Mini-schiuri pentru copii

Mini-schiuri pentru copii

Mini-schiurile pentru copii pot fi primul proiectil sportiv de acest tip. Ei au nevoie în primul rând celor care ar dori să-și pună copiii atunci pe schiul muntelui. Din acest motiv, este necesar să se familiarizeze.

Ce este?

Copii mini schi sunt din ce în ce mai populare de consumatori. principala lor utilizare – dezvoltarea abilităților de schi. Dar, de asemenea, aceste modele sunt folosite pentru a lucra trucuri riscante atunci când coboară din slide-uri de-a lungul zăpadă laminate. Le puteți merge în același mod ca și atunci când pe patine cu rotile. Este curios faptul că primul mini-ski făcute pentru adulți, și apoi adaptat pentru copii.

Este imposibil să le ia în considerare jucării și divertisment. Astfel de versiuni sunt proiectate exclusiv pe iubitorii de trucuri și acrobație schi. Înlocuiți ordinare mini schi, precum și să le călărească un copil cu vârsta de 3 ani, la o plimbare de iarna. Acest proiectil de sport se va potrivi doar arta de echitatie pe schi simplu, și nu numai pe un teren de nivel, dar, de asemenea, pe coborârea de pe diapozitiv.

Nu are un produs despre o plimbare clasică, deci este recomandabil să o cumpărați numai de copil cu cel puțin 5-6 ani, care mai târziu doresc să introducă la sporturile de schi.

Revizuirea speciilor

Planurile în sine pot fi făcute din lemn sau materiale plastice. Arborele este întotdeauna mai rezistent, când conducerea oferă o alunecare netedă. Este pe un astfel de schi, pe care trebuie să începeți antrenamentul. Cu toate acestea, ei:

 • Destul de greu+

 • Nu vă permiteți să vă deplasați rapid+

 • de multe ori se rupe+

 • nevoie de îngrijire specială.

Citește mai mult  Caracteristici de patine de fitness

Plasticul nu necesită multă întreținere. Chiar și aplicarea lubrifierii nu va avea nevoie. Cu toate acestea, alunecarea (și imediat în toate părțile) va fi extrem de intensă. Asigurați-vă că alegeți modelele cu crestături care limitează alunecarea. Copiii sunt mai bine să cumpere mini-schiuri cu bază de lemn și lipite pe suprafața plasticului.

Nu toate schiurile miniaturale sunt completate cu bastoane. De obicei, acestea sunt adăugate la modelele furnizate pentru plimbări adulte. Pentru copii, în acest moment trebuie să specificați suplimentar.

Este demn de acordat atenție metodelor de atașament. Fixarea dur este potrivită pentru copiii de la 5 ani. Aceasta implică utilizarea pantofilor speciali.

Astfel de echipamente sunt potrivite pentru mersul pe jos și pentru alergare. Suporturi semi-rigide, cu toate acestea, mult mai populare. Pentru ei, capse de oțel fie izvoare. Împreună cu ei poți folosi chiar și pantofii obișnuiți – piciorul va fi fixat oricum.

Fixarea moale Mini schi este de asemenea folosită nu numai cu pantofi speciali – este destul de potrivit pentru cizme și cizme de iarnă simple. Cu toate acestea, curelele din materialele textile pot fi considerate cu greu o alegere bună. Ele nu oferă o fixare stabilă, nu diferă în special puterea. În multe cazuri, acest dispozitiv de fixare este întins, adesea pe deplin.

Branduri populare

Evaluarea celor mai bune firme incluse pe cei care au fost testate de experiență de sportivi și iubitori avansate. În plus față de schi Volki, astfel de timbre intrat în această listă:

 • Salomon+

 • Atomic+

 • Fischer+

 • Nordica.

Novice schiori este recomandabil să se acorde prioritate produselor din Rusia. Nu este atât de scump, dar calitatea ei principal este mai rău. După absolvirea etapei de formare, va fi posibil să se înțeleagă exact ceea ce va fi nevoie de parametrii. Printre brandurile rusești sunt cele mai cerute de „gnom“ și „Junior“. Oferta lor este destul de variată, astfel încât părinții pot alege întotdeauna o soluție adecvată.

Citește mai mult  Caracteristici de schiuri din plastic

Cum să colectați?

În instrucțiunile de la producători, desigur, spune cum să se stabilească acest lucru sau acel produs. Dar, în multe cazuri, aceste recomandări nu sunt scrise foarte clar pentru utilizatorul obișnuit. Va fi mai corect să se concentreze pe vârfurile „cu experiență“, care se recomandă să fie aplicate după cum urmează, atunci când asamblare:

 • Ar trebui să începeți cu o curea scurtă și ciocniri din plastic cu patru partiții+
 • o margine a cureaua pentru a împinge trei găuri de la patru disponibile+

 • După aceea, a doua fixare a plasticului este fixată+

 • Marginea cureaua, atunci petreceți în prima gaură a primei clape+

 • Conduceți partea necesară a cureaua în găurile însele+

 • Fixați dispozitivele de fixare din plastic, vânzarea curea de capăt liberă în mijloc și prima gaură+

 • Strângeți curelele, fixând în cele din urmă designul din față+

Cu al doilea (spate) de fixare repetați toate aceleași acțiuni.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Denisa

  Îmi pare rau, dar nu am primit textul mentionat. Te rog sa postezi textul si voi fi bucuroasa sa-ti pun o intrebare.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: