Soiuri de schiuri pentru copii și alegerea lor

Soiuri de schiuri pentru copii și alegerea lor

Scandinavii glumă că norvegienii se nasc direct cu schiurile pe picioare. Și nu este nimic de a fi surprins aici, este în valoare de doar pentru a vedea modul în fotografii sportive din Norvegia sunt în acele sporturi în cazul în care nu este necesar să se facă fără astfel de echipamente.

Și dacă cu nașterea copiilor pe schiuri, desigur, nu puteți spune fără o glumă, atunci faptul că copiii sunt deja pe schiuri, nu vom face. Cu toate acestea, pentru o astfel de învățătură timpurie a copiilor la sport, nu trebuie să fii norvegian – ar trebui să alegi doar schiuri bune pentru copii și să începi pregătirea.

descriere generala

Până la 4-5 ani, cu o alegere de schi, de regulă, nu se deranjează în mod deosebit – antrenamentele în acest moment pot fi doar joc. Principalul lucru este că bebelușul a învățat să stea pe ele, nu a căzut (dar și să cadă, de asemenea, apropo, trebuie să înveți și devreme). La vârsta mai devreme cumpăra schiuri ieftine de plastic, iar patinajul nu oferă bastoane. Adesea părinții nu înțeleg de ce în grădinițe se plimba fără bastoane, dar acest lucru este normal, astfel încât copiii vor interveni doar. Din aproximativ 5-6 ani, alegerea schiurilor este deja construită pe criterii mai grave.

În acest moment, clasele de jocuri încep să înlocuiască pregătirea reală, unde copiii sunt instruiți de mișcarea de schi clasic. Inventarul de obicei cumpărați cu crestături sau cu Kamus, maximizează posibilitățile legate de vârstă ale copiilor. Până la 10 ani, copiii vor merge un curs clasic, iar după 10 – Aflați skatele. Pentru a înțelege ce schiuri vor fi potrivite pentru copil, nu trebuie să vă grăbiți cu achiziția lor.

În primul rând, inventarul poate fi închiriat. „Exercitat” singur și alte cupluri, apreciau-le în practică, va fi clar ce mai bine de cumpărat. În plus, la punctul de închiriere pot exista specialiști care vor ajuta la selecție.

Revizuirea speciilor

Și încă sperăm că expertul va înțelege totul și părinților și nu înțeleg problema alegerii schiurilor, ar fi ciudat. Furca mică nu face rău. Schiurile sunt împărțite în două grupe mari – alergând și montană.

Schi fond.

 • Clasic. Acestea sunt modele lungi, ascuțite. Suprafața lor glisantă presupune crestături care împiedică alunecarea înapoi.
 • Konkovaya. Acestea vor fi mai scurte, există laturi ascuțite pe suprafața lor, ceea ce nu va da nămol de schi.
 • universal. Așa-numite schiuri, care sunt potrivite pentru ambele tipuri de schi.

Schiul de munte poate fi:

 • Sport – au crescut de obicei rigiditate și se potrivesc doar pentru formarea profesională+
 • Universal – și aceste eșantioane amatori+
 • Copilăresc pentru freeride – astfel de perechi au o talie largă, vă permite să călătoriți în afara pieselor+
 • Tipul twin-tip de schi, care implică rockerii din spate și din față și, prin urmare, poate merge înainte și înapoi (aceste schiuri sunt potrivite pentru trasee și pentru dezvoltarea elementelor de parc).

Majoritatea experților sunt de acord cu învățarea nevoilor de schi fond de schi fond. De exemplu, păstrați echilibrul, glisați cu încredere mai convenabil pe perechi de fascicule. Dacă alegeți între clasici și skate, câștigați primul.

La perechile clasice (plastic sau ele sunt din lemn) au crestături, care nu va permite să dezvolte o viteză mai mare. Pentru a antrena această rată, mai degrabă un obstacol, astfel încât acest lucru ajută doar calitatea echipamentului.

Material pentru schiuri pentru copii.

 • Lemn. O astfel de echipamente permite să călărească la temperaturi scăzute, zăpadă uscată. De mare viteză, probe de lemn nu va câștiga, dar să-l învețe, așa cum sa menționat deja, mai degrabă, demnitate. Echipament de lemn nu se va rula înapoi. Dacă menționarea contra lui, astfel că este o prelucrare constantă perechi un instrument special. În plus, în cazul în magazin instrumente din lemn incorect, se poate crapa de uscare.
 • Plastic. Aceste schiuri mult mai puternice decât lemnul. Ele oferă o oportunitate de a obține o viteză mai mare. Dar crestături la ele ca este (încă nu este util pentru învățarea de mare viteză). Modelele actuale de acest tip – este cea mai mare parte din plastic.

Pantofi pentru schiuri trebuie să fie alese separat. Și au nevoie doar de acei copii care s-au adunat serios fac acest sport. Toate restul, care plimbă din când în când, pentru plăcere, pantofi de iarnă destul de obișnuiți (și o pereche de șosete calde). Schiatul poate fi curele sau gumă, permițând fixarea pantofilor.

Pe modele mai profesioniste există structuri speciale de alunecare unde puteți introduce numai cizme de schi.

Cele mai bune modele

Să presupunem cu tipul de schi și materialul producătorului determinat. Dar există diferiți producători care concurează unul cu celălalt, încearcă să-l dau seama încă.

Ei bine, în clasamentul cererii și modelele de înaltă calitate vor fi cu siguranță următoarele unități.

 • Snowstar roz copii. În linia copiilor din faimosul brand Fischer există modele care sunt vândute direct cu elemente de fixare. Ele sunt un design foarte luminos, la modă, au crestături. Cost – mai mult de 6000 de ruble.

 • Race Pro Classic Jr. Și acesta este un reprezentant al liniei copiilor din brandul norvegian Madshus. Schiurile vor veni pentru o plimbare de mare viteză, vor fi apreciați de către tipii care au stăpânit deja tehnica de rulare. Dar costul inventarului este ridicat – de la 10.000 de ruble.

 • Olympic Sport Olympic Penguin. Vânzătorul rusesc (dar schiatul în China) oferă un model amator ieftin nu mai mult de 700 de ruble. Pentru stilul inițial de echitatie (cu trecerea la clasic), această opțiune de buget este adecvată. Dacă aceasta este doar o vacanță activă, și nu o pregătire profesională, cuplul va fi o achiziție bună.

 • Atomic Redster S5 Junior. schi din Austria este un segment complet diferit pret, pentru un cuplu va trebui să plătească aproximativ 8000 de ruble. Dar ele nu sunt destinate noilor veniți, ci pentru utilizatorii deja avansați care au stăpânit stilul de skate. Novice nu se vor potrivi cel puțin pentru că prea alunecos.

 • STC pas. Achiziționați din categoria bugetului. Aceste schiuri fond sunt potrivite pentru accident vascular cerebral clasic, iar pentru skate-. Incluse sunt elemente de fixare, care atrage un cumpărător care este în căutarea pentru primul echipament pentru un copil. Design-ul este foarte fiabil, novice este potrivit, dar suprafața de plastic schiuri pot zgâria.

 • Tisa Top universal. Ucraina ofera producatorului de schi bun pentru schi amatori. Acestea sunt realizate din material plastic, dar un miez de lemn în ele. Plămânii, în timp ce stabil. Există aproximativ 3000 de ruble. Pentru începători, cât și pentru cei care se trigs într-un stil de skate, achiziție bun.

 • Prestige, mini-schi. Acestea sunt modele largi, care sunt optim adecvate pentru copii de până la 5 ani, unul pentru cei care sunt încă angajate în schiuri ca un joc. Inventarul realizat din material plastic rezistent, curele de material sunt folosite ca mijloc de fixare. Slide schi nu este rău, nu va zbura de la pantofi (care este deosebit de important pentru regatele de copii). Atrage alegere mare de culoare. Și prețul de doar aproximativ 400 de ruble.

 • Olympic Virage-Sport. Producator rus ofera mostre de plastic, la un cost nu mai mare de 1000 de ruble. Partea nazală a inventarului este rotunjit, astfel încât să poată fi numit în condiții de siguranță, un prejudiciu este practic exclusă. Pentru cei care încearcă doar să plimbare, o opțiune bună. Schiuri au de fixare din plastic, sub chingile sunt piroane, care nu va da drumul de pantofi.

 • Nordway XC Bliss. De multe ori, pentru prima dată, ea devine nu reoxoped, dar adolescenți. Școlarii este un astfel de model și un costum. Ele sunt destinate pentru formarea stil clasic. Sunt considerate moale, perfect adeziv cu zăpadă. Slide fără lubrifiere, deoarece acestea au crestături pe suprafața. Aveți posibilitatea să le cumpere complet cu bastoane. schi de plastic pentru ocupații amatori poate fi achiziționat pentru 2.200 de ruble.

 • Clasic N75 Inovik. Marca franceza reprezinta un model de buget de schiuri, care va costa aproximativ 1.700 de ruble cumpărător. Pentru fabricarea inventarului folosit, plastic și fibră de sticlă. Durabil, atractiv extern, ușor, vor fi o alegere bună pentru începători. Adevărat, vor trebui să le lubrifiază din când în când, iar cizmele folosesc împreună cu schiurile numai.

Cu toate acestea, este posibil să se abată de la rating, deoarece nu astfel de producători publicitați oferă adesea un produs decent, mai ales dacă este vândut într-un magazin cu o bună reputație.

Accesorii suplimentare

În primul rând, acestea sunt bastoane de schi și cizme de schi. Dacă polii au luat foarte mare, copilul le va trage pe pământ și pentru a ridica suprafața, va trebui să-și ridice mâinile de fiecare dată. Toate acestea, desigur, prea incomod pentru copil. Dar dacă utilizați bastoane scurte, copilul va pierde un suport fiabil. Da, manevrarea cu ei va fi mai ușoară, dar rezistă – problema.

Cum de a ridica bastoane – algoritm:

 • veniți la magazinul de echipamente cu un copil, dați-i să se potrivească acelor bastoane care au atras copilul+
 • un stick trebuie să fie întors cu susul în jos, dați un copil în mână – își ia mâna, sub inel+
 • Cotutul copilului trebuie să fie presat în organism, iar un pumn cu un inel de baston ar trebui eliberat la centură+
 • Bastoane pentru cursa clasică trebuie să fie de 25-30 cm sub copil, pentru skate – 15-20 cm de mai jos.

Întrebarea cu cizmele pentru copii nu este la fel de critică: la început nu sunt neapărat. Dacă dispozitivele de fixare ale perechii sunt universale, atunci orice pantofi confortabil de iarnă se va potrivi (luând în considerare șoseaua de purtare). Dar când copilul crește, și nivelul călătoriei sale va fi mai mare, puteți cumpăra cizme de schi (fixare N-75). Sistemele profesionale de fixare sunt marcate cu SNS sau NNN. Va fi necesar să se ia în considerare faptul că copiii cresc rapid, astfel încât stocul de 2 cm, în clăpari poate fi prezent.

În ceea ce privește atașamentul, gradul lor de rigiditate ar trebui să fie moderat: Ei bine, în cazul în care este o bază de metal și jumătate de viață centuri. Castelul nu trebuie să fie strânse elastic, este important ca copilul se poate îndepărta și a pus pe cizme.

În ceea ce privește costumul de schi, el nu are nimic de-a face cu incepatori: va fi suficient pentru o jacheta de iarna (mai scurt, lumina), sporturi de pantaloni sau Losine izolate. Kit-ul descris în acest moment este suficient pentru a începe schi.

Cum de a alege schiuri pentru copii?

Atunci când întreaga teorie este stăpânit, timp este de a merge la practică și la contabilizarea datelor individuale, care afectează, de asemenea, alegerea. Aceasta este creșterea unui copil, vârstă și în cele din urmă nivelul de preparare a acestuia.

În creștere

Experții spun că selecția de creștere este cel mai important criteriu de selecție. Ski creștere și dimensiuni:

 • schi clasic pentru un copil ar trebui să fie mai mare decât pentru 20-30 cm, (adică, pentru un copil, de 120 cm, cu o creștere a 140-150 cm, 100 cm inaltime – 120-130 cm și T. D.)+
 • schiuri combinate sugerează o lungime de 15-20 cm deasupra creștere (înălțime 110 cm – 130 cm schiuri, inaltime 120 cm – 140 cm) schiuri+
 • schiuri Skate trebuie să depășească creșterea copilului până la 15 cm+
 • Dacă schiurile ridica preșcolari, apoi intervalele lor lungime de la 50 la 90-100 cm (adică, schiuri poate fi de 70, și 75, și 80 cm)+
 • Pentru a vă asigura că schiurile nu sunt mici ca dimensiunea lor este selectată în mod corect, trebuie să luați o pereche de schi, a pus-o pe verticală, și lângă pune un copil – el ar trebui să ajungă la marginea schi.

De obicei, aceasta nu apare cu această selecție.

Potrivit vârstei

Ia echipament să crească (și a crescut în mod semnificativ) – nu cea mai bună tactică. Copilul pur și simplu nu va fi capabil să învețe cum să-l călărească dreapta, pentru că inițial el va fi incomod. Dar sentimentul de coincidență de dimensiunea de schiuri, conformitatea lor fiziologiei copilului este cel mai important lucru atunci când învățarea. Minunat, dacă nu există un schior în familie: apoi inventarul cu aceleași elemente de fixare vor fi necesare. Copiii mai mici vor fi în măsură să treacă la schiuri senior, și bătrânii – prinde eșantionul părinte.

Copiii de 3-4 ani sunt necesare, care, în lungime va fi puțin mai mică decât creșterea lor. De la 5 ani, acest criteriu schimbări, schiuri va fi mai mare decât. În ceea ce privește elementul de fixare, acestea ar trebui să fie în băieții de inventar care au deja 10 ani.

Aproximativ de la această vârstă, copiii sunt deja folosind ghete de schi pentru schi. Se aplică pentru fete și băieți.

Încă o dată despre selecția de vârstă.

 • În cazul în care un copil este pus pe schiuri vechi de până la 3 ani, el este ales schiuri scurte si largi, deoarece este mai ușor pentru miez pentru a menține echilibrul. De obicei, aceasta este un inventar lat de 8 cm și o lungime de 40 cm, cu sensul giratoriu părților nazale și ale cozii.
 • Copiii de la 4 ani și în 5 ani stau deja mai detaliat pe schiuri, dar încă mai este încă un scurt inventar (chiar sub creșterea lor).
 • Pentru elev de clasa I, sunt luate schiuri, care sunt de 15-20 cm deasupra creșterii sale, aceleași principiu pentru toate persista clasele mai mici (aproximativ 9-10 ani). Copiii care au mers la școală sunt deja schi similare cu adulți. Modele de hrănire arata destul de diferit.
 • Juniori (acestea sunt băieții vechi de 11-15 de ani), de regulă, sunt familiarizați cu tehnica, cunosc stilurile plimbare. Prin urmare, schi adolescent de fapt corespund adulților obișnuiți. Accentul se duce la creșterea copilului, greutatea, abilitatea, tipul de echitatie și stil.

Apropo, despre masa copilului. În cazul în care cântărește mai mult de 40 kg, schiul este selectat de către adulți, dacă greutatea este mai mică de 20 kg – lungimea lor ar trebui să fie de 0,7 m, greutate 20 kg – 0,9 m, greutate 20-40 kg – 1 m.

În ceea ce privește formarea

O evaluare obiectivă a aptitudinilor copilului este un alt criteriu important pentru a determina în mod corect, care de schi pentru a cumpăra. Nivelul de călărie este împărțit în mod condiționat în inițial, mediu și încrezător. Consiliile experților.

 • Schiul de schi din lemn mai puțin că pentru începători este foarte bun. Dacă stau imediat pe plasticul bun, pot „transporta” – copiii sunt înspăimântați de un astfel de început, pot și refuza să continue. În plus, la viteză mare, copiii adesea cad, și vătămarea la începutul educației – factorul este cu siguranță negativ.
 • Numai atunci când schior se va simți încrezător, este timpul pentru a merge la modele din plastic – Sunt mai puternici și mai ușor, dar glisați mult mai bine că pentru un skier tânăr încrezător în acest stadiu plus.
 • Este mai ușor să stea pe o pereche largă, prin urmare, este cu schiurile largă începe copii. Du-te rapid la așa că nu va funcționa, dar timp de trei ani și patru sute un astfel de scop și nu merită.
 • Întotdeauna trebuie să începeți cu inventarul amator, Chiar dacă copilul a crescut deja, iar părinții vor să-i dea cea mai bună. În cazul în care copilul este stăpânit când el devine obisnuit cu schi, se va decide să se angajeze în ele mai serios, atunci vă puteți gândi despre perechea profesională. Ai nevoie să ne amintim că actualizarea inventarului va avea la fiecare 2-3 ani. Și dacă copilul are curse de cai, și mai des.
 • schiuri clasice cu crestături nu se va învârti de mare viteză, ceea ce este normal pentru începători. Ei nu se va rula din nou, si va da un copil de încredere. La urma urmei, la etapa inițială, este mai important să nu se dea de a dezvolta frica, dar aceasta nu se întâmplă întotdeauna cu succes. Adesea, copilul devine mai întâi la schi în sala de clasă de educație fizică, și schi poate fi nepotrivit, precum și instrucțiunile de patinaj – nu individuală, și, ca urmare, copilul este doar frică de schiuri.
 • Schiuri crestătură de schi nu au. Și dacă copilul are abilitățile de accident vascular cerebral clasic format, care este, cu baza, el este bine familiarizat în practică, puteți face patinaj schi. În cazul în care copilul a fost deja 7, și nu-l va numi un nou venit, perechea de schi este destul de potrivit pentru învățarea continuă. Viteza va fi diferit, copilul va fi incantati de aceasta. La marginile cuplului Konkaya există o parte ascuțită, el nu va da un inventar să se strecoare un Sidel. Este demn de atenție la lungimea de schiuri – patinele sunt întotdeauna mai scurte decât clasic.
 • De asemenea, ar trebui să fie luate în considerare modele universale, deoarece acest lucru este un compromis și opțiunea de foarte mare succes. Nu există crestături pe ele, dar ele sunt mai late decât patina, care este, pentru învățarea merge se va potrivi, de asemenea,.
 • Dacă vorbim despre schi, acestea sunt mai scurte decât toate celelalte opțiuni. Ele sunt ușoare și au o formă „montat“. Ele sunt mai scumpe decât să fie difuzate, așa că, dacă le cumpere, atunci pentru echitatie constantă. În alte cazuri, să ia schi mult mai profitabile.

Dar este în valoare de repetarea, începe să învețe în continuare să fie oferite cu modele de cross-country. Puteți, desigur, să nu urmeze această regulă, dar rareori o astfel de tactică justifică ea însăși. Cu toate acestea, încrederea, înțelegerea caracteristicilor de schi începe tocmai de la schiuri fond – după ei cu munte „face prieteni“ mai ușor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: