gripă biciclete: descriere, programare și selecție

gripă biciclete: descriere, programare și selecție

Bicicletele sunt numite gripa Suprapuneri de cauciuc, silicon sau spumă pe direcția mânerului. Este puțin probabil ca cineva va argumenta că mult mai plăcut de a merge pe bicicleta, în cazul în care în timpul deplasării țineți palmele strâns volanul, iar suprafața sa este plăcut la atingere.

Ce este și ceea ce au nevoie?

Din punct de vedere tehnic, Infraces sunt familiare tuturor mânere pentru biciclete care atlet ține în procesul călătoriei.

Utilizarea de gripa permite de a reduce în mod semnificativ sentimentul de disconfort în partea din spate, în procesul de o plimbare lungă, și, de asemenea, să contribuie la descărcarea mâinilor.

Scopul principal al gripei este o fixare sigură a mâinilor pe volan într-o largă varietate de condiții meteorologice și turistice. În timpul plimbare activă, mâinile sudoare, umezeala duce adesea la disconfort semnificativ, în timp ce mânere de înaltă calitate pentru o bicicletă au caracteristici pronunțate hidrofuge și facilitează controlul bicicletei. Gripa nu este răcit și nu supraîncălzi, cum ar fi metal, datorită acestui fapt, mișcarea devine mai confortabil.

O altă caracteristică suplimentară de ciclism mânere – Reducerea amplitudinii vibrațiilor în timpul călătoriilor.

Ca o regulă, prize sunt instalate pe distracție, ei nu-i da alunecare, și, în plus, acestea protejează volanul de umplutura praf, precum și de umiditate și murdărie în timpul deplasării.

Vizualizări

Căptușeala poate diferi în materialele utilizate, producătorii, precum și în gradul de duritate, rezistență la uzură și dimensiuni.

Decizia de versatil este considerat mânere pentru biciclete făcute din cauciuc de duritate medie – Produse similare nu freca palmele în timpul călătoriei și, în același timp, oferă cel mai puternic prindere suficient. Astfel de modele sunt cele mai solicitate pe piață, acestea sunt foarte potrivite atât pentru sportivii profesioniști și bicicliștii începători.

Pentru utilizare activă Ar trebui să fie închisă pentru produsele din cauciuc greu. Ele se disting printr-o perioadă mai lungă de funcționare și o creștere a rezistenței la uzură. În același timp, ele sunt destul de ieftine.

Astfel de modele au și minusurile lor – cu călătorii lungi, apare iritarea pielii. Pentru a evita astfel de consecințe neplăcute, se recomandă utilizarea de tunzi de biciclete cu inele de fixare de la două laturi.

Ține minte că Cu o funcționare frecventă a bicicletei timp de 10-12 luni, astfel de apariții se usucă și devin complet nepotrivite pentru utilizare. Dacă nu le înlocuiți la timp, șanfrenul de pe hexagon poate curl și duce adesea la necesitatea de a tăia inelele.

Citește mai mult  biciclete pentru adulți: dimensiuni, tipuri și de selecție

Costul conacului Gripa ergonomică. Aceste mânere corespund complet forma fiziologică a palmei, ele oferă observații pentru degete, iar în locurile de contact cu mâinile sunt convexități. Cu operare precaut, astfel de produse servesc destul de mult timp.

O mare popularitate printre iubitorii de biciclete se bucură Modele Soft pentru ciclism. Acestea sunt alese de profesioniști pentru a asigura direcția maximă durabilă. Cu toate acestea, ele pot fi operate nu mai mult de 3-5 luni.

gripa Anatomic este ales sub o anumită dimensiune de perie, brațe și degete, acestea sunt mai eficiente, Din moment ce se află în unghi drept, zona de pe partea din spate a mâinii este umplut, astfel încât încovoietor suplimentar al degetelor este complet exclusă.

Materiale și design-

Până în prezent, puteți găsi infesses realizate dintr-o varietate de materiale și în diferite variante de design. Fiecare model are avantajele și dezavantajele sale pe care trebuie să știți înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Opțiunea clasică este produse din cauciuc.

Pro:

 • cost scăzut+
 • gamă largă în mod constant+
 • Greutate mică+
 • Se poate face pentru livrările pe biciclete stoc.

  Minusuri:

  • aderență slabă în timpul ploii sau cu orice altă interacțiune cu apă+
  • Dacă vorbim despre ciclism căptușeală, cu un diametru de 32 mm, atunci amortizarea lor din marea majoritate a utilizatorilor pare slab+
  • de zăpadă și ploaie parcurgere.

  Garniturile de cauciuc sunt recunoscute ca opțiune de lucru optimă, Cu toate acestea, pentru o utilizare activă profesional, acestea vor fi suficient.

  gripa Poropolone Moale și ușor de utilizat.

  Pro:

  • Greutate mică+
  • Bună amortizare pe soluri inegale+
  • Selecție largă în puncte de vânzare cu amănuntul+
  • aderență cu umiditate ridicată.

   Minusuri:

   • Produsele sunt inadecvate pentru depreciere cu ciocniri dure, deoarece mânerele sunt prea moi+
   • Mai puțin rezistente la uzură și deteriorări mecanice+
   • Ei au sulul de proprietate.

   Cel mai adesea au acoperire din piele. Această versiune a INFRAS poate fi numit standard pentru cross country.

   gripa silicon Diferite cu o calitate superioară.

   Pro:

   • Depreciere înaltă pentru șocurile grele și atunci când conduceți pe teren neuniform+
   • Stabilitate perfectă+
   • Lipsa de derulare și scalare+
   • Ambreiaj fiabil atunci când interacționați cu apă+
   • Greutate mică.

   Minusuri:

   • O mică alegere+
   • Cost destul de ridicat+
   • Rezistență scăzută la daune mecanice.

   Gripa siliconică Mai bine decât restul sunt atașate pe volan, distinge de înaltă calitate și practică. Pentru a vă proteja, se recomandă utilizarea dopurilor care apăsați mânerele de sus și pe laturi.

   Citește mai mult  Totem Biciclete: Modele, Squirt Sfaturi

   Branduri

   • Infuzie ACOR ASG-2303 Fabricat din materialul Kraton, lățimea lor corespunde la 13 cm. Garniturile au o structură fiziologică, datorită căreia chiar o plimbare de lungă durată pe bicicletă rămâne confortabilă.

   • Bontrager Race Lite Plus – Kraton este de asemenea folosit ca material de bază aici, dar numai pe o bază mult mai solidă. Aceste infras sunt persistente, nu derulați și nu sculpați. Lățimea produsului -13 cm

   • ODI X-Treme. Aceste mânere ciclism sunt echipate cu inserții din aluminiu negru. Lățimea tipică – 13 cm, greutate aproximativa – 90 grame. Plute din plastica includ.

   • Dice Vice Pedro. Diametrul acestor mânere este de 3 cm, iar lățimea este de 12 cm, diverse optiuni pentru cleme, blocuri și sunt prevăzute prize.

   • Pro ergonomic. Lățimea influenței acestui brand este standard – 13 cm, mânerele sunt fiziologice, create cu anatomia palmei umane. compus dublu diferea, completat de opritoarele de pe volan. puts incluse. Greutatea totală – 160 g. Aceasta este una dintre cele mai scumpe modele, dar cicliști experimentați asigur că prețul este mai mult decât compensată de calitate, confort de mișcare și o perioadă lungă de exploatare.

   • ProLogo FEATHER SPUMA. Lățimea acestor modele 13 cm. Ca materii prime de bază, spumă de polistiren expandat spumă. Astfel de mânere sunt plămâni destul de plămâni, într-o pereche, masa lor este de numai 11 grame. Negru de colorat.

   Cum de a alege?

   Pentru a alege modelul optim de gripă, în primul rând trebuie să vă aflați decât să nu vă potriviți mânerele care sunt în bicicleta dvs. în acest moment.

   Dacă considerați nesatisfăcătoare condiția lor tehnică, dar în momentul funcționării nu au experimentat niciodată disconfort – Ar trebui să cumpărați aceleași infecții pe care le stau pe bicicletă acum, doar o calitate superioară.

   Dacă în timpul țesutei din încheieturi vă confruntați cu senzații dureroase, vă puteți gândi la cumpărarea de modele mai moi sau fiziologice.

   O mare popularitate se bucură de Infras anatomic. Aceste modele sunt optime pentru turiști și create pentru ei. Cu toate acestea, ar trebui să fie imediat remarcat faptul că instalarea unor astfel de mânere îmbunătățește confortul în timpul conducerii, dar în același timp nu veți putea să înțelegeți cu greu roata. Modele similare nu sunt potrivite pentru montarea pe biciclete montane și profesionale.

   Puteți găsi întotdeauna la vânzare Gripa anatomică cu coarne. Aceste mânere sunt potrivite din cauciuc dense sau plastic – în acest caz pot fi utilizate în mai multe poziții. Astfel de modele sunt elegante, confortabile, deși mai practice și durabile sunt modelele cu coarne metalice. Este puțin probabil ca să vă puteți îndepărta cu tot corpul la suporturile din plastic, fără teama de fiabilitatea lor, mulți biciști neexperimentați îi rupe adesea în primii kilometri.

   Citește mai mult  Pliante biciclete electrice: cele mai bune modele și recomandări pentru alegerea

   Opțiunea fiscală va fi gripa moale, dar ei vor trebui să se schimbe mult mai des. În plus, Porolonul absoarbe apa – dacă căptușeala strânsă chiar și în timpul călătoriei va rămâne densă, atunci spuma de spumă va deveni moale și neplăcută la atingere.

   Ce model va deveni mai convenabil pentru dvs. – pentru a rezolva numai tu. Din punctul de vedere al funcționalului, ei rezolvă aceeași sarcină, deci trebuie să dobândiți produsele pe care le doriți.

   Recomandări de instalare și eliminare

   Dacă ați decis cu privire la mânerele de biciclete vor fi cele mai confortabile și convenabile pentru dvs., ar trebui să vă gândiți la modul în care acestea sunt instalate pe bicicletă.

   Există mai multe opțiuni.

   1. Distracția este umezită cu apă caldă și pune pe volan. Rețineți că vă veți usca, vor fi aproximativ o zi, dacă nu așteptați o uscare completă, în timp ce mânerul este pur și simplu zburat.
   2. Gripa va uroi bogat alcoolul și uzura. În loc de alcool, puteți folosi cel mai comun deodorant de pulverizare. Uscat un astfel de mâner este mult mai rapid.

   Dacă ați cumpărat gripa greu, mai întâi trebuie să fiarbă apa și a pus mânerele în ea pentru câteva minute, apoi se scoate și a pus pe volan. Astfel de produse sunt atașate literalmente „strâns“.

    Scoateți mânerele nu sunt ușor, folosiți de obicei una dintre metodele.

    1. Folosind soluția de săpun și o seringă. În acest caz, este nevoie de gripa pentru a străpunge acul, o soluție de săpun slabă este introdusă în interior, ca urmare, mânerul rapid scindează. Dacă nu există nici o seringă la îndemână, căptușeala poate fi folosită cu grijă pentru șurubelnița subțire și, de asemenea, se toarnă fluid sub ea.
    2. A doua metodă presupune deșurubare hexagonul situat pe manșeta. Atunci când mecanismul este deșurubat, atât gripa sunt ei înșiși slăbit, astfel încât este ușor pentru a elimina. Această metodă este adesea folosită de vânzătorii din magazinele sportive, necesită o aplicare a anumitor eforturi fizice, cel mai bine este să realizați toate manipulările necesare împreună cu asistentul care va păstra volanul din partea opusă.

    GRIPS MOUNTAL BICKE GRISS REVIZUIREA VIDEO.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: