Prezentare generală a forțiunilor din Crimeea

Condiții climatice unice și locația favorabilă a peninsulei din Crimeea au atras întotdeauna atenția numeroaselor popoare. La diferite perioade de dezvoltare, sciților, Romani, greci, sarmați și multe alte națiuni au trăit pe teritoriul său. Ei toate urmele lăsate de influența lor asupra culturii din Crimeea.

Dar fortărețele care executate anterior funcții de protecție de pe peninsula au fost deosebit de interesați, iar astăzi ei sunt surprinși de frumusețea lor, powerfulness și îndemânare. Lista structurilor de fortificatii vechi este lung, fiecare obiect are caracteristici speciale.

Cetatea în Sudak

Sudak este cunoscut nu numai ca o stațiune, dar, de asemenea, ca un oras cu o multime de atractii. Cei mai mulți turiști sunt atrași de cetate genovezi, care a fost ridicată pe cetate de munte, chiar și ținând cont de faptul că nu a existat puțin timp de la stânga ei. Astăzi puteți observa doar o parte din acest imens și maiestuos facilități: Poarta principală și 12 turnuri, ruinele Barracks, Moscheea și Christian Temple, Depozit.

Autorul acestei clădiri este atribuit coloniilor italieni datorită prezenței inscripțiilor în limba latină. Pereții sunt indicați pe pereții construcției și descrierii ambasadorilor la acel moment.

Acum există un muzeu pe acest teritoriu. Turiștii pot, de asemenea, să asiste la bătăliile medievale.

Cetatea din Feodosia

Pe țărmurile Golfului Feodosi, puteți vedea o structură puternică, care, într-o singură dată, a apărat posesiunile uriașe ale Genoeser – Cafa. Pentru construcția sa, roci uscate care au fost minate în peninsula. Acest loc a fost complet adaptat la cazare.

Cetatea Chambalo

În Peninsula medievală, a devenit colonia Genoa. Acest popor în timpul „domniei” construiește facilități de fortificație pentru a proteja împotriva popoarelor nomade.

Pe teritoriul Sevastopol, oamenii de știință găsesc în mod constant dovezi ale vechii Tauridice. Una dintre principalele „exponatele“ este o cetate medievala, care este situat pe partea de sus și pantele munților.

Această structură arhitecturală a apărut din cauza luptei dintre Genoesers și Feodorites. Pentru a proteja căi comerciale importante și locuitorii de atacurile nonsens, genovezii întărit în mod constant cetatea.

Funa Funa

În districtul Alushta în centrul orașului există o cetate de Funa, care ocupă doar jumătate atextar. Construcția este practic distrusă din cauza războaielor, atacuri constante ale Imperiului Otoman și cutremure. Următoarea Colapsul a fost lăsată doar de ruinele bisericii și învălmășeala de blocuri de piatră. Locuitorii din stânga zidurile ei, pentru că ei nu mai puteau pune sus cu noi înșine permanentă de dușmani și cataclisme crude.

Cetatea de Calamita

Această construcție face parte din clădirile bizantine din secolul al VI-. Astăzi „reprezentată“ de reziduurile de turnuri și ruinele unor ziduri. Atacurile permanente ale dușmanilor ei au distrus construirea. Inițial, tranzacțiile comerciale au fost făcute în această fortăreață. Dar după uscarea tranzacționării, a continuat să o distrugă și să vânt. De interes deosebit este cauzată Mănăstirea Pestera, care arată ca un număr mare de turiști și studenți care studiază în direcția arheologică.

Yeni-Calea

La Peninsula Kerch, o cetate creată de Imperiul Otoman este testată nu departe de o tranziție maritimă îngustă. A fost construită pentru a rezista trecerii la navele rusești în mările negre și azovice.

Reziduurile actuale sunt restaurate, deoarece ramura feroviară trece în apropiere.

Chufut Calea

Această cetate din Crimeea a protejat mult timp cu zidurile sale puternice ale locuitorilor. Nu orice turist va fi capabil de a ajunge la această frumusețe, deoarece drumul este dărăpănată. Dar cel care va depăși această cale va fi capabil să vadă resturile orașului medieval. Puteti vedea cetatea numai în vreme bună, pentru că într-o perioadă proastă, excursii nu efectuează. Roca pe care este plasat construcția este practic indisponibilă.

De pe site-ul se deschide o vedere uimitoare, care dă un sentiment de zbor.

Cetatea Xurenskaya

cetate medievala, care este situat în Crimeea. Conservate turn cu suprapunere cupolă și reziduuri de pictura fresca. Există ipoteze că o capelă a fost construit pe ultimul etaj. Funcții ca un muzeu în aer liber.

Asandra

Situat la 4 km de satul voioasă. Reprezintă ruinele unui vechi monument. Cea mai mare parte a monumentului este descoperit, în urma căruia are loc lucrări de restaurare a cetății. Reprezintă o structură 5-cărbune. Din înălțimea cetății relevă o vedere frumoasă la mare.

Arabat

Cetatea numai Tătară-turc de pe coasta de Azov a Crimeei. Se caracterizează printr-o formă de 8-cărbune în jurul perimetrului, înconjurat de un mo adânc. Există o legendă cu privire la existența unui accident vascular cerebral subteran la Marea Azov. Cu toate acestea, oamenii de știință nu au găsit dungeoni. Se crede că această construcție ar fi trebuit protejată de vizitele neinfectate ale cazacilor și Kalmykov.

Distrugerea constantă a stilourilor inamice „selectate” în fortăreața de statut urban.

Ak-Kaya

AK-Kaya sau Cliff White este situată în apropierea satului de același nume. Este un zid stâncos vertical de alb. Produsele din Partea inferioară sunt formate în partea inferioară – zgârieturi, bulbi de bulbing. Rock a atras întotdeauna atenția. Și în mod repetat „a apărut” în filme.

Alouston

Cetatea pe care stăpânii bizantini înălțați. Are forma unui 4 cărbune incorect cu trei turnuri. Are pereți groși în 2-3 metri. După ce Byzantininele au părăsit cetatea, ea a schimbat în mod constant proprietarii. După atacul turcilor a fost distrus de foc. Lucrările de restaurare nu a fost efectuată.

Astăzi putem vedea doar o parte a unuia dintre turnurile de proiectare.

chasters Cetatea

tabără militară romană, situat la Capul Ai-Todor. Este posibil ca numele „Kharaks“ – Nu este numele cetății în sine, ci numai „descrierea“ specificul așezării. Construcția este situat pe un deal și cuprinde două rânduri de ziduri de pe nord și fortificare naturală sub formă de continuitate din sud. Studiile efectuate până în prezent.

Toate fortificațiile – monumente istorice, care sunt protejate de organizații internaționale. Prin urmare, ei plătesc o mulțime de atenție: efectua lucrări de restaurare pentru a proteja împotriva manifestărilor negative ale mediului înconjurător și de la vandali.

Există întotdeauna posibilitatea de arheologi să efectueze săpături pentru a descoperi așezările antice Taurica. Acestea sunt disponibile pentru tur de inspecție. Multe dintre ele sunt „puncte“ rute turistice.

Apoi, a se vedea o prezentare generală a cetății Sudak.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: