Toate coloanele de direcție pentru biciclete despre

Toate coloanele de direcție pentru biciclete despre

Coloana de direcție a bicicletei este un nod funcțional, fără de care motocicleta ar merge doar drept, fără a avea posibilitatea de a rola deoparte. Pe o astfel de biciclete o, nu ar merge departe, nu ne-ar merge la cealaltă parte și nu pe străzi. Când te întorci, să rămâi și fără piring o bicicletă, indiferent de cât de repede am fost de conducere, a căzut pe partea cu tine.

Transmisia de cârmă

Coloana de direcție conține toate componentele necesare pentru a direcției. Acesta include următoarele elemente.

 1. Trompeta de direcție – pentru biciclist ei ține mâinile atunci când conduceți. Acesta este situat accesorii și gadget-uri.
 2. Regula de antrenare – O țeavă scurtat la care direcție „băț“ este fixat cu ajutorul unui suport sau de reținere bolțuri.
 3. Tub Carrier – Detaliu cu elemente de fixare interioare, fixate rigid cu furculiță. Că, la rândul său, ține roata din față a bicicletei. Stroful de direcție coincid cu precizia gradului de grad cu rotații furcii și a roții din față în partea dorită atunci când conduceți.
 4. Steerul de direcție – diametrul mare de țeavă, care face parte din cadru. Pentru o funcționare durabilă și fără probleme, întregul mecanism „pus” pe cupele cu rulmenți cu bile.
 5. Kituri de rulment – Superior și inferior – nu lăsați volanul să stea. Suportul conic intră în contact cu setul de jos.

O astfel de schemă este verificată de mulți ani de experiență în practica producătorilor și a utilizatorilor de produse de ciclism. Coloana de direcție are anumite standarde și dimensiuni diametrice evacuate de la un model de bicicletă la altul.

Soiuri de coloane de direcție

Există 4 tipuri de mecanisme de direcție: filetate, cauciuc, integrat și semi-integrat. Fiecare dintre aceste specii este aranjată după cum urmează.

Filetat

În acest ansamblu, tubul de direcție este fixat de piulița se încheie. Tăierea în felii pe cupa superioară. Avantaje – greutate redusa si un cost redus, este utilizat, deoarece, deoarece bicicletele multe viteze nu a existat. Dezavantaj – coloana filetată este complexă în setarea și are o fiabilitate redusă. dovada scăzut de umiditate este vinovat: este o bicicletă în valoare pentru a obține sub ploaie, apa curge în coloana de direcție.

Citește mai mult  Gyroscuter nu se încarcă: care este motivul și ce să facă?

În general, designul seamănă cu o pedală sau sania trasa de roți. De-a lungul timpului, coloana de direcție poate fi let spontan de desfășurare – din când în când verifica strângerea tuturor conexiunilor.

Flearing

Structura coloanei de direcție lubricular implică o metodă diferită de fixare. Ceștile superioare și inferioare sunt fixate în sticlă de direcție în sine. În fiecare dintre cupe, o minge care poartă cu un separator de ghidare este plasat. Adunarea mecanismului include 2 etape:

 • Introducerea inelelor speciale și direcția de conducte la distanță+
 • Fixarea tubului de direcție.

Aici, cupele și rulmenții cu bile sunt depuși dincolo de conducta de roți. Sarcina directă din dispozitivul de fixare a furcii trece printr-un design de fructe. Coloana de tăiere ca întreg se referă la tipul non-integrat.

Semi-integrat

Un mecanism bazat pe jumătate integrat diferă de neintegrați prin faptul că coroanele de lagăr din el împreună cu întreaga pahare sunt introduse în geamul de direcție. Ieșiți întotdeauna numai la antere. Un mecanism integrat se compune dintr-un set de detalii care vă permit să ajustați cu ușurință și precis înălțimea volanului.

Toată asamblarea are o vedere finită – atât în ​​secțiune, cât și în general,. Aranjamentul rezultat al volanului permite ciclistului să utilizeze geometria generală a bicicletei, creând mai puțină navigație în timp ce conduceți împotriva vântului și în munte. Faptul este că designul brun însuși face posibilă utilizarea volanului „Lying”. Efectul cel mai complet dat este resimțit de motocicliști cu bicicletă pe autostradă.

Integrat

Acest dispozitiv este astfel încât Nu există cupe într-un astfel de mecanism. Separatorul cu bile este introdus imediat în geamul de direcție. Brazdele pentru care lipsesc bilele laminate – nu există rulmenți în vrac (fără separatoare de coroane) rapid și vor aluneca și nu se rostogolesc prin suprafețele interioare. Pentru coloana de direcție integrată, este necesar același adaptat în același mecanism de cadru, nu este interschimbabil cu restul soiurilor.

O astfel de volan, dincolo de bicicletă, este mai dificil de reparat, iar diametrele conductelor au o variație impresionantă a nominalului.

Standarde

Toate coloanele de direcție sunt standardele introduse de furnizorii de frunte. Scopul este de a promova propriile idei, până când nu am cucerit încă pe piață, sau de a vă proteja de fals de pe partea de cunoscut-mici firme din China.

 1. Campagnolo – coloana semi-integrat, cu o ceașcă și rulmenți cu bile în performanță conic. Cadrul de biciclete în același timp se ascute într-un mod special.
 2. Perdido – o versiune semi-integrat de 4 mm de la o versiune mai răspândită zeroStack.
 3. Columbus – Clasic de la compania Aheadset. Protejat de fals și non-format rafinament cu o valoare specială pentru diametrul țevii.
 4. OnePointFive Standard – coloana de direcție neintegrat pentru o țeavă de diametru mare. Mai mulți producători de aici s-au unit pentru a produce pentru piese „coborâre“ și alte biciclete extreme.
 5. Plierea coloanei de direcție – Prerogativa producătorilor de ciclu care doresc să facă o bicicletă transformator, extrem de ușor în transportul în trenuri și avioane, cât mai ușor posibil de depozitare în camere la scară mică. Astfel, de exemplu, bicicleta modele din Langtu. Unghiul de înclinare a structurii pliere – de la 25 de grade.
Citește mai mult  portbagaj frontal pe bicicletă: specii, caracteristici, recomandări pentru alegerea

Clasificarea în funcție de parametri mult mai cuprinzătoare. În boxele filetate în diametru, următorii indicatori de:

 • 1 inch – diametrul exterior al cupe de 30-30.8 mm, interior – 26.4-27 mm+
 • 1,125 inci – 34 și, respectiv, 30 mm+
 • 1,25 inci – 37 și 34 mm.

Simplu de lumină-off-uri au următoarele diametre de aterizare:

 • 0,833 inches (EC-32 markere pentru diametru exterior) – 32.7 și 26.4 mm pentru diametrul exterior și interior al cupelor respectiv+
 • 1 inch (EC-30) – cu 30.2 și 26.4 mm+
 • 1.125 inch (EC-34) – 34 și 30 mm în diametre+
 • 1.25 inch (EC-37) – cu 37 și 33 mm+
 • 1.5 inci (EC-49) – cu 49.7 și 39.8 mm+
 • 2.21 inch (EC-56) – diametrul exterior de 56 mm, intern nu este reglementat.

Semi-integrate coloane jefuind au următoarele diametre exterioare și interioare pentru părțile portante:

 • 1.125 inch (ZC-41) – cu 41,3 și 44 mm+
 • 1.5 inci (ZC-49) – cu 49.7 și 39.8 mm+
 • 2.21 inch (ZC-56) – 56 mm pentru diametrul exterior+

pâini complet integrat – au următoarea împrăștiere:

 • 1 inch (IS-38) – cu 38 și 26 mm+
 • 1.125 inch – (IS-41 / 42/7) de 41,3, 41,8, 47 (oricare dintre valorile pentru diametrul exterior) și 30 mm (pentru interior)+
 • 2.05 inch (IS-52) – 52 mm pentru diametrul exterior.

Parametrii sunt indicate pe ambalaj din fabrică cu detalii.

Caracteristici de alegere și instalare

  Cupe și lagăre sunt de dorit pentru a ridica din oțel. Colmmeters (aliaje de aluminiu), materiale compozite si plastic nu sunt potrivite aici – ele nu au o duritate suficientă și durabilitate, rezistență la uzură. Deci, bile de aluminiu sunt mai mult de rupere decât purtarea – de la șocuri și vibrații. inele din plastic și compozit sunt uzura rapid atât din fier bilele în sine și separatoare pe ele și, ca urmare a alunecare de-a lungul conductei în sine și sticlă de direcție.

  Citește mai mult  Alegeți pedale pentru biciclete

   Dacă atunci când instalați un kit nou, sa dovedit că conducta sa format nu pe cupe, bile, inele sau separator, și în sticlă direcție – înlocuirea este supus cadrului și nu kit-ul de direcție. Curățarea coloanei de direcție se rupe pur și simplu lagăre noi pentru câteva zeci de kilometri.

   Steering ajustarea coloanei imediat, în procesul de asamblare. După ce întârzie bine proiectarea, îndepărtarea deregleze nu vă va permite să plimbare confortabil.

   Care sunt caracteristicile coloanelor de direcție pentru biciclete, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: