Ce sutien de culoare să poarte sub bluză?

Ce sutien de culoare să poarte sub bluză?

Alegerea unei noi bluze, ne gândim mereu la faptul dacă avem un sutien. Sau va trebui să cumpărați totul simultan – atât bluza, cât și sutienul, pentru că nu putem avea un subiect potrivit în momentul potrivit.

Există suține versatile potrivite pentru toate tipurile de țesături din care coase bluzele? Ce să purtați sub o bluză transparentă și ce fel de roz, este posibil să purtați bustik negru sub un tricou alb – despre el în articolul de astăzi.

Culorile populare ale lenjeriei de sex feminin

Acum, sutienul femeilor poate fi găsit aproape orice culoare și umbră. Și sub fiecare bluză puteți alege cel care se potrivește perfect: sub albastru – albastru sau albastru închis, sub zmeură – zmeură, sub galben – galben.

Dar există culori universale. Având un corset de această culoare, nu trebuie să cumpărați busturi de toate culorile și nuanțele. Culori universale – este alb, negru sau maro și bej. Sub bluzele luminoase sunt purtate alb sau bej, sub întuneric – negru sau maro.

Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să aveți un ton de sutien, puteți achiziționa astfel de. În tendința acum verde, colorată, violet, albastru, turcoaz, culori leopard, sutien multicolor, incolor. Există chiar culori exotice: „piper” și „iasomie”.

Selectăm o bluză de sutien

Să încercăm să ne dăm seama care sutien va fi potrivit pentru una sau altă bluză, dacă avem doar câteva bobbii, în plus, sunt culori universale. Numai suficient dintre ei?

Sub alb

Desigur, versiunea câștigătoare este un sutien alb. Poate fi netedă, cu dantelă, cu broderie – orice. Veți arăta feminin și atractiv.

Brasurile de bază sau bej vor fi de asemenea potrivite. Ei vor fi invizibili sub bluza albă. Delicat roz sau coral vor fi, de asemenea, adecvate.

Dar sub tricoul, care se află strâns pe figură, este mai bine să luați, în primul rând, un sutien de tăiat special. Și în al doilea rând, va fi mai bine să privim culoarea corporală. Puteți chiar să alegeți un astfel de corset în tonul pielii. Și tricoul va fi apoi să stea.

Sub roz

Desigur, sutienul este potrivit pentru o astfel de bluză de același ton. Precum și culoarea albă, corporală și transparentă. Ei bine, va arăta și silicon. Mai degrabă, nu va fi vizibilă deloc. În plus, se simțea ca o a doua piele.

Siliconul va ajuta și, în cazul în care bluza de culori complexe, la care este dificil să alegeți frâna umbrei dorite.

Sub negru

În plus față de negru și maro, acesta va fi potrivit din nou bej și fizic. Movetona – Pentru a purta sub bluza neagră. Și dimpotrivă: sub alb – negru.

Sub transparent

Cel mai bun supliment va servi partea de sus pe curele, tricou. Ele trebuie să fie neapărat subțiri și netede, fără broderie, dantelă și decorațiuni.

Unele femei preferă să poarte sub o bluză transparentă numai sutien și cu dantelă. Arată vulgar. Nu ne recomandăm ca acest lucru să facă.

Sutate netedă închisă fără bijuterii – cea mai bună opțiune pentru țesături transparente.

În ceea ce privește lenjeria de culoare pentru o bluză transparentă, există mai multe reguli aici:

  • Este permis că sutienul să coincidă cu culoarea cu fustă sau pantaloni.
  • Dacă în partea de sus a unei bluze transparente purtați o jachetă, se poate potrivi culoarea agitației dvs.

  • Nu purtați un bustier alb pentru țesături transparente. Este mai bine să nu folosiți această culoare. Excepție – Bluză albă transparentă.
  • Puneți pe Bej sau Corsete Body. Dacă va coincide, de asemenea, cu culoarea pielii, efectul va fi uimitor, deoarece sub bluză nu va fi observat deloc, sentimentul că bluza este what cu un corp gol. În acest caz, vor fi observate toate regulile decenii.

O altă restricție se referă la doamnelor. Țesăturile transparente vor emite toate zonele dvs. problematice.

Imagini spectaculoase

Imagine elegantă elegantă. Sub bluza translucidă de pe fata de corsare netedă închisă. Lace de guler de licitație în culoare coincide cu culoarea fustei. Imaginea este destul de potrivită pentru birou.

Ideal pentru birou. Pe fata o bluză translucidă, sub care o presupunere de culoarea corporală închisă închisă, aproape fuzionarea cu culoarea pielii. Opțiune decentă pentru birou.

Versiunea de seară. Vedeți ce imagine armonioasă. Nimic suplimentar. Totul este gândit la lucrurile mici. Stofele surd top și transparente. Margele metalice originale, de asemenea, în contrast: margele grele și lanț ușor. Toate împreună dă naștere unei imagini individuale.

Bluza de dantelă translucidă. Pe o fată din corsetă corporală, coincid cu tonul pielii ei. Se pare că bluza speră să fie un corp gol. Corpul folosit ca fundal. Opțiune elegantă și decentă.

La ieșire. Ovazul exquisit deasupra capului. O bluză blândă de dantelă translucidă și o fustă de catifea, pe laturile elementelor asemănătoare dantelă, creează un ansamblu. Fiți atenți la modul în care partea de sus este partea de sus. Coșul de dantelă înlocuiește partea de sus.

Bluza verde-verde. Buzunarele mari de pe piept înlocuiesc topul. Translucid Fabric blând și pantaloni de culoare densă luminoasă – un ansamblu frumos la o seară rece de vară.

Bluză roz. Ea este translucidă, în timp ce nimic nu poate fi văzut. Cu succes selectat sub bluză. Este exact culoarea pielii. Rețineți că bluza este subțire, ușoară, dar închisă. Prin urmare, burta în aer liber este destul de potrivită. Imagine elegantă relaxată.

Top. Pe fata va pune sutienul potrivit. Nu este absolut vizibilă. Trebuie doar să ghiciți ce a ales – silicon sau special pentru acest tip de haine cu curele în mijloc. Acest lucru este atât de necesar să purtați astfel de lucruri.

Cu cusut. Uită-te la șlefuirea nu a sutienului vizibil al unui sutien. În același timp, el este. Fata pus pe modelul de silicon. Opțiune de succes pentru acest tip de îmbrăcăminte.

Deci, ți-am spus ce fel de tendințe de modă din acest an sunt observate, care sunt modelele universale ale sutienelor, cu care este mai bine să le purtați pentru a se arăta într-o lumină favorabilă.

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să creați o imagine elegantă de neuitat. Hainele ar trebui să fie nu numai frumoase, ci și convenabile. Bucurați-vă de cumpărături!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: