Titan Biciclete: Pro și Contra, Gama de modele, Alegerea

Titan Biciclete: Pro și Contra, Gama de modele, Alegerea

Bicicleta este o modalitate excelentă de mișcare pentru cei care doresc să se mențină în formă fizică bună și, în același timp, să depășească distanțele medii și mici. Pentru a menține acest tip de transport, nu este necesar să cheltuiți prea mult și este ușor de gestionat. Producătorii de biciclete sunt mult, dar astăzi ne vom uita la un singur – Titan.

Despre producator

Titan este o companie care este implicată în lansarea accesoriilor și bicicletelor pentru triatlon. Printre produsele prezentate, puteți vedea și costume pentru triatlon, rucsaci, curele, ciclism, cutii de biciclete, capace, camere și multe altele.

Istoria mărcii începe în 2012, oraș – Kharkov. Pentru o scurtă existență, Titan a început să furnizeze modele bune pe piața bicicletelor, care sunt disponibile pentru majoritatea oamenilor. Calitatea vehiculelor cu două roți este mai potrivită pentru iubitori și nu pentru profesioniști.

pentru că Direcția principală de producție este triatlonul, Că și bicicletele sunt calculate pe această ciclism de disciplină. Numărul total de modele – mai mult de 50, astfel încât cumpărătorul va fi capabil să ridice în liniște o bicicletă pentru el însuși.

Tehnologii și piese de schimb folosite

Manufacturabilitatea acestor eșantioane nu este în întregime ridicată și reprezintă doar setul de bază de funcții ale unei biciclete moderne. Din principalele tehnologii, puteți aloca doi: hidroformare si design tehnologic. Acestea vă permit să creați forme de cadru neobișnuite și, în același timp, să nu piardă puterea și eficiența utilizării.

Cele mai multe părți de date pentru biciclete sunt produse de companii care au furnizat piese lungi pentru producătorii de ciclu. De exemplu, Ieftine Roti Prowheel, Tektro Sisteme de franare, Quando Furtune, Amortizare de la SR Suntour și Piese de schimb de bază de la Shimano. Un astfel de set complet se găsește în cele mai multe dintre producătorii de biciclete ieftine.

Detalii de la companiile prezentate sunt ieftine și fiabile, precum și cu privire la calitatea lor, cunoscut pentru o lungă perioadă de timp.

Gamă

Titan biciclete de presă producător de autostradă, care sunt bine potrivite pentru călătorii în mediul urban. Printre gama partajat pot fi distinse prin patru tipuri principale.

  • standard urban. Acestea sunt biciclete obișnuite fără funcții speciale, de la excursii la care puteți obține adevărate.
Citește mai mult  Cum să spălați bicicleta?

  • Pliere. Ei iau mai puțin spațiu și le transportă mai convenabil. Bine potrivit pentru acei oameni care merg dincolo de oraș.

  • Copiii. Cu forma pe care nu le deosebesc în mod deosebit de adulți. Ele diferă numai în dimensiunea cadrului și a roților. Un set de funcții este la fel.

  • Minerit – cel mai mare tip. Acestea sunt proiectate pentru triatlon și perfect potrivite pentru un teren dur. Roțile de biciclete de munte din Titan pot fi următoarele: 24, 26, 27,5 și 29 inci. O astfel de varietate vă va permite să alegeți un eșantion în corpul și creșterea economică.

Gama

Copiii

Focus

Modelul de 24 de inchi din 2018, care îndeplinește toate cerințele bicicletei moderne. Instalat un sistem de frâne de disc, cu care puteți regla viteza în timpul conducerii. Întregul design se află pe un cadru de 12 inci din oțel. Această bicicletă este potrivită pentru conducerea atât în ​​jurul orașului, cât și pentru terenul dur. Disponibilitatea a 21 de viteze va face o excursie la cea pe care o doriți.

Stradă

Bicicletă pentru copii de munte, care îi va plăcea pe cei care iubesc o varietate de plimbări. Transmisie bună, 21 viteza, rama robustă și sistemul de frânare de înaltă calitate va face o călătorie convenabilă. RIM – dublu, aluminiu. Acest model este potrivit atât pentru copii, cât și pentru juniori. Versatilitatea funcțiilor permite depășirea obstacolelor din calea unui teren accidentat și, în același timp, să se bucure de conducerea orașului.

Urban

Strada 29

Tipul de biciclete cu roți foarte mari. Un astfel de design neobișnuit vă permite să dezvoltați o viteză decentă și să călătoriți în jurul orașului. Un cadru dur rezistă unor sarcini destul de mari, iar un număr mare de viteze de pe comutatoarele de la Shimano vor ajuta la efectuarea unei călătorii. Ce vrei. Cadrul este fabricat din oțel, furculiță de depreciere din același material cu un curs de 80 mm, RIM – dublu, aluminiu.

Citește mai mult  Totul despre Ciclism

Spider 26

Model cu dimensiunea roții de 26 inci. Aspectul frumos atrage cumpărătorul și un număr mare de funcții fac o plimbare în jurul orașului sau în afara drumului foarte confortabil. Există frâne mecanice de înaltă calitate, care asigură siguranța în timpul unui set de viteză mare. Furci absorbante de șoc, 21 viteza, echipamente sub formă de porumb și aripi – toate acestea fac acest model de bicicletă unul dintre cei mai buni producători.

Minerit

LA FEL DE

Bicicletă, care, datorită varietății, este potrivită pentru mulți. Mai multe dimensiuni ale cadrelor și caracteristicilor versatile permit acest model să fie eficient atât în ​​teren accidentat, cât și în condiții urbane. Există un purtător de flash pentru călătorii lungi. TakeAway și Pin PIN – Aluminiu. Volanul de NECO Abeya are o lungime de 44 cm. Design-ul principal este fabricat din oțel și aluminiu, viteze – 16, frâne – oțel, în formă de căpușă.

De bună calitate și preț acceptabil fac aceasta biciclete dintre cele mai bune pentru preț. Acest model este potrivit pentru începatori cât și pentru iubitorii.

A-A

Cele mai scumpe biciclete și tehnologice de la Titan. Acest model are de înaltă calitate, datorită ușurinței de proiectare, rezistență cadru și tehnologii. Dacă sunteți în căutarea pentru o bicicleta triatlon, Titan A-A va satisface pe deplin așteptările dumneavoastră. Există două plaje, 20 viteze și îndepărtarea din aluminiu, 44 cm NECO Pursuit volan anatomic cu o capcană de umiditate. Designul special al Velorali, pentru a permite mai multe puncte de prindere, astfel încât perii dvs. nu sunt obosit în timpul unei călătorii lungi.

Citește mai mult  Ce viteză maximă poate fi dezvoltată pe bicicletă și cum să o faceți?

Avantaje și dezavantaje

Din avantajele acestui producător, puteți aloca Micul preț, aspect atractiv, operarea simplă și varietate de modele în alegerea.

Cons există, iar printre ele se poate observa o frecventa furcă dop, care trebuie să curățați des. De asemenea, de la dezavantaje – perioada de garanție. El nu este atât timp cât am dori. Multe biciclete sunt potrivite numai pentru nou-veniți și iubitori, în timp ce modelele de unități profesionale.

Switch-urile pot eșua rapid, astfel încât acestea trebuie să fie schimbate.

Însumând, putem spune asta Tiatan livrările producătorului de produse destul de bune pe piață, care este exact în valoare de banii lor. Printre gama, puteți alege modele pe gustul dumneavoastră și nu dezamăgit în calitatea lor.

Titan Indigo biciclete Video Review Uita-te la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: