bobine de fire.

Pioșenie legate de locul de muncă migăloasă, puteți încerca puterea în împlinirea frumuseții de conifere din margele. Lucrarea se obține mici, cu toate acestea, provocând admirația reală. Un pom de Crăciun dintr-o sticlă de șampanie poate fi un decor elegant al mesei festive, splendid decorate cu fatin, hârtie ondulată sau organzo și augmentată de bomboane, situat pe desene în formă de jucării de Crăciun.

În continuarea temei sticle și decorarea lor, meșterii sunt oferite pentru a produce un pom de Crăciun de la prize de vin, pictura-le în culori diferite și plasarea sub forma unui triunghi. Este demn de remarcat forța produsului finit, deoarece suprafața dură a dopurilor este perfect ținută cu adeziv sau fixează cu sârmă.

O altă idee despre decorarea interiorului și a unei mese festive este un pom de Crăciun din bomboane. Delicatesele preferate ale copiilor sunt atașate la conul carcasei din carton sau fir. Bomboane de orice formă pare avantajos, cu toate acestea, opțiunea mai clasică – rundă în folie de aur.

Copacul alb de zăpadă poate lucra din discuri de bumbac. Pentru aceasta, produsele din lână sunt pliate sub formă de triunghi și sunt fixate de capsator la bază. „Cartierul” sunt efectuate cât mai simplu posibil și, prin urmare, ideea poate fi folosită pentru creativitatea de casă cu copiii. Părțile gata sunt lipite pe baza conului și sunt completate de margele.

Continuând să creați o dispoziție festivă împreună cu copiii, este utilă și interesantă să se simtă ca sculptorii, creând plastifia. În cazul în care produsul este stocat în accesibilitatea universală, este mai bine pentru el să folosească un plastilina moale, care se solidifică nu praful nu collect. Componentele principale ale proiectului pot fi realizate din conuri, care au făcut din decor plastilină și cifrele pentru decor.

A face un copac de Crăciun poate fi, de asemenea, de la papetărie, de exemplu, de la clipuri. O astfel de frumusețe de fier este diferită și o mulțime de detalii mici. Fixare-le unul cu altul, simt ca un maestru de proiectare reală și, probabil, astfel încât astfel încât place mai ales băieții.

Astăzi, atributul principal al vacanței poate fi construit din tot ceea ce este acasă. Modele din cărți pliate în formă de un pom de Crăciun, bile cu filament, perne, pahare, sticle, discuri și chiar fotografii originale uite, unic și foarte îndrăzneț.

Clasa master pas cu pas

Din păcate, nu toate materialele pe care se poate efectua o foarte mare și creativ pom de Crăciun de interior pentru noul an. Asigurați-un model în vrac pe perete posibil cu ajutorul materialul cel mai accesibil și simplu – hârtie colorată. chevy hârtie atașa cu ușurință la baza folosind orice compoziție adezivă.

Instrumente și materiale

Pentru creativitate, va fi nevoie de materiale și instrumente simple, care pot fi găsite în orice magazin de papetărie, și anume:

  • foaie mare de carton dens sau spumă+
  • hârtie colorată verde+
  • hârtie colorată lucios+
  • folie+
  • PVA Glue+
  • Cuțit de papetărie+
  • marker+
  • Bandă cu două fețe+
  • rigla.

Cum se face?

Primul pas este de a defini dimensiunea viitorului expozitiei interioare. copac mare de Crăciun va fi nevoie de o coală mare de carton sau mai multe împreună încleiat. În cazul în care acest lucru nu este disponibil, Acesta poate fi înlocuit cu o foaie de spumă fină, care va asigura cea mai bună întreținere a formei și ușurința de construcție. Deci, din carton sau spumă de plastic tăiat un gol triunghiular. Un pom de Crăciun de casă poate fi extinsă sau restrânge, în funcție de locația selectată. In plus, un triunghi este tăiat cu un picior și vedeta cu ajutorul unui cuțit de papetărie. Pe peretele baza poate fi fixat cu scotch sau butoane.

Atunci când carcasa este gata, se procedează la fabricarea de ace. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o mulțime de hârtie colorată strâns, pe care noi ori și să stabilească, pe baza unui combustibil inversat – acordeon. În acest stadiu, este important să se măsoare și de a determina lungimea viitoare a armonica. Locul de montare a acului pe baza trebuie sa fie de 2 ori deja decât pânza verde. Pentru foi acordeon lungi de hârtie colorată lipite împreună și numai după aceea ori. Laid din vânturile de fani armonice de mai jos. Cel mai de sus harmonica este cel mai scurt, deoarece cade în colțul de sus al triunghiului.

Marginile ventilatorului, aranjate pe rânduri, atârnă între ele, creând un volum de bun venit. Acesta este atașat la baza harmonica cu ajutorul adezivului plug sau bandă dublu adezivă, lipite în 3-4 locuri și la marginile. Design-ul trebuie să fie liber și mobile. Colțurile în același timp, pot fi ridicate ușor folosind Scotch. Este important să se închidă complet baza „ace“, și, prin urmare, marginile sunt prinse cu ajutorul lipici sau bandă adezivă pe perete.

Pentru terminat pomul de Crăciun de folie sau hârtie strălucitoare, o stea este tăiat. Pentru decor, sub formă de rulouri în bile mici de folie și se lipește de ace familiare. „Piciorul“ pomul de Crăciun este, de asemenea, realizată din hârtie colorată și este lipit de baza. frumusete de conifere de casa este gata. Binevoiește cu ușurință și a aerului, simplitatea și protecției mediului, un sentiment de satisfacție de propria creativitate.

Exemple frumoase de meșteșuguri

frumos model volumetrice realizate din hârtie colorată poate decora orice spațiu, indiferent dacă acesta este un birou sau o casa.

Elegant, plus masă festivă – pom de Crăciun dintr-o sticlă de șampanie, cu un adaos delicios de bomboane de ciocolată.

Cute de casă pomul de Crăciun din matrițele de hârtie pentru brioșe umple confortul și atmosfera de vacanță.

modele de Anul Nou de la mingi de Crăciun, înșirate pe linia de pescuit, poate fi realizată atât în ​​plan și în versiunile în vrac.

copaci mici de Crăciun de culori diferite, bazate pe con aspect de casă drăguț.

Modelul realizat în tehnica modelării în vrac cucerește dimensiunile sale impresionante și vederi creative.

Cum de a crea un pom de Crăciun original, din carton obisnuit, uita-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: