Biciclete PUKY: Caracteristici de gama de modele și selecție

Biciclete PUKY: Caracteristici de gama de modele și selecție

Astăzi, gama de biciclete pentru copii este reprezentat de un număr mare de produse din diferite mărci. Din această listă merită alocarea bicicletelor Puky cu o serie de caracteristici.

Despre marca

Printre două roți și produse cu trei roți de la linia de biciclete pentru copii, modelul german de producție Puky se bucură la nivel mondial a cererii bine-meritata. Efectuat cerere similară timp de 60 de ani de experiență în producția de produse pentru o plimbare, pentru care componente și piese de schimb numai de înaltă calitate europene sunt utilizate în procesul de fabricație. Astăzi, gama de modele de produse este reprezentat de diverse biciclete și îmbunătățite, care corespund la tendințele și nevoile copiilor și adolescenților curente.

Ofertele de brand linie de biciclete dispozitive de conducere, destinate pentru diferite grupe de vârstă, în cazul în care principalele nuanțe în ceea ce privește ergonomia și nevoile părinților și copilul în fiecare desen. oferte Puky biciclete care nu sunt evidențiate de cost ridicat, și, prin urmare, va fi disponibil pentru majoritatea consumatorilor.

Printre caracteristicile remarcabile ale liniei de producție a copiilor de brand, este demn de remarcat modele cu un scaun moale din piele, indiferent de varietatea de biciclete, în procesul de producere a produselor sale, producătorul utilizează exclusiv tehnologie pulbere pictura structuri.

Avantaje și dezavantaje

avantaje pentru biciclete Puky ar trebui să fie atribuite următoarele caracteristici.

 • Producătorul echipează suplimentar nodul de construcție principal – un lanț, o protecție specială din plastic. Prezența unui element similar din dispozitivul de biciclete are un efect pozitiv asupra comoditatea utilizării sale și a resurselor operaționale.
 • o atenție separată merită cauciucată tampoane anti-alunecare de pe pedale de vehicule pentru copii. Ele ajuta la bicicliști novice se deplaseze lin de pe bicicleta, cu excepția alunecarea piciorului indiferent de tipul de pantofi în care este îmbrăcat copilul.
 • În procesul de fabricare a produselor lor, producătorul ia în considerare toate caracteristicile posibile ale bicicletei operare referitoare la diferite tipuri de acoperire, în cazul în care rutier copilul va călări, precum și caracteristici meteo sezoniere, care sunt în măsură să facă ajustări lor. Prin urmare, există dopuri de silicon speciale pe aripi de modele, capabile să le protejeze de poluare.
 • În funcție de categoria de vârstă și caracteristici, două tipuri de sisteme de frânare sunt prezente pentru copii pe biciclete – pe manșonul de pe partea din spate și pe volan.
 • În Europa, există cerințe speciale pentru siguranța copiilor atunci când acestea sunt mutate de biciclete, astfel încât produsele de acest brand este echipat cu o pernă specială rezistentă la șocuri plasate pe volan. În plus, pentru confortul copilului, modelele conțin gripa protectoare.
 • Printre accesoriile suplimentare disponibile în majoritatea modelelor de mărci ar trebui să se menționeze prezența unui apel și a unor părți reflectorizante.
 • De asemenea, producătorul a acordat atenție formei unui scaun de bicicletă. Șaua fiecărui model are o formă anatomică convenabilă și corectă, care va fi confortabilă atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Cu toate acestea, bicicletele Puky nu sunt lipsite de unele minusuri.

 • Standardele europene privind parametrii de creștere diferă de intern, având în vedere ce modele pe care producătorul le este recomandat pentru mai mulți copii adulți pot fi utilizate în condiții de siguranță mult mai devreme, deoarece acestea vor fi convenabile pentru grupul de vârstă mai tânăr.
 • In ciuda munca imens pe care producătorul a făcut pentru a satisface toate nevoile părinților care vor ajuta copilul să gestioneze biciclete cu ajutorul unui stilou părinte, este de remarcat faptul că această componentă nu este legată de mecanismul de direcție. Acest lucru provoacă un disconfort în procesul de mișcare.

Modele populare

Sortimentul de produse ale acestui brand prezinta modele cu două roți și cu trei roți. Prima categorie este recomandată pentru copiii de la 3 ani. Designul bicicletelor în aparență corespunde tendințelor moderne, modelele sunt realizate în conformitate cu toate cerințele de siguranță. Roțile au un diametru de 12 sau 16 inci. Bicicletele din a doua categorie sunt destinate utilizării copiilor, a cărei creștere va fi mai mare de 80 de centimetri, Modelele cu 3 roți pentru un plus de confort au un mâner pliabil pentru părinți, care poate fi reglat nu numai în lungime, dar, de asemenea, prin prelate.

  În ceea ce privește scaunul, șa are un spate moale, un footboard este prezent pentru picioare.

  Următoarele modele sunt în cerere, printre produsele cu trei roți.

  • Puky Fitsch. Conceput pentru copii de la 1,5 ani si mai in varsta. Modelul are un design ușor, deci este destul de simplu de controlat chiar și un ciclist novice. Bicicleta în sine este mică în comparație cu analogii, există un mâner pentru părinți.

  • Puky CAT S6. Modelul cu trei roți recomandat pentru achiziționarea de copii nu este mai vechi de 3 ani. Printre caracteristicile de design, merită subliniat prezența unui sistem de frânare pe roțile din spate, blocând rotirea roții din față. Pentru comoditatea părinților, bicicleta are un sac detașabil spațioasă și un mâner ergonomic de mare, un footboard este prezent pentru un copil.

  • Puky Cat este. Această opțiune ar trebui să fie achiziționate pentru copii în mai mult de un metru. Printre avantajele suplimentare ale modelului este demn de remarcat prezența unui manual de frână, un stilou părinte detașabil, precum și posibilitatea de a bloca mișcarea roții din față.

  • Puky CEETY CAT S6. Produse pentru copii de la un an. Acesta este motivul pentru scaunul bicicletei este echipat suplimentar cu centuri de siguranță, suport reglabil detașabil. Acest model face cerințe speciale de siguranță, în lumina cadrului cadru este cederable în așa fel încât basculare bicicleta nu este posibilă chiar și cu un copil neliniștit în scaun. Această facilitate pune un model într-o singură linie de siguranță cu structuri cu patru roți.

  În plus, acest model poate fi transformat într-o bicicletă pentru un copil mai în vârstă, care se poate roti pedale.

  Printre produsele pe două roți ale mărcii germane este de a evidenția următoarele căutate biciclete.

  • Puky ZLX. biciclete ușoare cu rama de aluminiu și 18 inch roți cu discuri ușoare.

  • Puky Crusader. biciclete pentru copii de încredere având un scut protector asupra lanțului. De asemenea, printre caracteristicile pozitive ale modelului merită subliniat prezența unui footboard și trunchi, rame de aluminiu, clopot de alarmă.

  • Puky SKYRIDE. biciclete universal pentru adolescenți recomandat de producător pentru echitatie copii de școală. Bicicleta are un comutator de viteze 21 viteze si jante de 20 de inci.

  Accesorii suplimentare

  Printre componente importante pentru biciclete pentru copii, producătorul oferă următoarele produse:

  • Căști de protecție prezentate în culori mari de soiuri, diferite forme și modele+
  • saci pentru copii și rucsacuri+
  • echipament de protecție suplimentar sub formă de genunchiere și coate, mănuși+
  • De asemenea, pentru configurarea completă de biciclete puteți cumpăra sticle de apă speciale pentru copii ciclism+
  • Pentru cele mai mici modele de biciclete cu o lopată, care este folosit ca o parte tulpină a stiloului părinte+
  • Printre alte dispozitive utile, există coșuri cu o capacitate de până la 6 kg, curele pentru saci.

  Criteriile de alegere

  Sortimentul de biciclete Puky pentru copii este reprezentat de un număr mare de desene sau modele diferite. Pentru a face alegerea potrivită, merită luat în considerare următoarele nuanțe.

  • Toate modelele existente sunt evidențiate printr-un grad ridicat de fiabilitate. Prin urmare, atunci când alegerea trebuie să se bazeze pe vârstă, și cel mai important – creșterea copilului. Cel mai bine este de a merge pentru o bicicletă nouă, împreună cu copilul. Realizat de unele discrepanțe în standardele adoptate de vârstă și de creștere a copiilor, care sunt utilizate de către producător.
  • În sortimentul există modele cu modele pentru fete si pentru baieti, Puteți găsi, de asemenea opțiuni universale, care sunt recomandate pentru achiziționarea în familiile cu mai mulți copii interpretabil și multi-locuri.
  • Cu trei roți modele de brand germane sunt proiectate pentru o creștere de la 104 centimetri, Cu toate acestea, există o ajustare cu abateri într-o parte mare cu 5-7 centimetri.
  • Copiii de la 2 la 6 ani, A căror creștere va varia în termen de 115 de centimetri, este recomandat să ia în considerare modele cu diametre de roți de la 12 la 16 inch. Este de preferat să ia bicicletele cu cadru de oțel sau aluminiu proiectat pentru sarcini grele.
  • Pentru copiii de la 6 la 8 ani, A cui creștere va fi de aproximativ 130 de centimetri, ofertele producătorului modele cu două roți cu jante de 20 inci. Convenabil în funcțiune va fi opțiuni cu schimbarea vitezelor și riming sisteme de frânare.
  • Pentru un copil cu vârsta peste 9 ani Ai nevoie să ia în considerare biciclete cu roti de 20 inci, care vor avea frâne cu disc și comutator de viteză.

  Rame pentru astfel de modele în mărime va fi un randament mic pentru biciclete de agrement pentru adulți.

  Sfaturi de operare

   Pentru biciclete copiilor pentru a servi proprietarul său, atâta timp cât posibil, Producătorul recomandă în procesul de îngrijire a adera la următoarele recomandări.

   • Înainte de a merge la bikerogulk, părinții ar trebui să efectueze un test obligatoriu de proiectare. O atenție specială se va cere să aloce frânele dacă sunt disponibile, precum și Ru. Mecanismele din sistemul de frânare trebuie să fie declanșată de la o singură apăsare. Inspecțiile zilnice vor evita situațiile traumatice. De asemenea, o atenție specială pe biciclete pentru copii merită un stilou părinte. Nu ar trebui să fie condensată, strângerea și fixarea trebuie să fie fiabile.
   • Operarea unei biciclete, aveți nevoie pentru a monitoriza în mod constant a presiunii în pneuri. În prioritate, trebuie să rămânem la nivelul de presiune care este înregistrat în instrucțiunile.
   • De asemenea, merită acordând o atenție separată la componenta mecanismului care vin în stare proastă mai repede decât toate. Acest lucru se aplică pieselor în contact cu suprafața Pământului, care realizează mișcarea lor prin frecare. Inspecția periodică și va necesita lubrifiere cu lanț, stele și switch-uri, roți pe roți, transportul și t. D.
   • Extinderea resursa operațională a bicicletei va ajuta la curățarea în timp util și de spălare a vehiculelor pentru copii, mai ales atunci când operează în afara drumurilor și pe vreme ploioasă.
   • Magazin de biciclete urmează într-o încăpere ventilată și uscată, evitând umiditate ridicată și fluctuațiile ascuțite ale temperaturii aerului.

   Despre Puky Opțiunile pentru biciclete Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: