femeie în vârstă de 78 de ani preferă bomzhevat, în ciuda faptului că ea are un apartament

Peste femeie în vârstă de 5 ani de la Chișinău, dormind pe stradă, în ciuda faptului că în centrul orașului, are un apartament. Dar faptul că apartamentul ei este presărată să arunce tot felul de gunoaie, și există șobolani vii, care și-au găsit refugiul lor.

Apartament vecini complexe se plâng de cursul afacerilor, deoarece resturile pot lovi în orice moment, ca TV8.

femeie în vârstă de 78 de ani preferă bomzhevat, în ciuda faptului că ea are un apartament

„A fost căsătorită cu un ofițer. Întotdeauna a purtat curat „- spun vecinii

Apartamentul nu este posibil să vină – gunoiul nu permite, dar spune ea posesiv, nu este gunoi, dar scump pentru lucrurile ei. Vecinii spun că mai devreme o femeie a fost căsătorită cu un ofițer și a lucrat ca administrator într-un magazin de mobilă. Acesta a fost întotdeauna curate, îngrijite.

Dacă luăm în considerare situația din partea psihologică, în casa unei femei pe nimeni, ea se simte singur, atât de implicat în tezaurizarea. Copiii ei sunt de mult apuse, și soțul ei a murit.

Propriul un rezident al Chișinăului spune că el a fost frică să se întoarcă la casa asta, pentru că a bătut-o vecin. Cu toate acestea, acest vecin sa mutat cu mult timp. De asemenea, femeia admite că viața ei nu este suficient de pensie, astfel încât ea este forțat să sticle colecteze și să le ia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: