Topsiders

Topsiders

Lumea modei nu stă în picioare, în fiecare zi sunt mulțumită de consumatori și de mai multe modele noi și neobișnuite de îmbrăcăminte și de încălțăminte. O alegere bogată, cu siguranță, nu poate decât să se bucure, dar de multe ori se întâmplă că colectorul de pantofi confundă.

Adesea, oamenii aderă la combinații deja stabilite în haine, ridicând perechile obișnuite, „canon” de produse și combinații, deoarece se tem în căutarea unor noi produse „colaps acolo” și în cele din urmă arata ridicol.

Printre noutățile la modă elegant, astfel de modele de pantofi ca Espadrile și Slipons sunt situate, se bucură de popularitate incredibilă a mocasini și tennisks moale, și, mai recent, tendințele occidentale au adus topsiders universale în lumea modei interne.

Multi se intreaba, nu intelege ce este, răspunsul este simplu, topsiders sunt un fel de pantofi concepute pentru femei și bărbați. Topsiders sunt din piele sau material textil moale papuci cu o talpă cauciucată elastică, oferind confort maxim atunci când mersul pe jos.

Acest tip de pantof are cheotoare, care nu este utilizat ca un element funcțional, și acționează ca atare, aparte, decor.

Acest model de pantof este atât de neobișnuit și interesant că merită o analiză detaliată a istoriei apariției, speciile și caracteristicile de șosete și îngrijire.

Istoria creației

Existența topsiderilor a început în 1935, iar creatorul acestui pantof uimitor, care amintește extern de mocasine, a devenit podeaua corporației de același nume.

Inițial, topsiders s-au gândit la utilizare ca pantofi de la Navelaters, deoarece structura specială a tălpii echipată cu un protector de refress reduce rezistența glisei pe suprafața umedă și ușor înghețată.

Suprafața pantofilor este echipată cu un strat special de substanță de impregnare care protejează împotriva inversării umidității, astfel încât picioarele vor rămâne întotdeauna în uscăciune și căldură, ceea ce este deosebit de important pentru iubitorii de a „ieși în mare”.

Un pic mai târziu, designerii creativi ai mărcii Sebago au adus cumva la apariția topsiderilor, care au servit pentru a le răspândi în toată lumea, precum și penetrarea în garderoba femeilor, unde erau în centrul orașului de mult timp și au început să se bucure de popularitate fără precedent.

Inițial, topsiderii s-au întrebat ca pantofi de vară, care nu este surprinzător, pentru că într-un timp diferit al anului va fi complet diferit pe vasul maritim – mai cald și dens. Dar, după câteva decenii, designerii au fost dezvoltați modele încălzite de topiside care se bucură de succes la clienții la modă și până în prezent.

Citește mai mult  Platformă și încălțăminte de călcâi

Particularități

Ca orice alt tip de îmbrăcăminte sau pantofi, topsiders au anumite caracteristici caracteristice numai pentru acest produs.

În primul rând, merită remarcat faptul că acest model de pantofi se referă la descărcarea UNISEX, adică este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați, având orice caracteristici distinctive în fasole. Diferențele constau numai în colorarea și dimensiunea pantofilor.

O caracteristică distinctivă este că talpa topsiders este, de obicei, câteva nuanțe ale mai ușoară a produsului în sine, astfel încât produsul să aibă un aspect atât de interesant, neobișnuit.

Topsider Lacuri, în versiunea clasică, sunt selectate în funcție de culoarea talpă.

Materialul din care talpa poate fi atribuită și caracteristicilor, deoarece este destul de solidă și densă, dar în același timp destul de confortabil și confortabil pentru mersul lung.

Modele

Singurul și modelul unic de topsiders este un papuci moale de tip semi-auto-tip, cu un deget rotunjit și cusături decorative – ARC situate pe partea superioară, precum și cu tălpi cu suport și destul de dense.

Ca atare, nu există diferențe grele în gama de modele de topisideri, în special diferența se referă numai la culori. Dar detalii foarte semnificative, într-un fel sau altul care afectează aspectul pantofilor, este materialul din care se face.

Unul dintre cele mai comune și mai populare modele – Topsiders de la Suede, care datorită suprafeței catifelate arata foarte elegante si scumpe. Produsul are o suprafață moale, dar nu este întotdeauna practică, deoarece suede-ul este echipat chiar cu impregnare rezistentă la umiditate, rezistența la uzură a acestuia, dar nu este atât de mare.

Mult mai practic Piele topsiders, suprafața căreia nu se udă chiar și fără o impregnare specială. Piele, fiind naturală, familiară tuturor, se potrivește cu orice costum, dând orice imagine clasică, familiară pentru noi.

Pentru a salva, mulți producători sunt produse la model de vânzare din piele, aspectul căruia este similar cu un produs dintr-un material natural. Dar merită să știți că de la topiside Piele artificiala, Calea sintetică obținută este mai puțin practică, pe termen lung și funcțională, deoarece materialul artificial nu „respira deloc”.

Citește mai mult  Boots Givenchy

Modele de vară topsiders sunt fabricate din materiale mai ușoare – dens, dar suficientă țesătură permeabilă la aer. Un reprezentant luminos al unor astfel de materiale este un bumbac strâns numit o navă, pantofi de la care arată nu numai îngrijit și frumos, dar este extrem de confortabil.

Modele de topsiders din materialul denim, care nu pare mai puțin atractiv.

Interesant și neobișnuit modele topsiders din material similar cu cel obișnuit petrolot, dar fiind mult mai dense, precum și posedarea unor proprietăți foarte neobișnuite – astfel de topiside sunt transfuzate și dau o strălucire diferită atunci când sunt expuse la lumina soarelui la un anumit unghi.

Selectați modelul sezonului

Funcția destul de practică este că acest tip de pantof, deși un fel de papuci moale, este încă împărțit în mai multe soiuri adecvate pentru diferite condiții sezoniere și meteorologice.

Topsiders pentru vară sunt realizate din materiale respirabile naturale, iar produsele din piele și piele care nu au o căptușeală suplimentară sunt destul de potrivite pentru o greutate ușoară și de utilizare ca un pantof înlocuibil în orice cameră.

Pentru vreme rece, fanii Topsider pot avea nevoie de modele cu căptușeală caldă, care este cel mai adesea făcută dintr-un winterizator luminos sintetic sau de fleece moale – aceste materiale sunt cele mai renumite pentru funcțiile lor termice.

Topiserii de iarnă au o căptușeală densă de blană, datorită cărora produsul se uită mai mult la câteva dimensiuni, deci merită să vă apropiați cu atenție dimensiunea dimensiunii.

Căptușeala, de regulă, este fabricată din blănuri naturale, pentru a nu provoca transpirații excesive sau reacții alergice la fibrele sintetice. Ca blană, oaie de oaie este întotdeauna folosită, datorită practicității sale, rezistența la uzură și rezistența puternică a înghețului.

Colorare

Este rezonabil să presupunem că culorile TopSider este același număr imens, ca printre orice alte haine sau pantofi. Este de înțeles, deoarece secolul tehnologiilor Nano și alte inovații care se dezvoltă la viteza luminii, abundența de haine și încălțăminte de culoare nu este deloc surprinzătoare.

Alegeți colorarea încălțămintei se bazează pe gama de culori a întregii imagini, deoarece această parte a costumului este o finală „coardă”, completarea și completarea acesteia. Prin urmare, ar trebui să fie familiarizat cu unele reguli elementare pentru alegerea pantofilor de culori și a combinației sale competente cu restul elementelor de imagine.

 • Culoare neagră – clasic neschimbat, ideal potrivit pentru orice costum. Prin urmare, prin achiziționarea topsiderilor negri, le puteți utiliza în siguranță pentru a crea o varietate de imagini. Partidul elegant sau întâlnirea de afaceri? Ele sunt perfecte pentru un eveniment de natură particulară.
Citește mai mult  Roz uggs

 • Relativ Topsiders albi Puteți spune același lucru, dar cu o notă – ele sunt combinate cu haine luminoase mult mai reușite decât cu întuneric, ajutând la crearea unei imagini ușoare, nu în afara încărcăturii.

 • Aspect elegant Topisidele de lumină ale nuanțelor blânde, corporale. Pământ roz, cremă, culoarea laptelui coapte, fildeș și cremă brolee – acestea sunt nuanțele vor ajuta la crearea unei imagini incredibile, blândă, chiar dacă conține elemente ale unui stil sportiv și de zi cu zi.

 • Nuanțe colorate, De asemenea, arata foarte interesant și frumos, pentru că ei vor deveni indispensabili în crearea unei rochii luminoase și creative. Topsiders de flori roșii, strălucitoare și portocalii – o alegere excelentă pentru fete pasionate, cu încredere în sine. Modele de liliac, lămâie, albastru deschis și nuanțe bej sunt perfect potrivite pentru fete calme.

 • Bucurați-vă de succesul I topsiders al căror material combină mai multe culori. Astfel de modele sunt arata foarte armonios la combinația de haine de aceleași nuanțe, creând astfel un fel de costum – set.

 • Unele modele au perfect Normal Print, De exemplu, culoarea leopard sau polka dot mici. Iar unele sunt realizate dintr-un material special, care se revarsă cu diferite nuanțe, în funcție de contactul cu razele de lumină.

Cum să-l legați corect?

Deoarece dind pe topsider este un fel de „cip“ a produsului, precum și o caracteristică ce distinge acest tip de pantofi de la mocasini obișnuite, este necesar să se studieze o pereche – în partea de sus a moduri neobișnuite de dantele cravată, asa că într-un fel diversifice aspectul de pantofi.

Înainte de a dezvălui secretele de moduri interesante siret, este de remarcat faptul că sunt șireturi direct pe toată marginea produsului.

Primul și clasic modul în care este de obicei, bine-cunoscut prova, cu care chiar și un copil va putea face față. Cineva ar putea avea o problemă cu cravata corzilor arcului, deci dacă nu există dorință de a încerca să găsească ceva nou – alegeți cu îndrăzneală această metodă!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Roxana

  Ce sunt Topsiders și cum pot fi folosiți în timpul diferitelor activități sportive sau de agrement?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: