Aceasta este o surpriză! stele rusă schimbat în 2021 nerecunoscut

Odată cu apariția unei pandemii în mai multe persoane, inclusiv stele, o mulțime de timp liber a apărut. Cineva a început să reflecteze asupra vieții ei, și cineva se gândească serios la schimbarea cardinală în sine.

Gata să argumenteze, vei fi surprins de transformarea acestor stele!

Aceasta este o surpriză! stele rusă schimbat în 2021 nerecunoscut

Dmitri Malikov

Cum ai întotdeauna l vezi? Romantic zambitoare? Malikov a rămas așa, dar am decis pentru a adăuga luminozitate parului – el le-a pictat într-o nuanță mai strălucitoare și un fir de păr puțin tăiat. Da, și a devenit mai modern. Nimeni nu se aștepta astfel de modificări!

Nelli Uvarova

Actrița știe, practic, rolul în filmul „A nu se naște frumos“. Nelli Uvarova nu a intrat în lumină pentru o lungă perioadă de timp, dar, recent, a ieșit și toată lumea a lovit, ea a apărut în „Evening Urgant“ cu părul gri și în haine balahonic.

Nelli a urmat alt stil. El a adăugat actrița de vârstă.

Julia Snikir

Snigar de natura Fata este frumos, astfel încât ea nu ar alege, se pare să-i meargă! Treptat actrițe de păr sunt mai scurte. Apropo, marja de ajustare nu a fost făcută sub influența starea de spirit, dar de dragul rolului din filmul „Timpul de Ani de iarnă“.

Vera Brezhneva

Vera Brejnev susține frumusete clasica: Alege subliniere forma de haine, păr lung, machiaj nud. Este aproape întotdeauna în același rol, astfel încât orice transfigurare atrage imediat atenția.

Brezhnev a decis să încerce ochelari mari pentru fotografie și buclele făcute. Nimeni nu reamintește?

Katya Lel

Singer Katya LEL diferă pe fundalul altor artiști. Ea a fost întotdeauna o fată strălucitoare, iar acum a devenit mai luminos! Singer vopsit părul roșu pe foc. Este demn de remarcat, merge părul strălucitor.

Citește mai mult  Îngerii nu vor zbura: Victoria s secret pentru prima dată în 25 de ani a anulat fundul anual al lenjeriei

Maria Poroshina

În trecut, actrița a experimentat foarte mult cu părul ei și a terminat 2020 cu întuneric. Cu toate acestea, ea încă mai merge la blonda ei naturală, așa că Poroshina sa întors la el. Deși încă alunecă umbra caramelului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: