Topsiders Timberland

Topsiders Timberland

Inițial, topsiderii erau pantofi de sex masculin și destinați că mergeți pe puntea iahtului. De-a lungul timpului, aceste mocasine confortabile au trecut la descărcarea pantofilor de zi cu zi și, curând, comoditatea lor a fost capabilă să aprecieze nu numai tipi, ci și fete. Unul dintre brandurile care au introdus moda pe topsiders a fost celebrul Timberland.

Particularități

Topsiders sunt pantofi de iahturi pe care Timberland a început să producă în anii ’80 din secolul trecut. Acest pantof elegant și confortabil au devenit atât de popular încât marca continuă să producă colecții întregi astăzi.

Există modele realizate într-o varietate de schemă de culori, dar este cel mai popular pantofi maro. Acestea sunt considerate clasice, deoarece este cea mai optimă opțiune pentru încălțăminte, care este destinată mersului pe jos. În plus, ele sunt combinate cu aproape orice dulap, inclusiv – cu albastru alb clasic.

Timerii Topsiders sunt produse exclusiv în Republica Dominicană. Busteni au întotdeauna un clasic: top, cusute manual, șireturi din piele, întinse în jurul pantofilor ei prin „blocuri” metalice. Logo-ul de marcă la fața locului este neapărat prezent.

Sole la Topsiders Timberland este întotdeauna alb, Potrivit mărcii în sine, este făcută din anvelope de automobile reciclate. Astfel, compania are grijă de ecologia mediului.

Singurul din aceste mocasine merită o atenție deosebită, deoarece este proiectată astfel încât pantofii să nu fie umeziți de mult timp. În primul rând, „alicele” este cusut la baza tălpii și numai atunci marca este lipită. Dacă se dorește, crestătura poate fi schimbată în timp, extinderea duratei de viață a topsiderilor.

Coaseți pantofi de iahturi de la Thimberland de înaltă calitate, destul de dens, dar, în același timp, pielea moale. Șireturile de pe pantofi sunt destul de dure și dense, cu alte cuvinte, ei joacă un rol mai decorativ.

Unul dintre cele mai interesante beneficii ale prostii este că oferă o oportunitate de a-și dezvolta propriile pantofi, Prin selectarea tălpilor plăcute, piele în toate accesoriile. Aceasta este o oportunitate foarte rară și plăcută, care va ca mai ales fanii pantofilor exclusivi.

Vizualizări

Topsiderii pentru șosetele de zi cu zi nu sunt diferite de cele destinate mișcării pe punte. Aceste pantofi sunt considerate vara, pentru că le putem purta exclusiv pe un șosete desculț, purtați șosete – acesta este un film.

Pentru că este suficientă pantofi închise, vă puteți permite să purtați toamna și primăvara lor caldă. Cel mai bine este să le combinați cu Chinos sau Shorts și T-shirt luminos de lumină.

femei

Femeile topisideri externe nu diferă de la bărbați, cu excepția faptului că arată puțin mai elegant. Dar marca încearcă anual să încânte reprezentanții podelei frumoase cu noi modele la modă.

Moccasinele sunt găsite de la piele de piele și piele, cordonul poate fi închis de o bandă de piele, este interesant să se uite la modelele cu un decor de frânghie.

Temele marine joacă un rol important, ea Încercați în orice mod de a menționa. Poate fi o gamă caracteristică de culoare albă albastră, fire de tip cablu, în loc de dantelă din piele și alte elemente.

Nu funcționează fără amprente luminoase. Vegetari populare de legume și animale, geometrie, abstractizare și bloc de tehnologie. Separat, merită menționat argintul și mocasinele de aur care arată incredibil de elegant.

Culoare

Topisiderele clasice sunt mocasine maro cu talpă albă. De asemenea, sunt negre, dar sunt mai puțin populare.

În prezent, nu este o problemă să alegeți pantofii de iahturi vă place culoarea. Albastru popular, alb, roșu, gri, bej, burgundy. Mulți ca topsiders cu amprente sau combinații de culori frumoase. Mai ales că astfel de modele sunt populare printre reprezentanți ai sexului echitabil.

Ce sa porti?

Topsiders se potrivesc cu ușurință în stilul casual, mare și sportiv. De exemplu, ei vor arăta bine cu pantaloni sau blugi de lumină. Arată bine un model de 7/8 lungime, care vă permit să accentuați gleznele elegante. Purtați-le cu o cămașă, tricou sau bluză, fără a uita de accesorii elegante.

Deoarece este foarte confortabil pantofi, este perfect pentru călătorii și relaxare în natură. În acest caz, le puteți combina cu orice îmbrăcăminte sport în stilul sportiv. Shorts sau pantaloni completează tricoul de bumbac. Și de sus, eșantion de blugi sau windbreaker. Principalul lucru este că vă simțiți cât mai confortabil posibil.

Topsiderii vor arăta bine cu o rochie sau o fustă într-un stil sportiv. De regulă, acestea sunt modele tricotate strânse, lungimea căreia este rar sub genunchi. Suplimentul, cum ar fi aspectul, poate fi un capac de baseball, o vesta denimă sau o jachetă.

Deoarece pantofii de iahturi sunt foarte confortabili și confortabili, pot deveni cu ușurință încălțămintea dvs. preferată. Soluție excelentă pentru o fată modernă care este obișnuită să conducă un stil de viață dinamic!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: