Folding Shulz Biciclete: Gama de modele și subtilități de selecție

Folding Shulz Biciclete: Gama de modele și subtilități de selecție

Primele biciclete au apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea, dar în ciuda actualizării constante a mijloacelor de mișcare în oraș, popularitatea transportului de biciclete nu este redusă. Acest lucru se datorează compactei acestui tip de transport, confortului și costului relativ acceptabil. Astăzi, datorită promovării unui stil de viață sănătos, cererea de biciclete a crescut uneori. La urma urmei, călăria pe ele este, de asemenea, o sesiune de instruire care promovează dezvoltarea diferitelor grupuri musculare.

Distinge Autostradă, urbană, copil, munte și alte tipuri. Printre modelele urbane, bicicletele de pliere Shulz sunt deosebit de populare, care, datorită cadrelor cadrului, sunt Foarte compact. Despre ele și vor fi discutate în articol.

Istoria companiei

Cererea consumatorului rus pentru orașul pliant a început să crească în ultimii ani, deși în Europa un astfel de bicicletă urbană a fost mult timp extrem de popular. Piața internă a sitbikei pliabile este reprezentată de produsele Shulz, care și-au început activitățile de la Ciclismul orașului în orașele mari.

Biroul principal al companiei este situat în St. Petersburg, deși produsele sunt produse în China și Taiwan.

Compania a fost înființată în 2008. Inginerii ruși bazați pe practicanții de ciclism au fost dezvoltați de designul ideal al unei biciclete destinate transportului în oraș. În 2009, compania aduce pe piață prima noutate a bicicletei pliante Goa-3, care câștigă rapid popularitatea în rândul locuitorilor din St. Petersburg. Acest lucru a determinat marca să continue să lucreze în aceeași direcție, fără a înceta să extindă producția și să-și îmbunătățească tehnologia.

Astăzi, linia de biciclete Shulz include nu numai biciclete pliabile, ci și modelele rutiere, precum și ciclurile și scuterele pentru copii.

Caracteristici de proiectare

City pliabile Bike Shulz Proiectat Pentru o mișcare confortabilă pe drumurile urbane, precum și pentru mers pe jos de-a lungul zonelor de rambursare și parc. Designul acestui tip de chibare nu este potrivit pentru călătorii pe distanțe lungi. Eficiența călătoriei pe astfel de biciclete este confirmată de un număr mare de lucrători, studenți și școli care au călătorit cu ușurință la locul de destinație fără întârzieri și întârzieri. Datorită compactului său Bibobyk fără probleme poate fi pliată și pusă la locul de muncă.

Geometria ciclurilor urbane face posibilă realizarea unor excursii confortabile în oraș, deoarece permite, fără dificultăți dificile, treceți în jurul pietonilor pe străzi înguste.

Designul tuturor bicicletelor Shulz oferă Prezența trunchiului, care vă permite să transportați oameni, animale, lucruri, produse și multe altele.

Citește mai mult  Biciclete Brompton: modele, argumente pro și contra, sfaturi despre alegerea

În ciuda faptului că acest tip de ciclism nu este potrivit pentru distanțe mari, El este adesea iubit să ia cu dvs. în călătorie, pentru că datorită posibilității de pliere compactă, este convenabil să o transportați în mașină sau chiar să faceți un tren cu dvs.

Toate modelele Shulz au o încărcătură maximă maximă admisă, astfel încât chiar și oamenii adulți pot merge pe ea.

Avantaje și dezavantaje

Cererea largă de biciclete pliabile Shulz este explicată Avantajele din apropiere cu care produsele acestui producător au:

 • Greutatea redusă a bicicletelor, care în produse separate nu este mai mare de 10 kg+
 • Designul pliabil al ciclurilor vă permite să luați două ori mai puțin spațiu, astfel încât transportul unui astfel de model este mult mai convenabil decât cel obișnuit+
 • Forma specială a șa este concepută pentru a mângâia scaunul uman în timp ce conduce pe străzile urbane+
 • Fiabilitatea structurii, care este asigurată de aliajul de aluminiu din care baza bicicletei Shulz+
 • Siguranță – datorită faptului că toate modelele SHULZ au un număr mic de viteze, riscul unui accident incoming este redusă+
 • Cadrul scăzut face aterizarea pe bicicletă mult mai convenabilă+
 • Posibilitatea de a schimba modul de mare viteză – aproape toate bicicletele Shulz asigură prezența bucșe planetare.

Un alt avantaj semnificativ al achiziționării de biciclete ale mărcii interne Shulz este capacitatea de a găsi piesele necesare și să le achiziționeze într-un magazin specializat sau comanda prin intermediul internetului. La fel ca în multe orașe mari din Rusia, când defalcare, Vaobyka are posibilitatea de a contacta centrul de service SHULZ, care oferă următoarele servicii de reparații de produse: înființarea frâne, curățare cablu, reglare de transmisie și alte.

Minusuri sunt semnificativ mai puțin, dar ele sunt. Folding biciclete nu este prea mare passability. Și, de asemenea, de la frecvente de pliere-pozare poate fi rupt de către șurubul central.

Modele populare

După trecerea în revistă Sortimentul de Shulz biciclete Transport, modele sunt alocate cea mai mare cerere din Vollathelians. Mai jos este o scurtă descriere a fiecăreia dintre ele.

 • Shulz Krabi Coaster. Cel mai mare model din toate produsele SHULZ. Are un manșon planetar cu 3 viteze de Shimano Nexus, un cadru puternic din aluminiu, un scaun larg și roțile cu diametrul de 24 inch, precum și piciorul din spate și frânele jantă din față. Un astfel de produs este un ideal atât pentru mișcările urbane, cât și pentru mersul pe jos în jurul orașului. Greutate redusa Vobaika – 13,7 kg – face ușoară în transportul. Inclus: Case, Frigidere, apel, Catedrala, Aripi și Trudge.
Citește mai mult  Jaguar Biciclete: Prezentare generală a modelului și secrete de alegere

 • Shulz Hopper XL. A crescut de pliere modelul SHULZ HOPPER, are o destinație de scaun, 7 moduri de viteză, un cadru alungit, jante de 18 inch și frâne cu disc. Pachetul de produse include aripi și trunchi. Acest model este perfect pentru persoanele cu o creștere ridicată. Bicicleta este produs în mai multe soluții de culori – negru, galben, roșu, portocaliu, albastru și altele.

 • Shulz ușor. Acest model este echipat cu transmisii cu 7 transmisii, design pliabil compact, roți late cu un diametru de 20 inch. O astfel de biciclete va fi un mijloc excelent de mișcare, nu numai pe străzile din oraș, dar, de asemenea, în jurul valorii de drumuri de țară. O greutate mică de 13,2 kg și design pliabil face mai ușor de transport. Complet cu produsul există un stand de parcare, sub portbagaj, aripi, precum și apeluri și reflectoare.

 • Shulz Krabi Multi. Una dintre inovațiile de pliere cicluri ale acestui producător, care a reușit deja să cucerească o anumită categorie de consumatori. Acesta are un design elegant, de culoare – o noapte înstelată. Echipat cu transmissia cu 7 moduri de mare viteză, scaun larg, de 24 inci Roți. Datorită unui design puternic din aliaj de aluminiu, compactitatea și o greutate relativ mică (14,5 kg), o astfel de biciclete este perfect atât pentru plimbări urbane, în parcuri și pentru călătorii mai lungi (de exemplu, pentru oraș). Componentele produsului constă în biciclete, capacul, cataphones, reflectoare, aripi, portbagaj și apelul.

Cum de a alege?

Înainte de a începe să cumpere o bicicletă pliere, aveți nevoie pentru a decide cu privire la scopul pentru care îl achiziționați. În cazul în care se presupune a cuceri „jungla caramida“, atunci este mai bine să aleagă Modelele cu roți cu diametru scurt (până la 20 inchi), Ele sunt mult mai ușor de manevră în rândul trecătorilor. În cazul în care excursii cu bicicleta nu se limitează la granițele drumurilor orașului, este mai bine să aleagă Produse cu mai multe roți puternice (24-28 inchi). La astfel de biciclete, este convenabil de a depăși drumuri de țară, cu toate neregulile lor și gropi de mici.

Citește mai mult  Bicicleta Backlight: Soiuri și criterii de selecție

Următorul criteriu de selecție este un mecanism de pliere bicicletă. Cele mai multe opțiuni de buget pur și simplu adăuga până la jumătate, dar mai multe produse avansate sugerează plierea VOLAN, pedale și scaune. Designul ramei în toate modelele este identic. Practic, în toate bicicletele pliabile au scăzut de aterizare, în unele modele ale cadrului alungit. Materialul din care este realizat cadrul poate fi diferit – aluminiu, oțel, carbon. Cel mai comun – aluminiu, nu este la fel de ușor ca și carbon, dar are un cost acceptabil.

Recenzii

Revizuirea a numeroase comentarii cumparatori de pliere biciclete de la SHULZ ne permite să concluzionăm că obiectivul principal de a obține multe dintre ele este o modalitate de a se evita blocajele de trafic, fără de care viața în orașele mari. În acest caz, achiziționarea de servicii în nepretențioasă Voba Shulz Hopper cu design pliabil și greutate mică – Adevărat Nakhodka.

Iar pentru cei care au fost în căutarea unui mod de circulație pe drumurile rurale, o descoperire plăcută a fost modelul Shulz Krabi cu frâne built-in V-Brake. Cumpărători, sărbători comoditatea de șei moi și roți mari (24 inchi), care ajută la depășirea cu ușurință off-road.

Test Drive Folding Bike Shulz de așteptare pentru tine Urmatorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: