Fiica Nicole Kidman și Tom Cruise a postat fotografii în Instagram în stilul rebar

Puțini oameni amintesc acest lucru, dar uneori Nicole Kidman și Tom Cruise au fost în dragoste și fericit în căsătorie. Au trăit împreună 11 ani, dar niciodată nu a început copiii lor. Stars a luat cu privire la educarea două refuzuri: o fată și un băiat, și le-a dat nume frumoase: Isabella și Connor.

Fiica Nicole Kidman și Tom Cruise a postat fotografii în Instagram în stilul rebar

Isabella în vârstă de 27 de ani, nu este în căutarea de publicitate inutile, în Instagram ea are un blog destul de modestă, – faptul că fotografia proaspătă de mostenitoarea stele.

Autoportrete în stilul Bunlet

Isabella nu a profitat de privilegiile și a plecat drum. Fata a devenit un coafor stilist și pasiunea ei pentru generare de bani principal – desen. Ea a lansat site-ul său cu diverse Merch, pe care desenele ei: Natura, portrete de femei și articole doar diferite.

În Instagram Isabella prevăzute poze. Pentru ceapa pe una dintre ele, fata a ales un sacou negru și o agăța. Ea a semnat fotografie stilul ironic: „Toate aceste paiete sunt de aur, curate. Dar nu, așteptați … Acesta este un astfel de filtru „. Este vorba despre filtre care dau persoanei o strălucire extraordinară.

Tom Cruise și Nicole Kidman adolescertain Isabella în anii ’90, după divorț, ea și Connor a rămas cu tatăl ei. Se spune că el nu a vrut copii să comunice cu mama ei, în timp ce a împiedicat creșterea copiilor în tradiția Scientologice, care este o croazieră.

Citește mai mult  Victoria S Secret concediat lui Angels , și mulți sunt foarte nemulțumiți de înlocuirea lor
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: