Machiaj asiatice: Ca coreeană și schimbările din Asia fata de nerecunoscut

Online puteți găsi mai multe role, în care bloggeri chinezi scoate machiaj, de cotitură de la frumusețile de păpuși din fete obișnuite. Astfel de schimbări radicale ale multor sperie, pentru că fetele au învățat să se ascundă cu dexteritate prezenta persoana.

Machiaj asiatice: Ca coreeană și schimbările din Asia fata de nerecunoscut

fete din China și Asia du-te la tot ceea ce sa semene cu femeile din Europa. Problema este că ei nu se consideră la fel de atractive ca acestea. În China, chirurgie plastică din adolescență – norma.

Să aflăm că fetele asiatice asiatice nu folosesc ca să fie ca.

Piele de porțelan: cremă cu efect de albire

În China, este puțin probabil să găsești o fată care să iubească să facă plajă. La prezentarea fetelor, ideal poate fi luminos, din piele de porțelan. Moda pe albire a venit în China înapoi în cele mai vechi timpuri, pielea ușoară asociată cu bogăția. Țeanții obișnuiți obișnuiți care lucrează la soare.

Orice produs utilizat de China conține efect de albire.

Tăierea nasului: argilă

În machiaj cu un nas deasupra capului, nu durează mult timp sub soare – necesită o actualizare frecventă. Pentru a simula forma nasului și a bărbatului, fata folosește o ceară specială, care se topește mai întâi, iar apoi nasul dobândește forma dorită.

Ochii: lentile rotunde

Pe fiecare videoclip, în cazul în care fetele de aspectul asiatic, fac machiaj, se poate observa că ochii dobândi imediat un alt fel. Lucrul este asta fetele folosesc lentile rotunde in care ochii lor mari. Aceasta este o altă încercare de a fi similar cu Europa.

Citește mai mult  Nou Neonovo: Fundaluri de îmbrăcăminte din nou a revenit Acid gamma

În China, astfel de lentile sunt numite „Meitong“. Aceste lentile mari înghit ochii lor – prețul lor variază de la 5 $ la 100 $.

Ochii: rabatați pleoape

Monovoco din Asia sunt considerate urâte, ei fanii ochi europeni cu un pliu în pleoape superioare. Pentru a obține rezultatul de utilizare fata de diferite metode viclene: chirurgie, autocolante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: