Bandă de frică

Bandă de frică

Pentru a crea coafuri frumoase de fete, folosiți o mare varietate de accesorii de păr. Unul dintre cele mai frumoase lucruri sunt considerate a fi o jantă cu flori care pot transforma instantaneu imaginea. Să le cunoaștem mai aproape.

Particularități

O jantă cu flori numește o coroană sau o cerc cu flori. Sarcina sa principală este de a sprijini părul, dar majoritatea fetelor utilizează un accesoriu ca ornament.

Caracteristica principală a acestui model, desigur, prezența culorilor. Ele pot fi mici și îngrijite, dimensiuni medii și chiar gigantice. Florile pot fi amplasate pe tot diametrul cercului și pot fi doar pe de o parte, servind o imagine de accent elegantă.

Ce flori pot fi făcute? Pentru aceasta, folosiți o varietate de materiale, ele pot fi textile, hârtie, din argilă polimerică. O varietate de modele sunt infinite, astfel încât să puteți alege accesoriul pe cap și fetițele mici și doamnele de orice vârstă.

Jantele cu flori pot transforma instantaneu orice coafura. În special, ele se uită cu coafuri ușoare și stilul care se poate face independent. Poate fi un fascicul neglijent, cu o pereche de fire eliberate sau doar bucle pierdute.

Principalul plus al unor astfel de accesorii este că ele pot fi purtate atât pe păr, cât și pe păr lung, atât cu fire libere și colectate. Orice opțiune va arăta organic și original.

Modele

Pentru fete

Înfășurați cu flori se uită perfect la fetele de orice vârstă. Puteți alege o jantă potrivită pentru fiecare copil de rochie și puteți cumpăra o panglică de satin care va juca rolul unei centuri pe talie. Mai multe accesorii vor permite cardinalului să actualizeze costumul obișnuit al miezului.

Flori în părul unei fetițe – acesta este un motiv pentru a admira copilul. Este demn de remarcat faptul că coroana copiilor va fi, de asemenea, un dar minunat de o mică prințesă.

Pentru femei

Boges cu flori se potrivesc în multe stiluri de îmbrăcăminte informală. Coroana pare grozavă cu rochii romantice, fuste, blugi, este perfect pentru orice arc de vară.

Moda de astăzi este democratică, deci poate fi purtată chiar și cu scurte scurte și tricou. Hoopul decorat cu flori vă va permite să vă accentuați din nou feminitatea și rafinamentul dvs., indiferent de imaginea dvs.

Vizualizări

Cu flori mici

Cercurile cu flori mici sunt potrivite pentru toate ocaziile, acestea vor fi potrivite atât în ​​imaginea festivă, cât și în cea de zi cu zi. Pentru fiecare zi este mai bine să alegeți un model NEAT al unei culori non-zăvoare.

Citește mai mult  cercei Gypsy

Popular jante multicolore decorate cu mici robe. De regulă, acestea sunt Boutons mici de aceeași culoare, aproape unul de altul. Pentru a obține o imagine grijuliu elegant, ridica ruj.

Cu mare

Jante cu culori mari sunt potrivite pentru cazuri speciale. Un astfel de coroană de flori, care seamănă cu limba rusă Kokosnik, creează iluzia de coroana pe cap. Ei au fost deosebit de populare pentru mai mulți ani în urmă, datorită cântăreața Lana del Rey. Este imposibil să spunem că imaginea sa a fost originală, multe femei bine-cunoscute le-a folosit, una dintre cele mai populare artist Frida Kahlo.

Astăzi, moda pentru astfel de cercuri plictisitoare, dar miresele continuă să folosească culori mari în imagini de nunta lor. Ei arata spectaculos și nontrivially, în special potrivite pentru fete care au preferat rochia de mireasa in stilul de Bocho.

Din flori artificiale

Din spumă

Foumiran este un material moale din cauciuc de spumă, care seamănă în exterior cu o piele de piele moale. Este folosit pentru a crea culori, deoarece este foarte plastic și când este încălzit schimbarea forma și după încălzirea în poziția dorită.

Flori gata din Thomas nu își schimbă aspectul atunci când sunt presați, nu ard și nu se tem de condițiile meteorologice negative. Într-un cuvânt, material perfect pentru crearea de coroane.

În kanzashi tehnica

Prin nume este ușor să ghiciți că arta petalelor pliabile din bucăți de țesături a venit la noi din Japonia. În primul rând, comandantul creează petale rotunde, lungi sau ascuțite, iar apoi, cu ajutorul unui pensetă, le strânge împreună și se lipesc de bază. Așa că se dovedește flori curat, care apoi folosesc pentru a decora cercul.

Din lut de polimeri

Florile de argilă polimer sunt uimitor de asemănător cu real, frumusețea lor admiră. Pentru a crea culori, maeștrii folosesc argilă ușoară auto-ascuție. Ea nu are nevoie să se coace, ea se ridică în aer în sine.

În proprietățile sale din plastic, un astfel de material este similar cu marshmallow-ul – este ușor întins și laminat subțire. Adesea, există celuloză în compoziție, astfel încât florile gata făcute sunt obținute la lumină, groasă și subțire.

Prin urmare, în jantă cu astfel de culori, este imposibil să se prăbușească sub ploaie și să se spală că este interzisă, doar pentru a fi curățată cu o perie uscată.

Fetra

Simțit este simțit dens subțire, care este fabricat din lână, uneori cu adăugarea de sintetice. Un astfel de material este ideal pentru crearea de bijuterii. Din ea puteți face o varietate de flori – margarete, trandafiri, bujizi, orhidee. Coroanele cu flori arată foarte frumoase, ele sunt deosebit de bine combinate cu rochii de lână, pulovere și alte haine tricotate.

Din țesături

Flori pentru decorațiuni fac dintr-o varietate de țesături. Foloseste in de in, mătase, sifon, panglici de satin. Există un set de tehnici pentru crearea de culori, despre unul dintre ei – Kanzashi, am scris mai sus. De asemenea, tricotat popular, suport pentru echipamente, coasere, ardere.

Citește mai mult  Hat-trilby

Florile gata făcute din textile, aranjează pe fundalul altora. Ele sunt foarte delicate și romantice, atât de ideale pentru crearea jantelor feminine.

Foarte des, astfel de flori sunt decorate cu margele, pene, pietre și alte elemente decorative, ceea ce face ca accesoriul finit să fie chiar mai frumos și mai bun venit.

De la natural

Flori vii în părul ei, poate, prima decorare pe care femeile au început să o folosească. În Europa, în Turcia, în India, în Rusia.

Slavii erau populari pentru coroane de flori, iar părul era în mod necesar împletit în panglică.

Fiecare floare avea propria valoare, a fost un simbol non-verbal. În secolul al XVIII-lea în Europa, „dicționarele florale” au fost chiar create. Deci, trandafirul roșu marcat dragoste, alb – tăcere și nevinovăție, roz – politețe și curtoazie, zmeură – recunoștință, roz deschis – dorință și pasiune, și, de exemplu, pansies – „toate gândurile mele despre tine”.

Culorile sezoniere aglomerate în părul ei. În toamnă, de exemplu, a fost posibil să se întâlnească coroane de frunze de toamnă, uneori chiar și cu fructe de padure și fructe.

Experiența florisilor de predecesori adoptă astăzi, creând jante cu culori naturale. Cel mai adesea folosesc miresele, deoarece este încă o decorare „o singură dată”. Tulpinile de flori sunt de obicei plasate în capsule speciale de apă pentru a-și extinde prospețimea, dar totuși viața culorilor tăiate este limitată.

Cel mai adesea, fetele aleg tije cu trandafiri, margarete, orhidee, gerbere. Mirele creative fac un pariu pe originalitate, decorarea coafurii cu păpădie, defalcări negre sau lavandă.

Înfășurarea cu flori vii este, de asemenea, potrivită pentru orice eveniment solemn. Poate fi pus pe absolvire, pe partid sau ziua de naștere.

Soluții de culoare

Culorile culorilor pe jante sunt diverse, se găsesc accesorii pentru fiecare gust. Dacă doriți să creați o imagine spectaculoasă, alegeți combinații îndrăznețe de alb și roșu, roz cu albastru, galben, cu verde, purpuriu cu albastru. La un astfel de accesoriu luminos, merită să luați haine dintr-o paletă mai restrânsă. Mai bine dacă vor fi două culori care sunt prezente în culorile coroanei voastre.

Având cercuri foarte imprerabile din trandafiri negri, ei fac o imagine a luxului spectaculos. Un astfel de accesoriu, în special în combinație cu ruj roșu, va fi o soluție excelentă pentru ieșirea de seară.

Coroanele cu flori roz sau galbene sunt potrivite pentru o imagine blândă și sofisticată. De exemplu, un astfel de accesoriu va completa o dată romantică. Pictori sau lalele în colaborare cu margarete sau alte flori de alb.

Citește mai mult  Ce umbrele sunt cele mai bune?

Cum să purtați?

O jantă cu flori este un accesoriu foarte romantic pe care majoritatea fetelor completează îmbrăcămintea potrivită. Poate fi rochii de zbor strălucitoare și sundrese, sandale cu curele subțiri sau pantofi de balet.

Dacă sunteți o fată tăbăcită, alegeți o coroană de culoare strălucitoare, adăugându-și hainele cu ornament etnic și decorațiuni adecvate, obțineți o imagine în stilul Boho-Chic. Poate fi o rochie luminoasă cu o imprimare florală, sundresie sau chiar blugi cu tunică airtică.

Cea mai mare opțiune de câștig pentru fiecare zi – blugi denim sau pantaloni scurți cu cămașă sau tricou. Completați imaginea unei coroane modeste și a unui cuplu de bijuterii elegante.

Hoopul cu flori se va uita perfect la părul oricărei umbre nenaturale – roz, violet, verde. culoare neobișnuită a părului, în sine, este o cerere de despăgubire, așa că, dacă termini coroană de flori coafura, acesta va arata foarte organic.

Pentru flori arata organic, chiar și în imaginea de zi cu zi, ei bine, în cazul în care acestea sunt combinate de culoare cu cel puțin un element de îmbrăcăminte. Se pare impresionant mai ales în cazul în care pantofii decora flori similare. De exemplu, puteți transforma pantofi vechi, lipici cu un superclaud un cuplu de trandafiri artificiale – o chestiune de câteva minute.

Desigur, nu întotdeauna inelul cu flori va arata adecvat. Acesta poate fi cu precizie cu îndrăzneală pentru a merge la un picnic sau festival în natură – pe fundalul de flori verdeață va arata organic.

Dacă alegeți haine în Ethno și stilul Bocho lui, apoi coroane de flori pe cap va deveni add-on imagine perfectă.

În combinație cu tinuta de seara, corpurile-cocosar va arata, de asemenea, adecvat.

Cu siguranta nu ar trebui sa-l puneti pe studii, la birou si vizitati evenimente oficiale. La un nivel minim, este posibil să nu fi înțeles greșit, și combinația de costum de afaceri și flori în păr arată ridicol.

Coafura cu jante

Wrap cu flori vă permite să creați o varietate de coafuri – casual și festiv.

  • Dacă aveți păr lung gros, puteți împușca o panglică luxuriantă, fără griji. Dacă părul nu este foarte gros, faceți buclele care vor adăuga o capelă.
  • Puteți colecta fire pe spatele unei coadă sau a unui pachet volumetric. Astfel de coafuri vor fi potrivite în orice situație.
  • Cea mai rapidă opțiune – părul liber, bun, dacă sunt cel puțin ușor ondulate. Efectul dorit poate fi realizat dacă panglica cu panglică noaptea.

După cum puteți vedea să purtați o jantă cu flori, nu este necesar să așteptați un caz special. Puteți ridica câteva cercuri interesante cu flori și veți arăta mereu elegant și cu gust!

Puteți vedea, de asemenea, modul de a face coafuri cu o margine de culori:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Anca

    Ce este exact „banda de frică” și cum afectează oamenii?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: