Totul despre stilul boem

Totul despre stilul boem

În fiecare an case de modă celebră reprezintă noi direcții în îmbrăcăminte, machiaj, figură și stil de viață. Ceva în timp de plecare, iar unele dintre tendințele sunt fixate ferm în viața de modă. Deci, arătând înapoi la sfârșitul secolului al XIX-lea, stilul boem a devenit o expresie a libertății, creativității și artei. Și purtând-l să îndrăznească doar cele mai strălucite și mai distincte personalități. În timp, această zonă a dobândit noi caracteristici, dar spiritul libertății nu se estompează în această zi.

Particularități

Stilul boem a apărut în afara modului. El a fost conectat, mai degrabă, cu un stil de viață. Inițial, Bohemiens în Franța au numit țigani, adică locuitorii din Boemia (Republica Cehă). Prin urmare, viața liberă a artiștilor și artiștilor comparativ cu ei. Deci, cu timpul lui Dumnezeu, a existat un strat de societate, care a inclus figuri artistice și teatrale, conducând un stil de viață extravagant.

Inițial, el nu a fost considerat ceva pozitiv și însoțit de sărăcie. Dar lumea se schimbă, iar Boemia începe din ce în ce mai mult să se asocieze cu ceva sublim și atractiv. De la începutul secolului XX, stilul Boemian se transformă într-un fenomen al culturii mondiale. Urmașii stilului boem sunt întotdeauna în afara mulțimii. Ei au ceva de spus și ce să surprindă pe alții. Lumea interioară bogată, pofta pentru artă, îngrijire mică pentru livrarea materială atrage adesea artiști, artiști, muzicieni, poeți în societatea boemă.

Până la sfârșitul secolului al XX-lea, schimbări apar în conceptul de „Boemia”. Lumea a vorbit despre apariția „Bobo” – o combinație de Boemia și Bourgeois. Este în această formă astăzi există un stil boem. Se poate observa printre stelele de la Hollywood, milionari, figuri celebre ale științei și artei.

Fondatorul stilului boem în haine poate fi considerat în siguranță simulatorului Jane Morris, care la sfârșitul secolului al XIX-lea a refuzat să poarte corsete și a murit în rochii lungi libere, care a fost rândul său în istoria femininei de modă. O astfel de decizie proaspătă a luat imediat couturierii europeni, care au început imediat să-l dezvolte și să o transforme.

De-a lungul timpului, stilul boem a devenit un simbol al protestului. În costumele de femei au apărut elemente stricte ale costumelor bărbaților. Stil Personalități celebre: Marlene Dietrich, Frida Calo. Și mai târziu, stilul hippie gratuit a devenit practic principalul lucru din hainele acestei zone: Topuri tricotate, fuste cu mai multe straturi, ochelari imensi, headband-uri, baubles. Toate acestea sunt folosite și acum.

Citește mai mult  Stilul retro

Astăzi, stilul Boemian implică o combinație de modă stradă și lucruri de lux. Combinând o varietate de elemente, Bocho Modnik își exprimă atitudinea față de lume, în schimbul deschiderii tuturor varietății sufletului său. Există diverse forme și facturi, lucruri realizate manual din designeri bine-cunoscuți și „nedezvoltați”, materiale de siguranță ecocopa.

Un astfel de varietate în combinație este lăsat să fanteze, ceea ce înseamnă că acest stil va fi adecvat în orice situație: în vacanță și atunci când intră în lumină, dar cu combinația potrivită. Din gunoiul neclar, sa transformat într-un stil luxos și rafinat.

Elemente de îmbrăcăminte

Reprezentanții acestui stil sunt întotdeauna în găsirea unui nou, adesea schimbă locurile, petrecerea timpului de călătorie. În același timp, Bocho-ul Persoana nu pierde timp: Muzitsy, Draw, înțelege Dance Art. De aceea Hainele trebuie să fie confortabile, gratuite și inclusiv lucruri care pot fi ușor învelite și oferite să strică. Pentru a face acest lucru, alegeți haine luminoase, multicolore.

De multe ori moda boemia caută haine noi în saloanele secundare și de vintage. Imprimarea luminoasă și prevalează multi-strat. Reunirea neglijenței și a sofisticării.

Pentru femeile din dulapul Boemian se vor potrivi:

 • Rochii gratuite de plâns cu dantelă, ciucuri sau Bach+
 • Fuste lungi libere cu imprimare de flori luminoase+
 • Bluze pe un miros cu mâneci de roi+
 • Pulovere de împerechere mare cu o poartă întinsă sau multi-strat+
 • Bright Kimono Cape+
 • Blugi rupți+
 • Jachete din piele cu margine+
 • Topuri scurte+
 • Tunică+
 • SHAROVARI masiv+
 • Leggins+
 • veste+
 • fără mâneci+
 • poncho.

Bărbații sunt:

 • Veste de patchwork+
 • Manșoane de rulare Jachete+
 • poncho+
 • Pantaloni scurți+
 • Pantaloni scurți de bumbac+
 • Tricouri+
 • Cămăși cu guler-rack+
 • palton+
 • Pulovere supradimensionate și jumperii majorității+
 • Jachete de piele de căprioară+
 • Kilt+
 • Pantaloni Chinosy+
 • blugi.
Citește mai mult  Care este stilul Kitsch și unde se aplică?

Ce materiale sunt folosite?

Stil boem – întotdeauna despre naturalitate. Materiale organice Alegeți materiale organice: len, bumbac, somn, catifea, lână, piele, mătase. Nu cu mult timp în urmă, urzica, cânepa și bambusul. Materialele frumos să atingă, să poarte în căldură și rece.

Culori și amprente

Aici puteți ajunge cu adevărat! Spectrul culorilor în stilul Boho este imens: tipărite florale, psihedelice, motive etnice, cușcă, modele. Culorile și culorile luminoase asociate cu natura sunt evaluate în mod special. Ele pot fi purtate individual și combină unul cu celălalt. Fundal mai des serviți nuanțe maro, negru și gri. Calmează topurile monofonice combină cu îndrăzneală cu fuste multi-colorate.

Broderie cu broderie pe orice elemente ale manualului. Fringe, dantelă, pliuri, ruine, perii, țesături brute și fragile sunt, de asemenea, despre Boho.

Pantofi și accesorii

În Accesorii, fetele nu se pot limita: tot felul de inele (dimensiuni mari, subțiri pentru Falange, cu pietre, antic), decorațiuni placate cu aur, bandaje pe cap, margele multi-strat, brățări, eșarfe, mari Cercei, ochelari de soare mari, garnituri, turbane și chiar flori vii. Urmăriți în mod eficient decorațiuni din lemn, pene, oase, încălcături pe gât.

Pălării constituie un rezervor separat pentru fantezie: pălării Fedora, cu câmpuri largi, paie, cu panglici, flori. Și nu uitați de eșarfe. Sacii alcătuiesc, de asemenea, o parte importantă a dulapului Bocho. Acestea sunt pungi cu un ornament luminos de țesături naturale, pungi tricotate și țesute, modele în tehnica de patchwork, zmee din piele cu fringe peste umăr, pungi mici pe o dantelă lungă.

Din pantofi – sandale naturale confortabile, cizme de cowboy, pantofi de balet. Preferința este dată maro.

Citește mai mult  STYLE "LOF + LOFT" în haine

Bărbații au, de asemenea, o selecție imensă: eșarfe de gât, pălării, capace, bande, brățări din piele grosieră, bauble, fluturi pe gât, curele țesute, amulete, pansamente pe frunte, eșarfe în vrac, tot felul de dungi, patchwork, neobișnuit Accesorii (butoane și butoane). Bocho bărbați aleg modele confortabile, naturale și de înaltă calitate ca pantofi.

Și, bineînțeles, dragostea de a experimenta cu o barbă și mustață! Totul poate porni periile de lumină, dar pentru a încheia o barbă decentă cu margele și fire țesute.

Exemple de imagini

Deci, dacă v-ați gândit întotdeauna la libertate-iubitoare și persoană creativă, iar atenția nu te sperie deloc, aici sunt exemple de imagini cu care vă dau cu siguranță.

Fată

Top purtați cămașă de bumbac supradimensionați croas masculin cu mâneci de funcționare. Fusta de mătase sau tifon lungă fără mătase sau tifon cu o imprimare florală, care poate fi evidențiată de o curea masivă de șmirghel cu o cataramă. Pe picioare – sandale de piele simple.

Un coș de bagaje sau sac-pungă din țesuturi naturale de nuanțe monocromatice este potrivit. Din accesorii alegeți cercei strălucitori cu marginile. Părul pleacă să plece sau să se împletească într-o panglică neglijentă. Machiajul nu ar trebui să fie luminos, subliniem cele mai necesare și adăugăm fața strălucirii.

Bărbați

La etaj – o tipărită psihedelică și o cămașă cu mâneci scurte, în partea de jos – pantaloni de bumbac alb de bumbac cu provocări, piele de piele maro. Pe încheietura mâinii ne îmbrăcăm o pereche de fenuști.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: