Ce are în vârstă de 48 de ani, Gwyneth Paltrow arata ca într-un costum de baie în Instagram și în viață

Actrita are o nutritie sanatoasa, zoom, se mândrește cu atâta îndrăzneală figura lui în fața camerelor de luat vederi.

Ce are în vârstă de 48 de ani, Gwyneth Paltrow arata ca într-un costum de baie în Instagram și în viață

Recent, Gwyneth Paltrow a devenit mai putin probabil sa de film – timpul său este acum dedicat promovarea magazinului Goop. În ciuda faptului că produsele magazinul ei au fost criticate în repetate rânduri, rezultatul utilizării lor este evidentă.

Ce feed-uri actrita care arata atat de bine?

Fotografiile pe care le vedeți au fost realizate în anul 2020, când actrița a adormit cu soția sa pe insula Lon Island. Mulți observat că ea este într-o formă foarte bună.

Cand Gwyneth Paltrow a fost întrebat ce secretul ei, ea a spus că nu era hrană de produse de origine animală, dar ia alimente fără gluten conținut.

Alimentația corectă aderă nu numai actrita, dar, de asemenea, soțul ei și copii. Nu toată lumea aprobă opiniile lui Paltrow, dar judecând după fotografiile ei, ea se simte mare, atât pe plan intern și fizic.

Citește mai mult  Eu nu sunt Kim Kardashian : Eva Polna cere să nu discute aspectul ei
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Bianca

    Cum reușește Gwyneth Paltrow să arate atât de excepțional la vârsta de 48 de ani?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: